Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρες. Όπως έχω γράψει πολλές φορές όταν μπαίνει ο άλλος και γράφει ΓΕΝΙΚΑ "παλιοπουτάνες" κτλπ τότε επειδή ΔΕ το λέει σε κάποιον συγκεκριμένο άτομο τότε θεωρώ πως το γράφει ΚΑΙ για μένα. Ο πεξάρας (πως σκατά λέγεται ο πούστης) μπήκε κ έκανε κάτι τέτοιο. Μέχρι να μπει και να ζητήσει ΔΗΜΟΣΙΑ συγγνώμη τότε εγώ θα συνεχίσω να τον βρίζω.
Παλιότερα κάτι ανάλογο (είχε μπει και είχε βρίσει) είχε κάνει και ο Καβλαρχος. Και ο Χριστίδης κτλπ. Όταν γράφουν γενικότερα προς την ΑΕΚτζιδικη κοινότητα θα τους ξερνάω. Όταν γράφουν ΕΙΔΙΚΑ σ κάποιο άλλο άτομο (γιατί έχουν προηγούμενα μαζί του) τότε ΕΝΝΟΕΙΤΕ πως δε θα ανακατεύομαι.
Ο πεξάρας απ' ότι βλέπω είναι κατά 99% ο α-γαμαικανός...και περιμένεις να σου ζητήσει συγγνώμη!Και μέχρι τότε θα τον μπινελικώνεις σε κάθε ήττα του παπάρη!Τη μπουτσίσαμε!!!!
Αυτός θα μπει σε κανά τρίμηνο και θα κάνει τα ίδια...μπινελίκωσε τον τότε που θα ξαναμπει να τελειώνει η ιστορία!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Άστα εσύ γιατί τα έκανες σκατά!Δεν ταιριάζει το πρόγραμμα της Παρίση με τα εκτός έδρας της ΑΕΚ! :cussing:
Για να μην εμφανιστείς το έκανα.
Θέλω να μείνω μόνος με το μωρό.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.063
Πόντοι
22.785
καλημέρα ΧΑΝΟΥΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
καλημέρα ΧΑΝΟΥΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Αυτά είναι  :grin:

Υ.Γ Μια από τις φαντασιώσεις μου που δεν έχω κάνει ακόμα. Να γαμάω μία από τον κώλο να την πιάσει η άλλη και να τη γλύψει....Που θα πάει όμως. Θα την πραγματοποιήσω και αυτή  :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.063
Πόντοι
22.785
Αυτά είναι  :grin:

Υ.Γ Μια από τις φαντασιώσεις μου που δεν έχω κάνει ακόμα. Να γαμάω μία από τον κώλο να την πιάσει η άλλη και να τη γλύψει....Που θα πάει όμως. Θα την πραγματοποιήσω και αυτή  :grin:
p.m.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Την καλησπέρα μου στους απανταχού Ενωσίτες και τα κιτρινόμαυρα αδέρφια όλης της υφηλίου, που η καρδιά τους χτυπάει σε παλμούς ΑΕΚ-ΑΕΚ-ΑΕΚ και νιώθουν ρίγος στη θέα του Δικέφαλου!

Όπως υποσχέθηκα θα ασχοληθώ με το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ από Σεπτέμβριο, οπότε θα με συγχωρήσετε για το σεντόνι που θα ακολουθήσει (μία στο τόσο απλώνω εξάλλου). Αφού πρώτα επισημάνω σε όσους Ενωσίτες ενδιαφέρονται, πως διατίθενται από χτες και οι τελευταίες 100 κάρτες διαρκείας αξίας 30€ για το γυναικείο τμήμα του βόλεϋ, το οποίο θα μας χαρίσει συγκινήσεις για φέτος :cool2: αν όχι το πρωτάθλημα.Value for money μόρτες!

Στο Ο.Α.Κ.Α. λοιπόν το σάββατο το βράδυ (σ. 8 μμ) η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ, που υπό την τεχνική καθοδήγηση του Κολοσσού, Τραϊανού Δέλλα, και υπό την ασπίδα πλέον του Τίγρη, Δημήτρη Μελισσανίδη, θα δώσει τα διαπιστευτήρια της μπροστα στο κοινό της για πρώτη φορά, ως γηπεδούχος, δίνοντας φιλικό αγώνα εναντίον, των πράσινων της Κύπρου, δηλαδή της Ομόνοιας Λευκωσίας, ομάδας που προπονεί ο τεράστιος Τόνυ Σαβέφσκι. Έδρα της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν 2013-2014,θα είναι ως γνωστον το ΟΑΚΑ, γήπεδο που μπορεί τελικά να επιλέξουν να παίξουν ως γηπεδούχοι και άλλοι από τους αντιπάλους της ΑΕΚ, εντός Αττικής, για το πρωτάθλημα της Football league 2, όπως η Κηφισιά που το έκανε ήδη. Εξυπακούεται πως ούτε τα "χωράφια" τρομάζουν κανέναν στην ΑΕΚ. Τουναντίον την ΑΕΚ περιμένουν να φιλοξενήσουν και αυτά προκειμένου να βγάλουν τα έσοδα δύο "σοδειών".

Ο Τίγρης είναι αδιαμφισβήτητο, ότι έδωσε και μόνο με την παρουσία του, άλλη προοπτική για την ΑΕΚ και συνάμα δύο υποσχέσεις στον κόσμο της, η μία εκ των οποίων ήταν το ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ! Δεν είναι μόνο οι επιχειρηματικές κινήσεις και συμφωνίες που κάνει από τα Τάρταρα της Γ' εθνικής (νυν Football league 2, 6ος Όμιλος ανόητε!), αποδεικνύοντας πως ξέρει πολύ καλά να διαχειριστεί το brand name της ΑΕΚ (ίσως καλύτερα απ' οποιονδήποτε άλλο γνωστό-άγνωστο), αλλά πάνω απ'όλα ο θόρυβος που δημιουργησε γύρω από την ΑΕΚ και κατ' επέκταση από το όνομα του. Το σύνθημα που επέλεξε σωστό. Ερχόμαστε! Και ως γνωστόν, όπου πάμε προκαλούμε πανικό για το Δικέφαλο. Η ΑΕΚ από φέτος ξεκινάει την αναδιοργάνωση της, με σκοπό την ολική επαναφορά και μοναδικός της στόχος για φέτος είναι η απευθείας πρόκριση στην Football League, με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο, όπου θα αγωνιστεί, ήτοι τον 6ο (ίσως και η κατάκτηση του αντίστοιχου κυπέλου της Football League 2 για λόγους πρεστίζ). Δεν ξέρω αν θα χρειαστεί να μπεί ο Τίγρης να παίξει, όπως είπε, για να γίνει αυτό, αν και δε νομίζω, αλλά είμαι σίγουρος πως, εφόσον η πλειονότητα των αντιπάλων μας, σε δυναμικότητα, δεν ξεπερνά αυτές του Ρήγα Φεραίου, του Διμηνίου ή της Ν. Ιωνίας, περιμένω από την ομάδα της ΑΕΚ και τους παίκτες, που θ' αγωνιστούν, τουλάχιστον 3 με 4 γκολ, σχεδόν σε όλα τα ματς και μάλιστα μέσα-έξω. Διότι ακόμα και σε επίπεδο Σουπερ Λιγκ το ΑΕΚ - Αιγάλεω π.χ. δεν άφηνε περιθώρια για αμφισβητήσεις για το νικητή, αν κοιτάξει κανείς την προϊστορία των δύο ομάδων. Και αυτό μάλιστα δεν το λέω γιατι η ΑΕΚ ειναι "ιδέα", "αρρωστια", "διαφορετικό" ή ότι άλλο μπορεί να σου ζητήσει να αποδείξεις ο κάθε ανόητος, που τούτη τη στιγμή επιλέγει ν' ασχολείται με την ΑΕΚ. Ούτε καν ως "φτηνή" δικαιολογία, για τις κατα κοινή ομολογία "τσιμπημένες" τιμές των διαρκείας, σε σχέση με την πραγματικότητα, όχι μόνο της ΑΕΚ, αλλά και πολλών συνανθρώπων μας. Αυτό το λέω γιατί είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

Από την περσινή ομάδα έμειναν οι Κορδέρο, Ανάκογλου, Τσουμάγκας και Παυλής, καθώς και μερικοί από τα τσικό, όπως ο πανύψηλος Τσούπρος. Οι προσθήκες των έμπειρων και χρήσιμων θεωρώ, ειδικά σε αυτό το επίπεδο, Γεωργέα και Τσιρίλο, μπορούν να εμπνεύσουν σιγουριά στα μετόπισθεν. Για τον άσο ήδη, γίνεται μεγάλη μάχη και οι Βούρας και Καραγκιολίδης είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλο. Ο Ρόβας έχει ιδιαίτερες παραστάσεις και καλές χρονιές πίσω του και σίγουρα μπορεί να αναδειχθεί στη μεσαία γραμμη της ομάδας, αν δουλέψει και στηριχθεί από τους ποιοτικότατους Κορδέρο και Ανάκογλου, που από πέρυσι ξεχώρισαν. Ενώ και μεσοεπιθετικά οι Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, Πόποβιτς ή ακόμα και ο Ράμα μπορούν να πονοκεφαλιάσουν οποιαδήποτε "ερασιτεχνική" ή μη άμυνα. Τα φιλικά στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας δείξαν, ότι με χωριά, όπως τα Ζωνιανά, η ΑΕΚ είναι εμφανώς καλύτερη και μόνο από ατυχία, ούτε καν από τον κακό της εαυτό, δικαιολογείται να στραβοπατήσει μαζί τους. Ομάδες επιπέδου Νίκης Βόλου, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Καλλιθέας ή Ομόνοιας, η ΑΕΚ θ' αντιμετωπίσει πρακτικά του χρόνου, όταν και θ' ανέβει επίπεδο και φυσικά με νέες προσθήκες ,όπως αυτή του Μάνταλου λ.χ. θα μπορεί να χτυπήσει στα ίσια την καπακωτή άνοδο της, εκεί όπου ανήκει, δηλαδή στα σαλόνια της Super League. Επειδή όμως, όπως ειπώθηκε, ούτε καν το Απόλλωνας Καλαμαριάς - ΑΕΚ σε επίπεδο Super League (και επί Βάλνερ ανόητε!) δεν άφηνε περιθώρια για αμφισβητήσεις σχετικά με τον νικήτή, έτσι θεωρώ αυτονόητα και πολλά άλλα πράγματα, για τα οποία θα συζητάμε του χρόνου τέτοια εποχή.

Χρέος όλων μας είναι να στηρίξουμε σύσσωμη την ποδοσφαιρική ΑΕΚ σε αυτό το πρωτόγνωρο, πλην όμως όχι μίζερο ξεκίνημα. Ήδη στα Ζωνιανά και τη Ραφήνα μας περιμένουν πως και πως, μη σας πώ σε όλη την Ελλάδα, όσους κινδύνους και αν κρύβει αυτό. Ερχόμαστε. Με οδηγό τη μνήμη. Γιατί η ιστορία μας είναι διαρκείας. Αρχής γενομένης από το Σάββατο, όπου περιμένουμε καλό θέαμα και γκολ απέναντι στην πιο δυνατή ομάδα (θα μπορούσε να πει κανείς επιπέδου Super League) που θα αντιμετωπίσουμε φέτος. Η πρόβα τζενεράλε λοιπόν το Σάββατο θα είναι για όλους στην ΑΕΚ. Τη διοίκηση, τον προπονητή, τους παίκτες, τους οπαδούς και τους φιλάθλους της. Το στοίχημα είναι η άμεση επάνοδος μέσα στα επόμενα 2 χρόνια. Γι' αυτό και οι πραγματικοί μας αντίπαλοι ασχολούνται και θα συνεχίσουν ν'ασχολούνται με την ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια, βγαίνοντας ύπουλα από τις τρύπες τους, για να "θίξουν" πικρόχολα και κακόβουλα ο,τιδήποτε σχετίζεται με την ΑΕΚ και τους ανθρώπους γύρω της. Γιατί ξέρουν πως ερχόμαστε και αυτό τους φοβίζει. Ό,τι τους πονάει είναι ΑΕΚ!

Ανάλυση, σχολιασμό και τυχόν προβληματισμούς μου, ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεων της ΑΕΚάρας μας στο Ελληνικό Πρωτάθλημα της Football League 2 και δη στον 6ο όμιλο, θα τους μοιραστώ μαζί σας αδέρφια, μετά την Ομόνοια.
Τα καλύτερα έρχονται!

ΠΑΝΙΚΟ! ΠΑΝΙΚΟ!
ΟΠΟΥ ΠΑΜΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΠΑΝΙΚΟ!
ΠΑΝΙΚΌ! ΠΑΝΙΚΟ!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ!

Υ.Γ.
[move][size=21pt]ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ![/size][/move]

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Γεια σου Ινδιάνε με τα ωραία σου!  :boobies:
Ποια μορφή εμπνεύστηκε τα μπλουζάκια?  :2funny:

Συνημμένα

• a20.jpg
    a20.jpg
    77 KB · Εμφανίσεις: 6

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
kasapis.jpg
 [/URL] :rockon:

Επιστρέφει στην ΑΕΚ (και) ο Κασάπης!

Μετά τους Μπάγεβιτς, Δέλλα, Λυμπερόπουλο, Ζήκο, Μπορμπόκη και Βασίλη Δημητριάδη, η νέα "παλιοσειρά" (και μάλιστα μαθημένη σε τίτλους) που αναλαμβάνει πόστο στην ΑΕΚ, είναι ο Μιχάλης Κασάπης.

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης επιστρέφει στον σύλλογο που αγάπησε, εννέα χρόνια μετά την αποχώρησή του από αυτόν. Το πόστο που αναλαμβάνει είναι αυτό του "κατάσκοπου"-σκάουτερ. Δουλειά του θα είναι να παρακολουθεί τα παιχνίδια των αντιπάλων της ΑΕΚ και να υποβάλλει αναλυτική έκθεση στον Τραϊαννό Δέλλα.

Ο Κασάπης, μάλιστα, έχει και εμπειρία από χαμηλές κατηγορίες, καθώς έχει θητεύσει ως προπονητής στην Καλλονή, τον Φωκικό και τη Χαλκίδα
www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aek/epistrefei-sthn-aek-kai-o-kasaphs.2399092.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aek/epistrefei-sthn-aek-kai-o-kasaphs.2399092.html[/url]

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τις ενωσίτικες και δικέφαλες καλησπέρες μου.
Σήμερα το μεσημερι απέκτησα τη κάρτα διαρκείας μου. Μπορεί να μη δώ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ματς φέτος αλλά το πρώτο βήμα για να έχω πιασμένο θεσάκι στο νέο μας σπίτι το έκανα. Του χρόνου (αν όλα πάνε καλά) εννοείτε πως θα ξαναπάρω και πιο ακριβό απ ότι φέτος (και πάλι δε θα δω ματς) αλλά το 2015 θα καπνίζω τη πουράκλα μου μαζί με τον Δημήτρη στα βιπς  :grin: :grin: :grin: :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τείνεις να γίνεις γεροπαράξενος....τ'ένα σου βρωμάει το άλλο σου ξινίζει.
Ας φωνάζει και κάποιος...ακόμα δεν καταλάβατε που μας οδήγησαν η αγαθομουνίαση και τα αγαπητιλίκια σας? :birdman:

Ε πρέπει να είσαι λίγο γιοτας για να κόβεις όνομα με 3 γράμματα!Και στην τελική δεν μπορούν να τους δώσουνε κάνα εφαρμοστό μπουστάκι να βάλουν?  :boobies:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ας φωνάζει και κάποιος...ακόμα δεν καταλάβατε που μας οδήγησαν η αγαθομουνίαση και τα αγαπητιλίκια σας? :birdman:

Ε πρέπει να είσαι λίγο γιοτας για να κόβεις όνομα με 3 γράμματα!Και στην τελική δεν μπορούν να τους δώσουνε κάνα εφαρμοστό μπουστάκι να βάλουν?  :boobies:
Μόνο και μόνο για αυτό το σχόλιο , αξιζει να σου δωσουμε δίκιο και για οποιαδήποτε αλλη γκρίνια.  :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μόνο και μόνο για αυτό το σχόλιο , αξιζει να σου δωσουμε δίκιο και για οποιαδήποτε αλλη γκρίνια.  :grin:
Και σορτσάκια σαν το παρακάτω στο κιτρινόμαυρο!Αν δεν ξέρουνε να στήσουν γυναικείο τμήμα ας τα παρατήσουν...

Συνημμένα

• xzv.jpg
    xzv.jpg
    89,4 KB · Εμφανίσεις: 16

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πάμε και λίγο σοβαρά τώρα γιατί βλέπω ότι χάνεται η μπάλα!Προσωπικά είμαι υπέρ του Μελισσανίδη και τον θεωρώ ίσως τον μόνο που μπορεί να σώσει την ΑΕΚ από την κατάντια και τον αφανισμό που την έφερε το παρεάκι 2004!Ήμουνα υπέρ της ανάμειξης του και στις προηγούμενες απόπειρες που έκανε όταν  η πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας παρασυρόμενη από τα αγαπητιλίκια και από την γραμμή των ρουφιάνων δημοσιογράφων πιπίλιζε επιχειρήματα του τύπου "Δεν έκανε γραπτά την πρόταση και στην αγαπημένη μας γραμματοσειρά" , "Δεν είναι όνομα για γήπεδο το Αγιά Σοφιά" κι άλλες τέτοιες παπαριές καμαρωτές!Τώρα βέβαια η κωλοτούμπα πάει σύννεφο...
Πιστεύω ότι μπορεί να υπηρετήσει τις αξίες της ομάδας και να ξαναβρεί ο σύλλογος το dna του...αυτό που βαλθήκανε κάποιοι να αλλάξουνε με το ζόρι και είδαμε τα αποτελέσματα!Τρανταχτό παράδειγμα...το γηπεδικό!Εξαντλεί όλες τις πιθανότητες να το φτιάξει εκεί που πρέπει!Και κάτι αρλούμπες που ακούγονται ότι το κοιτάει καθαρά επιχειρηματικά τις ακούω βερεσέ!Αν το κοιτούσε έτσι θα έιχε βάλει κι αυτός ένα τεράστιο Χ στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα είχε ξεκινήσει ήδη τα έργα σε κάποια Κάντζα ή σε κανέναν πορδδύ!Κι η κουτσή Μαρία το καταλαβαίνει αυτό...
ΑΛΛΑ από την άλλη μεριά εγώ αγαπητικός δεν γίνομαι για κανέναν!Και ότι δεν μου αρέσει το λέω και το γράφω!Επειδή τον τσιμπουκώνουνε όλα τα αρδάκια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ακολουθούμε όλοι σαν τα πρόβατα!Δεν μπορώ να μην πω ότι είναι ακριβά τα διαρκείας όταν ομάδες της Serie A έχουνε πιο χαμηλές τιμές!!!!!Δεν μπορώ να μην πω ότι έγινε επικοινωνιακή πατάτα στο θέμα του Ελληνικού!!!!Δεν μπορώ να μην πω ότι διαφωνώ με κάποιες μεταγραφικές κινήσεις (και όπως είδαμε ο ίδιος μέσα σε 2 μέρες μετά το χάλι που είδε στο φιλικό διόρθωσε πολλά)ή ότι έχω ενδοιασμούς με κάποιους από το προπονητικό και διοικητικό τιμ!
Και αυτό το έχω κάνει πολύ επιδερμικά γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι στη σούμα το πρόσημο θα είναι θετικό και ότι η ομάδα σε 2 χρόνια θα είναι στη θέση που της αξίζει και με το γήπεδο που της αξίζει! :rockon:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Τις ενωσίτικες και δικέφαλες καλησπέρες μου.
Μπορεί να μη δώ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ματς φέτος αλλά το πρώτο βήμα για να έχω πιασμένο θεσάκι στο νέο μας σπίτι το έκανα. Του χρόνου (αν όλα πάνε καλά) εννοείτε πως θα ξαναπάρω και πιο ακριβό απ ότι φέτος (και πάλι δε θα δω ματς)
Γρηγοράκη μου η αρρώστια μας, μας θελει ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ! Στα ψηλά και στα ΧΑΜΗΛΑ! Δικαίωμά σου....δε λέω... Για φαντάσου όμως να το σκεφτόμασταν όλοι αυτό που γράφεις..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γρηγοράκη μου η αρρώστια μας, μας θελει ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ! Στα ψηλά και στα ΧΑΜΗΛΑ! Δικαίωμά σου....δε λέω... Για φαντάσου όμως να το σκεφτόμασταν όλοι αυτό που γράφεις..
ΟΚ. Για να το εξηγήσω γιατί προφανώς παρεξήγησες. Δε θα δω ΟΥΤΕ ένα ματς της ΑΕΚ γιατί πολύ απλά σε 3 βδομάδες φεύγω για εξωτερικό και θα λείπω 10 μήνες. Ελπίζω να κατάλαβες τώρα

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Τι κοσμοσυροη σημερα στο οακα,χαμος γινοταν,ειμαι σιγουρος οτι οποιος ηθελε εισιτηριο δεν θα εβρισκε με τιποτα. . . :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom