boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Τίποτα δεν ειναι.. θα περασουν γρηγορα.Εμενα θα με περιμενετε ρε????3 χρόνια δεν ειναι πολλά, να ξαναπάμε στο ΝΑΟ....
Τίποτα δεν ειναι.. θα περασουν γρηγορα.Εμενα θα με περιμενετε ρε????3 χρόνια δεν ειναι πολλά, να ξαναπάμε στο ΝΑΟ....
Φιλε ζω για την μερα που θα ξανακανω τον ποδαροδρομο απο τον περισσο στην ν.φ.Τίποτα δεν ειναι.. θα περασουν γρηγορα.
μηπως θα κανεις και το πιθηκι μεσα στο αλσοςΦιλε ζω για την μερα που θα ξανακανω τον ποδαροδρομο απο τον περισσο στην ν.φ.
να βλεπεις την λαοθαλασσα και να ανατριχιαζεις..
τωρα που το ειπες,θυμηθηκα κατι δικους σας,που πηγαν και καλα να στησουν ενεδρα σε ΑΕΚτζηδες στο αλσος,και τελικα τους πηραν χαμπαρι οι δικοι μας και τους κυνηγησαν και ετρεχαν απο δεντρο σε δεντρο οι γαυροι σαν τις τσιτες.μηπως θα κανεις και το πιθηκι μεσα στο αλσος
εγω δε τρεχω ρετωρα που το ειπες,θυμηθηκα κατι δικους σας,που πηγαν και καλα να στησουν ενεδρα σε ΑΕΚτζηδες στο αλσος,και τελικα τους πηραν χαμπαρι οι δικοι μας και τους κυνηγησαν και ετρεχαν απο δεντρο σε δεντρο οι γαυροι σαν τις τσιτες.
Καλα εσυ αποκλειεται να ησουν,στα μισα της διαδρομης θα ειχες σκασει.
γιατι ρε μαν ειμαι καλος φιλοξενουμενοςΤί θες εδω Βάρε;
Τυπε αν ξερατε ποσους απο εσας εχω σωσει απο οριτζιναλια και ρειντζερςεγω δε τρεχω ρε
καθομαι και τους γαμαω
μια φορα βεβαια ειχα τρεξει αρκετα εποχη μπασκετ παπαστρατειο
εφτασα απο παπατρατειο καραισκακη σε 3 λεπτα
σ'έυχαριστουμε μαστερακοΤυπε αν ξερατε ποσους απο εσας εχω σωσει απο οριτζιναλια και ρειντζερς
θα μου ειχατε στησει αγαλμα.ο χριστιδης μονο πιπες δεν θα μου επαιρνε.
Και τι έπρεπε να κάνουμε για να μην είμαστε ιδιότροποι?Να κλαίμε και να ντρεπόμαστε για το παρελθόν και να μιζεριάζουμε για το μέλλον επειδή για πρώτη φορά γίνεται σοβαρή προσπάθεια να χτιστεί γήπεδο στα ιερά χώματα και να επανέλθει η ομάδα στο σωστό δρόμο?τελικα εσεις οι αεκτζηδες ειστε ιδιοτροπη ρατσα,αναπολειτε τα παλια με θαυμασμο και αναμενετε τα μελουμενα με ενθουσιασμο και αν τυχον τα μελουμενα δεν ερθουν οπως τα θελετε,η δικαιολογια υπαρχει και ειναι ετοιμη. . .
τελικα εσεις οι αεκτζηδες ειστε ιδιοτροπη ρατσα,αναπολειτε τα παλια με θαυμασμο και αναμενετε τα μελουμενα με ενθουσιασμο και αν τυχον τα μελουμενα δεν ερθουν οπως τα θελετε,η δικαιολογια υπαρχει και ειναι ετοιμη. . .
Μπαααα δεν ισχύει αυτό!Ποτέ δεν είχε ο ΑΕΚτζής στο πετσί του τη νοοτροπία του αυτοκράτορα!μα είναι γραμμένο στο DNA τους. Με σύμβολο το Βυζάντιο. Είμαστε κάποτε αυτοκρατορία και ζούμε ες αεί με το ρητό
"πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα ναι"
Από τότε βέβαια έχουν περάσει 5,5 αιώνες κοντά αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες μπορστά στο μεγαλείο της ΑΕΚ.
μας εχει τρομοκρατησει η ΑΕΚΜπαααα δεν ισχύει αυτό!Ποτέ δεν είχε ο ΑΕΚτζής στο πετσί του τη νοοτροπία του αυτοκράτορα!
Χέρι χέρι βλέπω οι απατ-αιώνιοι!Δεν κόβονται οι παλιές καλές συνήθειες!
και υποτιθεται οτι εσυ εισαι gatto?Και τι έπρεπε να κάνουμε για να μην είμαστε ιδιότροποι?Να κλαίμε και να ντρεπόμαστε για το παρελθόν και να μιζεριάζουμε για το μέλλον επειδή για πρώτη φορά γίνεται σοβαρή προσπάθεια να χτιστεί γήπεδο στα ιερά χώματα και να επανέλθει η ομάδα στο σωστό δρόμο?
Και ποια είναι η μη ιδιότροπη ράτσα?Αυτή που φτιάχνει κλώνους και μπαίνει στα θρεντ οπαδών μικρής ομάδας επειδή δεν την φοβάται?
Πιο gayρος...πιθηκοτσουκαλίζεις!!!
ελα ρε μαλακα ξεκολλα...ενταξει για αλλη μια φορα αναλαμβανω την ευθυνη μου...εχεις δικιο ξεφυγα...αντε γαμησου τωρα ...ενταξει ανθρωπος ειμαι ....ξεκιναω να μιλήσω πολιτισμενα μου πεταει ενα αρχιδι μια παπαρια και ξεφευγω....εχεις δικιο...καταλαβαινω οτι παρεξηγιεστε και εσεις που δεν πρεπει....αλλα ξερεις οτι αυτο δεν το θελω...Και τι έπρεπε να κάνουμε για να μην είμαστε ιδιότροποι?Να κλαίμε και να ντρεπόμαστε για το παρελθόν και να μιζεριάζουμε για το μέλλον επειδή για πρώτη φορά γίνεται σοβαρή προσπάθεια να χτιστεί γήπεδο στα ιερά χώματα και να επανέλθει η ομάδα στο σωστό δρόμο?
Και ποια είναι η μη ιδιότροπη ράτσα?Αυτή που φτιάχνει κλώνους και μπαίνει στα θρεντ οπαδών μικρής ομάδας επειδή δεν την φοβάται?
Δεκτή η αυτοτιμωρία αν και η κανονική θα ήταν να μπαίνεις καθημερινά για 10 μέρες και να επαναλαμβάνεις το ποστ "Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ"...και άσε τις ψευτομαγκιές γιατί ενδέχεται να δώσει συνέντευξη τύπου μεσοβδόμαδα ο πουθενάς...και εκεί θα τσεκάρουμε αν φοράς όντως παντελόνια!ελα ρε μαλακα ξεκολλα...ενταξει για αλλη μια φορα αναλαμβανω την ευθυνη μου...εχεις δικιο ξεφυγα...αντε γαμησου τωρα ...ενταξει ανθρωπος ειμαι ....ξεκιναω να μιλήσω πολιτισμενα μου πεταει ενα αρχιδι μια παπαρια και ξεφευγω....εχεις δικιο...καταλαβαινω οτι παρεξηγιεστε και εσεις που δεν πρεπει....αλλα ξερεις οτι αυτο δεν το θελω...
τεσπα αυτοτιθμωρουμαι με δεκα ημερολογιακες να μην μπω εδω...οκ;;
τι αλλο να κανω....αλλα ξεκολλα και εσυ...ξερεις οτι εχω προβλημα με συγκεκριμενα μουνια και οχι με ολα τα παιδια που ειναι αεκ....
τα υπολοιπα ολα βεβαια σαφως και ισχυουν με τον τι πιστευω για εακ δημοσιογραφους κλπ κλπ ...
ειπαμε αυτοτιμωρουμαι...ποιος αλλος ξηγιεται ρε πουστη ετσι;;
10 μερες... ;)