Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Μαγκεσ καλησπερα και απο μενα θυμηθητε μια κουβεντα που θα σας πω.
Οσο η ομαδα ειναι εκτοσ Α εθνικησ θα φτασει στον τελικο κυπελου και τοτε θα πεσει πολυ γελιο με το κοκαλεικο :s&m_1: :s&m_1:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Gregory επισης ειπεσ ειπεσ οτι ο μελισαν πουλησε στον τραχανα.Για θυνησου ομως γιατι πουλησε!!!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έχω μια ίωση και πυρετό. Ελπίζω από βδομάδα να είμαι καλά για να πάω να το τσιμπήσω το διαρκείας και ας μη πάω γήπεδο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Gregory επισης ειπεσ ειπεσ οτι ο μελισαν πουλησε στον τραχανα.Για θυνησου ομως γιατι πουλησε!!!!
Τι εννοείς γιατί πούλησε; Ένας λόγος ήταν γιατί έτρεχε με τη κατηγορία για λαθραία. Ένας άλλος λόγος ήταν γιατί δε τ έβρισκε με Καρρά και δε μπορούσε τότε να σηκώσει το οικονομικό βάρος της ΑΕΚ. Όποιος και αν ήταν ο λόγος η ΑΕΚ τότε ήταν το πρώτο μαγαζί και αυτός τη πούλησε στον πρώτο πλανόδιο που βρήκε μπροστά του

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Και ποιανου δουλεια πηρε με τα λαθραια?Για θυμησου

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Ολοι εδω μπροστα τους θα τα βρουνε και δε θα τα πιστευουν :pipa3:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και ποιανου δουλεια πηρε με τα λαθραια?Για θυμησου
Δε κατάλαβε τι εννοείς; Εννοείς ποιος τον έδωσε στις αρχές; Αυτό είναι γνωστό. Οικογένεια Βαρδινογιάννη

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
κανεις απο τουσ δυο(κοκκαλησ-βαρδινογιαννης) δεν τον ηθελαν στα ποδια τους γιατι δυναμωνε και για μενα σωστα την εκανε γιατι οποιος γελαει τελευταιος ειναι ο πιο μαγκας απο ολους.

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Τώρα τα λες σωστά  :grin: :grin:

Υ.Γ Αν δεν αντέχεις τη πλάκα δίκο σου πρόβλημα
μια χαρα εγω διασκεδαζω εδω περα φιλτατε,εσεις κλαιτε συνεχεια και μετα το παιζετε και υπερ ανω,οτι μας βριζουν μες στο θρεντ μας,οι κακοι οι γαβροι,θα το πω στον μελις να σας κανει ντα.
γεια σου Γρηγορη "επαρχιωτη" :grin:

υ.γ.σημερα εγινε και η κληρωση της Α εθνικης,α ξεχασα δεν σας αφορα :sunglasses:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
μια χαρα εγω διασκεδαζω εδω περα φιλτατε,εσεις κλαιτε συνεχεια και μετα το παιζετε και υπερ ανω,οτι μας βριζουν μες στο θρεντ μας,οι κακοι οι γαβροι,θα το πω στον μελις να σας κανει ντα.
γεια σου Γρηγορη "επαρχιωτη"γαμιά :grin:

υ.γ.σημερα εγινε και η κληρωση της Α εθνικης,α ξεχασα δεν σας αφορα :sunglasses:
τώρα τα λες σωστά ψόφιλε αμερικανοαναθρεμμένε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
κανεις απο τουσ δυο(κοκκαλησ-βαρδινογιαννης) δεν τον ηθελαν στα ποδια τους γιατι δυναμωνε και για μενα σωστα την εκανε γιατι οποιος γελαει τελευταιος ειναι ο πιο μαγκας απο ολους.
Το θέμα με τα λαθραία ξέρω ότι πήγε από τους Βαρδινογιανναραίους. Δε ξέρω αν ανακατεύτηκε και ο Κόκκαλης μ αυτό

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
φυσικα και ανακατευτηκε γιατι ερχοταν στη φιλαδελφεια και τουσ εκλεινε το σπιτι η στιρελα και τουσ τα αφιερωνε κιολας!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε μου , πάντα ειμαι υπερ των ερασιτεχνων. Το θεμα με τους οργανωμενους (της original οπως και άλλων ομαδων) , ειναι οτι τα μελη τους ειναι κατευθυνόμενα χωρίς αυτόβουλη γνώμη και δημιουργουν συμπαγες μετωπο οταν θελουν  αυτοί που τους διαχειρίζονται. Οι πρόεδροι των παε , θελουν πάντα να βοηθησουν έμμεσα τους ερασιτεχνες και όχι αμμεσα. Η αποψη μου ειναι οτι
α. Δεν μπορεις να επιβαλεις στον κοσμο που θα διαθεση τα χρηματα του.
β. Αν διεθεταν τα εσοδα απο ενα ντερμπυ  , θα καλυπταν ανετα τα εξοδα ολων των τμηματων , όλης της χρονιάς.
Στο πρώτο σκέλος συμφωνώ απόλυτα.
Για το δεύτερο αν αναφέρεσαι στις εποχές της ΠΑΕ και εκεί θα με βρείς σύμφωνο.
Στην παρούσα φάση όμως απλά δεν υπάρχει ντέρμπυ, οπότε η προόπτική της αύξησης των μελών της ερασιτεχνικής θα έλεγα πως δεν θα έπρεπε να αφήνει ασυγκίνητο τον οποιονδήποτε Ενωσίτη μπορεί να προσφέρει.

Το πρώτο φιλικό ανακοινώθηκε επισήμως για το κλείσιμο του βασικού σταδίου της φετινής προετοιμασίας που θα λάβει χώρα στο Πήλιο. Στις 25 Αυγούστου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στο πανθεσσαλικό όπως είχαμε επισημάνει την Νίκη Βόλου, ομάδα της Ν. Ιωνίας στον Βόλο, που θα αγωνίζεται φέτος στην football league. Παίζουν καλά τσιποράδικα στην περιοχή αυτή, είτε για πριν ή για μετά το ματσάκι.
Στη Σκέπαστη μπροστά...

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
εχει βουίξει η πιατσα για τις συναντησεις ιβαν - τιγρη :sunglasses:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εχεις δικιο Σουλεϊμαν35 :grin:
Είδες που τελικά συμφωνείς;

Υ.Γ Ο Σουλεϊμαν ΙΣΤΟΡΙΚΑ ήταν με διαφορά ο σημαντικότερος Σουλτάνος της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Ήταν αυτός που έβαλε Έλληνες σε σημαντικές θέσεις της Υψηλής Πύλης και με τις νομοθεσίες του βελτίωσε σημαντικά τη θέση των Ελλήνων. Οπότε ΑΝ το έγραψες για να με πικάρεις μάλλον απέτυχες. Αλλά βλέπεις έχεις το ίδιο IQ με αυτό του "θείου" σου από την Αμερική, του Τζον όχι του Τζακ (αν και αυτός βλάκας είναι αλλά μπροστά στον Τζον είναι διάννοια)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom