boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Ο Σλισκοβιτς με το τσουλουφι το ασπρο , δεν ηταν σερβος?
Ο Σλισκοβιτς με το τσουλουφι το ασπρο , δεν ηταν σερβος?
Εχω κανει ντιλιτ στο ενδιαμεσο διαστημα μεχρη την επομενη κατακτηση.
Την περιμεναμε να την δουμε , πως και πως. Εεεεε , τον , ηθελα να πω.Εμένα το μυαλό μου στην αρχή πήγε στον άλλον που δεν ακούμπησε ,αυτόν που κουβαλούσε και τη μουνάρα μαζί του...αλλά είναι Κροάτης!
Δεν ξερω ποιος το εγραψε αλλα αυτο για τους γαυρους και το γκολ που φωναζαν σε καθε καλαθι,οντως εχει γινει,και εχουν γινει και ανεκδοτο.Εγώ δεν είπα αν θα γίνει ή όχι το γήπεδο και πόσα εμπόδια θα βρεθούν...εγώ είπα για τις κωλοτούμπες που ΗΔΗ έχουνε γίνει από αυτούς που ανέφερα...και το αφήνω εδώ γιατί έχω κάτι που θα αρέσει στον Χρηστίδη...
υποστηριζουμε αεκ ρε τυπε γιατι απ το 1987 που ημουνα 10 χρονων και θυμαμαι μεχρι πριν 2-3 χρονια παντα κατεβαιναμε για πρωταθλημα γι αυτο ειμαστε μεγαλη ομαδαΤα νέα παιδιά επηρρεαζονται σημαντικα απο τους τιτλους μέχρη να αρχισουν να καταλαβαινουν πως παρθηκαν αυτοι οι τίτλοι. Οποτε τα ποσοστά εχουν αλλαξει. Χωρις να έχει μεγάλη σημασία για εμας. Δεν υποστηριζουμε ΑΕΚ γιατι παιρνει, έπερνε ή μπορει να παρει τίτλο ούτε γιατί ειναι μόδα ή γιατι υποστηρίζουν πολλοί.
Αυτό το κοφτερό πνεύμα και το σκερτσόζικο δήθεν χιούμορ σας το μοιράζουν μαζί με τον πασατέμπο εκεί στο λιμάνι;Στο επερχομενο πρωταθλημα της Γ Εθνικης αναμφισβητητα η ΑΕΚ ειναι το φαβορι για την κατακτηση της πρωτης θεσης.
Στη περιπτωση αυτη το τροπαιο θα το μετρατε σαν Εθνικο πρωταθλημα και η κουπα θα κοσμει την τροπαιοθηκη του συλλογου?
Το συνθημα "ΑΕΚ δεν γινεσε για τα πρωταθληματα" θα ισχυει και τοτε?
Ο Ολυμπιακος που πληρωνοταν απο την ΕΡΤ για να απευθυνεται στο αγοραστικό κοινο απο ελευθερο καναλι και οχι συνδρομητικο, προσελκυε οπαδους ευκολότερα.Ειδικά σαν πρωταθλητης. Απλα θεωρω οτι η ΑΕΚ ειναι ιδέα πρώτα και μετά ομάδα πρωταθλητισμού.