Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Καλημερα. Δεν ήξερα οτι έχει τόσα <<προσόντα>> ο παίκτης. Θα συνεισφέρει ποικιλοτρόπος στην ομάδα. Να το πάρουμε το παιδί.  :rockon:

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
μετα απο πληροφοριες,μη επιβεβαιωμενες,το νεο γηπεδο της αεκ θα κτιστει πανω σε αεροπλανοφορο.τρεμετε ολοι οι υπολοιποι τη δυναμη του τρισμεγιστου ΜΕΛΙΣ!!!!!!!!!!

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
μετα απο πληροφοριες,μη επιβεβαιωμενες,το νεο γηπεδο της αεκ θα κτιστει πανω σε αεροπλανοφορο.τρεμετε ολοι οι υπολοιποι τη δυναμη του τρισμεγιστου ΜΕΛΙΣ!!!!!!!!!!
Θα θελες.Πάλι τον αμερικάνικο στόλο ονειρευσε ρε gay-ρος? Αυτοι παρκαραν τα καραβια τους στο λιμανι σου.

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
μαζεψε τους συγγενεις σου να μην τρεχουν στο λιμανι  :grin:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Τσαμπα χαιρεσαι. Δεν γαμαμε πουστηδες.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Βίτσιο κι αυτό, να μπαίνεις κάθε μέρα και ν' ασχολείσαι με κάτι που δε σ' ενδιαφέρει, να γράφεις εξυπνάδες και να τα τρως στα μούτρα σου.  :2on1:

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Βίτσιο κι αυτό, να μπαίνεις κάθε μέρα και ν' ασχολείσαι με κάτι που δε σ' ενδιαφέρει, να γράφεις εξυπνάδες και να τα τρως στα μούτρα σου.  :2on1:
ποιος σου ειπε οτι δεν με ενδιαφερει?το τρως τα μουτρα σου,δεν ξερω πως το εννοεις :think:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Εδω εφτιαξε κλωνο για να προστατευση την <<τιμή>> του ψευδόνημού του. Για τόσο μαλάκα μιλάμε.  :jerking: :jerking: :jerking:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Από sport24.gr :
"Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη (12:00) στον Ναυτικό Όμιλο.
Η Αστυνομία εξέφρασε τις αντιρρήσεις της σχετικά με την επιλογή της συγκεκριμένης τοποθεσίας.
Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» είχε επιλέξει να γίνει εκεί η παρουσίαση των πλάνων του για την ομάδα, αλλά και το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ελέω των δραστηριοτήτων του στο χώρο της ναυτιλίας.
Τελικά, όμως, θα γίνει στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς ακόμα να έχει διαρρεύσει το όνομα του ξενοδοχείου, που θα φιλοξενήσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ."

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
        ΑΠΟ  ZOUGLA.gr.................

Έπειτα από έντονες πιέσεις της αστυνομίας άλλαξε το μέρος διεξαγωγής της συνέντευξης Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη. Αρχικά η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί να γίνει στο Μικρολίμανο, στα γραφεία του επιχειρηματία, αλλά κατόπιν προτροπής των Αρχών ορίστηκε να πραγματοποιηθεί στη Βαρυμπόμπη, υπό τον φόβο επεισοδίων από οπαδούς του Ολυμπιακού!

Έτσι, η συνέντευξη του «τίγρη» θα γίνει την Τετάρτη στις 12.00 στο TATOI CLUB, Ερυθραίας 186, στη Βαρυμπόμπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης: «Η ΑΕΚ - Τμήμα Ποδοσφαίρου ανακοινώνει ότι με επιστολή που της εστάλη από την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια, η εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για αύριο στον Πειραιά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 και ώρα 12.00 στο TATOI CLUB, Ερυθραίας 186 στη Βαρυμπόμπη».

Μηπως  και  η  Βαρυμπομπη  ειναι  κοντα  στον  Πειραια  ;

Μπορει  να  παει  πιο  βορεια  αν  θελει..............

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
        ΑΠΟ  ZOUGLA.gr.................

Έπειτα από έντονες πιέσεις της αστυνομίας άλλαξε το μέρος διεξαγωγής της συνέντευξης Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη. Αρχικά η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί να γίνει στο Μικρολίμανο, στα γραφεία του επιχειρηματία, αλλά κατόπιν προτροπής των Αρχών ορίστηκε να πραγματοποιηθεί στη Βαρυμπόμπη, υπό τον φόβο επεισοδίων από οπαδούς του Ολυμπιακού!

Έτσι, η συνέντευξη του «τίγρη» θα γίνει την Τετάρτη στις 12.00 στο TATOI CLUB, Ερυθραίας 186, στη Βαρυμπόμπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης: «Η ΑΕΚ - Τμήμα Ποδοσφαίρου ανακοινώνει ότι με επιστολή που της εστάλη από την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια, η εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για αύριο στον Πειραιά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 και ώρα 12.00 στο TATOI CLUB, Ερυθραίας 186 στη Βαρυμπόμπη».

Μηπως  και   η   Βαρυμπομπη   ειναι  κοντα  στον  Πειραια  ;

Μπορει  να  παει  πιο  βορεια  αν  θελει..............

:2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:
Λέξεις κλειδιά ΒΛΑΚΑ είναι οι εξής..."ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΥΠΟ ΤΩΝ ΦΟΒΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ" Καλά εσείς θα καθήσετε και θα κάνετε επεισόδια για μια ομάδα Γ Εθνικής; Ρε τον πουθεναμαντζήηηη...Εξαγριώνει και τους αγνούς φιλάθλους του ΟΣΦΠ. Εγώ νομίζω πως τον σκοπό τους τον πέτυχε. Επειδή απλά και μόνο οι ΑΡΧΕΣ φοβούνται για ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ από τους ΟΣΦΠούδες δείχνει το πόσο....πουθεναμανατζής είναι.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Και το <<κομματι>> του το έκανε , και τσιγκλισε αυτους που ήθελε και έκανε και τον καλό στην αστυνομια για να μην την κανει να τρεχει να φυλαει τους δρομους γυρω-γυρω.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
Λέξεις κλειδιά ΒΛΑΚΑ είναι οι εξής..."ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΥΠΟ ΤΩΝ ΦΟΒΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ" Καλά εσείς θα καθήσετε και θα κάνετε επεισόδια για μια ομάδα Γ Εθνικής; Ρε τον πουθεναμαντζήηηη...Εξαγριώνει και τους αγνούς φιλάθλους του ΟΣΦΠ. Εγώ νομίζω πως τον σκοπό τους τον πέτυχε. Επειδή απλά και μόνο οι ΑΡΧΕΣ φοβούνται για ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ από τους ΟΣΦΠούδες δείχνει το πόσο....πουθεναμανατζής είναι.
γρηγορη θα οργανωσο εκδηλωση στο κορτσοπον  :zfuck:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μπα δεν είναι έτσι. Ούτε προτροπή της αστυνομίας υπήρχε, ούτε σοβαρός φόβος επισοδείων. Ενας δρόμος είναι τον κλείνουν και τελείωσε.
Απλά η διοίκηση του Ναυτικού (πρώην Βασιλικού - μην ξεχνιώμαστε) Ομίλου που είναι η πιο ελιτίστικη λέσχη της πόλης, παρακάλεσε τον Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά να εκδώσει αυτή την ανακοίνωση για να μην χαλάσει την ησυχία στις κυρίες που παίζουν το πινάκλ τους !!

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Λες? Μα γιατι να μπει στην διαδικασια να επιτρέψει μια εκδήλωση στον χώρο της και να βαλει μετά άλλον να την ακυρώσει?

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Κυριε  gregory  εγω  ΠΟΤΕ δε  σε  εχω    βρισει...........

Τωρα  αν  θιγεσαι  για  αυτα  που  γραφουν  αλλοι  και  εγω  απλα  τα  παραθετω

και  με  βριζεις  και  με  ειρωνευεσαι  τοτε  η  λεξη  κλειδι  ειναι  οτι  εισαι  

Μ   Α   Λ   Α   Κ   Α   Σ.....................

Και  κατι  ακομα  για  να  ξερεις  , ΣΤΑ  ΑΡΧΙΔΙΑ  ΜΟΥ   γραφω  την   ομαδουλα  σου  

εχω  να  ασχοληθω  με πολυ  πιο  μεγαλη  Ο Μ Α Δ Α   .........ΑΝΤΕ  ΓΕΙΑ  και  

εις  το  επανειδιν..........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μπα δεν είναι έτσι. Ούτε προτροπή της αστυνομίας υπήρχε, ούτε σοβαρός φόβος επισοδείων. Ενας δρόμος είναι τον κλείνουν και τελείωσε.
Απλά η διοίκηση του Ναυτικού (πρώην Βασιλικού - μην ξεχνιώμαστε) Ομίλου που είναι η πιο ελιτίστικη λέσχη της πόλης, παρακάλεσε τον Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά να εκδώσει αυτή την ανακοίνωση για να μην χαλάσει την ησυχία στις κυρίες που παίζουν το πινάκλ τους !!
Απλα τα πραγματα συνδεσμιτες της θυρας λεφτα παρακαλεσαν τα μπατσονια να αποτρεψουν την εκδηλωση,για να μην φανε νεο διασυρμο.Γιατι την τελευταια φορα που πηγανε να κανουν τσαμπουκα σε ΑΕΚτζηδες στο λιμανι του πειραια,φαγανε χοντρες και τους πηραν και τα μηχανακια τα οριτζιναλια.Και μετα ειπαν οτι ειχαν λαθος συνενοηση και μπερδεψαν τις θυρες του λιμανιου,και δεν μαζευτηκαν πολλοι.Αλλοι πηγαν στην Ε9,αλλοι πηγαν στην Ε2. :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κυριε  gregory  εγω  ΠΟΤΕ δε  σε  εχω    βρισει...........

Τωρα  αν  θιγεσαι  για  αυτα  που  γραφουν  αλλοι  και  εγω  απλα  τα  παραθετω

και  με  βριζεις  και  με  ειρωνευεσαι  τοτε  η  λεξη  κλειδι  ειναι  οτι  εισαι  

Μ   Α   Λ   Α   Κ   Α   Σ.....................

Και  κατι  ακομα  για  να  ξερεις  , ΣΤΑ  ΑΡΧΙΔΙΑ  ΜΟΥ   γραφω  την   ομαδουλα  σου  

εχω  να  ασχοληθω  με πολυ  πιο  μεγαλη  Ο Μ Α Δ Α   .........ΑΝΤΕ  ΓΕΙΑ  και  

εις  το  επανειδιν..........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Στα αρχίδια σου γράφεις την "ομαδούλα" της ΑΕΚ, αλλά από τότε που έμαθες πως ο Μελισσάν θα ασχοληθεί μ αυτή εδώ μέσα σουλατσάρεις. Μας είπες και για το σκάνδαλο του 84 και ΜΑΣ (όχι εμένα, ΟΛΟΥΣ μας) για την και καλά καθαρή μας ομάδα. Και όταν ΕΓΩ σου έγραψα για τα 3 σκάνδαλα του 79 έκανες ΜΟΚΟ και τον Κινέζο.
Αφού μας γράφεις στα αρχίδια σου, πάρε τα και τράβα σ άλλη παραλία βλακόστρωτε.

Υ.Γ Και για να καταλάβεις το πόσο .... (βάλε εσύ βρισιά) είσαι δε μπήκες ΚΑΝ στο κόπο να δεις αν ΟΝΤΩΣ τα γραφδεία του Μελισσάν είναι στο Μικρολίμανο που γράφει η μαλακισμένη ζούγκλα. Τα γραφεία του Μελισσάν το λοιπόν είναι στο δεξί σου χέρι όπως βγαίνεις από τον ηλεκτρικό. Αυτό το μεγάλο κτήριο που γράφει AEGEAN; Εκεί μέσα είναι ο γαμιάς. Γι ανθρώπους σα και σένα γουστάρω και υποστηρίζω Μελισσάν.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
Απλα τα πραγματα συνδεσμιτες της θυρας λεφτα παρακαλεσαν τα μπατσονια να αποτρεψουν την εκδηλωση,για να μην φανε νεο διασυρμο.Γιατι την τελευταια φορα που πηγανε να κανουν τσαμπουκα σε ΑΕΚτζηδες στο λιμανι του πειραια,φαγανε χοντρες και τους πηραν και τα μηχανακια τα οριτζιναλια.Και μετα ειπαν οτι ειχαν λαθος συνενοηση και μπερδεψαν τις θυρες του λιμανιου,και δεν μαζευτηκαν πολλοι.Αλλοι πηγαν στην Ε9,αλλοι πηγαν στην Ε2. :grin:
σταματα να λες μαλακιες
και να καυχιεσαι σαν 10χρονο  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom