Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
συνεχιζοντας να διαβαζω αυτο το θρεντ και αφοτου ανελαβε ο μελισσανιδης καταλαβα τελικα οτι εσεις οι κατατρεγμενοι-αδικημενοι εισαστε πολυ μεγαλοι κολοτουμπες,εχετε αρχισει τις κολοτουμπες χωρις να εχετε τιποτα χειροπιαστο παρα μονο αν και θα και οταν,κλασικο παραδειγμα νεοΕλληναρα,μλακα θα προσθετα,χωρις παρεξηγηση  :grin:
 εσυ ψοφιμι ομως φυσικα δεν εισαι κατατρεγμενος  :jerking:
οταν ειχες 10+ χρονια να παρεις πρωταθλημα και μετα εστησες παραγκα με το μητροπουλο και το σπαθα (υπαρχουν και κασετες δοξα το θεο)  :uglystupid:
ειπες οτι δε πειραζει που εστησα παραγκα
ημουν αγανακτησμενος γιατι παναθηναικοι και αεκτζηδες
φωναζαν το συνθημα "ποτε ξανα πρωταθλημα στο πειραια"
τοτε δικαιολογουσες τον ευατο σου να παιρνεις "παραγκισια" πρωταθληματα γιατι
ησουν εσυ ο κατατρεγμενος  :uglystupid:
και μεσα στη κλαψα
σ αυτη τη σαπιλα που λεγετε ελληνικο ποδοσφαιρο
εσεις σα σωματειο βρωματε περισσοτερο
απ ολους
κοιταξτε πως θα σωσετε τη παραγκα σας
γιατι βλεπω σας επιασε ηδη η ανυσηχια
μηπως η δικια μας αποδειχθει ισχυροτερη  :idiot:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
ρε φιλε μας δουλευεις?ποιος κανει τον χαζο?η μηπως τεπικα δεν τον κανεις?
Πρωτον τ α 15 χρνια που δεν πληρωνω στην γγα ειναι το ανντιτιμο της πολιτειας για την ΧΡΗΣΗγηπεδου που ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ...που ειναι το σκανδαλο ακριβως?πληρωνει για να κανει χρηση....

Δευτερον εξακολουθεις να αγνοεις οτι εσενα σου χαρισε οικοπεδο το 0κρατος εδω και 85 χρονια ενω εμενα πεισματικα αρνειται να το κανει παρα μονο το εκμμεταλευεται στην πλατη μου εδω και 85 χρονια και μονιμως εισπραττει...
Τριτον...ανειναι δυνατον να κατηγορεις μια επενδυτικη ιδιωτικη πρωτοβουλια οτι μετα απο ενα διαστημα και αφου ειναι συνεπης με τις υποχρεωσεις της ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΗ....μα σαφως και θαα εχει...αν ειναι δυνατον...εννοειται οτι θα εχει...θα εχει και ο ιδιωτης και το κρατος...
Το κρατος δεν χανει την περιουσια του το οικοπεδο,αντιθετα την δινει σε ενα ιδιωτη για πενηντα χρονια ,αυτος θα την μεγαλωσει ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ,η πολιτεια διευκολυνει μην πνιγοντας τον λαιμο του ιδιωτη για δεκαπεντε χρονια ωστε να μπορει αυτος να εχει κε3δη και να ειναι αποδοτικος ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ,και μετα για 35 χρονια θα εισπραττει κερδη και στο τελος αφου εχει εισπραξει 35 χρονια ενοικια εχει στην κατοχητης και το οικοπεδο που ΕΝΟΙΚΙΑΣΕ αλλα και γηπεδο....
Τι σκατα ακριβως σεν καταλαβαινεις? Μια κινηση με δυο πλευρες ωφελημενες....
Ουε χαρισματα οικοπεδων σε "προσφυγες"...ουτε τιποτα....
Καθαρα και τιμια πραγματα που ενοχλουν βρωμικαμυαλα....
Σαφως και ο ιδιωτης θα εχει κερδη σαφως και μια ομαδα θα κανει χρηση καιθα ωφελειται αγωνιστικα για 50 χρονια αλλα αυτη η ομαδα δεν θα οεχει ουτε οικοπεδο ουτε γηπεδο σε αντιθεση ξε αλλες...
Πες μου ειλικρινα τι αακριβως δεν καταλαβαινεις?
ΥΓ.ο "γαυρος" συριγος εβγαλε αχνα για την επιχορηγηση 20 εκατομμυριων στον τιγρη?
Περιμενω πυρινο αρθρο απο τον ανιδιοτελη μαχομενο δημοσιογραφο... :2funny:
Ρε μαλάκα χρηστίδη παντού βλέπεις σκιές και σκατά, μάλλον καθρέφτη έχεις μπροστά στο αρχίδι που γράφεις.

Δεν έγραψα πουθενά ότι είναι σκάνδαλο η παραχώρηση του καραϊσκάσης στο γαύρο, για μένα η Πολιτεία πρέπει να βοηθήσει τις ομάδες να φτιάξουν γήπεδα, ειδικά τις μεγάλες. Το ζήτημα ήταν η επιχορήγηση και πιστεύω ότι έδειξα με ποιο τρόπο επιδοτήθηκε και ο γαύρος. Αν εσύ δε συμφωνείς ή δε γουστάρεις που πριν 85 χρόνια έδωσαν ένα οικόπεδο στους πρόσφυγες ή έχεις κάλο και πιστεύεις ότι η ΑΕΚτζήδες είναι Ελοχίμ κι ελέγχουν την κυβέρνηση...

