You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Για την απόδειξη λές;Τώρα αυτή είναι αληθινή; Και δεν είπες κουβέντα; >
www.aek1924.gr/podosfairo/podosfairo-andrwn/item/10295-απόδειξη…-υπέρ-ανέγερσης.html]http://www.aek1924.gr/podosfairo/podosfairo-andrwn/item/10295-απόδειξη…-υπέρ-ανέγερσης.html[/url]
*Αν θες αύριο πάμε μαζί να πάρουμε.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Έχω μια ίωση και πυρετό. Ελπίζω από βδομάδα να είμαι καλά για να πάω να το τσιμπήσω το διαρκείας και ας μη πάω γήπεδοΓια την απόδειξη λές;
www.aek1924.gr/podosfairo/podosfairo-andrwn/item/10295-απόδειξη…-υπέρ-ανέγερσης.html]http://www.aek1924.gr/podosfairo/podosfairo-andrwn/item/10295-απόδειξη…-υπέρ-ανέγερσης.html[/url]
*Αν θες αύριο πάμε μαζί να πάρουμε.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Τι εννοείς γιατί πούλησε; Ένας λόγος ήταν γιατί έτρεχε με τη κατηγορία για λαθραία. Ένας άλλος λόγος ήταν γιατί δε τ έβρισκε με Καρρά και δε μπορούσε τότε να σηκώσει το οικονομικό βάρος της ΑΕΚ. Όποιος και αν ήταν ο λόγος η ΑΕΚ τότε ήταν το πρώτο μαγαζί και αυτός τη πούλησε στον πρώτο πλανόδιο που βρήκε μπροστά τουGregory επισης ειπεσ ειπεσ οτι ο μελισαν πουλησε στον τραχανα.Για θυνησου ομως γιατι πουλησε!!!!
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Δε κατάλαβε τι εννοείς; Εννοείς ποιος τον έδωσε στις αρχές; Αυτό είναι γνωστό. Οικογένεια ΒαρδινογιάννηΚαι ποιανου δουλεια πηρε με τα λαθραια?Για θυμησου
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Καλώς,περαστικά.Έχω μια ίωση και πυρετό. Ελπίζω από βδομάδα να είμαι καλά για να πάω να το τσιμπήσω το διαρκείας και ας μη πάω γήπεδο
psofilospso
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μια χαρα εγω διασκεδαζω εδω περα φιλτατε,εσεις κλαιτε συνεχεια και μετα το παιζετε και υπερ ανω,οτι μας βριζουν μες στο θρεντ μας,οι κακοι οι γαβροι,θα το πω στον μελις να σας κανει ντα.Τώρα τα λες σωστά
Υ.Γ Αν δεν αντέχεις τη πλάκα δίκο σου πρόβλημα
γεια σου Γρηγορη "επαρχιωτη"
υ.γ.σημερα εγινε και η κληρωση της Α εθνικης,α ξεχασα δεν σας αφορα
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
τώρα τα λες σωστά ψόφιλε αμερικανοαναθρεμμένεμια χαρα εγω διασκεδαζω εδω περα φιλτατε,εσεις κλαιτε συνεχεια και μετα το παιζετε και υπερ ανω,οτι μας βριζουν μες στο θρεντ μας,οι κακοι οι γαβροι,θα το πω στον μελις να σας κανει ντα.
γεια σου Γρηγορη"επαρχιωτη"γαμιά
υ.γ.σημερα εγινε και η κληρωση της Α εθνικης,α ξεχασα δεν σας αφορα
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Το θέμα με τα λαθραία ξέρω ότι πήγε από τους Βαρδινογιανναραίους. Δε ξέρω αν ανακατεύτηκε και ο Κόκκαλης μ αυτόκανεις απο τουσ δυο(κοκκαλησ-βαρδινογιαννης) δεν τον ηθελαν στα ποδια τους γιατι δυναμωνε και για μενα σωστα την εκανε γιατι οποιος γελαει τελευταιος ειναι ο πιο μαγκας απο ολους.
psofilospso
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεν ειναι καλυτερα παρα μογγολος?τώρα τα λες σωστά ψόφιλε αμερικανοαναθρεμμένε
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Φυσικά και είναι καλύτερα. Έχεις συνηθίσει στις πούτσες των ναυτών του 6ου στόλου....Τι να σου κλάσουν οι μογγόλοι;;;δεν ειναι καλυτερα παρα μογγολος?
psofilospso
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εχεις δικιο Σουλεϊμαν35Φυσικά και είναι καλύτερα. Έχεις συνηθίσει στις πούτσες των ναυτών του 6ου στόλου....Τι να σου κλάσουν οι μογγόλοι;;;
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Στο πρώτο σκέλος συμφωνώ απόλυτα.Φίλε μου , πάντα ειμαι υπερ των ερασιτεχνων. Το θεμα με τους οργανωμενους (της original οπως και άλλων ομαδων) , ειναι οτι τα μελη τους ειναι κατευθυνόμενα χωρίς αυτόβουλη γνώμη και δημιουργουν συμπαγες μετωπο οταν θελουν αυτοί που τους διαχειρίζονται. Οι πρόεδροι των παε , θελουν πάντα να βοηθησουν έμμεσα τους ερασιτεχνες και όχι αμμεσα. Η αποψη μου ειναι οτι
α. Δεν μπορεις να επιβαλεις στον κοσμο που θα διαθεση τα χρηματα του.
β. Αν διεθεταν τα εσοδα απο ενα ντερμπυ , θα καλυπταν ανετα τα εξοδα ολων των τμηματων , όλης της χρονιάς.
Για το δεύτερο αν αναφέρεσαι στις εποχές της ΠΑΕ και εκεί θα με βρείς σύμφωνο.
Στην παρούσα φάση όμως απλά δεν υπάρχει ντέρμπυ, οπότε η προόπτική της αύξησης των μελών της ερασιτεχνικής θα έλεγα πως δεν θα έπρεπε να αφήνει ασυγκίνητο τον οποιονδήποτε Ενωσίτη μπορεί να προσφέρει.
Το πρώτο φιλικό ανακοινώθηκε επισήμως για το κλείσιμο του βασικού σταδίου της φετινής προετοιμασίας που θα λάβει χώρα στο Πήλιο. Στις 25 Αυγούστου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στο πανθεσσαλικό όπως είχαμε επισημάνει την Νίκη Βόλου, ομάδα της Ν. Ιωνίας στον Βόλο, που θα αγωνίζεται φέτος στην football league. Παίζουν καλά τσιποράδικα στην περιοχή αυτή, είτε για πριν ή για μετά το ματσάκι.
Στη Σκέπαστη μπροστά...
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Είδες που τελικά συμφωνείς;εχεις δικιο Σουλεϊμαν35
Υ.Γ Ο Σουλεϊμαν ΙΣΤΟΡΙΚΑ ήταν με διαφορά ο σημαντικότερος Σουλτάνος της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Ήταν αυτός που έβαλε Έλληνες σε σημαντικές θέσεις της Υψηλής Πύλης και με τις νομοθεσίες του βελτίωσε σημαντικά τη θέση των Ελλήνων. Οπότε ΑΝ το έγραψες για να με πικάρεις μάλλον απέτυχες. Αλλά βλέπεις έχεις το ίδιο IQ με αυτό του "θείου" σου από την Αμερική, του Τζον όχι του Τζακ (αν και αυτός βλάκας είναι αλλά μπροστά στον Τζον είναι διάννοια)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις