Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ρε γάτε εδώ σου έχω μεταγγραφή... αεροδρομίου κ εσύ μου ασχολείσαι με τους παραγκίτες και την Φόλενταμ. :headbang:
Μιλάμε μέχρι το Σεπτέμβρη μόνο με το βόλευ γυναικών αξίζει να σχολούμαι, ένεκα που ποδόσφαιρο απλά... δεν υπάρχει (ακόμα). Αμα μείνει και η πασαδόρος μας (παπαφωτίου) που είναι αστεράκι σε όλα τα επίπεδα και αν ακόμα δεν αναδειχθεί πρωταθλήτρια η ομάδα της ΑΕΚ, σίγουρα θα έχει την ομορφότερη ομάδα (την έχει ο, ο, ο Δικέφαλος οεοεοεοεοε!)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το παραγκίτες δεν το έβαλες σε εισαγωγικά και μπορεί να προκαλέσεις διευκρινίσεις!  :2funny:
Η Αθηνούλα κάνει την δύσκολη...

Επισκέπτης
περιμένω να δώ φώς γιατί όλο για χρήμα μιλάνε ,αλλά δεν βλέπω τίποτα να κουνιέται
κρατάω και πισινή γιατί το ρίξανε το μαγαζί για να το πάρουν τζάμπα και εγώ ξέρω ότι ο πακέτος πληρώνει και το παίρνει στην Α εθνική ,αλλά Σαβίδη .

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Επειδή έχουν γραφτεί πολλά και βαριέμαι να τα διαβάσω, δυο λόγια για το θέμα της επιχορήγησης τα οποία δεν ξέρω αν γράφτηκαν από άλλον οπότε συγγνώμη αν κουράζω.

Απ' όσο γνωρίζω έχοντας ψάξει το θέμα, το Καραϊσκάκης φτιάχτηκε με ιδιωτικά κεφάλαια χωρίς επιχορήγηση. Το γήπεδο το εκμεταλλεύεται για 49 χρόνια εταιρία ειδικού σκοπού η οποία δεν ξέρω τι πληρώνει/ανταποδίδει στην ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ του γηπέδου Γ.Γ.Α. Το οικόπεδο λοιπόν ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ στον ΟΣΦΠ αλλά έχει παραχωρηθεί σε αυτόν στην πραγματικότητα για ΠΑΝΤΑ. Ας το αποτιμήσουν αυτό οι οικονομολόγοι επιστήμονες γαύροι κι ας δούμε αν η επιχορήγηση της Πολιτείας για το γήπεδό τους είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη από 20 εκ. ευρώ. Παρομοίως η Λ. Αλεξάνδρας είναι ιδιοκτησία του Δήμου Αθηναίων και έχει παραχωρηθεί στον ΠΑΟ ουσιαστικά για πάντα ενώ με τη διπλή ανάπλαση ανταλλάσσει αυτήν την έκταση με την άλλη στο Βοτανικό. Και οι δύο μεγάλοι λοιπόν έχουν επιχορηγηθεί με το παραπάνω όσον αφορά το γήπεδό τους όπως κι έπρεπε να γίνει.
Η ΑΕΚ έχει δικό της ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ οικόπεδο και στα πλαίσια της ενίσχυσης των λαοφιλέστερων ελληνικών ομάδων παίρνει αυτήν την επιχορήγηση από την Περιφέρεια Αττικής στα πλαίσια προγραμμάτων και υποχρεώσεων απέναντι στους κατοίκους της Αττικής. Σκάνδαλο λοιπόν θα ήταν αν ΔΕΝ επιχορηγούσε την ΑΕΚ για το γήπεδό της από τη στιγμή που στους άλλους δύο έχει παραχωρήσει εδώ και δεκαετίες δημόσιες εκτάσεις.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα, από κει και πέρα η κλάψα είναι δικαίωμα του καθενός.
δηλαδή σόρρυ κιόλας αλλά επειδή με τα μαθηματικά δεν τα πάω καλά και με τα ελληνικά ακόμα χειρότερα.
κι εγώ δεν είδα αν έχει κάνει άλλος σχόλιο...
αλλά πώς το 49 χρόνια (από τα οποία έχουνε περάσει και 10 να μην ξεχνάμε) έγιναν "για πάντα";
ποιος είναι ο μαθηματικός κανόνας; επίσης το ουσιαστικά τι ακριβώς σημαίνει; Γιατί εγώ ξέρω πως ένας 30άρης θα δει στα 70 του (σε 40 χρόνια) πως ο ΟΣΦΠ γήπεδο δικό σου ΔΕΝ θα έχει.

Να σου γεμίσω τα κενά: ο Ολυμπιακός έχτισε το γήπεδο με ιδιωτικά κεφάλαια για να το έχει για 49 χρόνια χωρίς να πληρώνει ενοίκιο - έχοντας όμως αναλάβει όλα τα έξοδα ανακαίνισης.

Η διαφορά έγκειται ακριβώς σε αυτό το ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Υ.Σ. δεν είμαι 100% σίγουρος για το οτι δεν πληρώνει και τίποτα στην Πολιτεία, αλλά είναι απόλυτα βέβαιο πως είναι υποχρεωμένος να δίνει το γήπεδο και για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας, κάτι που βεβαίως σημαίνει καταπόνιση του γηπέδου και πιο γρήγορη ανάγκη για ανακαινίσεις.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δηλαδή σόρρυ κιόλας αλλά επειδή με τα μαθηματικά δεν τα πάω καλά και με τα ελληνικά ακόμα χειρότερα.
αλλά πώς το 49 χρόνια (από τα οποία έχουνε περάσει και 10 να μην ξεχνάμε) έγιναν "για πάντα";
ποιος είναι ο μαθηματικός κανόνας; επίσης το ουσιαστικά τι ακριβώς σημαίνει; Γιατί εγώ ξέρω πως ένας 30άρης θα δει στα 70 του (σε 40 χρόνια) πως ο ΟΣΦΠ γήπεδο δικό σου ΔΕΝ θα έχει.

Να σου γεμίσω τα κενά: ο Ολυμπιακός έχτισε το γήπεδο με ιδιωτικά κεφάλαια για να το έχει για 49 χρόνια χωρίς να πληρώνει ενοίκιο - έχοντας όμως αναλάβει όλα τα έξοδα ανακαίνισης.

Υ.Σ. δεν είμαι 100% σίγουρος για το οτι δεν πληρώνει και τίποτα στην Πολιτεία, αλλά είναι απόλυτα βέβαιο πως είναι υποχρεωμένος να δίνει το γήπεδο και για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας, κάτι που βεβαίως σημαίνει καταπόνιση του γηπέδου και πιο γρήγορη ανάγκη για ανακαινίσεις.
Στο ρεντη που εχει δικο του χωρο,που ανηκει στον οσφπ,γιατι δεν το εκανε το γηπεδο;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για να το κλείσω το θέμα, ο μονίμως κλαμμένος ΠΑΟΚ έχει πάρει ΔΙΚΟ ΤΟΥ γήπεδο στο μπάσκετ χτισμένο από την πολιτεία.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Στο ρεντη που εχει δικο του χωρο,που ανηκει στον οσφπ,γιατι δεν το εκανε το γηπεδο;
εσένα τι σε κόφτει αυτό;
ιδιωτική εταιρία είναι και δεν γούσταρε το προπονητήριό της να το κάνει γήπεδο.
Έχεις πάει ποτέ από εκεί να δεις πόσο εύκολο είναι να κάνεις εκεί γήπεδο με τη ΔΕΛΤΑ δίπλα ακριβώς, χωρίς δρόμους, χωρίς σταθμό, χωρίς τίποτα;

αλλά και πάλι, τι ερώτηση είναι αυτή; Όλοι οι φίλαθλοι του ολυμπιακού το Καραϊσκάκη θέλανε. Αυτή είναι η φυσική μας έδρα.
Σας είπαμε εμείς πού να πάτε να χτίσετε ή να έχετε γήπεδο;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εσένα τι σε κόφτει αυτό;
ιδιωτική εταιρία είναι και δεν γούσταρε το προπονητήριό της να το κάνει γήπεδο.
Έχεις πάει ποτέ από εκεί να δεις πόσο εύκολο είναι να κάνεις εκεί γήπεδο με τη ΔΕΛΤΑ δίπλα ακριβώς, χωρίς δρόμους, χωρίς σταθμό, χωρίς τίποτα;

