Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε γρηγορη ...τι μονοπωλιο θα εχει η δεη αν πουληθει σε ιδιωτη;;γινεται μονοπωλιο σε ιδιωτη; :headbang:
αν ερθει η δεη και δωσει σε μια ομαδα γ εθνικης περισοτερα λεφτα απο οτι στην πιο βαρια φανελλα και στο πιο βαρυ χαρτι ειναι προφανες οτι δεν υπερασπιζεται τα συμφεροντα της ....τι να κανουμε τωρα ετσι κινειται η αγορα...
ξερεις οτι η φανελλα μου οπως και να γινει αξιζει πιο πολλα και απο την δικη σου και απο του πουστη....
απολυτως φυσιολογικο οποιος κινειται με σκοπο το κερδος και κανει μια απλη ερευνα στην αγορα ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ...
ελεος ...τα αυτονοητα θα λεμε;;απο εκει και περα οτιδηποτε αλλο ειναι εκ του πονηρου και σιγουρα δεν ειναι με γνωμονα την ευδοκιμηση της εταιριας..το παιζεις γατος πες μου τι ΔΕΝ καταλαβαινεις;;
ξαναλεω....αν δεν υπηρχε ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΤΡΙΑ γειασαν του μαγκα μελισανιδη να ξηγιεται οπως γουσταρει...
αλλα με την ''αβαντα'' και την ''ασπιδα'' του μονοπωλιου ειναι διαπλεκομενος οταν δεν κοιταει το συμφερον της εταιριας που εκπροσωπει...
εκτος αν μου πεις πως ειναι προς το συμφερον του οπαπα μεγαλυτερη χορηγια στην αεκ της γ εθνικης απο αυτη στον θρυλο  ;)
προσπαθησε τωρα ξανα να βαφτισεις το κρεας ψαρι...τζαμπα ειναι και ετσι και αλλοιως και εσυ και οι αλλοι ομοιδεατες σου το εχετε αυτο αναγαγει σε επιστημη τα τελευταια χρονια...
ομως οτι και να κανετε το ψαρι θα ειναι ψαρι και το κρεας κρεας...
απλα...
αυτα...
χρηστιδης....
Τι εννοείς πως θα έχει μονοπώλειο η ΔΕΗ όταν πουληθεί σ ιδιώτη; Υπάρχει ΑΥΤΗ τη στιγμή άλλη εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος; Όχι. Και δε θα υπάρχει. Μονοπώλειο έχει και η ΚΟΣΚΟ στον ΟΛΠ. Αν έρθει αύριο και δώσει 3εκ στον γαύρο είναι η ίδια περίπτωση μ αυτό της ΑΕΚ και του ΟΠΑΠ;Ναι ή όχι; Τι δε καταλαβαίνεις; Στην Ελλάδα έχουμε ΠΟΛΛΕΣ ιδιωτικές εταιρείες που έχουν με την ασπίδα του κράτους ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ. Ο ΟΤΕ προχθες (πριν ανοίξουν οι άλλες εταιρείες), ο ΟΛΠ, ο ΟΠΑΠ σήμερα, αύριο η τρενοσε, μεθαύριο η ΔΕΗ κτλπ. Γι αυτό σου είπα το σενάριο που σου είπα. ΑΝ έρθει ο ΟΛΠ με τη Κοσκο και πει στον Μαρινάκη πάρε 5εκ για τη μπλούζα θα βγεις και θα καταγγέλεις ή θα το κάνει στραγάλι και θ αρχίσεις να λες για προεδράρα;
Πάμε όμως και παρακάτω. Ο Μελισσανίδης είτε σου (σας) αρέσει είτε όχι δεν κάνει ΜΟΝΟΣ του κουμάντο στον ΟΠΑΠ. Έχει συσταθεί εταιρεία και μαζί με τον Τσέχο έχουν δώσει περίπου 150εκ ευρώ ΕΚΚΑΣΤΟΣ. Είναι δυνατόν να πήρε το 1% του μετοχικού κεφαλαίου και να το έδωσε στην ΑΕΚ χωρίς να ρωτήσει τον (ΤΟΥΣ) συνεργάτες του και του συμμέτοχους; Τι είναι οι εταιρείες; Μπάτε σκύλια αλέστε; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ. Άρα ακόμα και αν πούμε ότι ο Μελισσάν κινήθηκε με αγάπη για την ΑΕΚ θα ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ να λέει κάποιος πως και ο Τσέχος ήταν ΟΚ επειδή είναι ΑΕΚ. Φυσικά ο Τσέχος βλέποντας τη δυναμική που έχει η ΑΕΚ (γήπεδο, σπονσορες κτλπ) ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ. Γιατί; Γιατί μπορεί να θεώρησε πως η Γ εθνική είναι απλά ένα πολυυυυυυυυυυυυυυυ μικρό εμπόδιο μπροστά στη δυναμική της ΑΕΚ. Και όταν βλέπει πως η ομάδα της Γ εθνικής θα έχει τα ίδια διαρκείας μ αυτά της πρωταθλήτριας Ελλάδος τότε ΦΥΣΙΚΑ και θα σκεφτεί ως εξής
13χιλιάδες είναι τα διαρκείας του ΟΣΦΠ
13 χιλιάδες (τόσα υπολογίζουν όταν κλείσουν και οι συνδεσμίτες) τα διαρκείας της ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ έχει δυναμική (συγγνώμη αλλά δεν ήρθε η Πούμα Γερμανίας να μιλήσει με τον Μαρινάκη). (θα) έχει γήπεδο. Άρα; Αυτή τη στιγμή είναι η ΜΟΝΗ Ελληνική ομάδα με τόση δυναμικη. Άρα ΓΙΑΤΙ να μη συμφωνήσει στα 3εκ;
Αν εσύ θεωρείς πως ο Μελισσάν δε ρωτάει τον Τσέχο είναι πρόβλημά σου. Αλλά σε μια πολυμετοχική εταιρεία είναι δύσκολο να κρατηθουν ισορροπίες και δε νομίζω πως ο Μελισσάν θα χαλούσε με το καλημέρα τη σχέση του με τον Τσέχο.

Και επίσης ξέρεις πολύ καλά ότι εγώ ΟΛΑ αυτά σου τα είχα πει 2 μήνες πριν. Τότε που με κοροϊδευες. ΑΝ δε θυμάσαι που σου έλεγα ότι με το που πάρει ο Μελισσάν τον ΟΠΑΠ ο ΟΣΦΠ θα έχει θέμα και πως θα μοιραστεί διαφορετικά η πίτα δε σου φταίω εγώ. Εγώ (και όσοι διαβάζουμε μέσα από τις γραμμές) ξέρουμε τι πάει να κάνει ο Μελισσάν. Εσύ τότε μου έλεγες πως είμαι σε παραλιρημα και γράφω με ΑΝ και ΟΤΑΝ. Ε! Τα "αν" και τ "όταν" ήρθαν. Και με το καλημέρα έχασες 3εκ. ΑΝ πιστεύεις πως έχεις πιο βαριά φανέλα από αυτή της ΑΕΚ τότε στην ελληνική "ελευθερη" αγορά θα βρεις κάποιον που θα σου δίνει περισσότερα από 3εκ.
(το ελευθερη τ έβαλα σε εισαγωγικά γιατί ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ)
Αυτά.
Γρηγόρης

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τι εννοείς πως θα έχει μονοπώλειο η ΔΕΗ όταν πουληθεί σ ιδιώτη; Υπάρχει ΑΥΤΗ τη στιγμή άλλη εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος; Όχι. Και δε θα υπάρχει. Μονοπώλειο έχει και η ΚΟΣΚΟ στον ΟΛΠ. Αν έρθει αύριο και δώσει 3εκ στον γαύρο είναι η ίδια περίπτωση μ αυτό της ΑΕΚ και του ΟΠΑΠ;Ναι ή όχι; Τι δε καταλαβαίνεις; Στην Ελλάδα έχουμε ΠΟΛΛΕΣ ιδιωτικές εταιρείες που έχουν με την ασπίδα του κράτους ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ. Ο ΟΤΕ προχθες (πριν ανοίξουν οι άλλες εταιρείες), ο ΟΛΠ, ο ΟΠΑΠ σήμερα, αύριο η τρενοσε, μεθαύριο η ΔΕΗ κτλπ. Γι αυτό σου είπα το σενάριο που σου είπα. ΑΝ έρθει ο ΟΛΠ με τη Κοσκο και πει στον Μαρινάκη πάρε 5εκ για τη μπλούζα θα βγεις και θα καταγγέλεις ή θα το κάνει στραγάλι και θ αρχίσεις να λες για προεδράρα;
Πάμε όμως και παρακάτω. Ο Μελισσανίδης είτε σου (σας) αρέσει είτε όχι δεν κάνει ΜΟΝΟΣ του κουμάντο στον ΟΠΑΠ. Έχει συσταθεί εταιρεία και μαζί με τον Τσέχο έχουν δώσει περίπου 150εκ ευρώ ΕΚΚΑΣΤΟΣ. Είναι δυνατόν να πήρε το 1% του μετοχικού κεφαλαίου και να το έδωσε στην ΑΕΚ χωρίς να ρωτήσει τον (ΤΟΥΣ) συνεργάτες του και του συμμέτοχους; Τι είναι οι εταιρείες; Μπάτε σκύλια αλέστε; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ. Άρα ακόμα και αν πούμε ότι ο Μελισσάν κινήθηκε με αγάπη για την ΑΕΚ θα ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ να λέει κάποιος πως και ο Τσέχος ήταν ΟΚ επειδή είναι ΑΕΚ. Φυσικά ο Τσέχος βλέποντας τη δυναμική που έχει η ΑΕΚ (γήπεδο, σπονσορες κτλπ) ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ. Γιατί; Γιατί μπορεί να θεώρησε πως η Γ εθνική είναι απλά ένα πολυυυυυυυυυυυυυυυ μικρό εμπόδιο μπροστά στη δυναμική της ΑΕΚ. Και όταν βλέπει πως η ομάδα της Γ εθνικής θα έχει τα ίδια διαρκείας μ αυτά της πρωταθλήτριας Ελλάδος τότε ΦΥΣΙΚΑ και θα σκεφτεί ως εξής
13 χιλιάδες (τόσα υπολογίζουν όταν κλείσουν και οι συνδεσμίτες) τα διαρκείας της ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ έχει δυναμική (συγγνώμη αλλά δεν ήρθε η Πούμα Γερμανίας να μιλήσει με τον Μαρινάκη). (θα) έχει γήπεδο. Άρα; Αυτή τη στιγμή είναι η ΜΟΝΗ Ελληνική ομάδα με τόση δυναμικη. Άρα ΓΙΑΤΙ να μη συμφωνήσει στα 3εκ;
Αν εσύ θεωρείς πως ο Μελισσάν δε ρωτάει τον Τσέχο είναι πρόβλημά σου. Αλλά σε μια πολυμετοχική εταιρεία είναι δύσκολο να κρατηθουν ισορροπίες και δε νομίζω πως ο Μελισσάν θα χαλούσε με το καλημέρα τη σχέση του με τον Τσέχο.

Και επίσης ξέρεις πολύ καλά ότι εγώ ΟΛΑ αυτά σου τα είχα πει 2 μήνες πριν. Τότε που με κοροϊδευες. ΑΝ δε θυμάσαι που σου έλεγα ότι με το που πάρει ο Μελισσάν τον ΟΠΑΠ ο ΟΣΦΠ θα έχει θέμα και πως θα μοιραστεί διαφορετικά η πίτα δε σου φταίω εγώ. Εγώ (και όσοι διαβάζουμε μέσα από τις γραμμές) ξέρουμε τι πάει να κάνει ο Μελισσάν. Εσύ τότε μου έλεγες πως είμαι σε παραλιρημα και γράφω με ΑΝ και ΟΤΑΝ. Ε! Τα "αν" και τ "όταν" ήρθαν. Και με το καλημέρα έχασες 3εκ. ΑΝ πιστεύεις πως έχεις πιο βαριά φανέλα από αυτή της ΑΕΚ τότε στην ελληνική "ελευθερη" αγορά θα βρεις κάποιον που θα σου δίνει περισσότερα από 3εκ.
Αυτά.
Γρηγόρης
Τα 2 εκ τον χρονο που εδιναν στον πουστη για να τον δειχνουν απο την ΝΕΤ,και εμπαινε μεσα η κρατικη τηλεοραση,δεν ενοχλουσαν τοτε.Ουτε φυσικα οταν εδειξαν και τον εταιρο πουστη.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
βρουμμμμ'βρουμμμμμ
Που είσαι εσύ ρε μορφή; Είχες πάλι πούτσους αξιωματικών στις τρύπες σου;
Υ.Γ Προετοιμάζεσαι για τη Β Εθνική με τα "βρουμ βρουμ" που κάνεις; Γιατί πας σβάρνα για Β Εθνική (και μετά θα πας και εσύ Γ εθνική. Μόνο που εσύ μ αντίθεση με την ΑΕΚ θα κλείσεις σα σύλογος) Για πες μου 0*3 πόσο μας κάνουν;

Καλά βρήκες και εσύ άτομα για να συμφωνήσεις!!! Άτομο που πιστεύει ότι σε 2 χρόνια ο Άρης θα γαμεί!!! Τι να λέμε τώρα!!!! Άτομο που προπερσι πίστευε πως η Λάτσιο είναι ΤΟ φαβορί για το πρωτάθλημα Ιταλίας. Περισσότερη μπάλα ξέρει το αγέννητο παιδί μου παρά αυτός....

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Χυσίδη ο ΟΠΑΠ πουλήθηκε 722 εκ ευρώ ΕΠΕΙΔΗ είναι μονοπώλιο αλλιώς κανείς δεν θα ενδιαφερόταν ή τέλος πάντων δε θα πλήρωνε τόσα λεφτά. Άρα μέσα στην τιμή ενσωματώθηκε και το μονοπώλιο που έχει ο ΟΠΑΠ μέχρι το 2020 το ΑΓΟΡΑΣΕ δηλαδή ο αγοραστής του 33%.

Μια και το θέμα είναι ο αθέμιτος ανταγωνισμός τι γνώμη έχεις για το δανεισμό παικτών στην εσωτερική αγορά;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τώρα ειναι ολόκληρη η πρόταση.  :2funny:
Αυτός δε γλύφει ρε!!! Εδώ έστεινε κώλο για να τον γαμήσει ο ανθυπολοχαγος του (γράφει πως αυτός τον γαμούσε αλλά νταξ τώρα είναι του στυλ "ένας φίλος μου είναι πούστης....Όχι εγώ!!! Ένας φίλος μου" ) για να πάρει άδεια. Οπότε μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να κάνει για να σωθεί ο Άρης. Από μπουκάκε και πάνω....

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
αχαχαχαχαχαχαχ
γαμιεται η αεκ και η τουρκια

Συνημμένα

• ωω45.jpg
    ωω45.jpg
    61,4 KB · Εμφανίσεις: 15

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Αυτός δε γλύφει ρε!!! Εδώ έστεινε κώλο για να τον γαμήσει ο ανθυπολοχαγος του (γράφει πως αυτός τον γαμούσε αλλά νταξ τώρα είναι του στυλ "ένας φίλος μου είναι πούστης....Όχι εγώ!!! Ένας φίλος μου" ) για να πάρει άδεια. Οπότε μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να κάνει για να σωθεί ο Άρης. Από μπουκάκε και πάνω....
Ρε Γρηγορη για πες μου γιατι δεν ξερω. Ειχε φαει ΜΠΑΝΑ(ΝΑ)ρισμα ο γαμαικανος ή ειχε ξεχασει τον κωδικο του απο την χαρά του για την σουπερ μπαλα που επαιζε η ομαδα του και εφτιαξε νεο προφιλ. Τοτε μωρε που εβαλε και 5 γκολ στον 2ο Αστερα και μας ελεγαν οι φυλλαδες για θεληση, παθος και μεγαλο παικταρα Τατο για να μας πεισουν για το φυσιολογικο αποτελεσμα....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αχαχαχαχαχαχαχ
γαμιεται η αεκ και η τουρκια
Ρε επαναλαμβάνεσαι.....
Υ.Γ Τόση σου την έκανε τη κωλοτρυπίδα σου ο ανθυπολόχας σου κάθε φορά που ήταν να σου υπογράψει άδεια;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:....Σε σκίσανε στο στρατό βλέπω. Ελπίζω να μην είχες θέμα με τον γκόμενό σου μετά. Θα ήταν κρίμα να χαλάσει η σχέση ενός τόσο λατρεμένου ζευγαριού επειδη έφαγες 1,2,100,1000 πούτσες

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ρε Γρηγορη για πες μου γιατι δεν ξερω. Ειχε φαει ΜΠΑΝΑ(ΝΑ)ρισμα ο γαμαικανος ή ειχε ξεχασει τον κωδικο του απο την χαρά του για την σουπερ μπαλα που επαιζε η ομαδα του και εφτιαξε νεο προφιλ. Τοτε μωρε που εβαλε και 5 γκολ στον 2ο Αστερα και μας ελεγαν οι φυλλαδες για θεληση, παθος και μεγαλο παικταρα Τατο για να μας πεισουν για το φυσιολογικο αποτελεσμα....
;
δεν ειμαι ο γαμαικανος
και για τον γαμαικανο τον γαμια σου θα μιλας καλυτερα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αν "μπανάνα" εννοείς τη πούτσα του ανθυπολόχα του τότε είσαι μέσα  ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
;
δεν ειμαι ο γαμαικανος
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε στον κώλο σου εκτός από πούτσες βάζεις και ναρκωτικά;;;; Άκου εκεί "δεν είμαι ο γαμαϊκανός"!!!!! Εκτός και αν ο Άρης έχει πραγματικά για τον πούτσο οπαδούς....

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
;
δεν ειμαι ο γαμαικανος
Δεν εισαι  αλλά τσιμπάς και απαντας.  :2funny: :2funny:
Γαμιά  εχουν οι γκομενες , αντε και οι γκεϊ. Βρητε τα μεταξυ σας Αρης-Οσφπ αν θα εχετε εναλλαξ ρολους ή θα το πατε σερι παθητικοι-ενεργητικοι. :2funny: :2funny: :2funny:

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
ψηλα το κεφαλι αεκτση
μην σκυβεις τωρα
σηκω προσφυγα και κλασε μας μια μεριδα μπαμιες
χαχαχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχαχα

Συνημμένα

• sss.jpg
    sss.jpg
    6,3 KB · Εμφανίσεις: 12

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
παντως η φωτο με τη "σκεπαστη" εχει πλακα  :2funny:

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
Μεγάλο χουνέρι ετοιμάζει ο Μελισσανίδης στον Ολυμπιακό και τους ομόσταυλούς του στη Super League!

Ο Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του στην προσπάθειά τους να σπάσουν το κύκλωμα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα με τις ομόσταυλές του ομάδες (Πανιώνιος, Πλατανιάς, Λεβαδειακός, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Άρης κλπ) μελ ετούν την καθιέρωση νέου τρόπου παροχής της χορηγίας του ΟΠΑΠ.
Πρακτικά θα υπάρχει ένα κοινό για όλες τις ομάδες ποσό στο οποίο θα προστίθενται ποσά που θα εξαρτώνται από την εμπορική αξία κάθε ομάδας, τη θέση της στην τελική βαθμολογία και την συμπεριφορά των παικτών και οπαδών της (fair play).
Η μεγάλη όμως καινοτομία θα είναι ότι το μεγαλύτερο ποσό που θα λαμβάνουν οι ομάδες θα εξαρτάται από την απόδοσή τους απέναντι στις μεγάλες ομάδες! Για την ακρίβεια θα εξαρτάται από τους βαθμούς που θα συγκεντρώνουν απέναντι στις ομάδες με την υψηλότερη βαθμολογία στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Με το υπό μελέτη σύστημα θα τους δίνεται κίνητρο να κερδίζουν βαθμούς απέναντι στις καλές ομάδες και κάθε βαθμός θα αποφέρει τόσα περισσότερα χρήματα με όσο πιο δυνατό αντίπαλο επιτυγχάνεται.
Συνεπώς κάθε ομάδα θα έχει συμφέρον να νικάει κατά προτίμηση τον Ολυμπιακό (1ος), μετά τον ΠΑΟΚ (2ος) και ούτω καθ’ εξής. Ακούστηκε μάλιστα ότι ο αλγόριθμος υπολογισμού των ποσών θα είναι της μορφής
(16-χ)^ν,
όπου χ η θέση που κατέλαβε η αντίπαλος στο προηγούμενο πρωτάθλημα (πρωτάθλημα 16 ομάδων) και ν ένας εκθέτης που μένει να καθοριστεί.
Για τους γνώστες των μαθηματικών ο τύπος βοηθά στο άνοιγμα της ψαλίδας ανάμεσα στα ποσά που θα κερδίζει κάποιος παίρνοντας βαθμούς από τον Ολυμπιακό (1ος) σε σχέση με άλλες ομάδες χαμηλότερα στη βαθμολογία. Αυτό όμως που αναμένεται να ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών είναι η πρόβλεψη πως οι ομάδες που θα προβιβάζονται από τη Β’ Εθνική θα θεωρούνται ως έχουσες την τελευταία θέση, δηλαδή την 16η. Η εφαρμογή του αλγόριθμου δίνει για βαθμούς που κερδίζονται απέναντι σ’ αυτές τις ομάδες το ιλιγγιώδες ποσό των… μηδέν ευρώ!!! Με απλά λόγια το σύστημα χορηγίας του ΟΠΑΠ δεν δίνει κίνητρο για νίκη εναντίον νεοφώτιστης ομάδας. Με ακόμη απλούστερα λόγια, αν το 2015-16 η ΑΕΚ επανέλθει στην Super League θα έχει σύμμαχό της το σύστημα του ΟΠΑΠ, που θα πριμοδοτεί τις ομάδες που θα χτυπάνε τον Ολυμπιακό και θα τις αφήνει αδιάφορες απέναντι στην ίδια!

www.aek-live.gr/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AE%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF/#!prettyPhoto[23713]/0/]http://www.aek-live.gr/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AE%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF/#!prettyPhoto[23713]/0/[/url]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Αυτά.
Γρηγόρης
γρηγορη ηρεμησε ,παρε βαθιες ανασες και προσπαθησε να καταλαβεις...
μονοπωλιο ειναι ενα και υπαρχει ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ...
ο μελισσας εχει ποσοστο αλλα ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...
που σημαινει οτι (σκεψου πριν απαντησεις ) το κρατος επιλεγει να δωσει περισοτερα φραγκα στο αεκακι της ξου απο τον θρυλο με την συγκεκριμενη φανελλα;;
θελω να πω πως αν ερθει η δεη που θα ειναι κυριος μετοχος και κανει το καπροτσιο ενος ιδιωτη που ναι μεν εχει καποιες μετοχες αλλα θελει να αβανταρει καποια ομαδα και δωσει τα ιδια λεφτα σε μια ομαδουλα ξου κατηγοριας και στον θρυλο τοτε ΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ και τοτε ναι γρηγορη το κρατος και το δημοσιο ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ το μανατζμεντ (που θα επρεπε να εχει σαν κυριος μετοχος) σε εναν μικρομετοχο ιδιωτη...
δηλαδη με λιγοτερα λεφτα απο αυτα που θα επρεπε να δωσει για να ειναι βασικος μετοχος και να ασκει διοικηση το κανει γιατι το δημοσιο του παραχωρει αυτη τη δυνατοτητα κατω απο το τραπεζι ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ....
οπου μονοπωλιο ειναι νταβατζιλιδικι κατασταση και οχι τυχαια οτι δεν εχουν αναπτυχθει καποιες εταιριες...
εταιριες υπαρχουν και πολλες απλα ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟΥ...
προσπαθω να στα εξηγησω απλα προσπαθησε να καταλαβεις...
1)υπαρχει μονοπωλιο λογω του οτι το κρατος ειναι βασικος μετοχος με πανω απο 51%
2)το κρατος θα επρεπε να κανει χορηγιες σαν βασικος μετοχος και με το μανατζμεντ που εχειδικαιωμα ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ προς αυτο (και οχι λιγοτερα στον γαυρο απο αεκ πιστευω το νοιωθεις ελεος ) και οχι το αντιθετο
3)οταν το ''κρατος'' η καλυτερα ο κρατικα μονοπωλιακος οπαπ (με καποιους ιδιωτες στη συνθεση του ''αβανταρει'' οικονομικα μια ομαδα (αεκ) προκλητικα και πασιφανως ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ,προσπαθησε να νοιωσεις ελεοοοοοος.....
αν ο μελισαν ειχε το μεγαλυτερο ποσοστο ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ (που σημαινει ομως αυτοματως και αρση μονοπωλιου μιας και θα ηταν καθαρα ιδιωτικη επιχειρηση) ας εκανε οτι ηθελε....
τωρα ομως ΞΑΝΑΛΕΩ ελεοοοοος εκμεταλλευεται μονοπωλιακο καθεστως και ασκει διοικηση ευνοωντας προκλητικα μια ομαδα και σε αυτο φταιει το κρατος ποιυ του εχει παραχωρησει δικαιωμα σε μονοπωλιακο καθεστως ενω δεν θα επρεπε...
ας ελευθερωθει ΞΑΝΛΕΩ ελεοοοοος η αγορα και ας δωσει ΤΟΤΕ ο ''μαγκας'' μελισαν οσα θελει ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ
ελεος προσπαθησε να καταλαβεις...
αυτος ειναι ο λογος που σας και θα σας γαμαμε στην υπολοιπη ζωη σας...το οτι ειστε καριοληδες και δεν θελετε ισονομια παρα θελετε να κανετε μαγκιες εσεις...
δεν γινεται να πεις το ψαρι κρεας...δεν Γ Ι Ν Ε Τ Α Ι ....
απελευθερωση της αγορας στο στοιχημα και θα δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος...
μεχρι τοτε ακομα μια μαυρη και αβανταδορικη σελιδα απο το δημοασιο στην κατατρεγμενη αεκουλα της γ εθνικης...
στον πουτσο μου ειλικρινα ειμαι θρυλος και εισαι αεκακι...
σαν ομαδα σε εχω για τα αρχιδια μου,,,
χτυπιεμαι μπας και νοιωσεις κατι....ναι ειμαι μαζοχα αλλα αυτος ειναι ο λογος που χτυπιεμαι σα μαλακας μεσα στη νυχτα...
πιστεψε με ...με το χερι στην καρδια...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΚΑΚΙ...
μιλαω εντιμως παρακαλω πιστεψε με....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
γρηγορη η μαγικη λεξη ειναι η λεξη μονοπωλιο...εκει ειναι το σκανδαλο...καταλαβε το...
παραληρεις χωρις να γνωριζεις το γιατι...
ο μελισσας εκμεταλλευεται καθεστως μονοπωλιακο που του παραχωριε το δημοσιο κλεινοντας του το ματι και κανει μαγκιες...
ξεκολλα και προσπαθησε να καταλαβεις...
το να το γουσταρεις αυτο ειναι αλλο θεμα...
μαζι σου...αλλα καταλαβε τι γινεται γυρω σου και μην φανταζεσαι πραγματα οπως σε βολευουν...
μονοπωλιο...
τι δουλεια εχει ο μελισας και ο καθε μελισας με μονοπωλιακες μπιζνες...
ξεκολλα λεμε...ελεος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom