Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τι να κανει ο φουκαρας ο μελις,ειδε οτι γεμιζει το ΟΑΚΑ(που χωραει 70.000 και τιγκαρει σε καθε αγωνα σας) και εκανε την θυσια να βαλει 30 ευρω το εισιτηριο για τους ανεργους,και ας χασει κι ολας που λεει ο λογος.ειπαμε πρωτα ο οπαδος γιατι εσεις ειστε κατι διαφορετικο :grin:
Ενώ στο γήπεδο που είσαστε στο νοίκι (μια ζωή ρε πούστη μου παρόλο τους "λεφτάδες" και "ολυμπιακάρες" προεδράρες σας) είναι 30χιλιάδες μέσα και άλλοι τόσοι έξω σε κάθε παιχνίδι. Στο παιχνίδι με τη Βέροια είχατε 17 χιλιάρικα και εμείς με τον ΑΟΑΝ 15.
Και αν δε κάνω λάθος εμείς έχουμε κλείσει μόνο για το κάτω διάζωμα του σταδίου και όχι για ΟΛΟ το στάδιο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κριμα για τα καλα παιδια και κιμπαρηδες αεκτζηδες που ενα θρεντ της ιστορικης και αγαπημενης τους ομαδας εχει καταντησει μπουρδελο και τοπος εκτονωσης κομπλεξ και μαυρου ψυχισμου...
απολυτως σεβομαι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομαδα που αυτη τη στιγμη βρισκεται στην χειροτερη φαση της ιστοριας της (και πολυ πιθανο να ανακαμψει) οπως και τους ΜΑΓΚΕΣ οπαδους της στο παρων φορουμ που ανεξαρτητως οπαδικης αποχρωσης ειναι τζιμανια και αρχοντες...τους νοιωθω ,μιλανε πολυ μεσω της σιωπης τους και ειμαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ με σεβασμο διπλα τους...ακομα και τους μαγκες που γραφουν μεν και ψιλοσυμμετεχουν αλλα με το ωραιο τους στυλακι (πχ. διο ) χωρις προκλησεις και τζαναμπετιες...
οι αλλοι που ''συντηρειτε'' το παρων θρεντ ειλικρινα (αποψη μου και σαφως μπορει να ειναι και λαθος) εχετε μετατρεψει ενα πολυεπισκεψιμο νημα σε ενα οχετο μισους ζηλειας γκαιμπελισμου μισαλλοδοξιας και εμετου...
ειλικρινα οι αποψεις των ''δραστηριων'' αυτη τη στιγμη μελων φερνει αναγουλα και εμετο κανοντας παραλληλα ακομα μεγαλυτερη την αξια των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ (με ολα τα γραμματα κεφαλαια) που δεν γουσταρουν σαν ανθρωποι να συμμετεχουν σε αυτον τον ξεπεσμο ....
μπραβο ρε μαγκες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αεκτζηδες και ακομα περισσοτερο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ....ειμαι παντα μαζι σας σας γουσταρω και με απολυτο σεβασμο και χωρις το παραμικρο ιχνος κουλτουρας και υποκρισιας δεν σας λυπαμαι (δεν το εχετε αλλωστε αναγκη) αλλα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ....
οσο για εσας τα ανθρωπακια που εχετε αναλαβει τον ρολο του υπερασπιστη της ''ιδεας'' και του συνεχιστη της ''μεγαλοπρεπειας'' απλα γελαω μαζι σας και σας λυπαμαι...αλλα πολυ...
κριμα τιποτα αλλο...οι εμετοι σας δεν διαβαζονταιο και σαφως δεν προκειται να μπω στη διαδικασια να αναλωθω απαντωντας τους...
καλη σας συνεχεια και στους μεν και στους δε....

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Αν θεωρείς πως το κακομαθημένο παιδάκι (Μαρινάκης) που τσιρίζει γιατί δε γίνεται το δικό του και δεν είναι πλέον το αγαπημένο της μαμάς (ΟΠΑΠ), την ρουμπώνει επειδή όχι μόνο αρνήθηκε να φάει το φαΐ της αλλά έκανε και τις αγγαρείες της γειτόνισσας (UNICEF) και μάλιστα νηστικό για να δείξει ότι δεν την έχει ανάγκη, τότε έχεις δίκιο.

Αυτές οι κινήσεις έχουν πραγματική αξία όταν γίνονται απ' την αρχή κι εκ πεποιθήσεως (Μπάρτσα), όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες. Προσωπικά χαίρομαι που ο ΟΠΑΠ γλίτωσε 3 μύρια, ο ΟΣΦΠ έχασε άλλα τόσα και η Γιούνισεφ θα βγάλει ότι βγάλει. :sunglasses:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Κρέμεται απο τ αρχιδια του προεδρακου σου !

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μπα; Τι λες; Πέρσι δηλαδή ο ΟΠΑΠ ΔΕΝ ήταν μονωπόλειο; Φέτος έγινε ε; Πέρσυ που έδινε τα ΔΙΚΑ σου τα λεφτά δε σε ένοιαζε ε; Αφού τ τσιμπούσε ο ΟΣΦΠ τι να σε πειράζει. Φέτος όμως που ο ΟΠΑΠ ΔΕ δίνει τα ΔΙΚΑ σου λεφτά σ ένοχλει!!! ΟΚ πάσο

Και δε μου είπες. Εσένα σε πείραξε που μια ομάδα της Γ εθνικής (με δικό τη οικόπεδο, και σε 2 χρόνια δικό της γήπεδο, με τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ κτλπ) θα πάρει ΤΑ ΜΙΣΑ απ ότι ο ΟΣΦΠ ή σε πείραξε το γεγονός ότι ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ με πέρσι. Ρωτάω γιατί με την πάρτυ σας τ έχω χάσει.

Υ.Γ Παρεπιπτωντος και εσύ την έλεγες στον Μελισσάν για τις τιμές των διαρκέιας. Όταν όμως αποφάσισε να δώσει φτηνά εισητήρια διαρκείας στους ανέργους και άρα την δυνατότητα να πάνε να δούνε την αγαπημένη τους ομάδα σχεδόν τσάμπα δε σ είδα να λες τίποτα. Αλλά μάλλον το κοινωνικό πρόβλημα των ανέργων και το προβλημα κατάθλιψης που έχουν εσένα μάλλον δε σ αγγίζει. Αν τ είχε κάνει όμως ο Μαρινάκης θα μας είχατε τ αρχίδια Ζέπελιν με τα ολοσέλιδά σας.
περσι ο ΟΠΑΠ ήταν ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ αδερφέ, μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
Σαν δημόσιος οργανισμός δέχομαι να είναι μονοπώλειο ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ. Το ποια είναι η δίκαια κατανομή θα σου πω. Αυτή, της οποίας τους όρους αποδέχονται όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτή τη χορηγία.

Αν ας πούμε έλεγε πως είναι ανάλογα με τα διαρκείας, οκ. Αν είναι ανάλογα με τη θέση οκ, αν ειναι ανάλογα με τα πρωταθλήματα οκ κοκ. Να είναι δηλαδή γνωστοί οι όροι και ο καθένας δέχεται ή όχι.

Σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρία δεν επιτρέπεται μονοπώλειο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μπα; Τι λες; Πέρσι δηλαδή ο ΟΠΑΠ ΔΕΝ ήταν μονωπόλειο; Φέτος έγινε ε; Πέρσυ που έδινε τα ΔΙΚΑ σου τα λεφτά δε σε ένοιαζε ε; Αφού τ τσιμπούσε ο ΟΣΦΠ τι να σε πειράζει. Φέτος όμως που ο ΟΠΑΠ ΔΕ δίνει τα ΔΙΚΑ σου λεφτά σ ένοχλει!!! ΟΚ πάσο

Και δε μου είπες. Εσένα σε πείραξε που μια ομάδα της Γ εθνικής (με δικό τη οικόπεδο, και σε 2 χρόνια δικό της γήπεδο, με τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ κτλπ) θα πάρει ΤΑ ΜΙΣΑ απ ότι ο ΟΣΦΠ ή σε πείραξε το γεγονός ότι ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ με πέρσι. Ρωτάω γιατί με την πάρτυ σας τ έχω χάσει.

Υ.Γ Παρεπιπτωντος και εσύ την έλεγες στον Μελισσάν για τις τιμές των διαρκέιας. Όταν όμως αποφάσισε να δώσει φτηνά εισητήρια διαρκείας στους ανέργους και άρα την δυνατότητα να πάνε να δούνε την αγαπημένη τους ομάδα σχεδόν τσάμπα δε σ είδα να λες τίποτα. Αλλά μάλλον το κοινωνικό πρόβλημα των ανέργων και το προβλημα κατάθλιψης που έχουν εσένα μάλλον δε σ αγγίζει. Αν τ είχε κάνει όμως ο Μαρινάκης θα μας είχατε τ αρχίδια Ζέπελιν με τα ολοσέλιδά σας.
και επειδή διάβασα κατόπιν εορτής όλο το ποστ (βιάστηκα), να σου πω πως εγώ δεν είχα πει για την τιμή των διαρκείας κάτι. Αυτό που εγώ είχα σχολιάσει είναι το γιατί να βάλει εκεί καπέλο για το γήπεδο.
Αλλά να σου πω και κάτι στην τελική...στα αρχίδια μου τι θα κάνει ο κάθε Μελισσανίδης, σας το έχω ξαναπεί.

Ιδιωτικές επιχειρήσεις είναι, εσείς μόνο σφάζεστε για αυτές. Και βρίζεστε.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σαν δημόσιος οργανισμός δέχομαι να είναι μονοπώλειο ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ. Το ποια είναι η δίκαια κατανομή θα σου πω. Αυτή, της οποίας τους όρους αποδέχονται όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτή τη χορηγία.

Αν ας πούμε έλεγε πως είναι ανάλογα με τα διαρκείας, οκ. Αν είναι ανάλογα με τη θέση οκ, αν ειναι ανάλογα με τα πρωταθλήματα οκ κοκ. Να είναι δηλαδή γνωστοί οι όροι και ο καθένας δέχεται ή όχι.

Άντε πάλι τα ίδια και τα ίδια!Δεν επιτρέπεται για εσένα!!!Καλώς ή κακώς όμως ισχύει αυτό...
...αλλιώς δεν θα ήταν και αυτό το τίμημα (γύρω στα 7 κατοστάρικα) για το 33% του οπαπ!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άντε πάλι τα ίδια και τα ίδια!Δεν επιτρέπεται για εσένα!!!Καλώς ή κακώς όμως ισχύει αυτό...
...αλλιώς δεν θα ήταν και αυτό το τίμημα (γύρω στα 7 κατοστάρικα) για το 33% του οπαπ!!!
ώρες ώρες νομίζω πως ππλά γράφετε για να την πείτε στον άλλο και να ξεφουσκώσετε από ό,τι έχετε στο κεφάλι σας.
δεν αμφισβήτησα πως είναι μονοπώλειο.
είπα πως δεν θα έπρεπε να είναι.
Και αυτό δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης. Ο νόμος της υγειούς αγοράς λέει πως πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός.

πάμε παρακάτω. Δεν με ενδιαφέρει πού δίνει τα λεφτά του ο Μελισσάν. Πόσες φορές να το γράψω; Δικά του είναι. Ό,τι θέλει τα κάνει. Όπως έδινε χορηγία η Ιντραλότ στον Ολυμπιακό. Το ίδιο είναι.

Το τίμημα ...αν καθορίστηκε από αυτό το γεγονός τότε ήταν πολύ μικρό κατεμέ. Όπως και οτιδήποτε έχει ξεπουλήσει το δημόσιο.
Όχι γιατί θα ήθελα να έχει δώσει παραπάνω ο Μελισσάν, αλλά γιατί πήρε λίγα το κράτος, ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά.

και γμτ...δεν είναι τόσο δύσκολο αυτό που γράφω.
Εγώ δεν έκανα σύγκριση το ποιος πήρε από πού. Ούτε το γιατί δεν πήρε ο Ολυμπιακός από τον ΟΠΑΠ ρώτησα.

Δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο αυτό που γράφω.

Είπα απλά πως ο Μαρινάκης, παρά τις αντίθετες προβλέψεις σας, έκανε αυτό που είπε. Και καλό θα είναι όταν λένε κάποιοι μπαρούφες, να το παραδέχονται. Όπως έκανε ο Γρηγόρης πιο πριν που παραδέχτηκε.
Θα ήταν καλύτερα να μην υπήρχε και το αλλά που βάζετε όλοι...
Γιατί δεν σας μίλησα για το αλλά.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κι εγώ δε νομίζω ότι γράφω δυσνόητα πράγματα!Το θέμα του οπαπ το έχουμε κουβεντιάσει 1εκ. φορές και επαναλαμβάνετε τα ίδια και τα ίδια!!!Για το τι διαφήμιση είχατε ή έχετε στη φανέλα σας πραγματικά στα @@ μου!!!Δεν ασχολήθηκα ποτέ μου...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κι εγώ δε νομίζω ότι γράφω δυσνόητα πράγματα!Το θέμα του οπαπ το έχουμε κουβεντιάσει 1εκ. φορές και επαναλαμβάνετε τα ίδια και τα ίδια!!!Για το τι διαφήμιση είχατε ή έχετε στη φανέλα σας πραγματικά στα @@ μου!!!Δεν ασχολήθηκα ποτέ μου...
εσυ δεν ασχολήθηκες .
εκτός αν θεωρείς πως γράφεις μόνο εσύ στο συγκεκριμένο νήμα, οπότε να σου δωρίσω γιαλιά, αντιλαμβάνεσαι πως το ποστ μου δεν ήταν προσωπικά για εσένα. για την ακρίβεια ούτε που σε ανέφερα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εσυ δεν ασχολήθηκες .
εκτός αν θεωρείς πως γράφεις μόνο εσύ στο συγκεκριμένο νήμα, οπότε να σου δωρίσω γιαλιά, αντιλαμβάνεσαι πως το ποστ μου δεν ήταν προσωπικά για εσένα. για την ακρίβεια ούτε που σε ανέφερα.
Δεν το πήρα προσωπικά!Ξέρω τι γράφω!Απάντησα στο "δεν επιτρέπεται μονοπώλιο"!Δεν μου επιτρέπεις?

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
αυτοι της Μπενφικα μου θυμισαν τις αεκτζουδες,ολο πεφταν κατω και ολο εκλαιγαν στον διαιτητη :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

αυτο ειναι δικη σου νομοθεσια;

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Και επίσης ξαναλέω για το θέμα του ΟΠΑΠ.
Ο Κόκκαλης είχε την Ιντρακομ και την Ιντραλοτ χορηγό.
Εσείς έχετε τον ΟΠΑΠ. Το ίδιο ακριβώς. Είναι ιδιωτική εταιρία πια. Εφόσον όμως είναι μονοπώλειο....τότε πρεπει να υπάρχουνε κανόνες.
Εάν αφήσουνε και άλλη στοιχηματική, τότε ας βάλει όποια άλλη ομάδα θέλει χορηγία από άλλο στοιχηματικό οργανισμό.
ο ΟΠΑΠ ειναι ιδ. εταιρία πια...αλλά εμένα με ενιδαφέρει να μην κάνει μονοπωλειο...όπως και σε όλες τις άλλες αγορές.
Το πού θα δώσει τα λεφτά του ο Μελισσανίδης, δικό του θέμα.
Εκτός από εμπαθής και δήθεν αντικειμενικός, είσαι και άσχετος. Ο ΟΠΑΠ πωλήθηκε ΩΣ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ μέχρι το 2020, αλλιώς δε θα έπιανε μία. Αν δεν είσαι λοιπόν μέτοχος του ΟΠΑΠ που δε συμφωνείς με την πολιτική της διοίκησης Μελισσανίδη πάρε φόρα και κλάσε μας τ' αρχίδια ρε φίλε. Όσο για το παχύδερμο τον πρόεδρό σου, χαίρομαι πολύ που πέταξε 5 εκ. ευρώ (3 η χορηγία, συν 2 κόστος Γιούνισεφ) για ένα πείσμα, πάντα μου άρεσαν οι κιμπάρηδες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εκτός από εμπαθής και δήθεν αντικειμενικός, είσαι και άσχετος. Ο ΟΠΑΠ πωλήθηκε ΩΣ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ μέχρι το 2020, αλλιώς δε θα έπιανε μία. Αν δεν είσαι λοιπόν μέτοχος του ΟΠΑΠ που δε συμφωνείς με την πολιτική της διοίκησης Μελισσανίδη πάρε φόρα και κλάσε μας τ' αρχίδια ρε φίλε. Όσο για το παχύδερμο τον πρόεδρό σου, χαίρομαι πολύ που πέταξε 5 εκ. ευρώ (3 η χορηγία, συν 2 κόστος Γιούνισεφ) για ένα πείσμα, πάντα μου άρεσαν οι κιμπάρηδες.
για ποια 2 εκ κοστος γιουνισεφ μιλας;ειδες να ειπαν καπου οτι θα δωθουν 2 εκ;Η συνεντευξη τυπου ηταν σαφεστατη,θα φροντισουν να μαζευτουν 2 εκ,απο διαφορες ενεργειες και εκδηλωσεις....

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
για ποια 2 εκ κοστος γιουνισεφ μιλας;ειδες να ειπαν καπου οτι θα δωθουν 2 εκ;Η συνεντευξη τυπου ηταν σαφεστατη,θα φροντισουν να μαζευτουν 2 εκ,απο διαφορες ενεργειες και εκδηλωσεις....
Κάπου άκουσα για 2 εκ., πιθανόν να είναι όπως τα λες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom