Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
μανδραικε γαμα την αεκ την πουτανα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Α-γαμαικανέ όπως είδες σε κοροιδέψανε όταν σου λέγανε ότι θα πας στρατό και θα γίνεις άντρας! :boobies:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ίντιαν 4 ξένοι επιτρέπονται στην αποστολή!Ξέχασες βέβαια τον Κορδέρο σε αυτούς που αναφέρεις!Αλλά τραυματισμοί , κάρτες...δεν νομίζω ότι θα υπάρχει θέμα να μένει κάποιος έξω!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
επανηλθε ο παπαριωνας;
ωωωω...γλεντιαααααα

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ίντιαν 4 ξένοι επιτρέπονται στην αποστολή!Ξέχασες βέβαια τον Κορδέρο σε αυτούς που αναφέρεις!Αλλά τραυματισμοί , κάρτες...δεν νομίζω ότι θα υπάρχει θέμα να μένει κάποιος έξω!

Ο Ισπανός (κοινοτικός) πιάνει θέση ξένου αλήθεια?
Και έτσι να είναι πάντως αγαπητέ γάτε, πάλι κάποιος θα πρέπει να μείνει έξω για να παίξει ο Τσιρίλο, ενω θα παίξουν το ρόλο τους και όσα λες, περι τραυματισμων κτλ. Οι Σταθάκης, Τσούπρος, Τζανετόπουλος και Ντουμπερέτ δεν είναι για την ΑΕΚ. Σκέτη απογοήτευση, όπως τους έχω δει μέχρι σήμερα. Ειδικά ο πρώτος από τον οποίο περιμέναμε πολλά περισσότερα ως μεταγραφή επιπέδου superleague.

Το δεύτερο λάθος μου πάντως, εφόσον ισχύει αυτό με τους ξένους, είναι πως έχει κλειστεί και ένα τελευταίο φιλικό (δεν το γνώριζα χτες όταν έγραφα) με τον Ιωνικό. Το Σάββατο λοιπόν στις 7μμ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στη Νεάπολη την ομάδα του Ιωνικού, εκτός απροόπτου (). Ο Ιωνικός θεωρείται και είναι φαβορί του 5ου ομίλου και ίσως μια από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) ομάδες της football league2.

Τέλος από την χτεσινή απαρίθμηση και αξιολόγηση του ρόστερ ξέχασα να αναφέρω και τους Δημγκιόκα (19χρ. μεσοεπιθετικός), Ζιβάνοβιτς (17χρ. αμ.μέσος), Κέζος (18χρ. αμυντικός), Ντούνης (16χρ. κίπερ), Παληαρούτας (17χρ. αμυντικός), Τζάθας (17χρ. επιθετικός) και Τσεβάς (17χρ. επιθετικός). Φυσικά όλοι αυτοί θα αγωνίζονται με την ομάδα νέων της ΑΕΚ, χωρίς ν' αποκλείεται να δούμε και κάποιους εξ' αυτών ν'αγωνίζονται με την πρώτη ομάδα, ειδικά στο (ανεκδιήγητο κατα τ'άλλα) κύπελλο. Εννοείται πως η παράλλειψη μου αυτή αν και δεν ήταν σκόπιμη, έγινε κυρίως γιατί δεν θα αγωνιστούν με την πρώτη ομάδα, αλλά και εξαιτίας του ότι δεν ξεχώρισε και κανένας τους. Ίσως μόνο ο Κέζος, αλλά και αυτός για εξωαγωνιστικούς λόγους.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Oταν βεβαια ειχε ο κοκκαλης το στοιχημα,δεν υπηρχε αθεμιτος ανταγωνισμος
για τους πουστηδες.
gayροι κλαψουρίζουν για αθέμιτο ανταγωνισμό!
Ομολογώ ότι δεν το περίμενα ότι θα είναι τόσο διασκεδαστικά στην Γ' Εθνική!  :tooth:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Ισπανός (κοινοτικός) πιάνει θέση ξένου αλήθεια?
Και έτσι να είναι πάντως αγαπητέ γάτε, πάλι κάποιος θα πρέπει να μείνει έξω για να παίξει ο Τσιρίλο, ενω θα παίξουν το ρόλο τους και όσα λες, περι τραυματισμων κτλ. Οι Σταθάκης, Τσούπρος, Τζανετόπουλος και Ντουμπερέτ δεν είναι για την ΑΕΚ. Σκέτη απογοήτευση, όπως τους έχω δει μέχρι σήμερα. Ειδικά ο πρώτος από τον οποίο περιμέναμε πολλά περισσότερα ως μεταγραφή επιπέδου superleague.
Ναι δεν γίνεται διαχωρισμός σε κοινοτικούς και μη!Επίσης μπορείς να δηλώνεις μόνο 2 παίχτες άνω των 33...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ομολογώ δεν το ήξερα αυτό και γι' αυτό έλειπε ο Κορδέρο. Θυμάμαι όμως μια κουβέντα που είχε γίνει με τους ξένους που έχει η ΑΕΚ και πως πλεόναζαν.

Αλλάξαμε και τη Μλαντένοβιτς γάτε και σύμφωνα με το ρεπορτάζ χτυπάμε πρωτάθλημα πλέον με την προσθήκη της Κριβομπόγκοβα (1.93)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
gayροι κλαψουρίζουν για αθέμιτο ανταγωνισμό!
Ομολογώ ότι δεν το περίμενα ότι θα είναι τόσο διασκεδαστικά στην Γ' Εθνική!  :tooth:
Αν είχες διαβάσει/ακούσει τις δηλώσεις του προέδρου του Απόλλωνα Σμύρνης (πρώην Αθηνών) θα είχες καταλάβει πως κάπου εκεί θα πήγαινε το πράγμα. Επίσης μπορεί κάποιος να καταλάβει σε πιο άρμα είναι δεμένος ο Απόλλωνας (μιλάμε 100% ταύτηση απόψεων εκτός και αν ο ΟΣΦΠ είναι δεμένος στο άρμα του Απόλλωνα).
Υ.Γ Χρηστίδη σου είχα γράψει πριν από κανένα διμηνο πως ΟΤΑΝ περάσει ο ΟΠΑΠ στα χέρια του Μελισσάν θα αλλάξει το σκηνικό. Τα 3μύρια για μια διαφήμιση στη μπλούζα σου να τα ξεχάσεις. Τότε μου είχες πει πως ζω στη κοσμάρα μου και δε ξέρω τι λέω γιατί βρίσκομαι σε παράκρουση.....Ματαξαναδικαιώθηκαμε ΟΛΟΙ αυτοί που το λέγαμε. Και μη μου γράψεις "χέστηκε. Εγώ έχω κοτζάμ Εμιρεητ". Γιατί τα λεφτά που πήρες για την Εμιρέητ είναι ΓΙΑ το γήπεδο και όχι για τη μπλούζα και αμφιβάλω αν είναι 3εκ για ένα χρόνο (πρέπει να είναι λιγότερα). 3 μύρια στην ελεύθερη αγορά χλωμό να τα βρεις
Υ.Γ2 Όταν τσιμπούσε 3μύρια από τον ΟΠΑΠ οι ΟΣΦΠ και ο δεύτερος έπαιρνε τα μισά ήταν καλά και δεν ήταν αθέμιτος ανταγωνισμός ε; Όταν έπαιρνες λεφτά από τη ΚΡΑΤΙΚΗ τηλεόραση ήταν γιατί όλα μέλι γάλα. ΤΩΡΑ; Με Μελισσάν; "Αθέμιτος ανταγωνισμός". Άντε ρε, με το καλό και "στρατηγός άνεμος"....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αν είχες διαβάσει/ακούσει τις δηλώσεις του προέδρου του Απόλλωνα Σμύρνης (πρώην Αθηνών) θα είχες καταλάβει πως κάπου εκεί θα πήγαινε το πράγμα. Επίσης μπορεί κάποιος να καταλάβει σε πιο άρμα είναι δεμένος ο Απόλλωνας (μιλάμε 100% ταύτηση απόψεων εκτός και αν ο ΟΣΦΠ είναι δεμένος στο άρμα του Απόλλωνα).
Υ.Γ Χρηστίδη σου είχα γράψει πριν από κανένα διμηνο πως ΟΤΑΝ περάσει ο ΟΠΑΠ στα χέρια του Μελισσάν θα αλλάξει το σκηνικό. Τα 3μύρια για μια διαφήμιση στη μπλούζα σου να τα ξεχάσεις. Τότε μου είχες πει πως ζω στη κοσμάρα μου και δε ξέρω τι λέω γιατί βρίσκομαι σε παράκρουση.....Ματαξαναδικαιώθηκαμε ΟΛΟΙ αυτοί που το λέγαμε. Και μη μου γράψεις "χέστηκε. Εγώ έχω κοτζάμ Εμιρεητ". Γιατί τα λεφτά που πήρες για την Εμιρέητ είναι ΓΙΑ το γήπεδο και όχι για τη μπλούζα και αμφιβάλω αν είναι 3εκ για ένα χρόνο (πρέπει να είναι λιγότερα). 3 μύρια στην ελεύθερη αγορά χλωμό να τα βρεις
Υ.Γ2 Όταν τσιμπούσε 3μύρια από τον ΟΠΑΠ οι ΟΣΦΠ και ο δεύτερος έπαιρνε τα μισά ήταν καλά και δεν ήταν αθέμιτος ανταγωνισμός ε; Όταν έπαιρνες λεφτά από τη ΚΡΑΤΙΚΗ τηλεόραση ήταν γιατί όλα μέλι γάλα. ΤΩΡΑ; Με Μελισσάν; "Αθέμιτος ανταγωνισμός". Άντε ρε, με το καλό και "στρατηγός άνεμος"....
:headbang: :jerking: :headbang: :jerking: :headbang: :jerking: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
φιδια κολοβα και πουτανες κιτρινες...
ξερω για αλλη μια φορα θα χασβ τα λογια μου μιας και δεν εχει νοημα να εξηγησεις σε φιδια και πουτανες το αυτονοητο αλλα ειμαι υποχρεωμενος να το κανω...
ο οπαπ ειναι ιδιωτικη εταιρια αλλα με κρατικη αβαντα-ασπιδα του μονοπωλιου...
ο οπαπε η ειναι ιδιωτικη επιχειρηση η ειναι μονοπωλιο...
το σκανδαλο ειναι οτι ο οπαπ κανει τον μαγκα με την πλατη του κρατους που ΚΑΚΩΣ τον εχει μονοπωλιο...
πως νοειται ιδιωτικη εταιρια να ειναι μονοπωλιο;;
αποδειξη οτι λειτουργει οφα ειναι οτι δινει παραπανω λεφτα σε μια ομαδουλα τριτης εθνικης απο τον μεγαλυτερο συλλογο της ελλαδας και την πιο βαρια φανελλα...
δεν θα ελεγα κανεις τιποτα αν ο ''μαγκας'' μελισαν σε μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ αγορα ξηγιοτανε γιοα την εταιρια του οπως γουσταρε...ας εδινε σε εναν ανυπαρκτο εκατο μυρια και στον γαυρο ας του ελεγε εσυ παρε τα αρχιδια μου...τοτε και μονο τοτε θα ηταν μαγκια του...
οταν ομως το κανει με την ''ασπιδα'' του μονωπολιου ειναι ρουφιανος τζαμπα μαγκας και ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ με πατεντα και αποδειξεις...
και κανεις δεν μιλαει...
καλα κανει ο μαρινακης και τον γραφει στα παπαρια του και την κανει...

στάρχιδια μου το αεκακι ,προσωπικα μονο γελαω με τους κακομοιρηδες αεκτζηδες που προσδοκουν ανασταση νεκρων αλλα αλλο το ενα και αλλο το αλλο...
για κατι ψαγμενους δημοσιογραφακους λεω που εσκουζαν για διαπλοκες και πρακτορες και ρετσα και τωρα κανουν τις κοτες...
κανει τον μαγκα ο μεκισαν με τις πλατες του δημοσιου...
ας απελευθερωθει μαγκα η αγορα στον στοιχηματισμο και να δω αν θα δινεις στο αεκακι παραπανω απο γαυρο και παο...
αλλα αμα σε εχει μαγκα το κρατος και σου δινει και καλα μονοπωλιο κανεις τον καμποσο...
στον πουτσο μου ετσι κιαλλοιως ...ολοι ξερουν οτι ειστε οι χαιδεμενη ομαδα του κρατους με τζαμπα γηπεδα δηθεν προσφυγικα με σβησιματα χρεων με ξαναμαν σβησιματα ...ολοι ξερουν οτι ειστε τσιγγανογυφτοι ξευτιλισμενοι που χρωστατε σε οποιον μιλαει αλληνικα...
λαδωστε τωρα τα μοτερακια απο τα τρακτερ και ετοιμαστειτε για τον γολγοθα σας με τις κρατικες αβαντες...
και οταν με το καλο και ΑΝ ξανρθετε εμεις θα ειμαστε εδω για τα περαιτερω....
πουτανακια...
τζαμπα και δηθεν μαγκες...
εχω πει...καμια λυπηση στα φιδια...
μονο λιωσιμο στο κεφαλι...
αυτα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ξερω για αλλη μια φορα θα χασβ τα λογια μου μιας και δεν εχει νοημα να εξηγησεις σε φιδια και πουτανες το αυτονοητο αλλα ειμαι υποχρεωμενος να το κανω...
το σκανδαλο ειναι οτι ο οπαπ κανει τον μαγκα με την πλατη του κρατους που ΚΑΚΩΣ τον εχει μονοπωλιο...
αποδειξη οτι λειτουργει οφα ειναι οτι δινει παραπανω λεφτα σε μια ομαδουλα τριτης εθνικης απο τον μεγαλυτερο συλλογο της ελλαδας και την πιο βαρια φανελλα...
δεν θα ελεγα κανεις τιποτα αν ο ''μαγκας'' μελισαν σε μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ αγορα ξηγιοτανε γιοα την εταιρια του οπως γουσταρε...ας εδινε σε εναν ανυπαρκτο εκατο μυρια και στον γαυρο ας του ελεγε εσυ παρε τα αρχιδια μου...τοτε και μονο τοτε θα ηταν μαγκια του...
οταν ομως το κανει με την ''ασπιδα'' του μονωπολιου ειναι ρουφιανος τζαμπα μαγκας και ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ με πατεντα και αποδειξεις...
και κανεις δεν μιλαει...

στάρχιδια μου το αεκακι ,προσωπικα μονο γελαω με τους κακομοιρηδες αεκτζηδες που προσδοκουν ανασταση νεκρων αλλα αλλο το ενα και αλλο το αλλο...
για κατι ψαγμενους δημοσιογραφακους λεω που εσκουζαν για διαπλοκες και πρακτορες και ρετσα και τωρα κανουν τις κοτες...
ας απελευθερωθει μαγκα η αγορα στον στοιχηματισμο και να δω αν θα δινεις στο αεκακι παραπανω απο γαυρο και παο...
αλλα αμα σε εχει μαγκα το κρατος και σου δινει και καλα μονοπωλιο κανεις τον καμποσο...
στον πουτσο μου ετσι κιαλλοιως ...ολοι ξερουν οτι ειστε οι χαιδεμενη ομαδα του κρατους με τζαμπα γηπεδα δηθεν προσφυγικα με σβησιματα χρεων με ξαναμαν σβησιματα ...ολοι ξερουν οτι ειστε τσιγγανογυφτοι ξευτιλισμενοι που χρωστατε σε οποιον μιλαει αλληνικα...
λαδωστε τωρα τα μοτερακια απο τα τρακτερ και ετοιμαστειτε για τον γολγοθα σας με τις κρατικες αβαντες...
πουτανακια...
αυτα...
Μονοπώλει θα είναι στο μέλλον και η ΔΕΗ. ΑΝ (λέω τώρα) έρθει αύριο μεθαύριο ο ιδιοκτήτης της ΔΕΗ και πει στον ΟΣΦΠ "πάρε 3 μύρια" θα βγεις εσύ (και οι πουτάνες γιοί δημοσιογράφοι του ΟΣΦΠ) να πεις αυτά που έγραψες εδώ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ. Θ αρχίσεις να λες για "βαριά φανέλα και με ιστορία" και για τον προεδράρα. Και για να σε πάω και πιο μακρυά. ΑΝ ΟΝΤΩΣ έπιανε η προσφυγή του Κόκκαλη και έκανε τη ρελανς και έπαιρνε αυτός τον ΟΠΑΠ και έδινε 10μύρια στον ΟΣΦΠ και 1 ευρώ στον ΠΑΟ τι θα έλεγες; Θα μιλούσες για τον Κόκκαλη που θα μας (όλους βάζελους, ΠΑΟΚια, ΑΕΚτζήδες) μέχρι την τελευταία του πνοή; Ναι ή όχι;
Ξέρεις τι σ ενόχλησε (γιατί σ ενόχλησε αλλιώς δε θα ξόδευες ΟΥΤΕ αράδα) ; Σ ενόχλησε πως την έκανε ο Μελισσάν τη γυριστή. Σ ενόχλησε γιατί κατάλαβες πως ο Μελισσάν πάει να κάνει όχι παράγκα αλλά παραγκούπολη (όπως σου είχα πει πριν μήνες) και σε χάλασε πως δε θα τη κάνει ο Κόκκαλης. Αυτή είναι η αλήθεια και το ξέρεις.
Τώρα αυτά τ "αν γυρίσετε" ξέρεις και εσύ πως είναι μαλακίες. Είναι σα να γράφω εγώ "αν πάρετε φέτος το πρωτάθλημα".
Όσο αφορά τα φίδια θα συμφωνήσω μαζί σου. Καμία λύπηση στο φίδι που λέγεται ΟΣΦΠ. Λιώσιμο του κεφαλιού του. Να διορθωθεί το λάθος του 92 και να κλείσει σα σύλογος (όπως εξάλλου είχε πει και ο Κόκκαλης τότε)

Υ.Γ Καλά αυτό για το χαϊδεμένη ομάδα του δημοσίου θα ήθελα να μου το αναλύσεις, αλλά πιστεύω πως θα αρχίσεις να λες για άρθρο 44 και για τα 20εκ που πήρε ο "προεδράρας" και θα χάσω τον καιρό μου. Για τον ΟΣΦΠ θα πω απλά 2 πράγματα. Νόμος 1992 "περί αρχαιοτήτων" όπου έγινε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ για τον ΟΣΦΠ. Στάδιο Καραϊσκάκη όπου μπήκε ένω βγήκε αυτό της ΑΕΚ (και δεν είναι αυτό το θέμα) ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ (στάδιο πχ Πανιωνίου ή κάποιο άλλο γήπεδο του ΣΕΓΑΣ) με συνέπεια να χαθεί ένας χώρος του αθλητισμού για να γίνει ένα ΚΑΘΑΡΑ ποδοσφαιρικό στάδιο (οοοοοοοοοοοοοοοοοχι δεν έχω θέμα με το ποιος το χρηματοδότησε και πως. Το θέμα είναι με την ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ανάθεση -που ως γνωστόν είναι το όχημα της διαπλοκής και της μίζας)
Υ.Γ 2 Κατέβα Πειραιά και κάνε μια βόλτα προς Πειραιά και ρώτα τον πρώτο που θα δεις "εσένα πόσο σου χρωστάει ο Μαρινάκης; " Άντε γιατί πολύ πιπίλησες τη καραμέλα "χρωστάτε σ όποιον μιλάτε Ελληνικά" (που για να καταλάβεις πόσο πολύ σ ένοιαξε για την ΑΕΚ από την ηρεμία σου το έγραψες "αλληνικά". Και οοοοοοοοοοοοοοχι το "α" δεν είναι δίπλα στο "ε" για να πεις από τη βιασύνη σου). Ο Μαρινάκης είναι από τους μεγαλύτερους ΦΕΣΩΤΕΣ των εταιρειών που έχουν πάρε δώσε με τη ναυτιλία. Και ο Μελισσάν είναι (όπως οι περισσότεροι εφοπλιστές) αλλά όχι όπως ο Μαρινάκης. Και αυτή η πληροφορία είναι ΜΕΣΑ από την ναυτιλιακή του Μαρινάκη. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί μπορεί κάποιος να καταλάβει το τι θα κάνει ο Μαρινάκης αν δε του πηγαίνουν όλα δεξιά

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αποδειξη οτι λειτουργει οφα ειναι οτι δινει παραπανω λεφτα σε μια ομαδουλα τριτης εθνικης απο τον μεγαλυτερο ΠΟΥΣΤΗ της ελλαδας και την πιο ΧΥΜΕΝΗ φανελλα...
και κανεις δεν μιλαει...

πουτανακια...
αυτα...
χριστιδη fixed καποια μικρολαθακια που εκανες  :grin:

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
βρουμμμμ'βρουμμμμμ

Συνημμένα

• to-trakter-sto-oaka-1-315x236.jpg
    to-trakter-sto-oaka-1-315x236.jpg
    12,2 KB · Εμφανίσεις: 10

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε γρηγορη ...τι μονοπωλιο θα εχει η δεη αν πουληθει σε ιδιωτη;;γινεται μονοπωλιο σε ιδιωτη; :headbang:
αν ερθει η δεη και δωσει σε μια ομαδα γ εθνικης περισοτερα λεφτα απο οτι στην πιο βαρια φανελλα και στο πιο βαρυ χαρτι ειναι προφανες οτι δεν υπερασπιζεται τα συμφεροντα της ....τι να κανουμε τωρα ετσι κινειται η αγορα...
ξερεις οτι η φανελλα μου οπως και να γινει αξιζει πιο πολλα και απο την δικη σου και απο του πουστη....
απολυτως φυσιολογικο οποιος κινειται με σκοπο το κερδος και κανει μια απλη ερευνα στην αγορα ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ...
ελεος ...τα αυτονοητα θα λεμε;;απο εκει και περα οτιδηποτε αλλο ειναι εκ του πονηρου και σιγουρα δεν ειναι με γνωμονα την ευδοκιμηση της εταιριας..το παιζεις γατος πες μου τι ΔΕΝ καταλαβαινεις;;
ξαναλεω....αν δεν υπηρχε ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΤΡΙΑ γειασαν του μαγκα μελισανιδη να ξηγιεται οπως γουσταρει...
αλλα με την ''αβαντα'' και την ''ασπιδα'' του μονοπωλιου ειναι διαπλεκομενος οταν δεν κοιταει το συμφερον της εταιριας που εκπροσωπει...
εκτος αν μου πεις πως ειναι προς το συμφερον του οπαπα μεγαλυτερη χορηγια στην αεκ της γ εθνικης απο αυτη στον θρυλο  ;)
προσπαθησε τωρα ξανα να βαφτισεις το κρεας ψαρι...τζαμπα ειναι και ετσι και αλλοιως και εσυ και οι αλλοι ομοιδεατες σου το εχετε αυτο αναγαγει σε επιστημη τα τελευταια χρονια...
ομως οτι και να κανετε το ψαρι θα ειναι ψαρι και το κρεας κρεας...
απλα...
αυτα...
χρηστιδης....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom