δειξε και το υπολοιπο γηπεδο ομως να θαυμασουμε λαοθαλασσα
Τελικά είναι ΣΙΓΟΥΡΟ πως είσαι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.
Ας είναι.
Λοιπόν παπαρίδη η ΑΕΚ στο ματς της Γ ΕΘΝΙΚΗΣ είχε 11 με 13 χιλιάδες κόσμο. Τ εισητήρια που κόπηκαν ήταν 10 χιλιάδες και αν βάλεις πως θα πήγε και ένα 10 με 15% αυτών που έχουν διαρκείας τότε είμαι μέσα στους υπολογισμούς μου (επίσης αν σκεφτείς πως η ΑΕΚτζίδικη ώρα λέει για 15χιλιάδες και μια άλλη -απ τις λεγόμενες ανεξάρτητες- κάνει λόγο για 11 επίσης με κάνει να πιστεύω πως πρέπει να ήταν γύρω στις 12χιλιάδες). Στα υπόψη πως δεν υπολογίζω τα παιδιά κάτω των 12 που πήγαν με τους γονείς τους να δουν (και να αγαπήσουν) την ΑΕΚ.
Επίσης ΠΑΠΑΡΑ το ματς έγινε 4 το μεσημέρι ώρα λίγο δύσκολη. Μόλις έχεις φάει θέλεις να κοιμηθείς και λίγο είναι και τα παιδιά που έχουν γλαρώσει και μπορεί να θέλεις να πηδήξεις και τη γυναίκα σου. Παρόλα αυτά σε ματς Γ ΕΘΝΙΚΗΣ είχαμε 12 χιλιάδες κόσμο. Εσείς σε ματς Α ΕΘΝΙΚΗΣ με τη Βέροια ειχατε 15 χιλιάδες κόσμο.
Παπάρα που μιλάς και για λαοθάλασσα λες και εσείς έχετε 30χιλιάδες κόσμο μέσα και άλλους τόσους έξω.
Τουλάχιστον οι δικοί μας ψω(λό)φιλε τραγουδούσαν και στ ημίχρονο. Εσείς στο ημίχρονο πιάνετε τα σμαρτφόουνς και τραβάτε φωτογραφίες τη γκόμενα που είναι δίπλα, τους εαυτούς σας που φοράτε τη μόλις αγορασμένη φανέλα του ΟΣΦΠ. Αν δε το έχεις καταλάβει να σου το πω εγώ το λοιπόν. Το ΟΣΦΠ τον έκανε μόδα τα τελευταία 15 χρόνια ο πούστης ο Θέμος και ο παπάρας ο Κωστόπουλος. Οι πιο πολλοί 30άρηδες έγιναν γαύροι επειδή έτσι ήταν το λάιβ στάιλ (ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ πολλοί έγιναν Ολυμπιακός -πιστευω να καταλάβεις τη διαφορά γαύρου και Ολυμπιακού- γιατί είδαν τον Ζιοβάνι και έμειναν μαλάκες πχ) Οι πιο πολλοί 30άρηδες που είναι ΟΣΦΠούδες θέλουν απλά να κερδίζει ο ΟΣΦΠ. Δε τους νοιάζει το πως. Πρέπει να κερδίζει για να παραμείνει στη μόδα και να είναι και αυτοί στη μόδα. Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΣΦΠούδες -εσύ ΔΕΝ είσαι απ αυτούς- βλέπουν και τα άσχημα. Και δε φοβούνται να τα πούνε. Και το κάνουν με αγάπη για την ομάδα του ΟΣΦΠ. Τρανό παράδειγμα το περσινό κύπελλο. Όσοι έφυγαν (περίπου οι μισοί) έφυγαν από ΑΗΔΙΑ (αυτά περί τρένου είναι μαλακίες και όποιος φοράει παντελόνια και τα τιμάει το λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ). Αυτοί που έμειναν να πανυγυρήσουν είναι αυτοί που ήθελαν ν αυτοεπιβεβαιωθούν. Τους πρώτους ο ΟΣΦΠ του χρειάζεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Τους 2ους οχι.
Τραβα τώρα να τα πεις με τον φίλο σου τον πεξάρα.