psofilospso
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καμετε λιγη υπομονη,2 χρονια θα περασουν γρηγορα και μετα ολα θα ειναι δικα σας,μεχρι και τσαμπιονς λιγκ,τελικο οχι κατακτηση,γιατι ειστε και μετριοφρονες
Προσπαθώ να τον προκαλέσω αλλά είναι βράχος...άσε που αυτά τα άρθρα τα διαβάζει πριν από εμάς...και κάποιοι μπορεί να μην τα διαβάσουμε καν!Και μετά λες πως εγώ τα θέλω...
πως τη βλεπεις τη κοσκοΚαι μετά λες πως εγώ τα θέλω...
Έχει τον Μισέλ στο τσεπάκι του. Ότι προλάβει να πάρει η Μπάρτσα και η Μπάγερν τ επόμενα 3 χρόνια. Η κούπα με τα μεγάλα αυτιά είναι καπαρωμένη λέμεεεεεεεεεκαμετε λιγη υπομονη,2 χρονια θα περασουν γρηγορα και μετα ολα θα ειναι δικα σας,μεχρι και τσαμπιονς λιγκ,τελικο οχι κατακτηση,γιατι ειστε και μετριοφρονες
Ως προς τι; Ως προς εταιρεία γενικός ή ως προς εταιρεία που δραστηροποιείται στην Ελλάδα; Ή ως προς εταιρεία/εργοδότη;πως τη βλεπεις τη κοσκο
Έχει τον Μισέλ στο τσεπάκι του. Ότι προλάβει να πάρει η Μπάρτσα και η Μπάγερν τ επόμενα 3 χρόνια. Η κούπα με τα μεγάλα αυτιά είναι καπαρωμένη λέμεεεεεεεεε
λες να με προσλαβειΩς προς τι; Ως προς εταιρεία γενικός ή ως προς εταιρεία που δραστηροποιείται στην Ελλάδα; Ή ως προς εταιρεία/εργοδότη;
Μπορεί, αν έχεις τις απαιτούμενες ικανότητες, να σε προσλάβει και στον ΟΛΠ....Κοίτα αυτό που ξέρω είναι πως 2-3 χρόνια έχει σαν εταιρεία ζημιές. Επειδή όμως είναι κρατική εταιρεία αυτές καλύπτονται από το Κινέζικο κράτος. Επίσης γνωρίζω πως βλέπει την Ελλάδα σαν τη πίσω πόρτα για να πατήσει πόδι στην Ευρώπη (όχι με τον στρατιωτικό όρο). Θέλει να βάλει χρήμα αλλά θέλει τους δικούς της όρους. Και οι Κινέζοι στις διαπραγματεύσεις όταν έχουν το πάνω χέρι είναι πολύ σκληροι. Δε μας αγάπησαν ξαφνικά. Δε ξέρω αν αυτά που θέλει να κάνει θα τα κάνει πραγματικά, αλλά ΠΑΝΤΑ παίζει ο κίνδυνος να φροντίσει τα δικά της παιδιά (τους Κινέζους) που είναι στην Ελλάδα (και δεν είναι και λίγοι) παρά τους Έλληνες.λες να με προσλαβει
γιατι νομιζω ειναι κινεζικο γκετο
γενικα λεω ρε μαν εσυ που εχεις παρε δωσε στη κινα
θα προσφερει τιποτα στην ελλαδα η θα φυγει και θα αφησει συντριμια
ελα ρε κρατικη εταιρια ειναι,δεν το ξεραΜπορεί, αν έχεις τις απαιτούμενες ικανότητες, να σε προσλάβει και στον ΟΛΠ....Κοίτα αυτό που ξέρω είναι πως 2-3 χρόνια έχει σαν εταιρεία ζημιές. Επειδή όμως είναι κρατική εταιρεία αυτές καλύπτονται από το Κινέζικο κράτος. Επίσης γνωρίζω πως βλέπει την Ελλάδα σαν τη πίσω πόρτα για να πατήσει πόδι στην Ευρώπη (όχι με τον στρατιωτικό όρο). Θέλει να βάλει χρήμα αλλά θέλει τους δικούς της όρους. Και οι Κινέζοι στις διαπραγματεύσεις όταν έχουν το πάνω χέρι είναι πολύ σκληροι. Δε μας αγάπησαν ξαφνικά. Δε ξέρω αν αυτά που θέλει να κάνει θα τα κάνει πραγματικά, αλλά ΠΑΝΤΑ παίζει ο κίνδυνος να φροντίσει τα δικά της παιδιά (τους Κινέζους) που είναι στην Ελλάδα (και δεν είναι και λίγοι) παρά τους Έλληνες.
Είναι κρατική και μάλιστα η μεγαλύτερη ναυτιλιακή κρατική εταιρεία του κόσμου. Εδώ οι Κινέζοι στηρίζουν επί δε ξέρω και εγώ πόσα χρόνια τις ΗΠΑ που είναι σα κράτος ζημιογόνο δε θα μπορέσουν να στηρίζουν μια εταιρεία που μόλις τα 2 χρόνια είχε ζημιές ενώ για μαι 15 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έβγαζε κέρδη; Όταν λες φούσκα τι εννοείς; Να αλλάξουν τ επενδυτικά τους πλάνα; Εδώ δε σε στηρίζει ρε ο Μαρινάκης (μιλάω για τον εφοπλιστή και όχι τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ) και ο Μελισσάν και εσύ κόπτεσαι αν θα σε στηρίξει ο ΚΙΝΕΖΟΣ;ελα ρε κρατικη εταιρια ειναι,δεν το ξερα
τωρα αν λες οτι ειναι ζημιογονος ως ποτε θα την στηριζουν
απλα ακουω συνεχεια κοσκο και κινεζικες επενδυσεις και λεω μην ειναι καμια φουσκα
επαγγελματικα που λες δεν ψαχνομαι γενικα αν και νομιζω οτι δεν ειναι ευκολο να μπουκαρεις ξεμπαρκος εκει μεσα
εχει και πιο βαρια ονοματα η χωρα που μπορουσες να αναφερειςΕίναι κρατική και μάλιστα η μεγαλύτερη ναυτιλιακή κρατική εταιρεία του κόσμου. Εδώ οι Κινέζοι στηρίζουν επί δε ξέρω και εγώ πόσα χρόνια τις ΗΠΑ που είναι σα κράτος ζημιογόνο δε θα μπορέσουν να στηρίζουν μια εταιρεία που μόλις τα 2 χρόνια είχε ζημιές ενώ για μαι 15 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έβγαζε κέρδη; Όταν λες φούσκα τι εννοείς; Να αλλάξουν τ επενδυτικά τους πλάνα; Εδώ δε σε στηρίζει ρε ο Μαρινάκης (μιλάω για τον εφοπλιστή και όχι τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ) και ο Μελισσάν και εσύ κόπτεσαι αν θα σε στηρίξει ο ΚΙΝΕΖΟΣ;
Φράγκου, Αγγελικούσης, Τσάκος. Αλλά είμαστε σ αθλητικό θρεντ για αυτό και είπα Μαρινάκη και σε θρεντ της ΑΕΚ γι αυτό και είπα και Μελισσάν. Αλλά που να το καταλάβεις εσύ αυτόεχει και πιο βαρια ονοματα η χωρα που μπορουσες να αναφερεις
το μαρινακη βρηκες
φιλε η αναπτυξη της χωρας εχει ξεκινησει
ε να βαλουν ενα λιθαρακι και οι παπιες πεκινου
Όπως κάθε χρόνο μέχρι φέτος.όπως φετος?
Με επίσημη ανακοίνωση της η ΑΕΚ προαναγγέλει την παρουσίαση της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος σε μια εκδήλωση με κεντρικό πρόσωπο και ομιλητή τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ανασλυτικά η ανακοίνωση:Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της Διοίκησης του Τμήματος Ποδοσφαίρου της, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Ιουλίου και ώρα 12.00 στο Ναυτικό Ομιλο Ελλάδας, Μικρολίμανο Πειραιά.
Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία έναρξης της κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2013-2014.
Ένα τσιγάρο δρόμο μακριά από τη Πλατεία Αλεξάνδρας που είναι τα γραφεία του ΟΣΦΠ. Πιο προκλητικός πεθαίνεις.Χρηστίδη από τον Πειραιά θα ανακοινώσει το τέλος σας!
Χρηστίδη από τον Πειραιά θα ανακοινώσει το τέλος σας!