αλλά και πάλι, τι ερώτηση είναι αυτή; Όλοι οι φίλαθλοι του ολυμπιακού το Καραϊσκάκη θέλανε. Αυτή είναι η φυσική μας έδρα.
Σας είπαμε εμείς πού να πάτε να χτίσετε ή να έχετε γήπεδο;
Δεν το λεω για αυτο αλλα τοτε γιατι γκρινιαζετε οτι δεν θα εχετε γηπεδο μετα απο 39 χρονια;Δικη σας επιλογη ηταν οπως λες και εσυ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν το λεω για αυτο αλλα τοτε γιατι γκρινιαζετε οτι δεν θα εχετε γηπεδο μετα απο 39 χρονια;Δικη σας επιλογη ηταν οπως λες και εσυ.
ε, οχι κι έτσι
δηλαδή κατά τη γνώμη σου η μία ομάδα πρέπει να χτίζει μόνη της το γήπεδο, σε αγορασμένο από την ίδια χώρο και η άλλη ομάδα να της χτίζουνε γήπεδο. Γαμώ τις δικαιοσύνες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ε, οχι κι έτσι
δηλαδή κατά τη γνώμη σου η μία ομάδα πρέπει να χτίζει μόνη της το γήπεδο, σε αγορασμένο από την ίδια χώρο και η άλλη ομάδα να της χτίζουνε γήπεδο. Γαμώ τις δικαιοσύνες.
ποιας ομαδας χτιζουν γηπεδο; :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε μαλάκα.... άει πάαινε παρακάτω
Ρε δικε μου πας να το παιξεις δικαιος και καταντας πιο βαμενος και απο τον χριστιδη.Ποιος μας χτιζει γηπεδο εμας,γιατι μαλλον αυτο υπονοεις.Πες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ε, οχι κι έτσι
Δεν ειναι η δικη μου γνωμη,ηταν επιλογη του κοκκαλη ναι η οχι αυτο;
Ολοι οι οροι για το γηπεδο εγιναν οπως τους ηθελε ο κοκκαλης ναι η οχι;
Ε τι μαλακιες μου τσαμπουνας οτι δεν ειναι δικαιο.Εσεις το επιλεξατε.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226

Φίλε κανένα πρόβλημα να σε διαφωτίσω αν και όλα είναι στο νετ και μπορείς να τα βρεις.

Μετά από πολυετές "σήριαλ", τον Απρίλιο του 2003 η χρήση του Σταδίου Καραϊσκάκη πέρασε στον Ολυμπιακό, που ανέλαβε να κατασκευάσει στη θέση του ένα νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο, με την υποχρέωση να το παραδώσει έτοιμο για χρήση κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Ο σύλλογος ακόμη υποχρεούται να καλύπτει τα λειτουργικά έξοδα, να πληρώνει στη ΓΓΑ το 15% των εισπράξεων μετά το 2019 και να παραχωρήσει και πάλι το γήπεδο στη ΓΓΑ το 2052.

Παραπάνω βλέπεις πως για 15 χρόνια από την παράδοση του γηπέδου δεν πληρώνεις τίποτα για το γήπεδο. Από το 2019 κι έπειτα θα δίνεις το 15% των εισπράξεων εισιτηρίων και διαφημιστικών εσόδων στη ΓΓΑ ως ενοίκιο.
Με μια γρήγορη ματιά στους ισολογισμούς της "Καραϊσκάκης Α.Ε." βλέπεις ότι το δάνειο είναι 45 εκ. ευρώ και θα το πληρώνεις περίπου μέχρι το 2027. Από την αποπληρωμή του δανείου και μετά προκύπτει ένα θετικό αποτέλεσμα που υπολογίζεται ως το ποσό της δόσης, περίπου 3,5 εκ.ευρώ, επί 25 χρόνια ίσον 87,5 εκ. ευρώ συν. Αφαιρούμε μια συσσώρευθείσα  ζημία 10-15 εκ. ευρώ και πάλι μένουν 70 εκ. ευρώ κέρδη στους μετόχους της εταιρίας.

Από το 2019 και για 33 χρόνια θα πληρώνεις 15% επί των εσόδων των εισιτηρίων και διαφημιστικών εσόδων του γηπέδου στη ΓΓΑ ως ενοίκιο. Το ποσό αυτό κυμαίνεται μεταξύ 15 και 45 εκ. ευρώ αναλόγως με το αν πρόκειται για ακαθάριστα ή καθαρά έσοδα, αλλά και την πορεία των πωλήσεων. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι από θετικό έως πολύ θετικό για τους ιδιοκτήτες της "Καραϊσκάκης ΑΕ". Σημειωτέον πως υπάρχουν κι έσοδα από εμπορικές χρήσεις που δεν αποτυπώνονται στον ισολογισμό της "Καραϊσκάκης Α.Ε." και πως τα εμπορικά έσοδα της ΠΑΕ ΟΣΦΠ αυξάνονται κατά πολύ λόγω του γηπέδου.
Συμπέρασμα, το γήπεδο αυτοχρηματοδοτήθηκε με κέρδος τόσο για τους χρηματοδότες όσο και για το χρήστη. Το αν τα λεφτά που θα εισπράξει το Δημόσιο ως ενοίκιο είναι εύλογα ή όχι δεν μπορεί να κριθεί εφόσον δεν ξέρουμε πόσα θα είναι τελικά αυτά (εγώ θεωρώ ένα ποσό 30-40 εκ. ευρώ για 50 χρόνια ως εύλογο). Καμία υποχρέωση δεν υπάρχει για την Εθνική ομάδα, μόνο για τον Εθνικό αν παίξει στη Β' ή την Α'.

Το ότι η χρήση του γηπέδου είναι ουσιαστικά για πάντα παραχωρημένη στον ΟΣΦΠ δε θέλει και πολύ μυαλό νομίζω για να γίνει κατανοητό. Ακόμη κι όταν λήξει η τρέχουσα παραχώρηση αυτή θα ανανεωθεί ανάλογα με τα συμφέροντα του ΟΣΦΠ ή αυτός θα βρει καλύτερη λύση.  Προσωπικά πιστεύω πως θα του δοθεί η δυνατότητα να αγοράσει το γήπεδο, κάτι που θεωρώ και σωστό ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως τα 20 εκ. επιχορήγησης που θα πάρει η ΑΕΚ για το δικό της γήπεδο είναι η ίδια συνεισφορά που σου έκανε το Δημόσιο (δωρεάν παραχώρηση για 15 χρόνια, ευνοϊκοί όροι μετέπειτα) για το δικό σου γήπεδο. Αν είναι 5 πάνω ή 5 κάτω αυτό είναι δύσκολο να εξακριβωθεί και να υπολογιστεί. Εγώ πιστεύω πως είναι όντως υποχρέωση της Πολιτείας να βοηθήσει σε κάτι που απασχολεί το 50% του πληθυσμού της (90% των αντρών 10% των γυναικών), και πως τα λεφτά αυτά θα τα πάρει πίσω πολλαπλάσια από τα έσοδα που θα δημιουργηθούν από τέτοια έργα.

Ξανασημειώνω πως είναι τεράστια διαφορά το να επιχορηγείς ένα δημόσιο φορέα όπως είναι μια ομάδα που απασχολεί εκατομμύρια πολίτες, απ' το να επιδοτείς επιχειρηματίες με π.χ. κρατικές προμήθειες και μάλιστα παραμονές πώλησης ενός δημοσίου "προϊόντος".

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σου είπα
έχεις όρεξη πάλι
άει πάαινε παρακάτω βαντάμη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φίλε κανένα πρόβλημα να σε διαφωτίσω αν και όλα είναι στο νετ και μπορείς να τα βρεις.

Μετά από πολυετές "σήριαλ", τον Απρίλιο του 2003 η χρήση του Σταδίου Καραϊσκάκη πέρασε στον Ολυμπιακό, που ανέλαβε να κατασκευάσει στη θέση του ένα νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο, με την υποχρέωση να το παραδώσει έτοιμο για χρήση κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Ο σύλλογος ακόμη υποχρεούται να καλύπτει τα λειτουργικά έξοδα, να πληρώνει στη ΓΓΑ το 15% των εισπράξεων μετά το 2019 και να παραχωρήσει και πάλι το γήπεδο στη ΓΓΑ το 2052.

Παραπάνω βλέπεις πως για 15 χρόνια από την παράδοση του γηπέδου δεν πληρώνεις τίποτα για το γήπεδο. Από το 2019 κι έπειτα θα δίνεις το 15% των εισπράξεων εισιτηρίων και διαφημιστικών εσόδων στη ΓΓΑ ως ενοίκιο.
Με μια γρήγορη ματιά στους ισολογισμούς της "Καραϊσκάκης Α.Ε." βλέπεις ότι το δάνειο είναι 45 εκ. ευρώ και θα το πληρώνεις περίπου μέχρι το 2027. Από την αποπληρωμή του δανείου και μετά προκύπτει ένα θετικό αποτέλεσμα που υπολογίζεται ως το ποσό της δόσης, περίπου 3,5 εκ.ευρώ, επί 25 χρόνια ίσον 87,5 εκ. ευρώ συν. Αφαιρούμε μια συσσώρευθείσα  ζημία 10-15 εκ. ευρώ και πάλι μένουν 70 εκ. ευρώ κέρδη στους μετόχους της εταιρίας.

Από το 2019 και για 33 χρόνια θα πληρώνεις 15% επί των εσόδων των εισιτηρίων και διαφημιστικών εσόδων του γηπέδου στη ΓΓΑ ως ενοίκιο. Το ποσό αυτό κυμαίνεται μεταξύ 15 και 45 εκ. ευρώ αναλόγως με το αν πρόκειται για ακαθάριστα ή καθαρά έσοδα, αλλά και την πορεία των πωλήσεων. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι από θετικό έως πολύ θετικό για τους ιδιοκτήτες της "Καραϊσκάκης ΑΕ". Σημειωτέον πως υπάρχουν κι έσοδα από εμπορικές χρήσεις που δεν αποτυπώνονται στον ισολογισμό της "Καραϊσκάκης Α.Ε." και πως τα εμπορικά έσοδα της ΠΑΕ ΟΣΦΠ αυξάνονται κατά πολύ λόγω του γηπέδου.
Συμπέρασμα, το γήπεδο αυτοχρηματοδοτήθηκε με κέρδος τόσο για τους χρηματοδότες όσο και για το χρήστη. Το αν τα λεφτά που θα εισπράξει το Δημόσιο ως ενοίκιο είναι εύλογα ή όχι δεν μπορεί να κριθεί εφόσον δεν ξέρουμε πόσα θα είναι τελικά αυτά (εγώ θεωρώ ένα ποσό 30-40 εκ. ευρώ για 50 χρόνια ως εύλογο). Καμία υποχρέωση δεν υπάρχει για την Εθνική ομάδα, μόνο για τον Εθνικό αν παίξει στη Β' ή την Α'.

Το ότι η χρήση του γηπέδου είναι ουσιαστικά για πάντα παραχωρημένη στον ΟΣΦΠ δε θέλει και πολύ μυαλό νομίζω για να γίνει κατανοητό. Ακόμη κι όταν λήξει η τρέχουσα παραχώρηση αυτή θα ανανεωθεί ανάλογα με τα συμφέροντα του ΟΣΦΠ ή αυτός θα βρει καλύτερη λύση.  Προσωπικά πιστεύω πως θα του δοθεί η δυνατότητα να αγοράσει το γήπεδο, κάτι που θεωρώ και σωστό ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως τα 20 εκ. επιχορήγησης που θα πάρει η ΑΕΚ για το δικό της γήπεδο είναι η ίδια συνεισφορά που σου έκανε το Δημόσιο (δωρεάν παραχώρηση για 15 χρόνια, ευνοϊκοί όροι μετέπειτα) για το δικό σου γήπεδο. Αν είναι 5 πάνω ή 5 κάτω αυτό είναι δύσκολο να εξακριβωθεί και να υπολογιστεί. Εγώ πιστεύω πως είναι όντως υποχρέωση της Πολιτείας να βοηθήσει σε κάτι που απασχολεί το 50% του πληθυσμού της (90% των αντρών 10% των γυναικών), και πως τα λεφτά αυτά θα τα πάρει πίσω πολλαπλάσια από τα έσοδα που θα δημιουργηθούν από τέτοια έργα.

Ξανασημειώνω πως είναι τεράστια διαφορά το να επιχορηγείς ένα δημόσιο φορέα όπως είναι μια ομάδα που απασχολεί εκατομμύρια πολίτες, απ' το να επιδοτείς επιχειρηματίες με π.χ. κρατικές προμήθειες και μάλιστα παραμονές πώλησης ενός δημοσίου "προϊόντος".
με τη διαφορά πως στο τέλος δεν μένει τίποτα στον Ολυμπιακό
ενώ στην ΑΕΚ μένει.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
με τη διαφορά πως στο τέλος δεν μένει τίποτα στον Ολυμπιακό
ενώ στην ΑΕΚ μένει.
Κάνεις το χαζό και δεν πρέπει. Σου έδειξα πρόχειρα πως η "Καραϊσκάκης ΑΕ" ωφελείται κατά 30-40 εκ. ευρώ και ο ΟΣΦΠ ωφελείται έχοντας ένα σύγχρονο γήπεδο που του αποφέρει περισσότερα έσοδα και καλύτερα αγωνιστικά αποτελέσματα. Το ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ επέλεξε αυτό το σχήμα κατασκευής-χρηματοδότησης είναι οικογενειακό σας θέμα όχι δικό μας ή της Πολιτείας που σας έχει παραχωρήσει Δημόσια έκταση με πολύ ευνοϊκούς όρους. Σ' αυτόν να ζητάς τα ρέστα κι όχι σ' εμάς.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
γιατι ηλιθιε που σαν ολους τους ηλιθιους το χαρακτηριστικο σου γνωρισμα ειναι να βρισκουν μια κααραμελλα και να την πιιπιλανε θεωρωντας εαυτους καρδιναλιους ρισελιε να σου απαντησω και να σουυ πω....
Πρωτον στου ρεντη ειναι το προπονητηριο που σημαινει αν εκανε γηπεδο μετα θα εψαχνε γιαπροπονητηριο ,δευτερον δεν υπαρχουν λογω περιοχης υποβαθμισμενης υποδομες για ΜΜΜ παρκινκ κλπ κλπ....θα του στοιχιζαν αλλο ενα γηπεδο οι κατασκευες αυτων των υποδομων και τρτον ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ που γυρνας αο θρεντ σε θρεντ πιπιλωντας την ιδια καραμελλα και θαρρωντας πως εισαι κανενα τεραςευφυιας που η εξυπναδα του αποστομωνει τους παντες ,και τριτο και μαλλον κυριοτερο λοιπον λεω ειναι οτι το Γ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ εινααι η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΡΑ...
Καταλαβες ανθρωπε που εχεις θεσει καινουυρια ορια στην εννοια της λεξης βλακεια? :uglystupid:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γιατι ηλιθιε που σαν ολους τους ηλιθιους το χαρακτηριστικο σου γνωρισμα ειναι να βρισκουν μια κααραμελλα και να την πιιπιλανε θεωρωντας εαυτους καρδιναλιους ρισελιε να σου απαντησω και να σουυ πω....
Πρωτον στου ρεντη ειναι το προπονητηριο που σημαινει αν εκανε γηπεδο μετα θα εψαχνε γιαπροπονητηριο ,δευτερον δεν υπαρχουν λογω περιοχης υποβαθμισμενης υποδομες για ΜΜΜ παρκινκ κλπ κλπ....θα του στοιχιζαν αλλο ενα γηπεδο οι κατασκευες αυτων των υποδομων και τρτον ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ που γυρνας αο θρεντ σε θρεντ πιπιλωντας την ιδια καραμελλα και θαρρωντας πως εισαι κανενα τεραςευφυιας που η εξυπναδα του αποστομωνει τους παντες ,και τριτο και μαλλον κυριοτερο λοιπον λεω ειναι οτι το Γ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ εινααι η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΡΑ...
Καταλαβες ανθρωπε που εχεις θεσει καινουυρια ορια στην εννοια της λεξης βλακεια? :uglystupid:
Λες εμενα βλακα,αλλα δεν καταλαβαινεις τον λογο που σας ρωταω.Για ποιον λογο γκρινιαζετε που εμεις κανουμε γηπεδο ΑΝ κανουμε τελικα,με τις ιδιες ακριβως συνθηκες που εσυ παραθετεις ως απαγορευτικες για γηπεδο...Ο Μελισσανιδης αν τελικα κανει το γηπεδο που λεει,σε μια υποβαθμισμενη πλεον περιοχη,θα φτιαξει πεζοδρομο που θα οδηγει κατευθειαν στο γηπεδο,θα φτιαξει υπογειο οπως συζητιεται παρκινγκ...Αρα αν γινουν ολα αυτα,επιβαλεται η βοηθεια της νομαρχιας.Οποτε δεν εχετε κανεναν λογο να σκουζετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom