Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ποιος τσεχος και αρχιδια καπαμα...τον κυριο λογο τον εχει το δημοσιο...
και σε ρωταω εγω τωρα...
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΚΡΙΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ;;
απλη ερωτηση σου κανω...
ποιος τσεχος και αρχιδια μου τσαμπουνας;;γνωριζεις τα ποσοστα στη μετοχικη συνθεση του οπαπ;;
γνωριζεις τα ποσοστα του δημοσιου;
οεο;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
[URL unfurl="true"]http://sarotiko.blogspot.gr/2013/09/media.html[/url]

Aπό το 2010 υπάρχει απόφαση για χρέη προς το Δημόσιο του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη. Αποκαλυπτικά είναι τα έγγραφα που φέρνουν σήμερα στο φως της δημοσιότητας τα ...
"Παραπολιτικά" και...αφορούν στις παράνομες δραστηριότητες του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη.

Από τις 16-07- 2010 υπάρχει απόφαση και επιβολή προστίμου στην εταιρεία AΕGEAN καθώς σε δειγματοληψία "ευρέθη ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ με πετρέλαιο θέρμανσης σε ποσοστό 2.2% περίπου, διότι περιέχει τον ιχνοθέτη solvet yellow 124 σε ποσοστό 0,13 mg/l αντί καθόλου".

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
γρηγορη μποχα βρωμα...και ολα αυτα για να υποστηριξεις ενα λαμογιο που σε εστειλε στα χωραφια και σε αναγκασε να παρεις διπλωμα τρακτερ...
τουλαχιστον εγω εχω παθει υπερκουπωση...αξιζε ο κοπος...εσυ;;
www.apn.gr/videos/pitsiriko-samaras-opap/#]http://www.apn.gr/videos/pitsiriko-samaras-opap/#[/url]

«Όταν πουλάς τον ΟΠΑΠ σε μια τιμή διπλάσια ή τριπλάσια από τα καθαρά κέρδη, τότε δεν πουλάς, χαρίζεις! Κι αυτός ο οποίος αγοράζει αυτή την εταιρεία, τόσο φτηνά, τότε σε δυο τρία χρόνια θα κάνει απόσβεση και την έχει πάρει τζάμπα. Και επομένως, υπάρχει πρόβλημα. Και μην νομίζετε πως είναι έτοιμος όλος ο κόσμος να βάλει την υπογραφή του κάτω από κάτι τέτοιο».

Όχι, Αντώνη Σαμαρά, δεν είναι όλοι έτοιμοι να βάλουν την υπογραφή τους κάτω από κάτι τέτοιο. Εσύ θα την βάλεις. Αλλά χαλάλι, αφού ο αγοραστής είναι φίλος σου.

Μπράβο, Αντώνη.

Ευτυχώς, για σένα, που δεν υπάρχει Δικαιοσύνη. Θα σε καταδίκαζαν μόνο και μόνο με τα δικά σου λόγια.

(Τα καθαρά κέρδη του ΟΠΑΠ για το 2012 ήταν 500 εκατομμύρια ευρώ. Η προσφορά της Emma Delta είναι 622 εκατ. ευρώ.)

ξευτιλαααααααααα...

www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=15018:-qq---------------qq&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2]http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=15018:-qq---------------qq&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2[/url]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Χυσίδη ο ΟΠΑΠ πουλήθηκε 722 εκ ευρώ ΕΠΕΙΔΗ είναι μονοπώλιο αλλιώς κανείς δεν θα ενδιαφερόταν ή τέλος πάντων δε θα πλήρωνε τόσα λεφτά. Άρα μέσα στην τιμή ενσωματώθηκε και το μονοπώλιο που έχει ο ΟΠΑΠ μέχρι το 2020 το ΑΓΟΡΑΣΕ δηλαδή ο αγοραστής του 33%.

Μια και το θέμα είναι ο αθέμιτος ανταγωνισμός τι γνώμη έχεις για το δανεισμό παικτών στην εσωτερική αγορά;
τι σχεση εχει ο δανεισμος παιχτων με αθεμιτο ανταγωνισμο;;
ρωτα στην αγγλια την γαλλια και την ισπανια και ελα μετα να μου πεις και μενα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Χρηστίδη ενημερώνεσαι από έγκυρες πηγές βλέπω... :tooth:

Συνημμένα

• kbj.png
    kbj.png
    89,3 KB · Εμφανίσεις: 52

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
ρωτα στην αγγλια την γαλλια και την ισπανια και ελα μετα να μου πεις και μενα...
Στην Ελλάδα είμαστε και μην κάνεις το μαλάκα παραπάνω απ' ότι είσαι. Έχεις δανείσει τις μισές ομάδες με παίκτες και ΔΕΝ είναι αθέμιτος ανταγωνισμός; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
γρηγορη μποχα βρωμα...και ολα αυτα για να υποστηριξεις ενα λαμογιο που σε εστειλε στα χωραφια και σε αναγκασε να παρεις διπλωμα τρακτερ...
Την έχεις ξαναγράψει αυτή την μαλακία!Καταλαβαίνω...ο φόβος  σου είναι ο Μελισσανίδης αλλά δεν μπορούμε να καταργήσουμε όλοι την λογική!Κάποιοι άλλοι είχανε τις μετοχές ξέρεις...κάποιους που δεν έπιασες ποτέ στο στόμα σου γιατί δεν σε ενοχλήσανε !Αν μπήκε με το έτσι θέλω στο "μαγαζί" τους και έριξε την ομάδα...πάλι η ευθύνη αυτούς βαραίνει!Αλλά σε διαβεβαιώ ότι δεν έγινε έτσι!Και τώρα σε έπιασε ο πόνος για το ποιος έριξε την ομάδα!Παλιότερα βέβαια έγραφες ότι μας έριξες εσύ!Αποφάσισε...
Δεν θα μπούμε κι εμείς στο gayρικο τριπάκι να γίνουμε υποστηριχτές επιχειρηματιών!Λαμόγιο είναι ο Μελισσανίδης όπως και οι δικοί σου...επιχειρηματίας και λαμόγιο είναι έννοιες συνυφασμένες!Στις μέρες μας και περίπτερο να έχεις αν δεν είσαι λαμόγιο δεν επιβιώνεις!Πόσο περισσότερο όλοι αυτοί οι μεγαλοκαρχαρίες...
Τι μας προτείνεις μιας και νοιάζεσαι για την ΑΕΚ!Να κάνουμε συλλαλητήριο να επανέλθει στην προεδρία ο Δημητρέλλος για να ηρεμήσετε?Να ξέρουμε...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
γρηγορη ηρεμησε ,παρε βαθιες ανασες και προσπαθησε να καταλαβεις...
μονοπωλιο ειναι ενα και υπαρχει ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ...
ο μελισσας εχει ποσοστο αλλα ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...

1)υπαρχει μονοπωλιο λογω του οτι το κρατος ειναι βασικος μετοχος με πανω απο 51%
2)το κρατος θα επρεπε να κανει χορηγιες σαν βασικος μετοχος και με το μανατζμεντ που εχειδικαιωμα ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ προς αυτο (και οχι λιγοτερα στον γαυρο απο αεκ πιστευω το νοιωθεις ελεος ) και οχι το αντιθετο
3)οταν το ''κρατος'' η καλυτερα ο κρατικα μονοπωλιακος οπαπ (με καποιους ιδιωτες στη συνθεση του ''αβανταρει'' οικονομικα μια ομαδα (αεκ) προκλητικα και πασιφανως ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ,προσπαθησε να νοιωσεις ελεοοοοοος.....
αν ο μελισαν ειχε το μεγαλυτερο ποσοστο ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ (που σημαινει ομως αυτοματως και αρση μονοπωλιου μιας και θα ηταν καθαρα ιδιωτικη επιχειρηση) ας εκανε οτι ηθελε....
και σε ρωταω εγω τωρα...
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΚΡΙΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ;;
απλη ερωτηση σου κανω...
ποιος τσεχος και αρχιδια μου τσαμπουνας;;γνωριζεις τα ποσοστα στη μετοχικη συνθεση του οπαπ;;
οεο;
Ρε συ μη γράφεις μεθυσμένος γιατί εκτίθεσαι. Έχει 51% το Δημόσιο; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα μπει ο Γρηγόρης τώρα και ποιος σε σώνει...

[move][size=60pt]ΧΟΡΗΓΗΣΑΑΑΑΑΑΑ![/size][/move]

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Στην Ελλάδα είμαστε και μην κάνεις το μαλάκα παραπάνω απ' ότι είσαι. Έχεις δανείσει τις μισές ομάδες με παίκτες και ΔΕΝ είναι αθέμιτος ανταγωνισμός; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άμα γίνεται και σε άλλες χώρες δεν μετράει! :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γρηγορη ηρεμησε ,παρε βαθιες ανασες και προσπαθησε να καταλαβεις...
μονοπωλιο ειναι ενα και υπαρχει ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ...
ο μελισσας εχει ποσοστο αλλα ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...
που σημαινει οτι (σκεψου πριν απαντησεις ) το κρατος επιλεγει να δωσει περισοτερα φραγκα στο αεκακι της ξου απο τον θρυλο με την συγκεκριμενη φανελλα;;
θελω να πω πως αν ερθει η δεη που θα ειναι κυριος μετοχος και κανει το καπροτσιο ενος ιδιωτη που ναι μεν εχει καποιες μετοχες αλλα θελει να αβανταρει καποια ομαδα και δωσει τα ιδια λεφτα σε μια ομαδουλα ξου κατηγοριας και στον θρυλο τοτε ΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ και τοτε ναι γρηγορη το κρατος και το δημοσιο ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ το μανατζμεντ (που θα επρεπε να εχει σαν κυριος μετοχος) σε εναν μικρομετοχο ιδιωτη...
δηλαδη με λιγοτερα λεφτα απο αυτα που θα επρεπε να δωσει για να ειναι βασικος μετοχος και να ασκει διοικηση το κανει γιατι το δημοσιο του παραχωρει αυτη τη δυνατοτητα κατω απο το τραπεζι ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ....
οπου μονοπωλιο ειναι νταβατζιλιδικι κατασταση και οχι τυχαια οτι δεν εχουν αναπτυχθει καποιες εταιριες...
εταιριες υπαρχουν και πολλες απλα ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟΥ...
προσπαθω να στα εξηγησω απλα προσπαθησε να καταλαβεις...
1)υπαρχει μονοπωλιο λογω του οτι το κρατος ειναι βασικος μετοχος με πανω απο 51%
2)το κρατος θα επρεπε να κανει χορηγιες σαν βασικος μετοχος και με το μανατζμεντ που εχειδικαιωμα ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ προς αυτο (και οχι λιγοτερα στον γαυρο απο αεκ πιστευω το νοιωθεις ελεος ) και οχι το αντιθετο
3)οταν το ''κρατος'' η καλυτερα ο κρατικα μονοπωλιακος οπαπ (με καποιους ιδιωτες στη συνθεση του ''αβανταρει'' οικονομικα μια ομαδα (αεκ) προκλητικα και πασιφανως ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ,προσπαθησε να νοιωσεις ελεοοοοοος.....
αν ο μελισαν ειχε το μεγαλυτερο ποσοστο ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ (που σημαινει ομως αυτοματως και αρση μονοπωλιου μιας και θα ηταν καθαρα ιδιωτικη επιχειρηση) ας εκανε οτι ηθελε....
τωρα ομως ΞΑΝΑΛΕΩ ελεοοοοος εκμεταλλευεται μονοπωλιακο καθεστως και ασκει διοικηση ευνοωντας προκλητικα μια ομαδα και σε αυτο φταιει το κρατος ποιυ του εχει παραχωρησει δικαιωμα σε μονοπωλιακο καθεστως ενω δεν θα επρεπε...
ας ελευθερωθει ΞΑΝΛΕΩ ελεοοοοος η αγορα και ας δωσει ΤΟΤΕ ο ''μαγκας'' μελισαν οσα θελει ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ
ελεος προσπαθησε να καταλαβεις...
αυτος ειναι ο λογος που σας και θα σας γαμαμε στην υπολοιπη ζωη σας...το οτι ειστε καριοληδες και δεν θελετε ισονομια παρα θελετε να κανετε μαγκιες εσεις...
δεν γινεται να πεις το ψαρι κρεας...δεν Γ Ι Ν Ε Τ Α Ι ....
απελευθερωση της αγορας στο στοιχημα και θα δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος...
μεχρι τοτε ακομα μια μαυρη και αβανταδορικη σελιδα απο το δημοασιο στην κατατρεγμενη αεκουλα της γ εθνικης...
στον πουτσο μου ειλικρινα ειμαι θρυλος και εισαι αεκακι...
σαν ομαδα σε εχω για τα αρχιδια μου,,,
χτυπιεμαι μπας και νοιωσεις κατι....ναι ειμαι μαζοχα αλλα αυτος ειναι ο λογος που χτυπιεμαι σα μαλακας μεσα στη νυχτα...
πιστεψε με ...με το χερι στην καρδια...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΚΑΚΙ...
μιλαω εντιμως παρακαλω πιστεψε με....
Καταρχάς καλημέρα.
Πάμε στο παρασύνθημα γιατί πραγματικά χθες το βράδυ έλεγες ΟΤΙ σου κατέβαινε.
Η Emma (έτσι όπως θα πάει ο Μελισσάν το παρόν καθεστώς του ποδοσφαίρου για να φτιάξει το δικό του) Delta ΑΓΟΡΑΣΕ το 33% του ΟΠΑΠ που ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ. Αλλιώς θα ήταν ΜΑΛΑΚΙΑ να μιλάμε για ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του οργανισμού όταν το 67% ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. Στο Ελληνικό κράτος ΔΕΝ άνηκε το 100% του ΟΠΑΠ. Δηλαδή η μετοχική του σύνθεση ΔΕΝ ήταν 100% Ελληνικό κράτος οπότε έπαιρνε το 100% που έβγαζε ο ΟΠΑΠ (πλην μισθούς υπαλλήλων και λοιπές χορηγίες). Τ Ελληνικό κράτος έπαιρνε το 33% του ΚΑΘΑΡΟΥ κέρδους (μετά φόρων δηλαδή που πάλι πήγαινε στο Ελληνικό κράτος) και ΦΥΣΙΚΑ δεν είναι τα ποσά που αναφέρεις. Ενδεικτικά για το 2012 τ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ 12εκ ευρώ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ.
Θα συμφωνήσω με το 3ο που λες. Μόνο που αντί για ΑΕΚ βάλει ΟΣΦΠ και φυσικά μιλάω για 2 πράγματα. 1ον Ότι ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΙΚΑ (λέγε με Κόκκαλη) έπαιρνες 30% ΠΑΡΑΠΑΝΩ επιδότηση από τον ΟΠΑΠ (3 μύρια εσύ, 2 ο βάζελος) αλλά τότε έκανες τον Κινέζο. Και ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΙΚΑ έπαιρνες προ 3ετίας χρήματα από τη ΚΡΑΤΙΚΗ τηλεόραση. Αλλά και σ αυτή τη περίπτωση έκανες τον Αρειανό και μιλούσες (και καλά έκανες) για προεδράρες και μιλιά για σκάνδαλο. Ε τι να κάνουμε τώρα; Ήρθε άλλος (παλιός) σερίφης στη πόλη και πυροβολεί γρηγορότερα από τον δικό σου. Καλό είναι να το συνηθίσεις γιατί κατά πάσα πιθανότητα έτσι θα πάει η δουλεία και στο μέλλον.
Και σου θυμίζω πως ΠΡΩΤΟΣ είχα γράψει πως δε μου αρέσει ο Μελισσάν (γιατί μνήμη έχω και δε ξεχνώ) αλλά θα τον στηρίξω γιατί όταν σας λέγαμε (σ εσάς τους ΟΣΦΠούδες) πως κάτι βρωμάει στο ποδόσφαιρο και στον Κόκκαλη εσείς δεν ακούγατε κουβέντα και αραδιάζατε ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Ε, λοιπόν κουφάλες τώρα που σκούζετε εσείς ΕΓΩ σας γράφω στ αρχίδια μου. Μελισσάν και πάλι Μελισσάν και ξερό ψωμί. Γιατί αντί να μας "γλεντήσετε" εσείς 3-4 χρόνια και μετά να πείτε "στάκα μαν ρε πούστη στον Κόκκαλη σάπια είναι και τα δόντια του με τις διαπλοκές" (μ αρέσει που μου λες και για το λίαρ τζετ ενώ υπάρχουν χιλιααααααααααααααααααααδες κείμενα όπου γράφονται περί δείπνων Κόκκαλη Σιμήτη αλλά τεσπα) και να ξεκαθαρίσετε, ΕΣΕΙΣ επειδή είσαστε ΦΙΔΙΑ και τα θέλετε όλα δικά σας χωρίς να σας νοιάζει πως τα κερδίζετε καθήσατε και γουστάρατε και νομίζατε πως θα είστε έτσι εφ όρου ζωής. Και τώρα που ήρθε ο Μελισσάν και σας χαλάει τη βόλεψή σας (και το ξέρεις πως σου τη χαλάει γιατί σου τ είπε και ο πρόεδρός σου) αρχίζεται και ψάχνετε ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!! Και μετά μου λες ΑΝ ΝΟΙΩΘΩ ΕΓΩ!!!
Τεσπα για να μη σε κουράζω κιόλας (έχω να πάει και γυμναστήριο κ είναι και πρωί) το παιχνίδι αλλάζει. Το μαγαζί γωνία ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ πλεον από τον Κόκκαλή και δε μοιράζονται τα χρήματα κατ ευχήν του Κόκκαλη. Το μαγαζί ελέγχεται από την εταιρεία που μέτοχος είναι ο Μελισσάν. Αυτοί αποφάσισαν να δώσουν 3εκ στην ΑΕΚ για τους δικούς τους λόγους (σου είπα σε προηγούμενο ποστ ποιοι πιστεύω πως είναι). Από τη στιγμή που στον ΟΣΦΠ δεν αρέσει με γεια του και χαρά του. Δικό του (σας) θέμα. Ότι θα βρεις αλλού θα βρεις οπότε δεν υπάρχει λόγος να χαλάς τα συκώτια σου. Εξάλλου αθέμιτος ανταγωνισμός μεταξύ ΟΣΦΠ λίγκας και ΑΕΚ Γ εθνικής ΔΕΝ υπάρχει. Και προς το παρόν ο Μελισσάν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ/ιδιοκτήτης ΚΑΜΙΑΣ ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ σωματείο και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ. Του χρόνου που θα ξανασυσταθεί ΠΑΕ τότε τα κουβεντιάζουμε ξανά με τα ΤΟΤΕ δεδομένα.
Υ.Γ Καλά θέλεις να σου ανεβάσω και εγώ λινκ με άρθρα που λένε περί  κατασκοπείας Κόκκαλη; Ή μήπως δηλώσεις πολιτικών προσώπων; Γιατί μου έβαλες ένα λινκ για νοθευμένο πετρέλαιο λες και είναι κάτι το προτάκουστο. Εδώ πας στο βενζινοπώλη της γειτονιάς σου και δε ξέρεις τι σου βάζει. Βενζίνη ή κάτουρο; Αλλά είπαμε. Για σένα δεν υπάρχει καμία ΑΕΚ. Απλά έγραφες μέχρι νωρίς το πρωί στο ΘΡΕΝΤ ΤΗΣ ΑΕΚ!!!!  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και σε ρωταω εγω τωρα...
απλη ερωτηση σου κανω...
οεο;
Νταξ η ώρα ήταν 1 και μετά τα μεσάνυχτα λογικό είναι να μη ξέρεις τη γράφεις.
Τ Ελληνικό κράτος είχε το 34% του ΟΠΑΠ ΟΧΙ το 100% (έλα παραδέξου το ΕΓΡΑΨΕ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ) Το 50% είναι για επενδυτικό κοινό (αυτό ΝΟΜΙΖΩ ότι σημαίνει πως παίζεται στο χρηματιστήριο αλλά δεν είμαι και σίγουρος) και 2-3 εταιρείες έχουν το 5%.
Μήπως θέλεις να σου γράψω και τη μετοχική σύνθεση της Emma Delta?

Αν διαβάσεις το λοιπόν καλά θα δεις ότι από τα 650 εκ για την αγορά του 33% του ΟΠΑΠ τα 160 τ έβαλε ο Μελισσάν. Από 145 εκ έβαλα 3 άνθρωποι. ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΣΕΧΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΠΑΜΑ. Ναι έχεις δίκιο. Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝ ΔΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΣΕΧΟ αλλά ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ. Εκτός αν πιστεύεις ότι έβαλαν 150 εκ ευρώ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ του. Ο ΟΠΑΠ όταν ηταν το μανατζμεντ στο Ελληνικό δημόσιο ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΛΟΓΟ; ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Έδινε χρήματα σ άκυρα σάιτ με 0 επισκεψημότητα.
Ελπίζω να σε κάλυψα (και στη μετοχική σύνθεση του ΟΠΑΠ και σ αυτή της Αίμα (γιατί σου τ λέω έτσι θα σας πάει ο Μελισσάν) Δέλτα -πως λέμε Τζέλα Δέλτα ε! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ  :grin: :grin: :grin: )

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Ο ΟΠΑΠ είχε το 2012 505 εκ. κέρδη, το μερίδιο του Δημοσίου σε αυτά ήταν το ένα τρίτο (33%) δηλαδή 168 εκ. ευρώ. Συν το φόρο εισοδήματος του 2012 που ήταν 127 εκ. ευρώ έχουμε 168+127=295 εκ. ευρώ  εισόδημα για το Δημόσιο από τον ΟΠΑΠ.
Από το 2013 ενόψει της πώλησης του ΟΠΑΠ άλλαξε ο τρόπος φορολογίας των κερδών του. Δεν φορολογείται πλέον επί των καθαρών κερδών του όπως όλες οι Α.Ε. αλλά με 30% επί των μικτών εσόδων. Δηλαδή επί της διαφοράς του τζίρου από τα κέρδη των παικτών! Για το α' εξάμηνο 2013 το ποσό αυτό είναι 164 εκ. ευρώ. Με μία αναγωγή στο 12μηνο έχουμε δηλαδή 164Χ2=328 εκ. ευρώ έσοδα για το Δημόσιο από τον "ξεπουλημένο" ΟΠΑΠ! Υπ' όψιν πως ο τζίρος του ΟΠΑΠ φέτος είναι 15% μειωμένος! Δηλαδή το Δημόσιο ΚΑΙ θα βγάζει πιο πολλά λεφτά από τον ΟΠΑΠ ΚΑΙ πήρε 712 εκ. ευρώ πουλώντας το μερίδιό του.
Επίσης για να μην πει κανείς πως η "κακή" χορηγία στην ΑΕΚ μειώνει τα κέρδη του ΟΠΑΠ και άρα τα έσοδα του Δημοσίου επαναλαμβάνω πως το Δημόσιο παίρνει πλέον 30% επί των ΜΙΚΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ άρα ΠΡΙΝ αφαιρεθούν τα οποιαδήποτε έξοδα.

Καταλάβατε ή να κάνω και κακά;

EDIT: Η ΟΠΑΠ Α.Ε. συνεχίζει να πληρώνει ΚΑΙ φόρο εισοδήματος 26% επί των καθαρών κερδών της άρα το Δημόσιο θα εισπράξει και άλλα 45 εκ. ευρώ περίπου. Άρα τα συνολικά έσοδά του θα είναι για το 2013 328+45=373 εκ. ευρώ.

Συνημμένα

• opap examino.png
    opap examino.png
    86,7 KB · Εμφανίσεις: 14

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πάντως οι ΑΕΚτζήδες έχουμε γίνει εξπέρ τόσα χρόνια στα οικονομετοχολογιστικά! :grin:

Ρε ο ΝΑΟΣ να αρχίσει να σηκώνεται και να πάνε να γαμηθούν όλοι... :cum: :cum: :cum:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάντως οι ΑΕΚτζήδες έχουμε γίνει εξπέρ τόσα χρόνια στα οικονομετοχολογιστικά! :grin:

Ρε ο ΝΑΟΣ να αρχίσει να σηκώνεται και να πάνε να γαμηθούν όλοι... :cum: :cum: :cum:
Αφού σκέφτομαι να πάω στο London School of Economics να τους πω πως είμαι ΑΕΚτζής και να μου δώσουν με τη μία το MBA  :grin:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16

στις χωρες που αναφερεσαι και οχι μονο εκει απαγορευεται να δωσεις πανω απο 2 δανεικους στην ιδια κατηγορια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom