Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
582
Πόντοι
306
ΟΧΙ, δεν πληρώνει νοίκι. Το κόστος κατασκευής του γηπέδου υπερκαλύπτεται από τα έσοδα χρήσης του και τελικά μένει και ένα (πολύ) μεγάλο κέρδος.
Αν νομίζεις ότι μετά από 50 χρόνια το κάθε σημερινό γήπεδο θα είναι λειτουργικό, τότε να συνεχίσουμε να παίζουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στο Ουέμπλεϋ, στην Λεωφόρο και σε άλλα "λειτουργικά" γήπεδα διεθνώς.
Σε 50 χρόνια το γκρεμίζεις και το ξαναφτιάχνεις από την αρχή, οπότε...

Και για να μην βιαστείς να πεις για χαριστικές συμβάσεις στον γαύρο και δεν συμμαζεύεται, το γήπεδο φτιάχτηκε με λεφτά του Κόκκαλη, για να χρησιμοποιηθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες, επειδή το Δημόσιο δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να το φτιάξει μόνο του. Δηλ. στην ουσία ο Κόκκαλης δάνεισε το Δημόσιο και σε αντάλλαγμα πήρε τα κέρδη εκμετάλλευσης του γηπέδου...

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
582
Πόντοι
306
Τελικά πληρώνει νοίκι ή όχι; Γιατί από τη μία λες πως δε πληρώνει και από την άλλη πωςς το πλήρωσε όλο μαζεμένο. Το ΑΝ θα είναι λειτουργικό ή όχι μετά από 50 χρόνια δε μπρείς να το ξέρεις. Αλλά και να μην είναι στ @@ μου. Το 2030 εσείς θα παίζεται ακόμα. Αν θα είναι για τον πουτσο καβάλα αυτό θα είναι δικό σας θέμα.

Για να μην πω ότι εμείς το 2030 θα παίζουμε και, μάλιστα, στην Α' Εθνική, και γίνομαι κακός...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πέρα της πλάκας με την ΚΑΜΙΑ δε θεωρώ το ΟΑΚΑ πιο όμορφο από το Καραϊσκάκη. Για μένα χρειάζεται γυαλιά όποιος το λέει κάτι τέτοιο. Τα ΟΑΚΑ είναι 30 ετών και το Καραϊσκάκη 10. Αν το πάμε έτσι και το παλιό Καραϊσκάκη ήταν απείρος ομορφότερο του ΟΑΚΑ και άρα του καινούργιου Καραϊσκακη. Ή η παλία Ν.Φ θα είναι ομορφότερη της καινούργιας. Είπαμε της γριάς να χέσει και αυτή και ξεκολιάστικε..
Αλλά όπως και να έχει το Καραϊσκάκη ΔΕΝ είναι δικό σας. Στο νοίκι είσαστε παρά τους "λεφτάδες προεδράρες που ματώνουν για τον ΟΣΦΠ με προσωπικό κόστος" (το διάβασα και αυτό γαμώ τη πουτάνα μου  :headbang: :headbang: )

@ψω(λο)φιλος. Κανένας δε σας απαγόρευσε να γράφετε στο θρεντ της ΑΕΚ. Η απάντησή μου ήταν πάνω στη παρατήρηση του Κάβλαρχου ότι οι ΑΕΚτζήδες ασχολούνται με τον ΟΣΦΠ όταν στην πρααγματικότητα από τότε που ανέλαβε ο Μελισσάν συμβαίνει τ ανάποδο.

Υ.Γ Για πια γαβριέλα μιλάς ρε μάστερ; Είναι 2 στη λίστα των κολ γκιρλς  :grin: :grin: :grin: :grin:
Γουστα ειναι αυτα βρε γρηγορη,αμα εσενα σου αρεσουν γηπεδα που απο κατω ειναι τιγκα στα μαγαζια δικαιωμα σου.Εγω ποτε δεν γουσταρα το εκτρωμα Γρανιτσα,και ευτυχως που δεν εγινε και η πρωτη Αγια Σοφιά,που ηταν καρμπον του καραισκακη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και για να μην βιαστείς να πεις για χαριστικές συμβάσεις στον γαύρο και δεν συμμαζεύεται, το γήπεδο φτιάχτηκε με λεφτά του Κόκκαλη, για να χρησιμοποιηθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες, επειδή το Δημόσιο δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να το φτιάξει μόνο του. Δηλ. στην ουσία ο Κόκκαλης δάνεισε το Δημόσιο και σε αντάλλαγμα πήρε τα κέρδη εκμετάλλευσης του γηπέδου...
Ποια λεφτα του κοκκαλη ρε αγορι μου.20 εκ εβαλε συνολικα ο κοκκαλης.και τα πηρε πισω στο πολλαπλασιο,οταν πουλησε στον λαυρεντιαδη το μισο και στον χοντρο το αλλο μισο,χωρια τα κερδη που ειχε απο την εκμεταλλευση του γηπεδου μεχρι τοτε.τα υπολοιπα ηταν απο αυτοχρηματοδοτηση δανειου που πηρε η καραισκακης α.ε. με εγγυητη το δημοσιο.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΟΧΙ, δεν πληρώνει νοίκι. Το κόστος κατασκευής του γηπέδου υπερκαλύπτεται από τα έσοδα χρήσης του και τελικά μένει και ένα (πολύ) μεγάλο κέρδος.
Αν νομίζεις ότι μετά από 50 χρόνια το κάθε σημερινό γήπεδο θα είναι λειτουργικό, τότε να συνεχίσουμε να παίζουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στο Ουέμπλεϋ, στην Λεωφόρο και σε άλλα "λειτουργικά" γήπεδα διεθνώς.
Για κάποιο λόγο όμως η Καραϊσκάκης ΑΕ που έχει φτιαχτεί για το γήπεδο παρουσιάζει τ τελευταία χρόνια ζημιές!!!
Η Φιλαδέλφεια λειτουργούσε για καμιά 40αριά χρόνια, το Καραϊσκάκη το ίδιο, η Λεοφορος ούτε και εγώ ξέρω από πότε κτλπ. Με τις όποιες παρεμβάσεις βέβαια.

τώρα για το πως φτιάχτηκε το Καραϊσκάκη και πόσα λεφτά έβαλε ο Κόκκαλης δε θα ήθελα να το πιάσω γιατί θα ξεφύγουμε από το θέμα. Έχει εξαντληθεί η κουβέντα πάνω στο θέμα αυτό. Εσείς πιστεύεται ότι τ έβαλε από τη τσέπη του,τα δάνεια λένε άλλα κτλπ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γουστα ειναι αυτα βρε γρηγορη,αμα εσενα σου αρεσουν γηπεδα που απο κατω ειναι τιγκα στα μαγαζια δικαιωμα σου.Εγω ποτε δεν γουσταρα το εκτρωμα Γρανιτσα,και ευτυχως που δεν εγινε και η πρωτη Αγια Σοφιά,που ηταν καρμπον του καραισκακη.
Η εμπορική χρήση είναι ΚΑΘΑΡΑ προς επιπλέον κέρδος της ομάδας. Το στάδιο Καραϊσκάκη χωρίς να είναι κάτι το εξωπραγματικό είναι ωραίο. Ο Μελισσάν το νέο γήπεδο το ζήτησε κατά παραγγελία. Το Καραϊσκάκη είναι ένα στάδιο σαν όλα τ άλλα που κατασκευάστηκαν εκείνη την περίοδο ανά την Ευρώπη. Όπως ήταν και το στάδιο Γρανίτσα.
Αλλά όχι και να θεωρεί το έκτρωμα του ΟΑΚΑ με τη σκεπή ομορφότερο του Καραϊσκάκη!!! Μη τα γαμάμε όλα

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Επειδή δε γνωρίζεις διάβασε να ενημερωθείς και μάλιστα από δικές σου πηγές αν θα πληρώσεις ενοίκιο ή όχι. Επίσης κάνεις το λάθος να μπερδεύεις την ΠΑΕ ΟΣΦΠ με την Καραϊσκάκης ΑΕ. Η ΠΑΕ ΟΣΦΠ λοιπόν ΔΕΝ εισπράττει όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια και τις εμπορικές χρήσεις αλλά ΜΟΝΟ μέρος τους καθώς σημαντικό μέρος παρακρατείται (ή αποδίδεται) στην Καραϊσκάκης ΑΕ ιδιωτικών συμφερόντων ΜΑρινάκη-Λαυρεντιάδη προς εξόφληση του κόστους ανέγερσης του γηπέδου, τους πληρώνει δηλαδή ο ΟΣΦΠ...ενοίκιο. Μάλιστα όπως ο ίδιος έγραψες, θα μείνει κι ένα ωραίο κέρδος στο τέλος για τους μέτοχους της Καραϊσκάκης ΑΕ κ.κ. Μαρινάκη και Λαυρεντιάδη.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Μιας κι έχουμε πιάσει αυτή τη συζήτηση, μένει να διευκρινιστεί ξεκάθαρα τι ακριβώς θα γίνει με το δικό μας γήπεδο. Αν δηλαδή η χρηματοδότηση που θα γίνει από τον κόσμο και τους μετόχους της Δικέφαλος 1924 ΑΕ για την ανέγερση θα τους επιστραφεί μέσω μελλοντικών εσόδων ή αν αποτελεί δωρεά. Εγώ δεν έχω βρει κάπου ξεκάθαρη απάντηση γι αυτό το θέμα αν κάποιος άλλος έχει διαβάσει κάτι ή ξέρει κάτι ας το αναφέρει παρακαλώ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μιας κι έχουμε πιάσει αυτή τη συζήτηση, μένει να διευκρινιστεί ξεκάθαρα τι ακριβώς θα γίνει με το δικό μας γήπεδο. Αν δηλαδή η χρηματοδότηση που θα γίνει από τον κόσμο και τους μετόχους της Δικέφαλος 1924 ΑΕ για την ανέγερση θα τους επιστραφεί μέσω μελλοντικών εσόδων ή αν αποτελεί δωρεά. Εγώ δεν έχω βρει κάπου ξεκάθαρη απάντηση γι αυτό το θέμα αν κάποιος άλλος έχει διαβάσει κάτι ή ξέρει κάτι ας το αναφέρει παρακαλώ.
Απ όσα έχω διβάσει (και με κάθε επιφύλαξη) αυοί που θα έχουν αγοράσει διαρκείας τις 2 χρονιές θα γίνουν μέτοχοι της εταιρείας που έχει φτιαχτεί για το στάδιο. Οι μετοχές που θα πάρουν θα είναι ανάλογς του ποσού που έχουν πληρώσει τα δυο χρόνια. Αλλά ξαναλέω πως το γράφω με κάθες επιφύλαξη.

Υ.Γ Καλά γιατί γίνεσαι κακός; Αφού σου λένε ΔΕ πληρώνουν νοίκι και μάλιστα ΜΕΓΑΛΟ ποσό πάει στον ΟΣΦΠ; Γιατί τους την χαλάς; Πωωωω ρε παιδάκι μου!!! Τι σ ενοχλεί που ο άλλος μασάει σανό;

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Απ όσα έχω διβάσει (και με κάθε επιφύλαξη) αυοί που θα έχουν αγοράσει διαρκείας τις 2 χρονιές θα γίνουν μέτοχοι της εταιρείας που έχει φτιαχτεί για το στάδιο. Οι μετοχές που θα πάρουν θα είναι ανάλογς του ποσού που έχουν πληρώσει τα δυο χρόνια. Αλλά ξαναλέω πως το γράφω με κάθες επιφύλαξη.
Γρηγόρη έτσι είναι θα πάρουν μετοχές όσοι έχουν  διαρκείας (αν και νομίζω πως θα ανοίξει την ΑΜΚ για όλους ο Τίγρης) στην Δικέφαλος 1924 ΑΕ που θα φτιάξει το γήπεδο. Η εταιρία αυτή όμως ΔΕΝ θα είναι ιδιοκτήτρια του γηπέδου αλλά η Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Όταν λοιπόν αποπερατωθεί το γήπεδο θα συνεχίσει η Δικέφαλος 1924 ΑΕ να εκμεταλλεύεται το γήπεδο με σκοπό να αποσβέσει τα κεφάλαιά της ή όχι; Δηλαδή θα παίρνει η ΑΕΚ (ΠΑΕ και Ερασιτεχνική) όλα τα έσοδα ή μέρος τους θα πηγαίνει για την εξόφληση των μετόχων της Δικέφαλος;

Με απλά λόγια, το γήπεδο θα φτιαχτεί με δανεισμό από τους ΑΕΚτζήδες ή με δωρεά από αυτούς; Αυτό είναι το ερώτημα.

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
@ψω(λο)φιλος. Κανένας δε σας απαγόρευσε να γράφετε στο θρεντ της ΑΕΚ. Η απάντησή μου ήταν πάνω στη παρατήρηση του Κάβλαρχου ότι οι ΑΕΚτζήδες ασχολούνται με τον ΟΣΦΠ όταν στην πρααγματικότητα από τότε που ανέλαβε ο Μελισσάν συμβαίνει τ ανάποδο.
φιλε μου στο εχω ξαναπει και συνεχιζεις να με δικαιωνεις:εισαι κ α θ υ σ τ ε ρ η μ ε ν ο ς.
για τον leon13 το εγραψα,που αν δεις λιγο πιο πισω απο το δικο μου ποστ λεει να μην γραφουμε εδω. :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Γουστα ειναι αυτα βρε γρηγορη,αμα εσενα σου αρεσουν γηπεδα που απο κατω ειναι τιγκα στα μαγαζια δικαιωμα σου.

Δεν του αρέσει το καραϊσκάκη επειδή έχει μαγαζιά από κάτω. Άκου τώρα δικαιολογία!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν του αρέσει το καραϊσκάκη επειδή έχει μαγαζιά από κάτω. Άκου τώρα δικαιολογία!
Ναι ρε συ δεν μου αρεσει,κακο ειναι;και γιατι το λες δικαιολογια;
οπως ειχα πει οτι δεν μου αρεσαν αυτα τα εκτρωματα.
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/imagecache/node_image660/nea-filadelfeia-gipedo-maketa-660.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.aek.com/news/images/ghpedo/dec03_maketa.jpg[/img[/URL]]
[img]http://asset.tovima.gr/vimawebstatic//65E21A6704F7BE88F729B433ECD29410.jpg
Αλλος μπορει να καυλωνει με αυτα,δικαιωμα του ειναι.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
φιλε μου στο εχω ξαναπει και συνεχιζεις να με δικαιωνεις:εισαι κ α θ υ σ τ ε ρ η μ ε ν ο ς.
για τον leon13 το εγραψα,που αν δεις λιγο πιο πισω απο το δικο μου ποστ λεει να μην γραφουμε εδω. :grin:
Επειδή το λοιπόν σε ΟΛΑ τα θρεντ ΟΛΩΝ των φόρα γράφουνε πολλά άτομα και ΜΠΟΡΕΙ να κάτσει να θέλεις ν απαντήσεις εσύ σε κάποιον αλλά τη στιγμή που στέλνεις το μύνημά σου να έχουν ήδη μπειι 2-3 μυνήματα καλό θα είναι Ή να κάνεις παράαθεση στο μύνημα που απαντάς (όπως έκανα εγώ σε σένα) ή να βάζεις μπροστά το @ και μετά τ όνομα του ατόμου στ οποίο τ απευθύνεις (όπως έχω κάνει στο παρελθόν με τον Κάβλαρχο).
Το ν απαντάς έτσι όπως απάντησες (ακόμα και αν η απάντησή σου ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ από κάτω από το ποστ που ήθελες ν απαντήσεις, όπως έγινε στη περίπτωσή σου) οι περισσότεροι θα το λάβουν ότι είναι ένα ποστ που ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Σ ΟΛΟΥΣ και ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.
Το πιασες ψω(λό)φιλε;
Τα παραπάνω ισχύουν ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ τα φόρουμ. ΑΝ το λοιπόν δεν έχεις ΙΔΕΑ καλό είναι να το παραδεχτείς και ν αφήσεις τις εξυπνάδες.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το θέμα δεν είναι τόσο τα μαγαζιά!Είναι ότι πρόκειται για μια πρόχειρη προκατ κατασκευή χωρίς κάτι το ιδιαίτερο!Αν έχεις πάει σε κάποιο σύγχρονο γήπεδο στο εξωτερικό ή ακόμα και λίγο πιο παλιό θα καταλαβαίνεις τι εννοώ!Το ότι είναι καλύτερο από τα γήπεδα που χτίστηκαν το 50 στην Ελλάδα...ΟΚ χαίρω πολύ!Από κει και πέρα καταλαβαίνω ότι για εσένα και τους ομοιδεάτες σου έχει συναισθηματική αξία...και για μένα το ομορφότερο γήπεδο στον πλανήτη ήταν η Νέα Φιλαδέλφεια το οποίο  μπορεί να το φθάσει μόνο η Αγιά Σοφιά!  :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το θέμα δεν είναι τόσο τα μαγαζιά!Είναι ότι πρόκειται για μια πρόχειρη προκατ κατασκευή χωρίς κάτι το ιδιαίτερο!Αν έχεις πάει σε κάποιο σύγχρονο γήπεδο στο εξωτερικό ή ακόμα και λίγο πιο παλιό θα καταλαβαίνεις τι εννοώ!Το ότι είναι καλύτερο από τα γήπεδα που χτίστηκαν το 50 στην Ελλάδα...ΟΚ χαίρω πολύ!Από κει και πέρα καταλαβαίνω ότι για εσένα και τους ομοιδεάτες σου έχει συναισθηματική αξία...και για μένα το ομορφότερο γήπεδο στον πλανήτη ήταν η Νέα Φιλαδέλφεια το οποίο  μπορεί να το φθάσει μόνο η Αγιά Σοφιά!  :rockon:
Ακριβώς. Το Καραϊσκάκη χωρίς να είναι τίποτα τ ιδιαίτερο σχεδιαστικά είναι ΑΥΤΗ τη στιγμή ωραίο γήπεδο. Δεν έχω πάει στης Λάρισσας για να ξέρω ΑΝ είναι ομορφότερο απ αυτό, αν και από εικόνες που έχω δει της Λάρισσας θυμίζει κατά πολύ εξωτερικά Αγγλικό κλασσικό γήπεδο. Το Καραϊσκάκη δεν έχει "χαρακτήρα". Αν έρθει κάποιος που δεν έχει ιδέα και το δει δε θα πει "σε αυτό παίζει μια σπουδαία ομάδα". Το νέο στάδιο της Φιλαδέλφειας από τα σχέδια έχει χαρακτήρα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΤ. Είναι σχέδιο ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ γι αυτό και θα είναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 3 κλάσεις ανώτερο σε ομορφιά (σε χαρακτηριστηκά θα είναι πάνω κάτω τ ίδιο μ αυτό του Καραϊσκάκη. Εννοώ σε θέσεις, σε αστέρια ΟΥΕΦΑ κτλπ).
Όσο για το παλιό της Φιλαδέλφειας τι να πει κανείς. Μόνο ένα πράγμα. ΣΚΕΠΑΣΤΗ! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το θεμα με το γηπεδο είναι σχετικά περίπλοκο.
καταρχάς γιατί είναι και θέμα γούστου, αφετέρου γιατί παίζει και το συναίσθημα.
από κει και πέρα αντικειμενικά το Καραϊσκάκη είναι ενα εξαιρετικό ποδοσφαιρικό γήπεδο.
Το ΟΑΚΑ είναι στιβικό γήπεδο και όχι ποδοσφαιρικό.

Όσο για το θέμα της ιδιοκτισίας, μην αναλώνεστε σε θέματα ποιος κατέχει, ποιος πληρώνει και τέτοια. Μείνετε στην ουσία.
Η ουσία είναι πως ο Ολυμπιακός έχει δική του έδρα για τα επόμενα 40 χρόνια. Δεν θα του πει κανένα Καραϊσκάκη πως δεν πλήρωσε το ρεύμα και τον διώχνει.
Το ιδιοκτησιακό καθεστώς και ο τρόπος πληρωμής είναι θέματα που άπτονται πιο πολύ της λογιστικής πιστεύω, των φόρων, του τρόπου χρηματοδότησης κλπ και αυτά γίνονται adhoc ανάλογα την περίπτωση, το χρόνο που αποφασίζεται, τι προγράμματα τρέχουνε, τι θέλει ο επιχειρηματίας να αποφύγει ή να κρύψει κλπ.

Έχω ξαναπεί. Μακάρι να είχανε όλες οι ομάδες γήπεδο και προπονητήριο. Και να μην βλέπαμε χωράφια.
Από την άλλη μακάρι να ήταν και όλες οι ομάδες θγιείς και ανταγωνστικές. Αλλά με ευχολόγια δεν γινεται αυτό...

Και επειδή μπλέκονται οι πολιτικοί...τα κάνουνε πάντα σκατά.

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή το λοιπόν σε ΟΛΑ τα θρεντ ΟΛΩΝ των φόρα γράφουνε πολλά άτομα και ΜΠΟΡΕΙ να κάτσει να θέλεις ν απαντήσεις εσύ σε κάποιον αλλά τη στιγμή που στέλνεις το μύνημά σου να έχουν ήδη μπειι 2-3 μυνήματα καλό θα είναι Ή να κάνεις παράαθεση στο μύνημα που απαντάς (όπως έκανα εγώ σε σένα) ή να βάζεις μπροστά το @ και μετά τ όνομα του ατόμου στ οποίο τ απευθύνεις (όπως έχω κάνει στο παρελθόν με τον Κάβλαρχο).
Το ν απαντάς έτσι όπως απάντησες (ακόμα και αν η απάντησή σου ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ από κάτω από το ποστ που ήθελες ν απαντήσεις, όπως έγινε στη περίπτωσή σου) οι περισσότεροι θα το λάβουν ότι είναι ένα ποστ που ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Σ ΟΛΟΥΣ και ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.
Το πιασες ψω(λό)φιλε;
Τα παραπάνω ισχύουν ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ τα φόρουμ. ΑΝ το λοιπόν δεν έχεις ΙΔΕΑ καλό είναι να το παραδεχτείς και ν αφήσεις τις εξυπνάδες.
αγαπητε καθυστερημενε σεντονοφιλε,απο τη στιγμη που εσυ δεν ειπες σε κανενα να μην γραφει σε αυτο το θρεντ,γιατι πεταγεσαι σαν ξερεις τι? :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
να συμπληρώσω κάτι...
όσο αφορά το θέμα της χρηματοδότησης
η ένστασή μου στο θέμα του οποιουδήποτε γηπέδου, οποιασδήποτε ομάδας είναι πως δεν θέλω να πληρώνω εγώ σαν φορολογούμενος το γήπεδο,τουλάχιστον όχι απευθείας. Δηλαδή δεν θέλω το κράτος ή ο Δήμος να δίνει χρήματα σας χορηγός.

Το να τα παίρνει έμμεσα, από χρηματοδοτήσεις μέσω πακέτων, τρίτων κλπ...ας πούμε τρώγεται. Ούτε αυτό μου αρέσει όταν μπορώ να δω ευκρινώς τη διαδρομή, αλλά ας πούμε τρώγεται. Και τρώγεται γιατί πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις παίρνουνε επιδοτήσεις κλπ για επενδύσεις.

Αλλά θεωρώ αδιανόητο μία ιδιωτική επιχείρηση να παίρνει χρήματα άμεσα από τον κρατικό κορβανα για να χτίσει έδρα. Καμιά ΑΕ δεν το κάνει αυτό. Οπότε δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο να το κάνει ΚΑΕ ή ΠΑΕ αυτό.

Βέβαια αυτό ξεπερνιέται γιατί κάνεις ντρίπλα με την ερασιτεχνική. Οκ, νομίζω καταλαβαίνετε το ύφος μου. Δεν είναι το θέμα του νομότυπου. Είναι το θέμα του ηθικού όταν στον υπόλοιπο ιδ. τομέα δεν γίνεται αυτό. Και δεν μιλάω συγκεκριμένα για μία ομάδα, γιατί αν εξαιρέσεις 1-2 μικρότερες (Ξάνθη και Λάρισα νομίζω), οι λοιπές....ας μην πω παραπάνω...

Σαν φορολογούμενος πολίτης αυτο το θεωρώ ασχρό και φυσικά πτεται στα μαλακισμένα παιχνιδάκια των εκάστοτε πολιτικών που έχουνε τους φιλαράκους τους να κάνουνε μπάζες στον αθλητισμό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom