Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
συγχισμενο σε βλεπω,γραφεις κατι αραδες,να εισαι περιεκτικος και να απαντας με μικρες προτασεις μογγολοτουρκε :2funny:
Είσαι ΟΣΦΠ. Άρα είσαι τούρκος από τη μάνα σου. Είσαι αμερικάνος από τον (άγνωστο) πατέρα σου. Σε γαμεί η γκόμενά σου με στραπ ον για να σου κρατεί στη σούφρα σου ζεστή μέχρι να έρθει και ο αραπάκος του 6ου στόλου να σε γαμήσει. Τώρα κατάλαβες αμερικανόσπερμα;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
συγχισμενο σε βλεπω,γραφεις κατι αραδες,κανεις λαθη,να εισαι περιεκτικος και να απαντας με μικρες προτασεις μογγολοτουρκε που σε πειραξαν τα στριγκ :2funny:
Τελικά σε σύν-χυση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: είσαι εσύ που δε μπορείς να συμπληρώσεις ένα ποστ και συνεχώς προσθέτεις. Εσύ έγραψες για βλάχους και στριγκ και εγώ σου απάντησα πως για να το λες εσύ, πρέπει να ξέρεις. Άρα μάλλον εσένα πείραξαν τα στριγκ (και μετά από τόσα χρόνια που τα φοράς δε το περίμενα)

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Είσαι ΟΣΦΠ. Άρα είσαι τούρκος από τη μάνα σου. Είσαι αμερικάνος από τον (άγνωστο) πατέρα σου. Σε γαμεί η γκόμενά σου με στραπ ον για να σου κρατεί στη σούφρα σου ζεστή μέχρι να έρθει και ο αραπάκος του 6ου στόλου να σε γαμήσει. Τώρα κατάλαβες αμερικανόσπερμα;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τα Ελληνικα δεν τα κατεχεις και καλα,δικαιολογεισαι Τουρκος εισαι,κανει και ριμα :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τα Ελληνικα δεν τα κατεχεις και καλα,δικαιολογεισαι Τουρκος εισαι,κανει και ριμα :grin:
πιάσε μια καλύτερη ρίμα
Βλέπεις τον αράπη που κατεβαίνει;
τη πούτσα του κρατά και σένα περιμένει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πες μας το λοιπόν Ελληναρά μου Πειραιώταρά μου ποιος το ξεκίνησε με το δήθεν αστείο για στρίγκ και βλάχους. ΑΝ είσαι άντρας όπως λες.

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
πιάσε μια καλύτερη ρίμα
Βλέπεις τον αράπη που κατεβαίνει;
τη πούτσα του κρατά και σένα περιμένει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πες μας το λοιπόν Ελληναρά μου Πειραιώταρά μου ποιος το ξεκίνησε με το δήθεν αστείο για στρίγκ και βλάχους. ΑΝ είσαι άντρας όπως λες.
το στριγκ εγω το γραψα,μεγαλη ευαισθησια βλεπω και ζητω συγγνωμη αν σε πειραξε τοσο.
Για να μιλησουμε σοβαρα τωρα για τα επεισοδια στην πλατεια Ταξιμ,γιατι ξεκινησαν?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
το στριγκ εγω το γραψα,μεγαλη ευαισθησια βλεπω και ζητω συγγνωμη αν σε πειραξε τοσο.
Για να μιλησουμε σοβαρα τωρα για τα επεισοδια στην πλατεια Ταξιμ,γιατι ξεκινησαν?
Κάνεις λάθος. Και εγώ στο ίδιο πνεύμα με σένα έγραψα "Για να το λες εσύ, μάλλον έχεις πάει και ξέρεις από πρώτο χέρι"
Σμπουτζαμ γιατί ξεκίνησαν τ επεισόδια στη Ταξίμ. Εμένα με νοιάζει γιατί δε γίνονται επεισόδια στο Σύνταγμα και στην Ομόνοια που μας έχουν οι Γερμανοί στ ένα πόδι. Αλλά αυτό είναι πολιτική συζήτηση

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Κάνεις λάθος. Και εγώ στο ίδιο πνεύμα με σένα έγραψα "Για να το λες εσύ, μάλλον έχεις πάει και ξέρεις από πρώτο χέρι"
Σμπουτζαμ γιατί ξεκίνησαν τ επεισόδια στη Ταξίμ. Εμένα με νοιάζει γιατί δε γίνονται επεισόδια στο Σύνταγμα και στην Ομόνοια που μας έχουν οι Γερμανοί στ ένα πόδι. Αλλά αυτό είναι πολιτική συζήτηση
καλα,καληνυχτα :)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έχουμε και λέμε
1ον 3 Εταιρείες αθλητικών ειδών ΚΟΛΟΣΟΙ έδωσαν μάχη για το ποια θα ντύνει την ΑΕΚ ενώ ήξεραν ότι θα είναι ΜΟΝΟ για ένα χρόνο (όταν δηλαδή η ΑΕΚ θα παίζει Γ εθνική)
2ον Τόσο η ΝΟΒΑ όσο και ο ΟΤΕ ΤΒ είναι έτοιμοι να κάνουν προσφορά για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ (δεν ενδιαφέρονται για τις άλλες ομάδες της Γ εθνικής) προσφορά που κατά πληροφορίες μπορεί να ξεπεράσει και τα χρήματα που έπαιρνε η ΑΕΚ όταν ήταν στην Α Εθνική.
3ον Ο Μελισσάν έχει βγει στη πιάτσα και πουλάει τη χορηγία του γηπέδου για 15+εκ ευρώ με τη Γκαζπρον να έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον.

ΌΛΑ αυτά για μια ομάδα Γ εθνικής με μπροστάρη ένα πουθεναμαναντζη!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εμ είναι να μην τους έχει πάει το σκατό στη κάλτσα;
Αλλάζουν
Εντελώς οι
Κανόνες

Αλήτες
Ερχόμαστε
Κρυφτείται.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Λοιπόν παιδιά βρείτε θέμα για την ψηφοφορία και την ανεβάζω.
Δεν μπορώ να βλέπω άλλο αυτήν την αηδία.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Ενα Θεμα μπορει να ειναι κ αυτο
Μπορει η αεκ να φτασει στον τελικο του κυπελου φετος?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
"Έχουν τρομάξει οι αλλόθρησκοι με την επιστροφή του Τίγρη στην ΑΕΚ; "

"Ναι έχει πάει το σκατό τους στη κάλτσα"
"Όχι γιατί είναι πουθεναμαναντζης"
"Ποιος είναι ο Τίγρης;"

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
"Έχουν τρομάξει οι αλλόθρησκοι με την επιστροφή του Τίγρη στην ΑΕΚ; "

"Ναι έχει πάει το σκατό τους στη κάλτσα"
"Όχι γιατί είναι πουθεναμαναντζης"
"Ποιος είναι ο Τίγρης;"
καλα γρηγορη χαλαρωσε με το τιγρη λιγο  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ή "χτίζει κίτρινη παράγκα ο Τίγρης; "

"Συνοικία από παράγκες"
"Όχι"
"Παράγκα ήξερε να χτίζει μόνο ο Σωκράτης, βλάσφημοι"

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Μπα για του χρονου τοχω σιγουρακι!!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
καλα γρηγορη χαλαρωσε με το τιγρη λιγο  :grin:
Καλά κοίτα προς το παρόν εσύ τον Ιβάν που σ έχει κερδίσει κατά κράτος στα παιχνίδια τακτικής με την υπόθεση του Τζιμπούρ και άσε τον Τίγρη. Όταν είναι θα σ ενημερώσει αυτός πότε ν ασχοληθείς μαζί του. (αφού σου τ είπε ξεκάθαρα και στ Ελληνικά γιατί θέλεις μεσολαβητές)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
Καλά κοίτα προς το παρόν εσύ τον Ιβάν που σ έχει κερδίσει κατά κράτος στα παιχνίδια τακτικής με την υπόθεση του Τζιμπούρ και άσε τον Τίγρη. Όταν είναι θα σ ενημερώσει αυτός πότε ν ασχοληθείς μαζί του. (αφού σου τ είπε ξεκάθαρα και στ Ελληνικά γιατί θέλεις μεσολαβητές)
κυριακη κοντη γιορτη
μη βιαζεσε τοσο ολα με το καιρο τους θα φανουν

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Gregory τα παοκια ειναι ικανοι με δυο-τρια ντου στο γηπεδο να τον διωξουν κι αυτον!!Εκτοσ αν απο φετοσ βαλουν μυαλο :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom