Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Χτυπάμε πρωτάθλημα σου λέω!
Νομίζω πως το συγκεκριμένο τμήμα θα τύχει φέτος της υλικο-πνευματικής μου υποστήριξης!
Αν μείνει και η πασαδόρος μας, αν και το παίζει λίγο ντίβα απ'όσο ακούω, θα στηρίξω όσο και όπως μπορώ.
Πάντως μπράβο στο συγκερκιμένο τμήμα κάνει καλή δουλειά.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Συνημμένα

• kavatha4.jpg
    kavatha4.jpg
    148,2 KB · Εμφανίσεις: 14

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γρηγορη , σε οσα οσα εγραψες έχεις δίκιο σε πολλά. Μια-δυο παρατηρησεις μόνο. Νομιζω οτι η ευρωπαικη ενωση πιεζει να αρθει το μονοπωλιο του ΟΠΑΠ . Αν γινει , με την εισοδο των ξενων εταιρειων , θα πεσουν και διαφημισεις παραλληλα. Και ενα δευτερο. Ο Πλατινι απο την ωρα που ανελαβε , κυριως επειδη στηριχτηκε σε ψηφους <<μικρων>> ποδοσφαρικα χωρών, προσπαθησε να υπαρχουν όσο περισσοτεροι πρωταθλητες γινεται στους ομιλους του τσουλου. Για αυτο π.χ οι δευτεροι των χωρων(ελλαδα, Ολλανδια..) παιζουν προκριματικα με αλλους δευτερο-τριτους απο ισπανια-ιταλια κλπ και ο πρωταθλητης Κυπρου με τον πρωταθλητη Αλβανιας. Οποτε οταν (συντομα?) ο πρωταθλητης Ελλαδος θα πρεπει να παιξει προκριματικα , δεν θα βρισκει κανα μεγαθηριο μπροστα του. Σιγουρα υπάρχει πάντα ο κινδυνος να γινει η στραβή , ειναι κατά για την ομαδα οτι θα ξεκινα προετοιμασια 1 μηνα νωριτερα αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα περνά.
Γιατί θεωρείς ότι πχ ο δυετεραθλητης του Βελγίου είναι ομάδα για τον πούτσο; Εδώ στο πρόσφατο παρελθόν έχουν αποκλειστεί Ελληνικές ομάδες από Κυπριακές. Τι σου λέει ότι δε γίνεται αυτό; Και τέλος ο ΠΑΟΚ λόγω αποκλεισμού της Φενερ μπήκε στο κλαμπ των ισχυρών. ΑΝ δεν είχε μπει θα είχε να αντιμετωπίσει μια φενερ. Με την ίδια λογική ο ΟΣΦΠ στο μέλλον μπορεί να έχει ν αντιμετωπίσει πχ τη δευτεραθλήτρια Γαλατά (πχ).Εγώ ξαναλέω. Έρχονται δύσκολοι καιροί για τις Ελληνικές ομάδες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ΓΕΝΙΚΑ (και όχι για τον ΟΣΦΠ ΜΟΝΟ).
Το θέμα δεν είναι ΑΝ θα βρει ο ΟΣΦΠ λεφτά για τη φανέλα. Το θέμα είναι πως οι άλλες 13-14 ομάδες που παίρνουν μισό μύριο για τη διαφήμιση ΑΝ θέλουν να τα πάρουν θα πρέπει να καταφύγουν στον Μελισσάν. Και παράγκα χωρίς να ελέγχεις με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη πλειοψηφία των ομάδων της περιφερείας δε γίνεται.
Ας πούμε ότι γίνεται άρση του μονοπωλείου. Προσωπικά το βλέπω (αν και δε το αποκλείω) η μπετ ακτιβ να τρέξει να καπαρώσει τη μπλούζα της Λειβαδιάς. Ή του ΠΑΣ. Θα έρθουν 1-2 εταιρείες (ΑΝ έρθουν) θα κλείσουν ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και παπαλα. Όλες οι άλλες από τον ΟΠΑΠ θα προσμένουν.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Πήραμε Γιακουμή , Καβαθά (  :tits2: :tits2: !! ) & Κρούκ αλλά φεύγουν Τζανακάκη , Μποροβίντσεκ ( το βαρόμετρο της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια  :rockon: ) , Κίς ( τεράστια απώλεια  :( ) , Παπαφωτίου , Τσοχατζή , οπότε άς κρατάμε λίγο τα μπόσικα δεδομένου ότι κάποιες απο τις παίκτριες που αποχωρούν φεύγουν καί με μουρμούρα ότι είναι απλήρωτες εδώ καί πολύ καιρό  :headbang: ! όσο για την ομάδα χάντμπολ φαίνεται ότι τελικά δεν θα δηλωθεί σαν έδρα το κλειστό του Περιστερίου αλλά άλλο μεγαλύτερο το οποίο όμως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό  :think: !

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ανακυκλωνονται. Παντου απληρωτες ειναι. Και να πεις οτι πέρνουν τιποτα τρελά λεφτά... . Δεν υπαρχει ερασιτεχνης με χρημα. Ουτε στον ΠΑΟ , ούτε στον ΟΣΦΠ.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Εσβησμένη τη λυχνία , πάσα γυνή ομοία.

Διογενης

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Πήραμε Γιακουμή , Καβαθά (  :tits2: :tits2: !! ) & Κρούκ αλλά φεύγουν Τζανακάκη , Μποροβίντσεκ ( το βαρόμετρο της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια  :rockon: ) , Κίς ( τεράστια απώλεια  :( ) , Παπαφωτίου , Τσοχατζή , οπότε άς κρατάμε λίγο τα μπόσικα δεδομένου ότι κάποιες απο τις παίκτριες που αποχωρούν φεύγουν καί με μουρμούρα ότι είναι απλήρωτες εδώ καί πολύ καιρό  :headbang: ! όσο για την ομάδα χάντμπολ φαίνεται ότι τελικά δεν θα δηλωθεί σαν έδρα το κλειστό του Περιστερίου αλλά άλλο μεγαλύτερο το οποίο όμως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό  :think: !

Παπαφωτίου είσαι σίγουρος πως φεύγει?
Για Τζανακάκη-Τσοχατζή άστο καλύτερα, δεν μπορούν να προσφέρουν ούτε ουσία, ούτε θέαμα.
Η Κις πάντως έχει αποδείξει πως κάνει πρωταθλητισμό και αν φύγει, διότι δεν νομίζω πως είναι δεδομένο κάτι τέτοιο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να πέφτω κ έξω, θα καταλάβει πως είναι προς το συμφέρον της να μείνει στην ΑΕΚ. Μποροβίντσεκ μεγάλη απώλεια αν και στους τελικούς δεν απέδωσε τα αναμενόμενα κατα την ταπεινή μου άποψη.
Η Κρουκ ποια είναι και που έπαιζε αδερφέ διότι μου διαφεύγει?
Τα περί απλήρωτων λογικά ισχύουν αλλά στην ελλάδα τουλάχιστον δεν πρέπει να είναι οι μόνες.

Υ.Γ.
@γατος
Ενθουσιασμένος και "φτιαγμένος" είμαι !
Πάμε μωρή αρρώστια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Παπαφωτίου είσαι σίγουρος πως φεύγει?
Για Τζανακάκη-Τσοχατζή άστο καλύτερα, δεν μπορούν να προσφέρουν ούτε ουσία, ούτε θέαμα.
Η Κις πάντως έχει αποδείξει πως κάνει πρωταθλητισμό και αν φύγει, διότι δεν νομίζω πως είναι δεδομένο κάτι τέτοιο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να πέφτω κ έξω, θα καταλάβει πως είναι προς το συμφέρον της να μείνει στην ΑΕΚ. Μποροβίντσεκ μεγάλη απώλεια αν και στους τελικούς δεν απέδωσε τα αναμενόμενα κατα την ταπεινή μου άποψη.
Η Κρουκ ποια είναι και που έπαιζε αδερφέ διότι μου διαφεύγει?
Τα περί απλήρωτων λογικά ισχύουν αλλά στην ελλάδα τουλάχιστον δεν πρέπει να είναι οι μόνες.

Φίλε μου Indie ότι γράφω τα διαβάζω στο aek365 τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο , αναφορικά με την Αλεξάνδρα Κρούκ (  :tits: παρεπιμπτόντως ! ) είναι απο την Πολωνία , γεννημένη στις 29-10-1984 με ύψος 1,82 καί αγωνίζεται σάν ακραία , επαγγελματίας απο το 1993 καί τελευταία της ομάδα ή Budovlani Lodz , είναι δε ή πρώτη φορά που αγωνίζεται σε ομάδα εκτός Πολωνίας  :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Με το αντρικό δεν βλέπω να γίνεται τίποτα...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Συμπαίκτες όσο δεν παίρνουμε Κοσμά υπολειπόμαστε!

URL]]

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
φοβερος ανταγωνισμος στις γυναικες,θα γινει χαμος φετος!!!!!!!!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φοβερος ανταγωνισμος στις γυναικες,θα γινει χαμος φετος!!!!!!!!!!!!
Δεν μπορει να υπαρξει ανταγωνισμος γαυρου με ΑΕΚτζη στις γυναικες τυπε.
Ειστε χαμενοι απο χερι πριν ξεκινησει το ματς. :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλά ρε σεις δεν βάλατε τίποτα σήμερα να διαβάσει ο φίλος μου ο Χρηστίδης! :rockon:

Σκεφτείτε με το μυαλό σας τι συνέβαινε λίγες εβδομάδες πίσω. Τότε που η ΑΕΚ ήταν του κλώτσου και του μπάτσου. Μια ομάδα ανυπόληπτη, που ήταν μεγάλη μόνο κατ’ όνομα και κόσμο. Όλα τα υπόλοιπα, μίκραιναν και συρρικνώνονταν κάθε μέρα και περισσότερο. Φρόντιζαν γι’ αυτό οι ανίκανοι που βρίσκονταν εντός των τειχών, βολεύονταν με αυτή την κατάσταση όσοι είχαν την ΑΕΚ αδύναμη απέναντι τους.

Κοιτάξτε τι γίνεται τώρα. Η ΑΕΚ της Γ’ Εθνικής, η ΑΕΚ που θα παίζει στις γειτονιές και στο κύπελλο Ερασιτεχνών (πόσο τους αρέσει να το τονίζουν αυτό σε κάθε κουβέντα), τους απασχολεί και τους ενοχλεί περισσότερο από τότε που ήταν – θεωρητικά τουλάχιστον – ισότιμος αντίπαλος τους. Βέβαια, τώρα υπάρχει εξήγηση. Τώρα το παραμύθι έχει τίγρη. Και εδώ δεν τα βγάζουν πέρα.

Ο Μελισσανίδης του 2013 είναι πολύ πιο δυνατός επιχειρηματικά από το 1992 ή το 1999. Όταν τα έβαζε στα ίσια με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και τον Κόκκαλη και έβγαινε νικητής. Εχει άκρες, έχει γνώσεις, έχει χρήμα. Ξέρουν άπαντες πως βρήκαν κακό μπελά με την εμπλοκή του. Και επειδή γνωρίζουν πως τελειώνουν οι μέρες της νιρβάνας τους, ανησυχούν και λειτουργούν σε κατάσταση πανικού.

Θα είδατε πολλοί φαντάζομαι το απίστευτο σπεκουλάρισμα που ακολούθησε την επιχορήγηση για το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Εφτασαν μέχρι και στον Πειραιά να λοιδορούν τον Σγουρό και να του επισημαίνουν πως έχουν και εκείνοι γήπεδα προς κατασκευή. Βέβαια, λησμονούν να πουν ποια: το Καραϊσκάκη που το πήραν με ληστρική σύμβαση και το ΣΕΦ που επίσης δεν τους ανήκει. Εκτός εάν θεωρούν πως επειδή το νοικιάζουν επί χρόνια, έγινε πλέον δικό τους.

Τα ίδια και στον ΠΑΟ. Εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με την ΕΠΟ, επειδή στο παρελθόν ήταν ελαστική προς την ΑΕΚ. Ο Αλαφούζος – το απέδειξε και στην υπόθεση Κουτρουμπή – δεν έχει καταλάβει ποιος είναι απέναντι του. Ας τον συμβουλέψει κάποιος να μαζευτεί, γιατί τα κόζια άλλαξαν. Οποιος το πάρει νωρίς το μήνυμα θα είναι για καλό του.

Ο Μελισσανίδης λέει σε κάθε τόνο πως δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να αδικήσει την ΑΕΚ. Και να είστε βέβαιοι πως το εννοεί. Η ομάδα της φάπας και της ξεφτίλας τελείωσε. Οι ψήφοι στον εκλεκτό του ΟΣΦΠ, η υποταγή στον πιο δυνατό και τα κολλητηλίκια με τους Κομπότηδες και το συνάφι αυτό, δεν υπάρχουν πια στο πρόγραμμα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom