Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
περσι ο ΟΠΑΠ ήταν ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ αδερφέ, μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
Σαν δημόσιος οργανισμός δέχομαι να είναι μονοπώλειο ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ. Το ποια είναι η δίκαια κατανομή θα σου πω. Αυτή, της οποίας τους όρους αποδέχονται όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτή τη χορηγία.

Αν ας πούμε έλεγε πως είναι ανάλογα με τα διαρκείας, οκ. Αν είναι ανάλογα με τη θέση οκ, αν ειναι ανάλογα με τα πρωταθλήματα οκ κοκ. Να είναι δηλαδή γνωστοί οι όροι και ο καθένας δέχεται ή όχι.

Σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρία δεν επιτρέπεται μονοπώλειο.
Καταρχάς να πω πως επειδή ήταν δημόσιος δε σήμαινει πως έπρεπε να μοιράζει τα λεφτά του Ελληνικού κράτους όπως γούσταρε. Επίσης ξέρεις πολύ καλά πως τη τελευταία 10 ετία κουμάντο έκανε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ο Κόκκαλης στον ΟΠΑΠ.
Επίσης η φιλοσοφία "δημόσια είναι μπορεί να μην έχει ανταγωνισμό" ουσιαστικά έχουν οδηγήσει στη χρεοκοπία σχεδόν όλες τις δημόσιες εταιρείες. Πχ Ολυμπιακή. Όταν ήταν δημόσια, και άρα μονωπόλειο (καλά δε θα σου τη φέρω σα παράδειγμα ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ εταιρεία που είχε για μια 20 ετία το μονωπόλειο) μοίραζε στους εργαζομένους της αμέτρητα προνόμοια. Πχ οι εργαζόμενοι ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ τους είχαν δικαίωμα δωρεάν εισητηρίων εσωτερικού, και πολύ φτηνών εξωτερικού. Θυμάμαι 2 συμφοιτητές μου που οι γονείς τους εργαζόντουσαν πετούσαν για Αγγλία με 5000 ΔΡΑΧΜΕΣ!!!
Τεσπά. Από τη στιγμή που ο ΟΠΑΠ ήταν ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ή που δεν έπρεπε να εμπλακεί ή που δεν έπρεπε να έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ συνεργάτη (και ουσιαστικό κουμανταδώρο) παράγοντα ομάδας ή που έπρεπε να δώσει το ΙΔΙΟ ποσό ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ και μετά να δώσει μπόνους θέσης. Αυτές είναι για μένα οι ΔΙΚΑΙΕΣ επιλογές που είχε. Δε γίνεται να δίνει στον ΟΣΦΠ 3 μύρια και στον ΠΑΟ 2. Είναι δηλαδή ο ΠΑΟ τα 2/3 του ΟΣΦΠ; Από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα; Είναι ο ΠΑΟΚ το 1/2 του ΟΣΦΠ όταν πχ στη Μακεδονία είναι με διαφορά η λαοφιλέστερη ομάδα με δικό της γήπεδο;
Πάμε και στον ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΟΠΑΠ. Όταν βγήκε στο σφυρί για πρώτη φορά ΚΑΝΕΝΑΣ δε έκανε ικανοποιητική πρόταση. Γιατί; Γιατί δεν υπήρχε η εγγύηση του Ελληνικού κράτους για μονωπόλειο. Θα ήταν μαλάκας κάποιος επιχειρηματίας να δώσει 650εκ ευρώ για το 1/3 μιας εταιρείας την στιγμή που με το ίδιο ποσό (βασικά το 1/6) θα μπορούσε να στήσει μια ΙΔΙΑ εταιρεία από το 0 και να έχει τ 100% και να πάρει και μερίδιο αγοράς, να βγάλει και την έδρα της εταιρείας στο εξωτερικό και να πληρώνει 0 φόρους στο Ελληνικό κράτος. Οπότε η Ελλάδα εξασφάλισε τον επενδυτή για μια 10ετία ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟΥ για να κάνει τον ΟΠΑΠ πιο δελεαστικό. Το θέμα ξέρεις όμως πιο είναι; Ότι δε φωνάξατε (οι ΟΣΦΠούδες) όταν έγινε ο διαγωνισμός. Γιατί; Μα γιατί ανάμεσα στις άλλες προτάσεις πρόταση για την αγορά είχε κάνει και μια κοινοπραξία που ήταν ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ μέσα. Όταν πήγε στη κοινοπραξία που συμμετέχει και ο Μελισσάν αρχίσατε να σκούζετε (πολύ πιθανώς να κάναμε και εμείς το ίδιο ΑΝ την έπαιρνε ο Κόκκαλής)
Και για να τελιώνουμε. Ο ΟΠΑΠ είναι ιδιωτική εταιρεία που με την σφραγίδα ΚΑΙ της ΕΕ μπορεί να έχει το μονωπόλειο για μια 10ετία στα τυχερά παιχνίδια. Καλώς ή κακώς έτσι είναι. Καλώς ή κακώς αποφάσισε ν αλλάξει πολιτική κοστολόγισης. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ. Στο θέμα του ΟΣΦΠ έδινε ΑΚΡΙΒΩΣ Τ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ όπως και πέρσι (και για κάποιο περίεργο λόγο κάνεις πως δε το βλέπεις) οπότε το δικό σας θέμα (απ ότι καταλαβαίνω) είναι πως δε γίνεται η (κατ εσάς, γιατί τα διαρκείας άλλα έδειξαν) 3η λεοφιλέστερη ομάδα (ανεξάρτητα κατηγορίας) να παίρνει τα ΜΙΣΑ λεφτά από τον ΟΣΦΠ; Αυτό ήταν το σκεπτικό της διοίκησής σας!!! Αν είναι γελοίο ή όχι είναι στη κρίση του καθενός. Απ την άλλη σου ξαναλέω. Όσο και αν παραδέχομαι και επικροτώ την κίνηση του Μαρινάκη δε μου βγάζεις από το μυαλό ότι αυτή έγινε ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να δείξει πως δεν έχει ανάγκη τα λεφτά του ΟΠΑΠ (τώρα που είναι παχιές οι αγελάδες όμως).

Υ.Γ Δηλαδή ΑΝ, λέω τώρα, αύριο μεθαύριο έρθει η Aegean η αεροπορική εταιρεία και σας δώσει 1μύριο θα βγεις και θα γράφεις, και όχι μόνο εσύ αλλά ΟΛΟΙ οι ΟΣΦΠούδες περί μονωπολείου ή θα κοιτάτε τον ουρανό και θα σφυρίζετε αδιάφορα; Απλή ερώτηση είναι. Αν θέλεις απαντάς. Υπόψη πως η συγκεκριμένη εταιρεία ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ της ΕΕ μονωπόλειο στην Ελλάδα
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και επειδή διάβασα κατόπιν εορτής όλο το ποστ (βιάστηκα), να σου πω πως εγώ δεν είχα πει για την τιμή των διαρκείας κάτι. Αυτό που εγώ είχα σχολιάσει είναι το γιατί να βάλει εκεί καπέλο για το γήπεδο.
Αλλά να σου πω και κάτι στην τελική...στα αρχίδια μου τι θα κάνει ο κάθε Μελισσανίδης, σας το έχω ξαναπεί.

Ιδιωτικές επιχειρήσεις είναι, εσείς μόνο σφάζεστε για αυτές. Και βρίζεστε.
Καλά εσύ θέλεις να μας τρελλάνεις μου φαίνεται. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Τ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Πχ εγώ πήρα των 350. Τ 175 ήταν το καπέλο (όπως το λες εσύ, εγώ το λέω επένδυση  :grin: ) για το γήπεδο. Διαφορετικά το φτηνό θα ήταν 150 ευρώ και τ ακριβό 500. Άρα ουσιαστικά ΚΑΙ εσύ είπες για τις τιμές των διαρκείας.
Ε όχι και στ αρχίδια σου. Από τη μία μας ζητάς να παραδεχτούμε το λάθος μας περί Μαρινάκη, και από την άλλη ΕΣΥ δε παραδέχεσαι το λάθος σου περί "ο Μελισσάν είναι εκτός τόπου και χρόνου και με την ανεργεία στο θεό ζητάει τα μαλλιά της κεφαλής τους για τα διαρκείας". Δηλαδή από τη μία ο μεν είναι θεός (άσχετα που δε ΔΙΝΕΙ χρήματα από τη τσέπη του ή από το ταμείου του ΟΣΦΠ απλά "δωρίζει" υπηρεσίες και τ όνομα του ΟΣΦΠ για τους σκοπούς της Γιουνισεφ) από την άλλη στ αρχίδια σου που ο Μελισσάν κάνει δώρο στους ανέργους να δούνε την αγαπημένη τους ομάδα (και να ξεφύγουν από τις σκοτούρες της καθημερινότητας) με κόστος ΚΑΤΩ των 2 ευρώ ανά παιχνίδι!!!
Από τη μία ο Μαρινάκης έχει ανθρωπιά, αλλά στ ααρχίδια μας για τη μαθητική εξέδρα ή για τις οικογένεις ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΑΝΑΠΑΝΕ στο γήπεδο και δεν είναι πλέον γεμάτο μόνο με κάφτρους.
Σόρρυ αλλά με ανθρώπους που τα θέλουν μονά ζυγά δικά τους δε μπορώ να κάνω συνεχίσω να κάνω κουβέντα.
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
περσι ο ΟΠΑΠ ήταν ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ αδερφέ, μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
Σαν δημόσιος οργανισμός δέχομαι να είναι μονοπώλειο ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ. Το ποια είναι η δίκαια κατανομή θα σου πω. Αυτή, της οποίας τους όρους αποδέχονται όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτή τη χορηγία.

Αν ας πούμε έλεγε πως είναι ανάλογα με τα διαρκείας, οκ. Αν είναι ανάλογα με τη θέση οκ, αν ειναι ανάλογα με τα πρωταθλήματα οκ κοκ. Να είναι δηλαδή γνωστοί οι όροι και ο καθένας δέχεται ή όχι.

Σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρία δεν επιτρέπεται μονοπώλειο.
Τώρα το πρόσεξα που βρήκα χρόνο να διαβάσω το ποστ σου χωρίς βιασύνες
Τώρα πραγματικά αυτό που έγραψες το σκέφτηκες ΣΟΒΑΡΑ για να το φέρεις σα παράδειγμα για τη χορηγία του ΟΠΑΠ; Ειλικρινά σε ρωτάω
Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ξέρεις πως λέγεται; Πρωταθλημα Ο-Π-Α-Π! Ξέρεις το γιατί μήπως; Γιατί όταν υπογράφτηκε η συμφωνία του ΟΠΑΠ για τη χορηγία στις φανέλες ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΑΝ Ο-Λ-Ε-Σ οι ομάδες. ΚΑΙ Ο ΟΣΦΠ. Οι όροι της συμφωνίας ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ακόμα και τώρα που ο ΟΠΑΠ έγινε ιδιωτικός. Ο ΟΠΑΠ τηρεί της συμφωνία στο ακαίρεο. Η συμφωνία όμως αυτή ΔΕΝ αποτρέπει στον ΟΠΑΠ να κάνει ξεχωριστές συμφωνίες με ομάδες άλλων κατηγοριών. Μπορεί αύριο μεθαύριο ο ΟΠΑΠ να δώσει 200 μύρια στον Α.Ο Ποντίων που παίζει στο τοπικό της Αλεξανδρούπολης. Αυτή η συμφωνία ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ σε καμία περίπτωση σε αντιθεση με τους όρους της συμφωνίας ΟΠΑΠ-Σούπερ λιγκας ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΣΦΠ. Το γεγονός πως ο ΟΣΦΠ έφυγε είχε να κάνει με το γεγονός ότι υπήρχε αθέμιτος ανταγωνισμός. Μάλλον ο ΟΣΦΠ κόπτεται για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου και για τη διαφάνεια και ας έχει πρόεδρο που απολογείται για το γνωστό σκάνδαλο. Τον ΟΣΦΠ ΑΣΦΑΛΩΣ και τον ενδιαφέρει αν το πρωτάθλημα της Γ εθνικής παικτεί επί ίσης όροις. Νοιάζετα για τον ΑΟΑΝ, τον Α.Ο Περιστερίου, τη Ραφήνα και ολες αυτές τις ομάδες. Τι να λέμε τώρα!!
Αν ήταν έτσι όπως τα λέτε εσείς, κανονικά θα έπρεπε να είχατε ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ και τα χρήματα της ΝΟΒΑ, γιατί η ΝΟΒΑ (ιδιωτική εταιρεία) πήγε και έδωσε ΗΓΕΜΟΝΙΚΟ συμβόλαιο (για ένα χρόνο μάλιστα) στην ΑΕΚ (νομίζω πως η ΑΕΚ θα πάρει τα 2α ή 3α περισσότερα χρήματα για τα τηλεοπτικα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ). Εκεί δε σας διάβασα/άκουσα να σκούζετε. Εκεί δεν υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός ; Εκεί είναι όλα ΟΚ; Εκεί ο ΟΣΦΠ δε νοιάζεται για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου; Δεν τον ενδιαφέρει ο ΟΑΟΝ και λοιπές ομάδες; Κάντε μου τη χάρη και να πάτε να τα πουλήσετε αυτά στους αναγνώστες των οπαδικών σας εφημερίδων

Εντάξυ το καταλαβαίνω. Δε τη πήρε ο Κόκκαλης την εταιρεία, ξεκινάει το νέο ανακάτεμα της τράπουλας, αλλάζουν οι όροι του παιχνιδιού, υπάρχει δυναμική και προοπτική για την ΑΕΚ (θα έχει δικό της γήπεδο/παλάτι μετά από 12 χρόνια, έχει ΗΔΗ τα περισσότερα διαρκείας παρόλο που ήταν ακριβά) και αυτό σας ενοχλεί/πειράζει/φοβίζει οπότε πρέπει με ΚΑΘΕ τρόπο να βρείτε κάτι που να βρωμάει. Βέβαια το ότι μια ντουζίνα χρόνια η μπόχα και η δυσοσμοία δε σας χτυπούσε τη μύτη και δε θας είχε ρίξει κάτω λιπόθυμους είναι κάτι που με παραξενεύει προσωπικά, αλλά τι να κάνουμε.
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
για ποια 2 εκ κοστος γιουνισεφ μιλας;ειδες να ειπαν καπου οτι θα δωθουν 2 εκ;Η συνεντευξη τυπου ηταν σαφεστατη,θα φροντισουν να μαζευτουν 2 εκ,απο διαφορες ενεργειες και εκδηλωσεις....
Καλά και η Μπάρτσα δεν ξηλώθηκε για να δώσει λεφτά στη Γιούνισεφ. Έκανε κάποια φιλικά, κάποιες εκδηλώσεις και μάζεφτηκε το ποσό που είχε συμφωνηθεί. Επίσης ΝΟΜΙΖΩ πως έδινε και κάποιο ποσοστό από τις πωλήσεις των φανέλων της αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δε ξέρω τους όρους της συμφωνίας της Γιούνισεφ με του ΟΣΦΠ αλλά νομίζω πως θα είναι πάνω κάτω οι ίδιοι

Υ.Γ Καλά αυτός ο πρώην της ΓΣΕΕ πως στον πούτσο έγινε πρόεδρος της Γιούνισεφ στην Ελλάδα; Εγώ νόμιζα πως είχε πεθάνει ο παλιοπασόκος γαμώ το σπιτάκι του (τον βρίζω όχι γιατί συμφώνησε με τον ΟΣΦΠ, απλά επί προεδρίας του στη ΓΣΕΕ τα είχε γαμήσει όλα το σκατοκομματόσκυλο)
 

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Μηνύματα
4.813
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ο  Ολυμπιακος  ειναι  ο  μεγαλυτερος  αθλητικος  οργανισμος  στην  Ελλαδα  ,  ειτε  το  θελετε
ειτε  δε  το  θελετε  , και  εξηγουμε............
Ειναι  η  μια  απο  τις μονο τρεις ευρωπαικες  ομαδες  που  εχουν ευρωπαικο  τιτλο  σε  τρια
διαφορετικα  αθληματα..........μπασκετ  ,  βολευ  ,  πολο...........
Εχει  στο  ποδοσφαιρο  το  ποιο  συγχρονο  γηπεδο  στην  Ελλαδα...........και  ενα  απο  τα  ποιο 
καινουργια  στην  ευρωπη..........εστω  και  για  49  χρονια  , ειναι  δικο  του.......
Δεν  μπορω  να  καταλαβω  γιατι  αυτη  η  πρεμουρα  των  οπαδων  της αεκ  με  τον  Ολυμπιακο.......
Εχετε  λετε  πολλα  διαρκειας....ε  και ; Χεστηκε η  φοραδα  στο  αλωνι..........
Ο  Ολυμπιακος  εχει  τα  ποιο  ακριβα  διαρκειας  στην  Ελλαδα  και  ελεω  κρισης  ο  κοσμος
δεν  μπορει  να  ανταποκριθει  οπως  θα  ηθελε, και  να  το  δειτε  και  με  την  αεκ  θα  γινει
το  ιδιο..........οταν  ο  κοσμος  ξεκαβλωσει  τα  διαρκειας  και  στο  καινουριο  γηπεδο
θα  μειωθουν.........δε  μπορει να  σου  βαζει  καθε  χρονο  30  ευρω  διαρκειας.....ο  κουβαρντας.
Οσο  για  τον  οπαπ  ο  Βαγελας  εδειξε  τα  αρχιδια  του  στον  κουβαρντα  πληρωνοντας  και  τη  ρητρα  που  υπαρχει...........και  εδειξε  πως  με  τον  Ολυμπιακο  δεν  μπορει  να  κανει  πλακα
Κ Α Ν Ε Ι Σ...........
Ο  Ολυμπιακος  μπορει  και  θα  βρει  χορηγιες  ,  γιατι  ειπαμε  .......  ειναι  μαγαζι  Γ Ω Ν Ι Α
και  οχι  παραμαγαζο  του  44  ...........και  του  τζαμπα.........
Α  και  ξεχασα  ο  Ολυμπιακος  εχτες  επαιξε  στο  ντα  λουζ...... η  αεκ  που  επαιξε ;
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο  Ολυμπιακος  ειναι  ο  μεγαλυτερος  αθλητικος  οργανισμος  στην  Ελλαδα  ,   ειτε   το  θελετε
ειτε   δε   το  θελετε  , και  εξηγουμε............
Ειναι  η  μια  απο  τις μονο τρεις ευρωπαικες  ομαδες  που  εχουν ευρωπαικο  τιτλο  σε  τρια
διαφορετικα  αθληματα..........μπασκετ  ,   βολευ   ,  πολο...........
Εχει   στο   ποδοσφαιρο  το  ποιο  συγχρονο  γηπεδο  στην  Ελλαδα...........και  ενα  απο  τα  ποιο 
καινουργια  στην  ευρωπη..........εστω  και  για  49  χρονια  , ειναι  δικο  του.......
Δεν  μπορω  να  καταλαβω  γιατι  αυτη  η  πρεμουρα  των  οπαδων  της αεκ  με  τον  Ολυμπιακο.......
Εχετε  λετε  πολλα  διαρκειας....ε  και ; Χεστηκε η  φοραδα  στο  αλωνι..........
Ο  Ολυμπιακος  εχει  τα  ποιο  ακριβα  διαρκειας  στην  Ελλαδα  και  ελεω  κρισης  ο  κοσμος
δεν  μπορει  να  ανταποκριθει  οπως  θα  ηθελε, και  να  το  δειτε  και  με  την  αεκ  θα  γινει
το  ιδιο..........οταν  ο  κοσμος  ξεκαβλωσει  τα  διαρκειας  και   στο  καινουριο  γηπεδο
θα  μειωθουν.........δε  μπορει να  σου  βαζει  καθε  χρονο  30  ευρω  διαρκειας.....ο  κουβαρντας.
Οσο  για  τον  οπαπ  ο  Βαγελας  εδειξε  τα  αρχιδια  του  στον  κουβαρντα  πληρωνοντας  και  τη  ρητρα  που  υπαρχει...........και  εδειξε  πως  με  τον  Ολυμπιακο  δεν  μπορει  να  κανει  πλακα
Κ Α Ν Ε Ι Σ...........
Ο  Ολυμπιακος  μπορει  και  θα  βρει  χορηγιες  ,  γιατι  ειπαμε  .......  ειναι  μαγαζι  Γ Ω Ν Ι Α
και  οχι   παραμαγαζο  του  44   ...........και  του  τζαμπα.........
Α  και  ξεχασα  ο  Ολυμπιακος  εχτες  επαιξε  στο  ντα  λουζ...... η  αεκ  που   επαιξε ;
Σπάστα και ξαναρχίχτα γιατί αν το πάμε έτσι
η ΑΕΚ είναι η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ομάδα που έχει παρουσίες στους ημιτελικούς και των ΤΡΙΩΝ παλιών ευρωπαϊκών διοργανώσεων (Πρωταθλητριών, Κυπελλούχων και ΟΥΕΦΑ)
Δεν έχεις γήπεδο.Δεν είναι δικό σου. ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ. Είναι σα να πει η Κηφισιά της Γ εθνικής πως έχει το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα γήπεδο στην Ελλάδα επειδή το έχει δηλώσει σα δεύτερη έδρα.
Την τρεμούρα την έχετε εσείς και όχι εμείς. Αφού σ όποια θρεντ της ΑΕΚ και να μπεις στο νετ θα δεις το "ντου" των ΟΣΦΠούδων από τότε που μπλέχτηκε ξανά ο Μελισσάν με την ΑΕΚ είναι πολύ μεγαλύτερο και πιο έντονο απ ότι πριν
Αχαχαχαχαχαχαχα. Ρε τελικά θ αποφασίσετε τι στον πούτσο γίνεται; Ήταν ή όχι ακριβα τα διαρκείας της ΑΕΚ; Τελικά ποιος ήταν εκτός τόπου και χρόνου; ο Μελισσάν που είχε ακριβα διαρκείας για ομάδα Γ εθνικής ή ο Βαγγέλας για ομάδα που δεν έχει γήπεδο; Αποφασίστε για να ξέρουμε και οι υπόλοιποι.
Και τελικά τι σκατα; Ο Βαγγέλας δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο με τη Γιούνισεφ ενώ ο Μελισσάν για να "πουλήσει" διαρκείας (λες και τα 11χιλιάρικα που είχαν πουληθεί πριν δεν ήταν πολλά αλλά για χάρη της κουβέντας)έκανε τη κίνηση αυτή για τους ανέργους. Ρε τι είστε εσείς!!! Σας χάλασε που δε μπορέσατε να ξεπεράσετε τη λατρεία του κόσμου της ΑΕΚ προς την ομάδα του και πρέπει κάτι να βρείτε και να πείτε.
Θα μου πεις εσύ τουλάχιστον γιατί ο ΟΣΦΠ δεν έκανε το ίδιο με τη ΝΟΒΑ (που αν τα βάλεις κάτω είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ);
Οι χορηγίες που βρήκε ο ΟΣΦΠ όταν έφυγε από τον ΟΠΑΠ είναι.....;;;;;
Όσο για το "παραμάγαζο του 44" η ΑΕΚ ΠΟΤΕ δεν είχε την ανάγκη υπέρβασης καθήκοντος του πρωθυπουργού για να μπει σε νομοσχέδιο "περί αρχαιοτήτων"  :o :o :o. Αυτή είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πρωτοτυπία για τον ΟΣΦΠ ΚΑΙ Μ-Ο-Ν-Ο.
Η ΑΕΚ χθες "έπαιξε" μπάλα στις φυλακές ανηλίκων. Και αυτό είναι ΑΛΛΗ ΜΙΑ απόδειξη του κοινωνικού προσώπου που δείχνει ΚΑΙ η ΑΕΚ (αν και είμαι 100% σίγουρος πως θα βρείτε να πείτε κάποια μαλακία και γι αυτό)
 

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Μηνύματα
17.450
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Γραφε αυτα που πιστευεις, αλλα ΟΧΙ εδω !!!



Ειναι ιεροσυλια και για την Α.Ε.Κ. αλλα και για τους φιλαθλους της !!!  :idiot:




Καλημερα σε ολη την οικογενεια, της Α.Ε.Κ. !!!
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γραφε αυτα που πιστευεις, αλλα ΟΧΙ εδω !!!



Ειναι ιεροσυλια και για την Α.Ε.Κ. αλλα και για τους φιλαθλους της !!!  :idiot:




Καλημερα σε ολη την οικογενεια, της Α.Ε.Κ. !!!
Καλημέρα. Απλά μια ερώτηση. Το ποστ σου πάει σε μένα;
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και βεβαια ΟΧΙ, φιλε και αδελφε μου Α.Ε.Κ.τζη !!!


Στους αλευρωμενους γαυρους, απευθυνομουν !!!  :idiot:
Απλά ρώτησα γιατί ήταν κάτω από το δικό μου ποστ και γραμμένο στο πρώτο πρόσωπο και επειδή δεν είχε κάποια παράθεση νόμιζα πως τ έλεγες σε μένα.
Υποθέτω πως πήγαινε στον Καβλαρχο
 

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Μηνύματα
17.450
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Απλά ρώτησα γιατί ήταν κάτω από το δικό μου ποστ και γραμμένο στο πρώτο πρόσωπο και επειδή δεν είχε κάποια παράθεση νόμιζα πως τ έλεγες σε μένα.
Υποθέτω πως πήγαινε στον Καβλαρχο

Στον Καβλαρχο και στον καθε Καβλαρχο, που καθονται και γραφουν, αυτα που γραφουν !!!


Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ε Σ          Α Η Δ Ι Ε Σ  !!!
 

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Μηνύματα
430
Like
0
Πόντοι
1
ναι,μην γραφετε εδω,να τηρειτε το αβατο γιατι ειπαμε εδω ειναι κατι διαφορετικο :grin:
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
Ο  Ολυμπιακος  ειναι  ο  μεγαλυτερος  αθλητικος  οργανισμος  στην  Ελλαδα  ,   ειτε   το  θελετε
ειτε   δε   το  θελετε  , και  εξηγουμε............
Ειναι  η  μια  απο  τις μονο τρεις ευρωπαικες  ομαδες  που  εχουν ευρωπαικο  τιτλο  σε  τρια
διαφορετικα  αθληματα..........μπασκετ  ,   βολευ   ,  πολο...........
Εχει   στο   ποδοσφαιρο  το  ποιο  συγχρονο  γηπεδο  στην  Ελλαδα...........και  ενα  απο  τα  ποιο 
καινουργια  στην  ευρωπη..........εστω  και  για  49  χρονια  , ειναι  δικο  του.......
Δεν  μπορω  να  καταλαβω  γιατι  αυτη  η  πρεμουρα  των  οπαδων  της αεκ  με  τον  Ολυμπιακο.......
Εχετε  λετε  πολλα  διαρκειας....ε  και ; Χεστηκε η  φοραδα  στο  αλωνι..........
Ο  Ολυμπιακος  εχει  τα  ποιο  ακριβα  διαρκειας  στην  Ελλαδα  και  ελεω  κρισης  ο  κοσμος
δεν  μπορει  να  ανταποκριθει  οπως  θα  ηθελε, και  να  το  δειτε  και  με  την  αεκ  θα  γινει
το  ιδιο..........οταν  ο  κοσμος  ξεκαβλωσει  τα  διαρκειας  και   στο  καινουριο  γηπεδο
θα  μειωθουν.........δε  μπορει να  σου  βαζει  καθε  χρονο  30  ευρω  διαρκειας.....ο  κουβαρντας.
Οσο  για  τον  οπαπ  ο  Βαγελας  εδειξε  τα  αρχιδια  του  στον  κουβαρντα  πληρωνοντας  και  τη  ρητρα  που  υπαρχει...........και  εδειξε  πως  με  τον  Ολυμπιακο  δεν  μπορει  να  κανει  πλακα
Κ Α Ν Ε Ι Σ...........
Ο  Ολυμπιακος  μπορει  και  θα  βρει  χορηγιες  ,  γιατι  ειπαμε  .......  ειναι  μαγαζι  Γ Ω Ν Ι Α
και  οχι   παραμαγαζο  του  44   ...........και  του  τζαμπα.........
Α  και  ξεχασα  ο  Ολυμπιακος  εχτες  επαιξε  στο  ντα  λουζ...... η  αεκ  που   επαιξε ;
Δεν εχουμε θεμα με τα αλλα αθληματα,στο ποδοσφαιρο ομως σου αρεσει δεν σου αρεσει εισαι πουστης και η ρετσινια δεν θα φυγει ποτε.
Τα τελευταια 20 χρονια οι πουστιες που εχεις κανει σαν ποδοσφαιρικος συλλογος δεν εχουν προηγουμενο παγκοσμιως.
εχεις δικιο οι γαυροι που ειναι η μιση ελλαδα,ειναι φτωχοι,και οι αεκτζηδες πλουσιοι,ακουσαμε και αυτο το γραφικο απο εσενα.
τα 30 ευρω των ανεργων ηταν γυρω στα 800 συνολικα.αυτη ηταν η διαφορα νομιζεις;το τι χορηγιες μπορει να βρει η γαβριελα το ειδαμε..
ενταξει ο μελλισαν το ειπε καθαρα και ειχε δικιο...αυτος τα βαζει με αντρες..εσεις φορατε φουρο..
Το τι γηπεδο νοικιαζεις το θεωρεις πλεονεκτημα;και εμεις νοικιαζουμε το οακα το μεγαλυτερο γηπεδο στην ελλαδα και πολυ πιο ομορφο απο το καραισκακη.πρεπει να το θεωρουμε προτερημα ρε κεφτε; :S
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πω  πω  ασχημιαααααααααα.............
Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πέρα της πλάκας με την ΚΑΜΙΑ δε θεωρώ το ΟΑΚΑ πιο όμορφο από το Καραϊσκάκη. Για μένα χρειάζεται γυαλιά όποιος το λέει κάτι τέτοιο. Τα ΟΑΚΑ είναι 30 ετών και το Καραϊσκάκη 10. Αν το πάμε έτσι και το παλιό Καραϊσκάκη ήταν απείρος ομορφότερο του ΟΑΚΑ και άρα του καινούργιου Καραϊσκακη. Ή η παλία Ν.Φ θα είναι ομορφότερη της καινούργιας. Είπαμε της γριάς να χέσει και αυτή και ξεκολιάστικε..
Αλλά όπως και να έχει το Καραϊσκάκη ΔΕΝ είναι δικό σας. Στο νοίκι είσαστε παρά τους "λεφτάδες προεδράρες που ματώνουν για τον ΟΣΦΠ με προσωπικό κόστος" (το διάβασα και αυτό γαμώ τη πουτάνα μου  :headbang: :headbang: )

@ψω(λο)φιλος. Κανένας δε σας απαγόρευσε να γράφετε στο θρεντ της ΑΕΚ. Η απάντησή μου ήταν πάνω στη παρατήρηση του Κάβλαρχου ότι οι ΑΕΚτζήδες ασχολούνται με τον ΟΣΦΠ όταν στην πρααγματικότητα από τότε που ανέλαβε ο Μελισσάν συμβαίνει τ ανάποδο.

Υ.Γ Για πια γαβριέλα μιλάς ρε μάστερ; Είναι 2 στη λίστα των κολ γκιρλς  :grin: :grin: :grin: :grin:
 

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Μηνύματα
4.813
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Πολυ  ασχημια  ..............  μα  παρα  πολυ  ασχημια........ :2funny: :2funny: :2funny:


 

Συνημμένα

  • images OLYMPIAKOS - AEK   6 - 0.jpg
    images OLYMPIAKOS - AEK 6 - 0.jpg
    11,1 KB · Εμφανίσεις: 16

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Μηνύματα
531
Κριτικές
6
Like
565
Πόντοι
306
Aλλά όπως και να έχει το Καραϊσκάκη ΔΕΝ είναι δικό σας. Στο νοίκι είσαστε...

Μόνο που ο Ολυμπιακός δεν πληρώνει νοίκι. Το πλήρωσε όλο μαζεμένο στην αρχή, κατασκευάζοντας το γήπεδο.
'Οσο για το αν είναι δικό του ή όχι, αυτό χωράει συζήτηση.
Αν νομίζεις ότι μετά από 50 χρόνια, το γήπεδο θα είναι ακόμη λειτουργικό, μάλλον κάνεις λάθος. 'Ασε που τα τελευταία 10 χρόνια της "μίσθωσης" ούτε καμμένη λάμπα δεν θ' αλλάζει ο γαύρος στο γήπεδο...
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μόνο που ο Ολυμπιακός δεν πληρώνει νοίκι. Το πλήρωσε όλο μαζεμένο στην αρχή, κατασκευάζοντας το γήπεδο.
'Οσο για το αν είναι δικό του ή όχι, αυτό χωράει συζήτηση.
Αν νομίζεις ότι μετά από 50 χρόνια, το γήπεδο θα είναι ακόμη λειτουργικό, μάλλον κάνεις λάθος. 'Ασε που τα τελευταία 10 χρόνια της "μίσθωσης" ούτε καμμένη λάμπα δεν θ' αλλάζει ο γαύρος στο γήπεδο...
Τελικά πληρώνει νοίκι ή όχι; Γιατί από τη μία λες πως δε πληρώνει και από την άλλη πωςς το πλήρωσε όλο μαζεμένο. Το ΑΝ θα είναι λειτουργικό ή όχι μετά από 50 χρόνια δε μπρείς να το ξέρεις. Αλλά και να μην είναι στ @@ μου. Το 2030 εσείς θα παίζεται ακόμα. Αν θα είναι για τον πουτσο καβάλα αυτό θα είναι δικό σας θέμα.
 

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Μηνύματα
531
Κριτικές
6
Like
565
Πόντοι
306
Τελικά πληρώνει νοίκι ή όχι; Γιατί από τη μία λες πως δε πληρώνει και από την άλλη πωςς το πλήρωσε όλο μαζεμένο. Το ΑΝ θα είναι λειτουργικό ή όχι μετά από 50 χρόνια δε μπρείς να το ξέρεις. Αλλά και να μην είναι στ @@ μου. Το 2030 εσείς θα παίζεται ακόμα. Αν θα είναι για τον πουτσο καβάλα αυτό θα είναι δικό σας θέμα.

ΟΧΙ, δεν πληρώνει νοίκι. Το κόστος κατασκευής του γηπέδου υπερκαλύπτεται από τα έσοδα χρήσης του και τελικά μένει και ένα (πολύ) μεγάλο κέρδος.
Αν νομίζεις ότι μετά από 50 χρόνια το κάθε σημερινό γήπεδο θα είναι λειτουργικό, τότε να συνεχίσουμε να παίζουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στο Ουέμπλεϋ, στην Λεωφόρο και σε άλλα "λειτουργικά" γήπεδα διεθνώς.
Σε 50 χρόνια το γκρεμίζεις και το ξαναφτιάχνεις από την αρχή, οπότε...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom