Αν θεωρείς πως το κακομαθημένο παιδάκι (Μαρινάκης) που τσιρίζει γιατί δε γίνεται το δικό του και δεν είναι πλέον το αγαπημένο της μαμάς (ΟΠΑΠ), την ρουμπώνει επειδή όχι μόνο αρνήθηκε να φάει το φαΐ της αλλά έκανε και τις αγγαρείες της γειτόνισσας (UNICEF) και μάλιστα νηστικό για να δείξει ότι δεν την έχει ανάγκη, τότε έχεις δίκιο.
Αυτές οι κινήσεις έχουν πραγματική αξία όταν γίνονται απ' την αρχή κι εκ πεποιθήσεως (Μπάρτσα), όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες. Προσωπικά χαίρομαι που ο ΟΠΑΠ γλίτωσε 3 μύρια, ο ΟΣΦΠ έχασε άλλα τόσα και η Γιούνισεφ θα βγάλει ότι βγάλει.
o ΟΠΑΠ ειναι ιδιωτκή εταιρία, οπότε δεν αντιλαμβάνομαι γιατί χαίρεσαι.
η ουσία μετράει. Η αντίστοιχη κίνηση του Μελισσανίδη ήταν να δώσει σε ομάδα τρίτης κατηγορίας ένα γενναίο κολατσιό, στην ομάδα του. Οκ, προσωπικά δεν έχω θέμα με αυτό. Αλλά όταν ο χοντρός κάνει αυτό που λέει, παρότι όλοι λέγατε μέχρι πριν λίγες μέρες ακόμα πως δεν θα το κάνει γιατί δεν θα πάρει λεφτά....σόρρυ, αλλά ρουμπώνει.
Ούτε Μαρινακικός είμαι ούτε βαμμένος.
Αλλά κι εσείς όταν κάνετε λάθος, να το παραδέχεστε.
Η ερώτηση είναι, αν είχε πάρει τα λεφτά του ΟΠΑΠ, θα την έκανε την κίνηση;
Αυτό δεν το ξέρεις. Σύμφωνα με τη Γιούνισεφ, αυτό είχε ξεκινήσει από πέρσι. Οποτε μάλλον θα γινόταν. Αλλά εγώ ας δώσω τόπο στην αμφιβολία. Ας πούμε πως ίσως/μάλλον όχι.
Οκ, ακόμα κι έτσι τουλάχιστον αποδεικνύει ο οντρός πως αυτό που λέει το κάνει και δεν λέει μόνο λόγια του αέρα.
Ασχέτως αν τον συμπαθώ ή όχι (μάλλον αδιάφορος μου είναι), σε αυτό εγώ τον παραδεχομαι, κι ας πονάει κάποιους που δεν θέλουνε με τίποτα να παραδεχτούνε πως έσφαλλαν στις εκτιμήσεις τους.