[move][size=40pt]στ' αρχίδια μου, τράβα σ' έναν άδειο τάφο και ψόφα με τον κώλο έξω για να σε γαμήσει ο Τίγρης![/size][/move]

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
 εσυ ψοφιμι ομως φυσικα δεν εισαι κατατρεγμενος  :jerking:
οταν ειχες 10+ χρονια να παρεις πρωταθλημα και μετα εστησες παραγκα με το μητροπουλο και το σπαθα (υπαρχουν και κασετες δοξα το θεο)  :uglystupid:
ειπες οτι δε πειραζει που εστησα παραγκα
ημουν αγανακτησμενος γιατι παναθηναικοι και αεκτζηδες
φωναζαν το συνθημα "ποτε ξανα πρωταθλημα στο πειραια"
τοτε δικαιολογουσες τον ευατο σου να παιρνεις "παραγκισια" πρωταθληματα γιατι
ησουν εσυ ο κατατρεγμενος  :uglystupid:
και μεσα στη κλαψα
σ αυτη τη σαπιλα που λεγετε ελληνικο ποδοσφαιρο
εσεις σα σωματειο βρωματε περισσοτερο
απ ολους
κοιταξτε πως θα σωσετε τη παραγκα σας
γιατι βλεπω σας επιασε ηδη η ανυσηχια
μηπως η δικια μας αποδειχθει ισχυροτερη  :idiot:
αν και οταν και ισως και θα δουμε κλπ κλπ ;)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
συνεχιζοντας να διαβαζω αυτο το θρεντ και αφοτου ανελαβε ο μελισσανιδης καταλαβα τελικα οτι εσεις οι κατατρεγμενοι-αδικημενοι εισαστε πολυ μεγαλοι κολοτουμπες,εχετε αρχισει τις κολοτουμπες χωρις να εχετε τιποτα χειροπιαστο παρα μονο αν και θα και οταν,κλασικο παραδειγμα νεοΕλληναρα,μλακα θα προσθετα,χωρις παρεξηγηση  :grin:
[move][size=40pt]τράβα κι εσυ να κάνεις παρέα με το χρηστίδη [/size][/move]

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
στο πιο πανω ποστ μου,δεν εξαιρω τον εαυτο μου απο τον τιτλο του μλακα νεοΕλληναρα,προς αποφυγη παρεξηγησεων αυτο :)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
στο πιο πανω ποστ μου,δεν εξαιρω τον εαυτο μου απο τον τιτλο του μλακα νεοΕλληναρα,προς αποφυγη παρεξηγησεων αυτο :)
Ευτηχως που το διευκρινησες γιατι όσοι έχουν διαβασει τα ποστ σου , ηταν έτοιμοι να  σε εξαιρεσουν.  :2funny: :2funny:
Χου ρε , τραβα μπες στην τρυπα σου σκουληκι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κάνεις το χαζό και δεν πρέπει. Σου έδειξα πρόχειρα πως η "Καραϊσκάκης ΑΕ" ωφελείται κατά 30-40 εκ. ευρώ και ο ΟΣΦΠ ωφελείται έχοντας ένα σύγχρονο γήπεδο που του αποφέρει περισσότερα έσοδα και καλύτερα αγωνιστικά αποτελέσματα. Το ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ επέλεξε αυτό το σχήμα κατασκευής-χρηματοδότησης είναι οικογενειακό σας θέμα όχι δικό μας ή της Πολιτείας που σας έχει παραχωρήσει Δημόσια έκταση με πολύ ευνοϊκούς όρους. Σ' αυτόν να ζητάς τα ρέστα κι όχι σ' εμάς.
μάλιστα
εγώ κάνω το χαζό
δηλαδή εσύ μου λες πως από τη χρήση του γηπέδου σας η ΑΕΚ ΔΕΝ θα βγάζει κέρδη;
Και της δίνει τα χρήματα η Πολιτεία για αυτό το λόγο;

Η χρήση του γηπέδου ίδια θα είναι. Κέρδη θα βγούνε, λογικό.
Ε, τώρα αν δεν βλέπεις τη διαφορά πως ο ένας πάλι θα είναι χωρίς γήπεδο ενώ ο άλλος θα το χτίζει με αλλουνού κεφάλαια και πάλι θα είναι δικό του στο τέλος...τι να πω

Ανέφερα και το παράδειγμα του ΠΑΟΚ πιο πριν. Κι αυτός γήπεδο στο μπάσκετ απέκτησε. Αλλά και πάλι κλαίει και οδύρεται πως είναι διαρκώς ριγμένος.Τελικά φαίνεται πως το να οδύρεσαι διαρκώς και να μουρμουράς έχει αποτέλεσμα.

Και στην τελική να σου πω κάτι που το έχω πει πολλάκις.
Προσωπικά στα αρχίδια μου πώς λέγεται η ομάδα που της χτίζουνε γήπεδο. Για μένα είναι ούτως ή άλλως παράλογο.
Είναι Α.Ε. Ας το χτίσει μόνη της. Εγώ σαν φορολογούμενος αρνούμαι να δίνω λεφτά για την  οποιαδήποτε ομάδα. Αν θέλω να δώσω για την ομάδα που υποστηρίζω, να κάνει έρανο η ομάδα στους φιλάθλους της και να τα μαζέψει. ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ είναι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε χριστιδη ολο τις ιδιες μαλακιες λες,εχθες σε ρωτησα ξανα,και δεν απαντησες.Βγηκε κανεις επιχειρηματιας να πει θελω να χτισω γηπεδο στον ολυμπιακο,και το κρατος αρνηθηκε να παραχωρησει καποιον χωρο;Εσυ τι πιστευεις,με το εστω λιγο μυαλο που εχεις,οτι το κρατος δεν θα εδινε χωρο;Αφου συμφερον θα ειχε απο το χτισιμο γηπεδου.Τις μαλακιες που λες οτι το κρατος αρνειται να σου δωσει χωρο για γηπεδο ειναι για να το πιστευουν ζωα οχι νοημοντες ανθρωποι που ζουν στην ελλαδα.
σκας γάιδαρο με το κοκομπλόκο του μυαλού σου ώρε ώρες.
ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΜΕ. Πως βγήκε ο κόκκαλης και είπε θέλω να χτίσω γήπεδο πάνω στο καραϊσκάκη που είναι τάφος και όχι γήπεδο πια και η Πολιτεία ΔΕΝ του έδωσε το χώρο. Του είπε, πάρτο φτιάχτο και μετά πάλι δικό μας.Κι άμα θες μετά ξαναπλήρωσε Ολυμπιακέ για να το πάρεις δικό σου και άμα θέλω σου το δίνω ή στο ξαναμισθώνω για άλλα 50 χρόνια γιατί μου άρεσε έτσι.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
μάλιστα
εγώ κάνω το χαζό
δηλαδή εσύ μου λες πως από τη χρήση του γηπέδου σας η ΑΕΚ ΔΕΝ θα βγάζει κέρδη;
Και της δίνει τα χρήματα η Πολιτεία για αυτό το λόγο;

Η χρήση του γηπέδου ίδια θα είναι. Κέρδη θα βγούνε, λογικό.
Ε, τώρα αν δεν βλέπεις τη διαφορά πως ο ένας πάλι θα είναι χωρίς γήπεδο ενώ ο άλλος θα το χτίζει με αλλουνού κεφάλαια και πάλι θα είναι δικό του στο τέλος...τι να πω

Ανέφερα και το παράδειγμα του ΠΑΟΚ πιο πριν. Κι αυτός γήπεδο στο μπάσκετ απέκτησε. Αλλά και πάλι κλαίει και οδύρεται πως είναι διαρκώς ριγμένος.Τελικά φαίνεται πως το να οδύρεσαι διαρκώς και να μουρμουράς έχει αποτέλεσμα.

Προσωπικά στα αρχίδια μου πώς λέγεται η ομάδα που της χτίζουνε γήπεδο. Για μένα είναι ούτως ή άλλως παράλογο.
Είναι Α.Ε. Ας το χτίσει μόνη της. Εγώ σαν φορολογούμενος αρνούμαι να δίνω λεφτά για την  οποιαδήποτε ομάδα. Αν θέλω να δώσω για την ομάδα που υποστηρίζω, να κάνει έρανο η ομάδα στους φιλάθλους της και να τα μαζέψει. ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ είναι.
Τύπε για τελευταία φορά να σου λύσω τις απορίες.

Τα 20 εκ. τα δίνει μπροστά και ξεκάθαρα στην ΑΕΚ για το γήπεδο. Σε σένα τα έδωσε με μορφή περιόδου χάριτος και ευνοϊκούς όρους. Το ότι δε θα σου μείνει το γήπεδο είναι δικό σου θέμα ας καταπατούσες κι εσύ ένα χωράφι πριν 85 χρόνια.
ΟΙ ΠΑΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΕΣ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.
Μόνο της Λάρισας ανήκει σε εταιρία και βέβαια όχι στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αν δε θέλεις να δίνει λεφτά το Δημόσιο για έργα όπως το γήπεδο της ΑΕΚ ή άλλης ομάδας πέστο στο βουλευτή σου, η συντριπτική πλειοψηφία θέλει, αρκεί να είναι για το δικό της γήπεδο και όχι του άλλου.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Είναι Α.Ε. Ας το χτίσει μόνη της. Εγώ σαν φορολογούμενος αρνούμαι να δίνω λεφτά για την  οποιαδήποτε ομάδα.
Απο ολο το ποστ σου , θα συμφωνησω εν μερη σε αυτό. Ναι , να μην δινονται λεφτα στις ομαδες και να αξιοποιηθουν σε αλλους τομεις. Ομως δεν πρεπει να βοηθηθει και ο αθλητισμος? Προσεξε , δεν μιλαω για τις Π.Α.Ε. αλλά για τα ερασιτεχνικα σωματεια. Μην τα ισοπεδωσουμε όλα. Νους υγιης εν σωματι υγιη έλεγαν οι αρχαιοι . Κατι θα ηξεραν. Πόσο μαλλον σημερα που τα ναρκωτικα πουλιουνται μεχρη και στα σχολεια. Καπου δεν πρεπει να μαζεψεις τους νεους? ο ερασιτεχνης Ολυμπιακος , ΑΕΚ , ΠΑΟ κλπ , εχεουν 100αδες πιτισρικια ο καθενας σε διαφορα τμηματα. Απο σκακι μεχρη ποδοσφαιρο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αγορια αντι να μαλωνετε , ψαχνωντας να βρειτε ομοιτητες στις περιπτωσεις αυτες γιατι δεν βλεπεται και τις διαφορες? Ειναι οι ιστορικες τους έδρες Ν.Φιλ/φεια και Καραισκακη αντιστοιχα αλλα΄υπαρχει η διαφορα οτι την Φιλαδελφεια την εκανε γηπεδο η ΑΕΚ ενω απο οσο ξερω το Καραισκακης υπηρχε σαν ποδηλατοδρομιο? και χρησιμοποιουνταν απο ομαδες της περιοχης.
Στην περιπτωση της ΑΕΚ δεν υπηρχε αλλη ομαδα που να κανει χρηση. Ο Απολλων σμυρνης ειχε φτιαξει δικο του γηπεδο λιγο πιο κατω.
Επισης οσο αφορα την περιπτωση της παραχωρησης - καταπατησης του οικοπεδου επι Βενιζελου, ειναι ευκολο να κρινουμε τωρα αν δεν βλεπουμε τις συνθηκες της εποχης. Καταρχην η περιοχη της Φιλαδελφεια πριν τους προσφυγες του 22 ηταν χωραφια και 1-2 στανες. Οι προσφυγες εφτιαξαν εδω οπως και αλλου τα πρωτα σπιτια τους συχνα  κτιζοντας τα παρανομα  για να στεγαστουν. Ο νομος της εποχης ελεγε οτι εαν ενα οικημα ειχε στεγη , θεωρουνταν οικια και δεν επρεπε να κατεδαφιστει. Ετσι μαζευονταν το βραδυ ολοι μαζι και εχτιζαν μια καμαρα μεχρη το πρωι ώστε οταν θα περναγε ο αστυνομος , να μην μπορει να βγαλει  την οικογενεια εξω. Αυτα δεν εγιναν μονο εδω αλλα και σε αλλες περιοχες. Πχ Βουλα , Καβουρι. Σημερα φανταζουν και ειναι ακριβες περιοχες αλλά τότε στην Βουλα μεναν λιγες οικογενειες και στο Καβουρι μονο 2-3 ψαραδες με ενα ταβερνακι. Στον συλλογο της ΑΕΚ , δοθηκε λοιπον ενα χωραφι που ειχε μηδαμινη αξια εκεινη την εποχη. Στο πέρασμα του χρόνου , ναι , έχει αποκτησει υπεραξια και εχει βγει κερδισμενη. Δεν ευθηνεται ομως η ΑΕΚ επειδη ο Ολυμπιακος οταν ξεκινησε , διαλεξε να παιζει στο Καραισκακης.
όλα σωστά
μόνο που κανείς δεν έγραψε τίποτα για ευθύνη της ΑΕΚ

προσωπικά μιλώντας έχω βαρεθεί να βλέπω να μουρμουράνε διαρκώς φίλαθλοι άλλων ομάδων για εύνοια του Ολυμπιακού από το κράτος και τελικά να βλέπω πως όλες αυτές οι άλλες ομάδες παίρνουνε αν όχι την ίδια εύνοια, μάλλον παραπάνω.

Αλλά αν με τσιγκλάει σαν άνθρωπο κάτι σε βαθμό να με βγάζει εκτός εαυτού είναι το να βλέπω ιδιωτικές πρωτοβουλίες να στηρίζονται στα λεφτά φορολογουμένων όπως τόσες και τόσες φορές έχει γίνει ειδικά στον αθλητισμό. Και δυστυχώς όχι μόνο στον αθλητισμό.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
όλα σωστά
μόνο που κανείς δεν έγραψε τίποτα για ευθύνη της ΑΕΚ

προσωπικά μιλώντας έχω βαρεθεί να βλέπω να μουρμουράνε διαρκώς φίλαθλοι άλλων ομάδων για εύνοια του Ολυμπιακού από το κράτος και τελικά να βλέπω πως όλες αυτές οι άλλες ομάδες παίρνουνε αν όχι την ίδια εύνοια, μάλλον παραπάνω.

Αλλά αν με τσιγκλάει σαν άνθρωπο κάτι σε βαθμό να με βγάζει εκτός εαυτού είναι το να βλέπω ιδιωτικές πρωτοβουλίες να στηρίζονται στα λεφτά φορολογουμένων όπως τόσες και τόσες φορές έχει γίνει ειδικά στον αθλητισμό. Και δυστυχώς όχι μόνο στον αθλητισμό.
Και όμως ,εχει γινει εκτενη αναφορα στις προηγουμενες σελιδες γιατι και πως πηρε η ΑΕΚ το οικοπεδο που εχει ενω ο Ολυμπιακος δεν πηρε το Καραισκακη.

Ας αφησουμε την συμβαση του Καραισκακη αφου δεν συμφωνεις στα παραδειγματα του Λαβιο. Δεν ηταν ευνοια του κρατους τα εκατομμυρια που επαιρνε ο Ολυμπιακος απο τηνΕΡΤ ενω οι υπολοιπες ομαδες ηταν στην Νοβα? Γιατι εγω σαν φορολογουμενος πολιτης να πληρωνω τον Ολυμπιακο και να εχει το πλεονεκτημα οτι απυθυνεται στο αγοραστικο κοινο απο ελευθερο καναλι ενω οι υπολοιποι ειναι σε συνδρομητικο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τύπε για τελευταία φορά να σου λύσω τις απορίες.

Τα 20 εκ. τα δίνει μπροστά και ξεκάθαρα στην ΑΕΚ για το γήπεδο. Σε σένα τα έδωσε με μορφή περιόδου χάριτος και ευνοϊκούς όρους. Το ότι δε θα σου μείνει το γήπεδο είναι δικό σου θέμα ας καταπατούσες κι εσύ ένα χωράφι πριν 85 χρόνια.
ΟΙ ΠΑΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΕΣ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.
Μόνο της Λάρισας ανήκει σε εταιρία και βέβαια όχι στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αν δε θέλεις να δίνει λεφτά το Δημόσιο για έργα όπως το γήπεδο της ΑΕΚ ή άλλης ομάδας πέστο στο βουλευτή σου, η συντριπτική πλειοψηφία θέλει, αρκεί να είναι για το δικό της γήπεδο και όχι του άλλου.
να σου πω
δεν μπορεί να μην αντιλαμβάνεσαι το άτοπο.
δεν υπάρχει περίοδος χάριτος ρε αδερφέ. Η περίοδος χάριτος που λες ήταν για να μπορεί η ΕΠΟ να χρησιμοποιεί το γήπεδο. Ουσιαστικά αντί να πληρώνει το ενοίκιο σε ένα γήπεδο που ΔΕΝ έχτισε το κράτος και ΔΕΝ το συντηρεί το κράτος, κάνει παραχώρηση των φόρων.

Τώρα για το τελευταίο που λες, σου λέω κι εγώ, ο καθένας να πληρώνει το γήπεδό του. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί ως φορολογούμενος κάποιος θα πρέπει να πληρώνει το γήπεδο μιας ομάδας.
Ξεχνάς την Ξάνθη επί της ευκαιρίας.

Και ξαναλέω. Στα αρχίδια μου τι θα γίνει τελικά. Την κλάψα δεν μπορώ ορισμένων που μετά ξαφνικά ακόμα και όταν παίρνουνε τα ίδια ή και περισσότερα δεν το παραδέχονται.
Σα δυο παιδιά που τους δίνεις σοκολάτα, τους κόβεις με το χέρι ίδιο κομμάτι και αυτά κλείνε και τα δύο γιατί (λένε) πως δεν είναι ίδια τα κομμάτια (κι ας είναι) και πως η σοκολάτα δεν είναι αρκετή., αντί να πούνε ευχαριστώ που τα άφησες να φάνε κιόλας.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Επειδή διάβασα αυτό το φανταστικό "ιστορική έδρα του ΟΣΦΠ το Καραϊσκάκη" πάρτε για να μαθαίνεται την ΙΣΤΟΡΙΑ σας ΑΧΡΗΣΤΟΙ γαμώ τη πλύση που σας έχουν κάνει
"Για πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός περιφερόταν άσκοπα σε διάφορα γήπεδα, χρησιμοποιώντας τα ως έδρα στις δεκαετίες του '40 και του '50. Το Καραισκάκη δεν είχε τη χωρητικότητα που εχει σήμερα, πολύ συχνά έκλεινε για έργα από την Ολυμπιακή Επιτροπή -που υπαγόταν στη δικαιοδοσία του τέως ''Βασιλιά''- και έτσι ο Θρύλος πήγαινε μια στη Λεωφόρο, μια στα Φιλαδέλφεια, μια στη Νέα Σμύρνη κ.ο.κ.."
Μέχρι τα τέλη του 50 ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΕΙΧΕ έδρα. Άρα ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να μιλάς για ιστορικήξ έδρα όταν τα πρώτα 35 χρόνια της ζωής σου είσαι περιοδεύον θίασος. Η ΑΕΚ έπαιζε από το 28 στη φιλαδέλφεια. Ο ΠΑΟ δε ξέρω από πότε στη Λεωφόρο. ΜΗ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΤΑΙ ΠΕΡΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ το Καραϊσκάκη. Γιατί είναι ΨΕΜΑ. Εκτός αν θέλετε ν αλλάξουμε την έννοια της φράσης "ιστορική έδρα".
Πάμε και παρακάτω. Στο ίδιο σάιτ (κάργα του ΟΣΦΠ) διαβάζουμε πως ο Ανδριανόπουλος για να μπορέσει να αποκτήσει ιδιόκτητο ΓΗΠΕΔΟ (και όχι προπονητήριο) ψάχνει για εκτάσεις. Και τελικά το 1962 (σχεδόν 40 χρόνια μετά την ίδρυσή του) βρίσκει ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ (άρα ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΔΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΝΤΗ). Και αντιγράφω
"Το οικόπεδο που έχει βρεθεί κοστίζει 6 εκ. δραχμές. Για την αγορά του, ο Ολυμπιακός υπολογίζει 1 εκ. δραχμές από την κρατική επιχορήγηση της ΓΓΑ, σε κάποιο δάνειο της ΕΠΟ, σε σειρά φιλικών αγώνων που θα δώσει, με τα έσοδα να πηγαίνουν προς αυτόν τον σκοπό και φυσικά σε τραπεζικό δανεισμό, δεσμεύοντας ένα τμήμα των εισπράξεων από τα εισιτήρια των επομένων εντός έδρας αγώνων της ομάδας για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Βεβαίως, ποντάρει και στις δωρεές αρκετών οπαδών του. Γι'αυτόν τον σκοπό, διοργανώνονται φιλικά παιχνίδια με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟ και με ξένες ομάδες, αλλά ανοίγει και ειδικός λογαριασμός, όπου ο κάθε φίλαθλος θα πηγαίνει και θα καταθέτει όσα χρήματα μπορεί"
Δηλαδή το 1/6 του οικοπεδου το πήρε ο ΟΣΦΠ ΜΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ και ένα μέρος  ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ (φυσικά με ευνοϊκους όρους). Μάλιστα "Λεφτά δίνουν διάφοροι, ακόμη και οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟ" ( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. Χρώστατε του Ρέντη ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ και του τη λέτε για τη λεωφόρο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)
Από τη στιγμή που ο ΟΣΦΠ αγόρασε το Ρέντη ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ (το ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ) είδε πως δεν είναι εύκολο πράγμα και έχτισε το πρώτο του προπονητήριο εκεί. Δεν έχει σημασία να γράψω για λεφτά που πήρε ο ΟΣΦΠ από τη χούντα για να χτίσει ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ (που ήταν Ο ΛΟΓΟΣ που αγοράστηκε το οικόπεδο) ούτε για τις μακέτες για το γήπεδο στου ρέντη (που έπαιζαν μέχρι το 1995 αν θυμάμαι καλά).
Αυτό που έχει σημασία είναι πως ο ΟΣΦΠ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1965 ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ.
Άρα ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΔΡΑ (αφού κάνατε εγκαίνια) ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.
Και για να κλείσω.
1ον ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ. Μέχρι το 1962 έπαιζε πότε στου Καραισκακη, πότε Φιλαδέλφεια, πότε Λεωφόρο, πότε σου Πανιώνιου κτλπ. Άρα αυτό περί ιστορικής έδρας είναι ΜΑΛΑΚΙΑ που σας τη φύτεψαν στο μυαλό σας.
2ον Ο ΟΣΦΠ έχει ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ χώρο (δε θα ασχοληθώ με τις επιχορηγήσεις, τα δάνεια και τα χρήματα που σας έδωσαν οπαδοί του ΠΑΟ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: για να τον αγοράσετε. Ας πούμε ότι ισοφαρίζουμε το ότι τσαμπουκαλίδικα κλείσαμε τον χώρο που προβλεπόταν για αθλοπαιδίες στους προσφυγες της Μ. Ασίας που έμεναν στη Φιλαδέλφεια)
3ον Μακέτες και σχέδια για να χτίσετε ΓΗΠΕΔΟ στου Ρέντη έκαναν την εμφάνισή τους από του Γουλανδρή και τελίωσαν κάπου το 1995
4ον Και σημαντικό. ΟΧΙ μόνο έχετε ιδιόκτητο χώρο για να κτίσετε γήπεδο (το ότι το κάνατε προπονητήριο είναι ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ. Ο ΧΩΡΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ) το κράτος σας ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ με απ ευθείας ΑΝΑΘΕΣΗ (δε κοίταξε πχ το γήπεδο του ΠΑΟ ή του Πανιωνίου) το Καραϊσκάκη για 50 χρόνια, ΜΕ ΕΥΝΟΙΚΟΤΑΤΟΥΣ όρους, ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. Αφού χώρο είχατε. Ας έπαιρνε τ ωραία του λεφτά ο Κόκκαλης και ας έχτιζε ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ το γήπεδό σας. Εκεί είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΑΣ ΕΔΡΑ. ΕΚΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΣ. ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΟΣΦΠ.
Αυτά.
Καληνύχτες

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αγορια αντι να μαλωνετε , ψαχνωντας να βρειτε ομοιτητες στις περιπτωσεις αυτες γιατι δεν βλεπεται και τις διαφορες? Ειναι οι ιστορικες τους έδρες Ν.Φιλ/φεια και Καραισκακη αντιστοιχα αλλα΄υπαρχει η διαφορα οτι την Φιλαδελφεια την εκανε γηπεδο η ΑΕΚ ενω απο οσο ξερω το Καραισκακης υπηρχε σαν ποδηλατοδρομιο? και χρησιμοποιουνταν απο ομαδες της περιοχης.
Στην περιπτωση της ΑΕΚ δεν υπηρχε αλλη ομαδα που να κανει χρηση. Ο Απολλων σμυρνης ειχε φτιαξει δικο του γηπεδο λιγο πιο κατω.
Επισης οσο αφορα την περιπτωση της παραχωρησης - καταπατησης του οικοπεδου επι Βενιζελου, ειναι ευκολο να κρινουμε τωρα αν δεν βλεπουμε τις συνθηκες της εποχης. Καταρχην η περιοχη της Φιλαδελφεια πριν τους προσφυγες του 22 ηταν χωραφια και 1-2 στανες. Οι προσφυγες εφτιαξαν εδω οπως και αλλου τα πρωτα σπιτια τους συχνα  κτιζοντας τα παρανομα  για να στεγαστουν. Ο νομος της εποχης ελεγε οτι εαν ενα οικημα ειχε στεγη , θεωρουνταν οικια και δεν επρεπε να κατεδαφιστει. Ετσι μαζευονταν το βραδυ ολοι μαζι και εχτιζαν μια καμαρα μεχρη το πρωι ώστε οταν θα περναγε ο αστυνομος , να μην μπορει να βγαλει  την οικογενεια εξω. Αυτα δεν εγιναν μονο εδω αλλα και σε αλλες περιοχες. Πχ Βουλα , Καβουρι. Σημερα φανταζουν και ειναι ακριβες περιοχες αλλά τότε στην Βουλα μεναν λιγες οικογενειες και στο Καβουρι μονο 2-3 ψαραδες με ενα ταβερνακι. Στον συλλογο της ΑΕΚ , δοθηκε λοιπον ενα χωραφι που ειχε μηδαμινη αξια εκεινη την εποχη. Στο πέρασμα του χρόνου , ναι , έχει αποκτησει υπεραξια και εχει βγει κερδισμενη. Δεν ευθηνεται ομως η ΑΕΚ επειδη ο Ολυμπιακος οταν ξεκινησε , διαλεξε να παιζει στο Καραισκακης.
ρε τυπε ωραια τα ειπες αλλα κατι λειπει απο την ιστορια....μπερδευτηκαλιγο..μας πηγες στη φιλαδελφεια μας πηγες καβουρι και...και τελος....δεν εχεις να πεις κατι για κοκκινια για ταμπουρια για μανιατικα γι φαληρο?
Εκει δεν ισχυαν οι ωραιες ιστορις αν και λιγο μελο που ειπες?
Εκει δεν θα μπορουσαν να ειχαν δοθει οιικοπεδα γ7α γηπεδα  σε μενα....ωραια ιστορια ρε μαγκα....τα λες μονος σου καιμαςδουλευεις κιολας...γηπεδο εσυ γηπεδο και ο απολλωνας ωστε ΕΣΥ να εισαι καθαρος και να μην εχεις εμπλοκη με κανενα με τον οποιο θα επρεπε στην πορεια να απεμπλακεις και ολα ωραια και καλα :)
Και ο μαλακας ζουσε σε αλλη χωρα,δεν ισχυαν οι ωραιες σου ιστοριες για νομους που προστατευαν τα κεραμιδια που χτιζονταν νυχ 5τα ,δεν χαριζονταν οικοπεδα γιατι βλεπεις τοτε οι γειτονιες του πειραια ηταν φιλετα  :2funny:αντε να στριμωξουμε ολυμπιακο και εθνικο στο "ποδηλατοδρομιο" αντε να τους παντρεψουμε κιολας οποτε αν θελει ο ενας να απεμπλακει απο τον αλλο να το βαφτιζουμε και σκανδαλο....
Αληθεια ρε τυπε τωρα...με το χερι στην καρδια...ειναι τοσο δυσκολο να παραδεχτεις ενα αυτονοητο γεγονος που πιθανα να μην ταιριαζει με το πως θα ηθελες να ειναι τα πραγματα?
Αληθεια τωρα πες μου...μας περνας για μαλακες και μας δουλευεις?
Δηλαδη ηταν φτψχογειτονια η φικαδελφεια και γιαυτο φτιαξατε γηπεδα και εσυ και ο απολλωνας σε αντιθεση με τις πλουσιες περιοχες του πειραια και του φαληρου που λογω αυτου του πλουτου στριμωξανε σε ενα ποδηλατοδρομιο ολυμπιακο και εθνικο?
Σοβαρα σου μιλαω τωρα...εμας μας περνας για ηλιθιους και λεγοντας αυτα πας να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα....τον εαυτο σου ομως?
Μπορεις αληθεια να τον κοροιδεψεις η αληθεια πιστευεις αυτα που γραφεις?
Ξερω οτι θα τσαντιστεις μαζι μου και μπορει να με βρισεις...
Πριν ομως το κανεις αυτο κανε κατι αλλο που θα σου πω....
Μην απαντησεις μολις το διαβασεις....τραβα μια βολτα να ηρεμησεις....
Υστερα αφου νοιωσεις οτι δεν εχεις νευρα βρες ενα φιλαρακι σου που του εχεις εμπιστοσυνη και δειξτου τα δυο ποστ....το δικο μου και το δικο σου...που να μην εχει σχεση με ομαδες το φιλαρακι σου....και ρωτησε τον την γνωμη του...μετα γραψε σαν απαντηση οτι νομιζεις....
Φιλικα παντα....νασαι καλα....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Επειδή διάβασα αυτό το φανταστικό "ιστορική έδρα του ΟΣΦΠ το Καραϊσκάκη" πάρτε για να μαθαίνεται την ΙΣΤΟΡΙΑ σας ΑΧΡΗΣΤΟΙ γαμώ τη πλύση που σας έχουν κάνει
"Για πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός περιφερόταν άσκοπα σε διάφορα γήπεδα, χρησιμοποιώντας τα ως έδρα στις δεκαετίες του '40 και του '50. Το Καραισκάκη δεν είχε τη χωρητικότητα που εχει σήμερα, πολύ συχνά έκλεινε για έργα από την Ολυμπιακή Επιτροπή -που υπαγόταν στη δικαιοδοσία του τέως ''Βασιλιά''- και έτσι ο Θρύλος πήγαινε μια στη Λεωφόρο, μια στα Φιλαδέλφεια, μια στη Νέα Σμύρνη κ.ο.κ.."
Μέχρι τα τέλη του 50 ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΕΙΧΕ έδρα. Άρα ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να μιλάς για ιστορικήξ έδρα όταν τα πρώτα 35 χρόνια της ζωής σου είσαι περιοδεύον θίασος. Η ΑΕΚ έπαιζε από το 28 στη φιλαδέλφεια. Ο ΠΑΟ δε ξέρω από πότε στη Λεωφόρο. ΜΗ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΤΑΙ ΠΕΡΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ το Καραϊσκάκη. Γιατί είναι ΨΕΜΑ. Εκτός αν θέλετε ν αλλάξουμε την έννοια της φράσης "ιστορική έδρα".
Πάμε και παρακάτω. Στο ίδιο σάιτ (κάργα του ΟΣΦΠ) διαβάζουμε πως ο Ανδριανόπουλος για να μπορέσει να αποκτήσει ιδιόκτητο ΓΗΠΕΔΟ (και όχι προπονητήριο) ψάχνει για εκτάσεις. Και τελικά το 1962 (σχεδόν 40 χρόνια μετά την ίδρυσή του) βρίσκει ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ (άρα ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΔΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΝΤΗ). Και αντιγράφω
"Το οικόπεδο που έχει βρεθεί κοστίζει 6 εκ. δραχμές. Για την αγορά του, ο Ολυμπιακός υπολογίζει 1 εκ. δραχμές από την κρατική επιχορήγηση της ΓΓΑ, σε κάποιο δάνειο της ΕΠΟ, σε σειρά φιλικών αγώνων που θα δώσει, με τα έσοδα να πηγαίνουν προς αυτόν τον σκοπό και φυσικά σε τραπεζικό δανεισμό, δεσμεύοντας ένα τμήμα των εισπράξεων από τα εισιτήρια των επομένων εντός έδρας αγώνων της ομάδας για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Βεβαίως, ποντάρει και στις δωρεές αρκετών οπαδών του. Γι'αυτόν τον σκοπό, διοργανώνονται φιλικά παιχνίδια με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟ και με ξένες ομάδες, αλλά ανοίγει και ειδικός λογαριασμός, όπου ο κάθε φίλαθλος θα πηγαίνει και θα καταθέτει όσα χρήματα μπορεί"
Δηλαδή το 1/6 του οικοπεδου το πήρε ο ΟΣΦΠ ΜΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ και ένα μέρος  ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ (φυσικά με ευνοϊκους όρους). Μάλιστα "Λεφτά δίνουν διάφοροι, ακόμη και οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟ" ( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. Χρώστατε του Ρέντη ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ και του τη λέτε για τη λεωφόρο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)
Από τη στιγμή που ο ΟΣΦΠ αγόρασε το Ρέντη ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ (το ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ) είδε πως δεν είναι εύκολο πράγμα και έχτισε το πρώτο του προπονητήριο εκεί. Δεν έχει σημασία να γράψω για λεφτά που πήρε ο ΟΣΦΠ από τη χούντα για να χτίσει ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ (που ήταν Ο ΛΟΓΟΣ που αγοράστηκε το οικόπεδο) ούτε για τις μακέτες για το γήπεδο στου ρέντη (που έπαιζαν μέχρι το 1995 αν θυμάμαι καλά).
Αυτό που έχει σημασία είναι πως ο ΟΣΦΠ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1965 ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ.
Άρα ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΔΡΑ (αφού κάνατε εγκαίνια) ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.
Και για να κλείσω.
1ον ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ. Μέχρι το 1962 έπαιζε πότε στου Καραισκακη, πότε Φιλαδέλφεια, πότε Λεωφόρο, πότε σου Πανιώνιου κτλπ. Άρα αυτό περί ιστορικής έδρας είναι ΜΑΛΑΚΙΑ που σας τη φύτεψαν στο μυαλό σας.
2ον Ο ΟΣΦΠ έχει ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ χώρο (δε θα ασχοληθώ με τις επιχορηγήσεις, τα δάνεια και τα χρήματα που σας έδωσαν οπαδοί του ΠΑΟ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: για να τον αγοράσετε. Ας πούμε ότι ισοφαρίζουμε το ότι τσαμπουκαλίδικα κλείσαμε τον χώρο που προβλεπόταν για αθλοπαιδίες στους προσφυγες της Μ. Ασίας που έμεναν στη Φιλαδέλφεια)
3ον Μακέτες και σχέδια για να χτίσετε ΓΗΠΕΔΟ στου Ρέντη έκαναν την εμφάνισή τους από του Γουλανδρή και τελίωσαν κάπου το 1995
4ον Και σημαντικό. ΟΧΙ μόνο έχετε ιδιόκτητο χώρο για να κτίσετε γήπεδο (το ότι το κάνατε προπονητήριο είναι ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ. Ο ΧΩΡΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ) το κράτος σας ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ με απ ευθείας ΑΝΑΘΕΣΗ (δε κοίταξε πχ το γήπεδο του ΠΑΟ ή του Πανιωνίου) το Καραϊσκάκη για 50 χρόνια, ΜΕ ΕΥΝΟΙΚΟΤΑΤΟΥΣ όρους, ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. Αφού χώρο είχατε. Ας έπαιρνε τ ωραία του λεφτά ο Κόκκαλης και ας έχτιζε ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ το γήπεδό σας. Εκεί είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΑΣ ΕΔΡΑ. ΕΚΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΣ. ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΟΣΦΠ.
Αυτά.
Καληνύχτες
εισαι τελειωμενος μαλακας και σαν τετοις που εισαι θα σου απαντησω...βρισκεσαι σε μονομο παραληρημα ,παραδεχεσαι οτι δεν ειχα την ευνοικη μεταχειρηση που ειχες εσυ απο το κρατος και ημουνα οπως εσυ ο ιδιος παραδεχεσαι  περιοδευων θιασος....
Αλλα μαλακα οπαδε της αεκουλας που κολυμπας στο κομπλεξ...αυτη η ομαδα που δεν ειχε την ευνοια κρατους που ειχες εσυ στη πιρεια εφτασε σ κουληκι να σε ριξει τριτη εθνικη και εκει θα σε κρατησει να το θυμηθεις....
Αεκακι ησουνα και το επαιζες αεκ λογω κρατικης ευνοιας....
Σε ξανακανα αεκακι και σου εχω γαμησει τα παντα....τιμη και δοξα σε γουλανδρη νταιφα κοκκαλη ανδριανοπουλους και φυσικα τον μεγαλο βαγγελη μαρινακη που δεν λυπηθηκαν τα φιδια τα πατησα στο κεφαλι και τα ελιωσα....
Γρηγορακη....
40......
Παλεψε τωρα εσυ με την ιστορικη εδρα που τωρα χεζουν οι σκυλοι με τον κολινδρο και τον αστερα μαγουλας....
αυτος ησουνα και αυτος εισαι....μια μικρομεσαια ομαδα που στηριζεται στο δημοσιο μ6ας και εχεις φορεσει τον μανδυα της προσφυγιας.....
Κλαψε κατατρεγμενη προσφυγοπουλα....κλαψε χανουμακι...και αν ποτε ξαναβρεθεις αντιπαλος μου σου δινω τον λογο μου οτι δεν θα σελυπηθω και θα σου λιωσω το κεφαλι οπωςαξιζει σε ολα τα κολοβα τα φιδια....
Αεκακι....Γ εθνικη καριολη...
ΧΥΝΏΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
χρηστίδη σου βρήκα τάφο να ψοφήσεις στο τρίτο στη Νίκαια, να είναι κοντά στο ουζερί που πάει τα Σάββατα ο Τίγρης να έρχεται να σου ανάβει το κεράκι.

Μη ξεχάσεις να ψοφήσεις μπρούμυτα γιατί του αρέσει μετά το ουζάκι να ρίχνει κι ένα μπούτσον.

551ac948155a1a370c74c4c730e305c4.jpg

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
η ανοδο απο την Γ εθνικη στη Β,εκτος απο τον πρωτο,ειναι απ ευθειας ή εχει μπαραζ?

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Το παραγκίτες δεν το έβαλες σε εισαγωγικά και μπορεί να προκαλέσεις διευκρινίσεις!  :2funny:
Η Αθηνούλα κάνει την δύσκολη...
Θα ρθει το μωρό ρε. Παγκίτισα είναι στον Θρήνο. Εμείς θα την έχουμε στα πίπουλα λέμε :lheel:
Για Γιακουμή που ακούγεται και είναι πραγματικά καλή παίκτρια τί ξέρουμε?
Τριάντα παρεπιπτόντως τα διαρκείας. Όποιος αδερφός μπορεί και θέλει ενισχύει και αυτό το τμήμα.
Γάτε το σκεφτομαι σοβαρα αν έρθει η Αθηνά και φυσικά μείνει και η Παπαφωτίου που είναι η αδυναμία μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom