Δ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Επισκέπτης
Παρτε το ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕΕΕΕ...Κουμαντο πλεον στο Ελληνικο ποδοσφαιρο κανουμε εμεις !!!Ο Μελισσανιδης και η Α.Ε.Κ.
Παρτε το ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕΕΕΕ...Κουμαντο πλεον στο Ελληνικο ποδοσφαιρο κανουμε εμεις !!!Ο Μελισσανιδης και η Α.Ε.Κ.
Ελα να σου δωσω χαρτομαντηλα zewasoft γιατι επεσε πολυ κλαμα στο λιμανι..και στο προεδρο σου!!!Παρτε και απο ενα τρακτερ και αρχιστε το οργωμα ......Τ Ω Ρ Α......
Κουμανταδοροι της γ εθνικης........
Τόσο καιρό έναν βάζελο δεν έχω δεί να μπαίνει εδω μέσα ούτε για καζούρα ούτε για κουβεντούλα.
Ο εφιάλτης τους έχει ονοματεπώνυμο, Δημήτρης Μελισσανίδης λέγεται.
To σχόλιο μου αφορούσε τους γαύρους που ξημεροβραδιάζονται εδω μέσα.ειναι γενικα εξαφανισμενοι
στα δυσκολα κοβουν λασπη προφανως
To σχόλιο μου αφορούσε τους γάβρους που ξημεροβραδιάζονται εδω μέσα.
Τόσο καιρό έναν βάζελο δεν έχω δεί να μπαίνει εδω μέσα ούτε για καζούρα ούτε για κουβεντούλα.
Ο εφιάλτης τους έχει ονοματεπώνυμο, Δημήτρης Μελισσανίδης λέγεται.
Ελα να σου δωσω χαρτομαντηλα zewasoft γιατι επεσε πολυ κλαμα στο λιμανι..και στο προεδρο σου!!!
Ελα Κουβαρντα εσυ να μου δειξεις το εισητηριο σου απο το ματς την τριτη..αλλα τι να πας;;Τσοντα θα ειναι αφου ο Ιμπο ο Καβανι και τα αλλα παιδια εχουν Τρομερες Καυλες μολις βλεπουν τα 'Πουτανακια'της Ευρωπης με τα Κοκκινα!!! Βαγγελααα...Ο Μητσαραααςςςς!!!!Ασε ρε κουβαρντα κρατα τα χαρτομαντηλα να σκουπιζεις τον ιδρωτα σου απο τα κατσαβραχα που θα τρεχεις .......... εκτος και αν εισαι απο τους ακτζηδες τους καναπεδατους που θα ιδρωνουν μεσω NOVA........
Ο Βαγγελας την τριτη εχει τσου λου εσυ τι εχεις ;
Σας περιμενουμε αν ποτε ξαναανεβαιτε γιατι μας εχει λειψει μια καλη πουτανα........γιατι οι υπαρχουσες στην πιπα βαζουν δοντι ....... εσεις ειστε επαγγελματιες στην πιπα και μας εχετε ηδη λειψει.......
ειπαμε να το παιζεις χαζος,αλλα εσυ το παραγαμησες,ξεπερασες και τον βλακαρχο.τι σχεση εχει ο δανεισμος παιχτων με αθεμιτο ανταγωνισμο;;
ρωτα στην αγγλια την γαλλια και την ισπανια και ελα μετα να μου πεις και μενα...
Tι ειναι οι ολυμπιακοι;;ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ!!Ετσι,με πουστρακια και ξαχειλωμενες κωλοτρυπιδες,δεν πρεπει να ασχολουμαστε.
Ελα Κουβαρντα εσυ να μου δειξεις το εισητηριο σου απο το ματς την τριτη..αλλα τι να πας;;Τσοντα θα ειναι αφου ο Ιμπο ο Καβανι και τα αλλα παιδια εχουν Τρομερες Καυλες μολις βλεπουν τα 'Πουτανακια'της Ευρωπης με τα Κοκκινα!!! Βαγγελααα...Ο Μητσαραααςςςς!!!!
Κι έλεγα τον πούστη τον Ξανθόπουλο καλά που κρατιέται!δεν πηραν χαμπαρι ακομα το μουστακι του μασαντο για να ασχολουνται με εκεινο