γρηγορη ηρεμησε ,παρε βαθιες ανασες και προσπαθησε να καταλαβεις...
μονοπωλιο ειναι ενα και υπαρχει ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ...
ο μελισσας εχει ποσοστο αλλα ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...
που σημαινει οτι (σκεψου πριν απαντησεις ) το κρατος επιλεγει να δωσει περισοτερα φραγκα στο αεκακι της ξου απο τον θρυλο με την συγκεκριμενη φανελλα;;
θελω να πω πως αν ερθει η δεη που θα ειναι κυριος μετοχος και κανει το καπροτσιο ενος ιδιωτη που ναι μεν εχει καποιες μετοχες αλλα θελει να αβανταρει καποια ομαδα και δωσει τα ιδια λεφτα σε μια ομαδουλα ξου κατηγοριας και στον θρυλο τοτε ΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ και τοτε ναι γρηγορη το κρατος και το δημοσιο ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ το μανατζμεντ (που θα επρεπε να εχει σαν κυριος μετοχος) σε εναν μικρομετοχο ιδιωτη...
δηλαδη με λιγοτερα λεφτα απο αυτα που θα επρεπε να δωσει για να ειναι βασικος μετοχος και να ασκει διοικηση το κανει γιατι το δημοσιο του παραχωρει αυτη τη δυνατοτητα κατω απο το τραπεζι ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ....
οπου μονοπωλιο ειναι νταβατζιλιδικι κατασταση και οχι τυχαια οτι δεν εχουν αναπτυχθει καποιες εταιριες...
εταιριες υπαρχουν και πολλες απλα ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟΥ...
προσπαθω να στα εξηγησω απλα προσπαθησε να καταλαβεις...
1)υπαρχει μονοπωλιο λογω του οτι το κρατος ειναι βασικος μετοχος με πανω απο 51%
2)το κρατος θα επρεπε να κανει χορηγιες σαν βασικος μετοχος και με το μανατζμεντ που εχειδικαιωμα ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ προς αυτο (και οχι λιγοτερα στον γαυρο απο αεκ πιστευω το νοιωθεις ελεος ) και οχι το αντιθετο
3)οταν το ''κρατος'' η καλυτερα ο κρατικα μονοπωλιακος οπαπ (με καποιους ιδιωτες στη συνθεση του ''αβανταρει'' οικονομικα μια ομαδα (αεκ) προκλητικα και πασιφανως ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ,προσπαθησε να νοιωσεις ελεοοοοοος.....
αν ο μελισαν ειχε το μεγαλυτερο ποσοστο ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ (που σημαινει ομως αυτοματως και αρση μονοπωλιου μιας και θα ηταν καθαρα ιδιωτικη επιχειρηση) ας εκανε οτι ηθελε....
τωρα ομως ΞΑΝΑΛΕΩ ελεοοοοος εκμεταλλευεται μονοπωλιακο καθεστως και ασκει διοικηση ευνοωντας προκλητικα μια ομαδα και σε αυτο φταιει το κρατος ποιυ του εχει παραχωρησει δικαιωμα σε μονοπωλιακο καθεστως ενω δεν θα επρεπε...
ας ελευθερωθει ΞΑΝΛΕΩ ελεοοοοος η αγορα και ας δωσει ΤΟΤΕ ο ''μαγκας'' μελισαν οσα θελει ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ
ελεος προσπαθησε να καταλαβεις...
αυτος ειναι ο λογος που σας και θα σας γαμαμε στην υπολοιπη ζωη σας...το οτι ειστε καριοληδες και δεν θελετε ισονομια παρα θελετε να κανετε μαγκιες εσεις...
δεν γινεται να πεις το ψαρι κρεας...δεν Γ Ι Ν Ε Τ Α Ι ....
απελευθερωση της αγορας στο στοιχημα και θα δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος...
μεχρι τοτε ακομα μια μαυρη και αβανταδορικη σελιδα απο το δημοασιο στην κατατρεγμενη αεκουλα της γ εθνικης...
στον πουτσο μου ειλικρινα ειμαι θρυλος και εισαι αεκακι...
σαν ομαδα σε εχω για τα αρχιδια μου,,,
χτυπιεμαι μπας και νοιωσεις κατι....ναι ειμαι μαζοχα αλλα αυτος ειναι ο λογος που χτυπιεμαι σα μαλακας μεσα στη νυχτα...
πιστεψε με ...με το χερι στην καρδια...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΚΑΚΙ...
μιλαω εντιμως παρακαλω πιστεψε με....
Καταρχάς καλημέρα.
Πάμε στο παρασύνθημα γιατί πραγματικά χθες το βράδυ έλεγες ΟΤΙ σου κατέβαινε.
Η Emma (έτσι όπως θα πάει ο Μελισσάν το παρόν καθεστώς του ποδοσφαίρου για να φτιάξει το δικό του) Delta ΑΓΟΡΑΣΕ το 33% του ΟΠΑΠ που ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ. Αλλιώς θα ήταν ΜΑΛΑΚΙΑ να μιλάμε για ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του οργανισμού όταν το 67% ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. Στο Ελληνικό κράτος ΔΕΝ άνηκε το 100% του ΟΠΑΠ. Δηλαδή η μετοχική του σύνθεση ΔΕΝ ήταν 100% Ελληνικό κράτος οπότε έπαιρνε το 100% που έβγαζε ο ΟΠΑΠ (πλην μισθούς υπαλλήλων και λοιπές χορηγίες). Τ Ελληνικό κράτος έπαιρνε το 33% του ΚΑΘΑΡΟΥ κέρδους (μετά φόρων δηλαδή που πάλι πήγαινε στο Ελληνικό κράτος) και ΦΥΣΙΚΑ δεν είναι τα ποσά που αναφέρεις. Ενδεικτικά για το 2012 τ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ 12εκ ευρώ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ.
Θα συμφωνήσω με το 3ο που λες. Μόνο που αντί για ΑΕΚ βάλει ΟΣΦΠ και φυσικά μιλάω για 2 πράγματα. 1ον Ότι ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΙΚΑ (λέγε με Κόκκαλη) έπαιρνες 30% ΠΑΡΑΠΑΝΩ επιδότηση από τον ΟΠΑΠ (3 μύρια εσύ, 2 ο βάζελος) αλλά τότε έκανες τον Κινέζο. Και ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΙΚΑ έπαιρνες προ 3ετίας χρήματα από τη ΚΡΑΤΙΚΗ τηλεόραση. Αλλά και σ αυτή τη περίπτωση έκανες τον Αρειανό και μιλούσες (και καλά έκανες) για προεδράρες και μιλιά για σκάνδαλο. Ε τι να κάνουμε τώρα; Ήρθε άλλος (παλιός) σερίφης στη πόλη και πυροβολεί γρηγορότερα από τον δικό σου. Καλό είναι να το συνηθίσεις γιατί κατά πάσα πιθανότητα έτσι θα πάει η δουλεία και στο μέλλον.
Και σου θυμίζω πως ΠΡΩΤΟΣ είχα γράψει πως δε μου αρέσει ο Μελισσάν (γιατί μνήμη έχω και δε ξεχνώ) αλλά θα τον στηρίξω γιατί όταν σας λέγαμε (σ εσάς τους ΟΣΦΠούδες) πως κάτι βρωμάει στο ποδόσφαιρο και στον Κόκκαλη εσείς δεν ακούγατε κουβέντα και αραδιάζατε ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Ε, λοιπόν κουφάλες τώρα που σκούζετε εσείς ΕΓΩ σας γράφω στ αρχίδια μου. Μελισσάν και πάλι Μελισσάν και ξερό ψωμί. Γιατί αντί να μας "γλεντήσετε" εσείς 3-4 χρόνια και μετά να πείτε "στάκα μαν ρε πούστη στον Κόκκαλη σάπια είναι και τα δόντια του με τις διαπλοκές" (μ αρέσει που μου λες και για το λίαρ τζετ ενώ υπάρχουν χιλιααααααααααααααααααααδες κείμενα όπου γράφονται περί δείπνων Κόκκαλη Σιμήτη αλλά τεσπα) και να ξεκαθαρίσετε, ΕΣΕΙΣ επειδή είσαστε ΦΙΔΙΑ και τα θέλετε όλα δικά σας χωρίς να σας νοιάζει πως τα κερδίζετε καθήσατε και γουστάρατε και νομίζατε πως θα είστε έτσι εφ όρου ζωής. Και τώρα που ήρθε ο Μελισσάν και σας χαλάει τη βόλεψή σας (και το ξέρεις πως σου τη χαλάει γιατί σου τ είπε και ο πρόεδρός σου) αρχίζεται και ψάχνετε ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!! Και μετά μου λες ΑΝ ΝΟΙΩΘΩ ΕΓΩ!!!
Τεσπα για να μη σε κουράζω κιόλας (έχω να πάει και γυμναστήριο κ είναι και πρωί) το παιχνίδι αλλάζει. Το μαγαζί γωνία ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ πλεον από τον Κόκκαλή και δε μοιράζονται τα χρήματα κατ ευχήν του Κόκκαλη. Το μαγαζί ελέγχεται από την εταιρεία που μέτοχος είναι ο Μελισσάν. Αυτοί αποφάσισαν να δώσουν 3εκ στην ΑΕΚ για τους δικούς τους λόγους (σου είπα σε προηγούμενο ποστ ποιοι πιστεύω πως είναι). Από τη στιγμή που στον ΟΣΦΠ δεν αρέσει με γεια του και χαρά του. Δικό του (σας) θέμα. Ότι θα βρεις αλλού θα βρεις οπότε δεν υπάρχει λόγος να χαλάς τα συκώτια σου. Εξάλλου αθέμιτος ανταγωνισμός μεταξύ ΟΣΦΠ λίγκας και ΑΕΚ Γ εθνικής ΔΕΝ υπάρχει. Και προς το παρόν ο Μελισσάν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ/ιδιοκτήτης ΚΑΜΙΑΣ ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ σωματείο και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ. Του χρόνου που θα ξανασυσταθεί ΠΑΕ τότε τα κουβεντιάζουμε ξανά με τα ΤΟΤΕ δεδομένα.
Υ.Γ Καλά θέλεις να σου ανεβάσω και εγώ λινκ με άρθρα που λένε περί κατασκοπείας Κόκκαλη; Ή μήπως δηλώσεις πολιτικών προσώπων; Γιατί μου έβαλες ένα λινκ για νοθευμένο πετρέλαιο λες και είναι κάτι το προτάκουστο. Εδώ πας στο βενζινοπώλη της γειτονιάς σου και δε ξέρεις τι σου βάζει. Βενζίνη ή κάτουρο; Αλλά είπαμε. Για σένα δεν υπάρχει καμία ΑΕΚ. Απλά έγραφες μέχρι νωρίς το πρωί στο ΘΡΕΝΤ ΤΗΣ ΑΕΚ!!!!