Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Και φυσικα ειναι και αλλα παιδια που δεν ανεφερα που σαφως δεν τα εχω πει και δεν τα θεωρω πουτανες...εν ολιγοις ξερουν οι ιδιες οι πουτανες ποιους λεω ετσι....οπως εχω πει και αρκετους γαυρους μιας και .τους θεωρω...αρα μην με κατηγορεις γιαυτο...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ας σφαχτουν . Ο βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται. Και εχω φαει πολυ νερο τα τελευταια 16-17 χρονια. Αλλοι ειναι οι στεγνοι.
Ουτε συμπαθω τον Μελισσανιδη , έτσι? Μην παρεξηγηθω. Δεν εχω μνημη χρυσοψαρου. Θυμαμαι πολυ καλά ποιος ήταν και σε ποιον εδωσε την ομάδα όταν εφυγε. Απλα ΄τωρα δεν είχα αλλη επιλογη. Οταν έχεις απεναντι σου συμμορια με καλασνικωφ , δεν μπορεις να τους αντιμετωπισεις με σφεντονες. Πρεπει να παρεις και εσυ ενα μπραβο οπλισμενο για να αμυνθεις  αφου το μπουρδελο το κρατος καθεται και κοιταει.
Τουλαχιστον εμεις υποστηριζουμε ομαδα και όχι προέδρους.
Ώπα. Ούτε εγώ πάω τον μελισσάν, αν αυτό λες. Τεσπά. Πιστεύω πως τ επόμενα 2-3 χρόνια θα παιχτεί πολύ παραασκήνιο. Εξάλλου τ όργανα έχουν ξεκινήσει ήδη. Όποιος έχει μάτια και βλέπει μπορεί να δει πως οι ενέργειες του Μελισσάν είναι για να εδραιώσει καταστάσεις. Δε γουστάρει ο γάτος να το πει παράγκα. Ας το πούμε χαμοσπιτο. Δεν έχει σημασία τ όνομα. Οι πράξεις έχουν σημασία.
Απ εκεί και πέρα από τη πρώτη στιγμή που κατάλαβα το τι πάει να κάνει (δε θ ασχοληθώ γι τ ότι άφησε την ομάδα να πέσει Γ εθνική και ξαφνικά βάζει ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ μόνο περίπου 10εκ -τ άλλα θα τα βάλουν Παππάς κτλπ, 20 από το κράτος και 20 από τράπεζες- ενώ μ αυτά τα λεφτά πέρσι το καλοκαίρι θα μπορούσε μαζί με τον Θωμά να ΕΓΓΥΗΘΕΙ μια σωστή λειτουργία της ομάδας) εγώ το είπα πως είμαι αντίθετος αλλά θα το υποστηρίξω με τα χίλια.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ώπα. Ούτε εγώ πάω τον μελισσάν, αν αυτό λες. Τεσπά. Πιστεύω πως τ επόμενα 2-3 χρόνια θα παιχτεί πολύ παραασκήνιο. Εξάλλου τ όργανα έχουν ξεκινήσει ήδη. Όποιος έχει μάτια και βλέπει μπορεί να δει πως οι ενέργειες του Μελισσάν είναι για να εδραιώσει καταστάσεις. Δε γουστάρει ο γάτος να το πει παράγκα. Ας το πούμε χαμοσπιτο. Δεν έχει σημασία τ όνομα. Οι πράξεις έχουν σημασία.
Σου εξήγησα τι θεωρώ παράγκα!Ποιες πράξεις θεωρείς ότι δείχνουν κιτρινόμαυρη παράγκα?
Μου λες για τον ΟΠΑΠ!Οι διαδικασίες για τον ΟΠΑΠ έχουνε ξεκινήσει ουσιαστικά εδώ και χρόνια και τέλος πάντων πολύ πριν μπουκάρει στην ΑΕΚ!Δεν πήρε την ΑΕΚ και μετά είπε "ααα  να πάρω και τον ΟΠΑΠ για να ελέγχω το πρωτάθλημα"!Τον ΟΠΑΠ θα τον διεκδικούσε άσχετα με τις προθέσεις του για την ΑΕΚ!Το μελλοντικό σενάριο που αναφέρεις έχει βάση αλλά για την ώρα είναι σενάριο...δεν σου είπε κανείς ότι οι άλλοι θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια!
Και στο ξαναλέω ότι αυτή την στιγμή παίζεις σε άλλη κατηγορία...δεν έχει νόημα να μιλάμε για παράγκες...άλλος ελέγχει την κατάσταση αυτή την στιγμή και θα το θυμηθείς ξανά από Σεπτέμβρη!!!

