Η συμπεριφορά σου πάντως δεν δείχνει ότι θεωρείς την ΑΕΚ ομαδούλα... ;)
Χρηστίδη στα έχω ξαναπεί αλλά δεν λες να καταλάβεις!Δεν ξέρω τι συμβαίνει!Βαριέσαι?Τρως παντόφλα από τη γυναίκα?Δεν με αφορά κιόλας αλλά η γενικότερη συμπεριφορά σου οδηγεί μονάχα σε μπινελίκια , μανάδες , απογόνους , τουρκαλάδες κλπ κλπ
Λες και ξαναλές ότι εκτιμάς τα νικ τάδε , τάδε και τάδε και ότι δεν αναφέρεσαι σε αυτούς αλλά σε κάποια πουτανάκια!Αν έχεις πρόβλημα με κάποια πουτανάκια μπορείς να τα βρίσεις σε προσωπικό επίπεδο ή να τους στείλεις πμ!Βρίζοντας την ΑΕΚ προσβάλεις ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς της ΑΕΚ που μπαίνουν εδω μέσα και τους προκαλείς να σου απαντήσουν με τον ίδιο ή με χειρότερο τρόπο!Και σου έχω ξαναπεί ότι το πρόβλημα θα είναι αν μπει κάποιο πραγματικά νέο μέλος και όχι σαν τα κλωνάκια που σουλατσάρουν ως νέα μέλη!Επίσης αν έχεις απωθημένα με την ΑΕΚ μπορείς να τα βγάλεις στο θρεντ της ομάδας σου κι αν θέλει κάποιος από εδώ να τσιμπήσει θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε...
Μου είναι κι εμένα πανεύκολο να μπω στο μπουρδελοθρέντ σας και να γράψω "Ο Θρήνος είναι μικρή και βρώμικη ομάδα"!Τι λες?Δεν θα μου απαντήσει κανένας μαλάκας στο ίδιο ύφος?
γατε μαλλον εχεις μπερδευτει....
Οι θεσεις μου και οι αποψεις μου ειναι τοσο σαφεις που μονο μικρο παιδι δεν τις νοιωθει...
Σαφως θεωρω την αεκ μικρη ομαδα τουλαχιστον σε σχεση με μενα ,σαφως εχυσα οταν υποβιβαστηκε ,το ειχα ευθεως δηλωσει απο την αρχη της χρονιας και το ξερουν ολοι...
Απο εκει και περα το οτι εγω θεωρω ομαδουλα δεν σημαινει οτι οποιο νικ υποστηριζει αεκ το θεωρω πουτανα και πουστη....επειδη αληθεια σεβομαι κατι παιδια που υποστηριζουν αεκ ψαξε αν σε ενδιαφερει να δεις ποσο καιρο εκανα να μπω εδω σε αντιθεση με δικους σας που εκαναν περατζαδα (δικαιωμα τους δε λεω οχι ) απο του γαυρου...
Γραφοντουσαν ομως εδω τερατα για την ομαδα μου και "αναγκαστηκα" να συμμετασχω στις συζητησεις με αυτους που τα εγραφαν και φυσικα στο στυλ που τα εγραφαν...οταν καποιος γραφει πουστη τον γαυρο και εγω θα πω πουτανα την αεκ...φανταζομαι το αντιλαμβανεσαι...
Αν ισως θα ηθελες να ησουνα δικαιος πριν κανεις παρατηρηση σεμενα που στην ουσια αντεδρασα σε γραφομενα αλλονων θα μπορουσες να κανεις σε αυτους στους οποιους απαντησα (εκ των οποιων μερικοι μου εκαναν και προσωπικες και πουστικες επιθεσεις που δεν σε ειδα να συγκινησαι ,τεσπα) εκτος αν θεωρεις οτι απαγορευεται να μπαινω εδω και οτι υπαρχει καποιου ειδους περιορισμος...
Ειναι δημοσιο φορουμ και οποιος θελει μπαινει οπου θελει και λεει οτι θελει...
Εσυ κανεις παρατηρησεις σς μενα πχ αλλα την καραπουταναρα τον λαβιο την αδερφη που μου κανει χυδαιες προσωπικες επιθεσεις δεν βλεπω να σε ενοχλει....
Ξαναλεω...θεωρω πολυ μικρη ομαδα την αεκ που την μικραινουν ακομα περισοτερο οι διοικησεις ρης ,καποιοι ταγμενοι δημοσιοκαφροι και το μεγαλυτερο κομματι των οπαδων της....
Αυτο δεν σημαινει πως οποιοσδηποτε ειναι αεκτζης ειναι για μενα πουτανα η καριολα....
Εσυ προσωπικα εχεις εισπραξει κατι τετοιο.,.,?
Ακομα και το οτι κανω τον κοπο και απολογουμαι χωρις να εχω υποχρεωση νομιζω οτι δεν ταιριαζει με αυτη τη σκεψη....
Απο εκει και περα αν απο την δικια μου αποψη και τα δικα μου ποστ νοιωθεις να πιεζεσαι και να επιθυμεις να γραψεις για απογονους και ρεστα απλα καντο...εγω δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο...και σιγουρα δεν προκειται να αλλαξω ΤΙΠΟΤΑ απο την συμπεριφορα μου ρισκαροντας ακομα και να παρεξηγηθω απο ατομα που πραγματικα δεν θα το ηθελα...
ΥΓ.ουτε να σου περναει απο το μυαλο οτι τεεμω καμμια αεκ η δεν την θεωρω ομαδουλα γιατ κατι τετοι εγρψες στην αρχη...
Σου μιλαω παντελονατα με το χερι στην καρδια και αν θες μετα απο οσο καιρο με ξερεις αν εννοω αυτα που λεω πιστεψε το...
Απλα γελαω με την καταντια της αεκ και με την μοδα που εχει γινει με την "αναγεννηση της"