gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Τι εννοείς πως θα έχει μονοπώλειο η ΔΕΗ όταν πουληθεί σ ιδιώτη; Υπάρχει ΑΥΤΗ τη στιγμή άλλη εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος; Όχι. Και δε θα υπάρχει. Μονοπώλειο έχει και η ΚΟΣΚΟ στον ΟΛΠ. Αν έρθει αύριο και δώσει 3εκ στον γαύρο είναι η ίδια περίπτωση μ αυτό της ΑΕΚ και του ΟΠΑΠ;Ναι ή όχι; Τι δε καταλαβαίνεις; Στην Ελλάδα έχουμε ΠΟΛΛΕΣ ιδιωτικές εταιρείες που έχουν με την ασπίδα του κράτους ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ. Ο ΟΤΕ προχθες (πριν ανοίξουν οι άλλες εταιρείες), ο ΟΛΠ, ο ΟΠΑΠ σήμερα, αύριο η τρενοσε, μεθαύριο η ΔΕΗ κτλπ. Γι αυτό σου είπα το σενάριο που σου είπα. ΑΝ έρθει ο ΟΛΠ με τη Κοσκο και πει στον Μαρινάκη πάρε 5εκ για τη μπλούζα θα βγεις και θα καταγγέλεις ή θα το κάνει στραγάλι και θ αρχίσεις να λες για προεδράρα;ρε γρηγορη ...τι μονοπωλιο θα εχει η δεη αν πουληθει σε ιδιωτη;;γινεται μονοπωλιο σε ιδιωτη;
αν ερθει η δεη και δωσει σε μια ομαδα γ εθνικης περισοτερα λεφτα απο οτι στην πιο βαρια φανελλα και στο πιο βαρυ χαρτι ειναι προφανες οτι δεν υπερασπιζεται τα συμφεροντα της ....τι να κανουμε τωρα ετσι κινειται η αγορα...
ξερεις οτι η φανελλα μου οπως και να γινει αξιζει πιο πολλα και απο την δικη σου και απο του πουστη....
απολυτως φυσιολογικο οποιος κινειται με σκοπο το κερδος και κανει μια απλη ερευνα στην αγορα ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ...
ελεος ...τα αυτονοητα θα λεμε;;απο εκει και περα οτιδηποτε αλλο ειναι εκ του πονηρου και σιγουρα δεν ειναι με γνωμονα την ευδοκιμηση της εταιριας..το παιζεις γατος πες μου τι ΔΕΝ καταλαβαινεις;;
ξαναλεω....αν δεν υπηρχε ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΤΡΙΑ γειασαν του μαγκα μελισανιδη να ξηγιεται οπως γουσταρει...
αλλα με την ''αβαντα'' και την ''ασπιδα'' του μονοπωλιου ειναι διαπλεκομενος οταν δεν κοιταει το συμφερον της εταιριας που εκπροσωπει...
εκτος αν μου πεις πως ειναι προς το συμφερον του οπαπα μεγαλυτερη χορηγια στην αεκ της γ εθνικης απο αυτη στον θρυλο ;)
προσπαθησε τωρα ξανα να βαφτισεις το κρεας ψαρι...τζαμπα ειναι και ετσι και αλλοιως και εσυ και οι αλλοι ομοιδεατες σου το εχετε αυτο αναγαγει σε επιστημη τα τελευταια χρονια...
ομως οτι και να κανετε το ψαρι θα ειναι ψαρι και το κρεας κρεας...
απλα...
αυτα...
χρηστιδης....
Πάμε όμως και παρακάτω. Ο Μελισσανίδης είτε σου (σας) αρέσει είτε όχι δεν κάνει ΜΟΝΟΣ του κουμάντο στον ΟΠΑΠ. Έχει συσταθεί εταιρεία και μαζί με τον Τσέχο έχουν δώσει περίπου 150εκ ευρώ ΕΚΚΑΣΤΟΣ. Είναι δυνατόν να πήρε το 1% του μετοχικού κεφαλαίου και να το έδωσε στην ΑΕΚ χωρίς να ρωτήσει τον (ΤΟΥΣ) συνεργάτες του και του συμμέτοχους; Τι είναι οι εταιρείες; Μπάτε σκύλια αλέστε; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ. Άρα ακόμα και αν πούμε ότι ο Μελισσάν κινήθηκε με αγάπη για την ΑΕΚ θα ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ να λέει κάποιος πως και ο Τσέχος ήταν ΟΚ επειδή είναι ΑΕΚ. Φυσικά ο Τσέχος βλέποντας τη δυναμική που έχει η ΑΕΚ (γήπεδο, σπονσορες κτλπ) ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ. Γιατί; Γιατί μπορεί να θεώρησε πως η Γ εθνική είναι απλά ένα πολυυυυυυυυυυυυυυυ μικρό εμπόδιο μπροστά στη δυναμική της ΑΕΚ. Και όταν βλέπει πως η ομάδα της Γ εθνικής θα έχει τα ίδια διαρκείας μ αυτά της πρωταθλήτριας Ελλάδος τότε ΦΥΣΙΚΑ και θα σκεφτεί ως εξής
13χιλιάδες είναι τα διαρκείας του ΟΣΦΠ
13 χιλιάδες (τόσα υπολογίζουν όταν κλείσουν και οι συνδεσμίτες) τα διαρκείας της ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ έχει δυναμική (συγγνώμη αλλά δεν ήρθε η Πούμα Γερμανίας να μιλήσει με τον Μαρινάκη). (θα) έχει γήπεδο. Άρα; Αυτή τη στιγμή είναι η ΜΟΝΗ Ελληνική ομάδα με τόση δυναμικη. Άρα ΓΙΑΤΙ να μη συμφωνήσει στα 3εκ;
Αν εσύ θεωρείς πως ο Μελισσάν δε ρωτάει τον Τσέχο είναι πρόβλημά σου. Αλλά σε μια πολυμετοχική εταιρεία είναι δύσκολο να κρατηθουν ισορροπίες και δε νομίζω πως ο Μελισσάν θα χαλούσε με το καλημέρα τη σχέση του με τον Τσέχο.
Και επίσης ξέρεις πολύ καλά ότι εγώ ΟΛΑ αυτά σου τα είχα πει 2 μήνες πριν. Τότε που με κοροϊδευες. ΑΝ δε θυμάσαι που σου έλεγα ότι με το που πάρει ο Μελισσάν τον ΟΠΑΠ ο ΟΣΦΠ θα έχει θέμα και πως θα μοιραστεί διαφορετικά η πίτα δε σου φταίω εγώ. Εγώ (και όσοι διαβάζουμε μέσα από τις γραμμές) ξέρουμε τι πάει να κάνει ο Μελισσάν. Εσύ τότε μου έλεγες πως είμαι σε παραλιρημα και γράφω με ΑΝ και ΟΤΑΝ. Ε! Τα "αν" και τ "όταν" ήρθαν. Και με το καλημέρα έχασες 3εκ. ΑΝ πιστεύεις πως έχεις πιο βαριά φανέλα από αυτή της ΑΕΚ τότε στην ελληνική "ελευθερη" αγορά θα βρεις κάποιον που θα σου δίνει περισσότερα από 3εκ.
(το ελευθερη τ έβαλα σε εισαγωγικά γιατί ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ)
Αυτά.
Γρηγόρης