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Όλα βαίνουν ομαλώς...και όσο  πιο πολύ ΣΚΟΥΖΟΥΝ και ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΝ οι οχτροί τόσο πιο καλά πάνε όλα! :sunglasses:
κάτσετε καλά γατάκια γιατι ο Σαμαράς δεν παιζει να είναι για πολύ καιρό ακόμα πρωθυπουργός.

επίσης γατάκια ο χοντρός αγόρασε πολλα καράβια τελευταία.

Τέλος γατάκια ο Μισέλ έκανε διακοπές πριν μερικές μέρες στο κότερο του χοντρού

Αυτά γατάκια και τα λέμε

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
κάτσετε καλά γατάκια γιατι ο Σαμαράς δεν παιζει να είναι για πολύ καιρό ακόμα πρωθυπουργός.

επίσης γατάκια ο χοντρός αγόρασε πολλα καράβια τελευταία.

Τέλος γατάκια ο Μισέλ έκανε διακοπές πριν μερικές μέρες στο κότερο του χοντρού

Αυτά γατάκια και τα λέμε
Μια χαρά είναι τα γατάκια...γρατζουνάνε κιόλας! ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ελα ρε πλάκα κάνω σε συμπαθώ τα μάλα γενικώς.

και έχω τεράστια αδυναμία στις γάτες.

Κοίτα για να το κλείνω από την μεριά μου...εγώ στο τριπάκι ποιος έχει τον πιο γαμάουα επιχειρηματία πρόεδρο δεν μπαίνω!Δεν το έκανα ούτε στα 12 μου...συνεχίστε σκυλάκια! :grin:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Κοίτα για να το κλείνω από την μεριά μου...εγώ στο τριπάκι ποιος έχει τον πιο γαμάουα επιχειρηματία πρόεδρο δεν μπαίνω!Δεν το έκανα ούτε στα 12 μου...συνεχίστε σκυλάκια! :grin:
χαχαχα

γαβγαβ

Υ.Γ.
μακάρι να ξαναδώ την ΑΕΚ του Μπάγεβιτς. Εχω κουραστεί να βλέπω κλωτσοσκούφι.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
κατιδης στο Μεγκα (το ποστ συνεχίζεται)

βασικά ελπίζω η ΑΕΚ να μην παρει την επιχορηγηση για το γήπεδο .

θα πεσουν ολες οι ακριδες στα λεφτα και απο τα 2ο μυρια ουτε τα 2 δεν θα γινουν γήπεδο

Υ.Γ.
μακάρι να ξαναδώ την ΑΕΚ του Μπάγεβιτς. Εχω κουραστεί να βλέπω κλωτσοσκούφι.

η 1η ομάδα του Μπάγιεβιτς ηταν ομαδα σε όλα τα επιπεδα . Τραυματιζόταν παικτης  και σε 10 μερες γυρναγε πίσω και ετρεχε σαν ζαρκάδι . Βεβαια τότε ηταν ο Νικολαου και ο πανταζης στα καλύτερα τους .
 Νταξ ξερει μπάλλα ο μπαγιεβιτς . Με και χωρις μπαγιεβιτς μακαρι να δουμε λίγο μπαλιτσα καποια στιγμη . Ούτε στην Α Αθηνών αυτό το θέαμα .

ΥΓ ολοι αυτοι οι κωλοδημοσιογραφοι που στριφογυρνανε την ΑΕΚ να δω πότε θα φύγουν . Ο Λινεν ηταν σοβαρός και ως ανθρωπος αλλα ουτε ενας δεν τον στηριξε οταν τον διωξανε.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Επειδή έχουν γραφτεί πολλά και βαριέμαι να τα διαβάσω, δυο λόγια για το θέμα της επιχορήγησης τα οποία δεν ξέρω αν γράφτηκαν από άλλον οπότε συγγνώμη αν κουράζω.

Απ' όσο γνωρίζω έχοντας ψάξει το θέμα, το Καραϊσκάκης φτιάχτηκε με ιδιωτικά κεφάλαια χωρίς επιχορήγηση. Το γήπεδο το εκμεταλλεύεται για 49 χρόνια εταιρία ειδικού σκοπού η οποία δεν ξέρω τι πληρώνει/ανταποδίδει στην ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ του γηπέδου Γ.Γ.Α. Το οικόπεδο λοιπόν ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ στον ΟΣΦΠ αλλά έχει παραχωρηθεί σε αυτόν στην πραγματικότητα για ΠΑΝΤΑ. Ας το αποτιμήσουν αυτό οι οικονομολόγοι επιστήμονες γαύροι κι ας δούμε αν η επιχορήγηση της Πολιτείας για το γήπεδό τους είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη από 20 εκ. ευρώ. Παρομοίως η Λ. Αλεξάνδρας είναι ιδιοκτησία του Δήμου Αθηναίων και έχει παραχωρηθεί στον ΠΑΟ ουσιαστικά για πάντα ενώ με τη διπλή ανάπλαση ανταλλάσσει αυτήν την έκταση με την άλλη στο Βοτανικό. Και οι δύο μεγάλοι λοιπόν έχουν επιχορηγηθεί με το παραπάνω όσον αφορά το γήπεδό τους όπως κι έπρεπε να γίνει.
Η ΑΕΚ έχει δικό της ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ οικόπεδο και στα πλαίσια της ενίσχυσης των λαοφιλέστερων ελληνικών ομάδων παίρνει αυτήν την επιχορήγηση από την Περιφέρεια Αττικής στα πλαίσια προγραμμάτων και υποχρεώσεων απέναντι στους κατοίκους της Αττικής. Σκάνδαλο λοιπόν θα ήταν αν ΔΕΝ επιχορηγούσε την ΑΕΚ για το γήπεδό της από τη στιγμή που στους άλλους δύο έχει παραχωρήσει εδώ και δεκαετίες δημόσιες εκτάσεις.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα, από κει και πέρα η κλάψα είναι δικαίωμα του καθενός.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Μολις βρεις ευκαιρια για <<αθώα>> ερωτηση , εμφανιζεσαι ψοφίμι. Εχει απαντηθει πιο πίσω και το εχεις δει. :birdman:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ακόμα 10 εκατ. για ΑΕΚ

Μετά τα 20 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής, οι συνεργάτες του Μελισσανίδη ετοιμάζουν πλήρη φάκελο για να αντλήσουν ακόμα 10 εκατ. ευρώ από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

ΑΕΚ AGAINST THE SYSTEM :rockon: :rockon: :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τωρα με τον Μελισσαν η ΑΕΚ ειναι το συστημα :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Δεν αλλάζουμε και την ψηφοφορία σιγά σιγά  :huh:
Εχω σκεφτεί ενα θέμα.
-Σε πόσα χρόνια πιστεύετε οτι θα παίζουμε ξανα στην σουπερ-λιγκ; :grin:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
εγω λεω να μην γυρισουμε και να κατσουμε στην ερασιτεχνικη κατηγορια. Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα εδω μετά απο πολυ καιρό. :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν αλλάζουμε και την ψηφοφορία σιγά σιγά  :huh:
Εχω σκεφτεί ενα θέμα.
-Σε πόσα χρόνια πιστεύετε οτι θα παίζουμε ξανα στην σουπερ-λιγκ; :grin:
Δύο επιλογές απαντήσεις μπορούν να μπουν...
1)Σε έναν χρόνο
2)Σε δύο χρόνια

Θα καθαρίσει ο Ολλανδός μίστερ-γκολ!  :rockon:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αυτη η περιπτωση για 1 χρονο , που ακουγεται δεξιά-αριστερα ,που το στηριζουν και κατα πόσο έχει βάση. Παντως αν μια στο εκατομμυριο γινει κατι τετοιο , ποιος ακουει τον Χρηστιδη μετα. Ηδη γραφει πιο πολυ εδω απο οτι στο θρεντ του γαυρου. Μετα θα κατασκηνωσει εδω μεσα.  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom