Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Εγω χαίρομαι για τα ποσταρισματα σου και ειδικα το τελευταιο.
Η ωδη σου στον Κοκκαλη , ειναι ανάλογη της  :jerking: που σε  :s&m_1:
Αν ισχυει αυτο που λες, οτι ειμαστε μικρη ομαδα για σενα, σε προκαλω να πας να ασχοληθεις με τις μεσαιες ομαδες απο δω και περα (Αστερα, Ατρομητο, Ξανθη...) αν το αντεχεις.

Παντως δεν νομιζω οι οπαδοι της  Σελτικ να επαψαν να υπολογιζουν την Ρειντζερς επειση χρεοκωπησε. Ουτε να την θεωρουν μικρη ομαδα.  :sunglasses:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εγω χαίρομαι για τα ποσταρισματα σου και ειδικα το τελευταιο.
Η ωδη σου στον Κοκκαλη , ειναι ανάλογη της  :jerking: που σε  :s&m_1:
Αν ισχυει αυτο που λες, οτι ειμαστε μικρη ομαδα για σενα, σε προκαλω να πας να ασχοληθεις με τις μεσαιες ομαδες απο δω και περα (Αστερα, Ατρομητο, Ξανθη...) αν το αντεχεις.

Παντως δεν νομιζω οι οπαδοι της  Σελτικ να επαψαν να υπολογιζουν την Ρειντζερς επειση χρεοκωπησε. Ουτε να την θεωρουν μικρη ομαδα.  :sunglasses:
απευθυνθηκα στον γρηγορη....συγνωμη αλλα ειμουνα σαφης  ;)
μικρη ομαδα εισαι...εγινες δεν ησουνα...τωρα εισαι σιγουρα....αν θα ξαναγινεις μεγαλη δεν το ξερω....δεν ειναι ευκολο να εισαι μεγαλος...θελει να εχεις αντερα και αντοχες...
καποτε ησουνα νατιπαλος...εδω και καμποσο καιρο δεν...
μπορει να μην εισαι μεγαλη ομαδα αλλα οπαδους διοικητικους παραγοντες και δημοσιογραφους με μεγαλο ,μα παααααρα πολυ μεγαλο στομα εχεις...
τοσο μεγαλο στομα που μονο μπλα μπλα μπλα και απο τηγανιτα τιποτα...
οσο για σεβασμο;;ας γελασω καλυτερα...εννοω εστω τον ελαχιστο σεβασμο στον μεγαλυτερο συλλογο της χωρας....
δες το ποστ του γρηγορη και καταλαβε τι εννοω...
θα χαρακτηριζα τους οπαδους με αυτα τα μυαλα της αεκ που δυστυχως ειναι οι περισσοτεροι σαν φιδια(ξαναλεω οχι ολους)
και επετρεψε μου ...σε φιδισιες συμπεριφορες απεναντι δεν ξερω μηπως ημουνα και περισσοτερο απο οσο αρμοζει ευγενης και διαλλακτικος....
οταν νοιωσω σεβασμο απο αεκτζηδες στον θρυλο (περα απο οσες ενστασεις μπορει να εχουν αλλοιμονο ,αλλο το ενα αλλο το αλλο ) τοτε θα δεις αλλο χρηστιδη...
οταν θα βλεπω φιδια θα τα λιωνω στο κεφαλι...
απλα τυπε...
και ξαναλεω...απευθυνθηκα συγκεκριμενα οποτε μαλλον κακως ευαισθητοποιηθηκες...
δεν νομιζω τοσο καιρο που τα λεμε να σου ειπα κατι σχετικο...ετσι;; :sunglasses:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Εξακολουθεις να λες τα ιδια πραγματα. Βλεπεις φίδια , απαιτεις σεβασμο στον μεγαλυτερο συλλογο κλπ...
Ο σεβασμος κερδιζεται , δεν επιβαλεται. Αν δεν τον εχεις κερδισει με την δυναστεια που εχεις φτιαξει , κάτι φταιει. Δες το , όπως το έχουν δει και πολλοι φιλαθλοι του Ολυμπιακου και εχουν αηδιασει.Και εσυ εισαι συνεχεια εδω και κωλοτριβεσαι...
Παρτο αποφαση , εδω ειναι Ελλαδα και αυτο το καρμοιρικο ελληνικο πρωταθλημα έχει 3 μεγαλες ομαδες να του δινουν αυτο το λιγο ενδιαφερων που μπορει να έχει. Δεν ειμαστε ουτε αγγλια να εχουμε 6-7 ομαδες πρωτου βεληνεκους και καθε πολη να εχει γηπεδα που γεμιζει και στο ερασιτεχνικο , ουτε Γαλλια με καθε πολη και ομαδα ανταγωνιστικη.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όλα βαίνουν ομαλώς...και όσο  πιο πολύ ΣΚΟΥΖΟΥΝ και ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΝ οι οχτροί τόσο πιο καλά πάνε όλα! :sunglasses:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γρηγορη ενημερωτικα...αν πανηγυρισα ενα πρωταθλημα ηταν αυτο του 2008,!
ΠΙΣτεψε με...εχυσα τονους σπερμα και ακομα οταν αναπολω εκεινες τις στιγμεςξεροχυνω,νοιωθω ενα σκιρτημα μια καβλα...
Ακομα μου ερχονται στο μυαλο  εικονες γνωστων μου αεκατζηδων να κλαινε γιατο πρωταθλημα εκεινο που σχεδον το ακουμπησαν αλλα ποτε δεν το πηραν...τα εβαζαν με την καταραμενη τυχη τους και με την μοιρα αλλα και με τον πανουργο κοκκαλη που τους πηρε την μπουκια απο το στομα....
Γρηγορη εκεινο το αξεχαστο πρωταθλημα το αφιερωνω προσωπικα σε σενα...
Αυτο που μου εκανε δωρο ο τιτανοτεραστιος ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ
Δεν θα ξεχασω καιτην δικια μου στεναχωρια μετα το ματς με την καλαμαρια....και την χαρα που πηρα οταν ακουσα οτι ειχε κανει μαλακια η καλαμαρια!!!
ΓΡΗΓΟΡΗ ΧΥΝΩ ΧΥΝΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΑΤΑΧΥΝΩ οταν θυμαμαι εκεινες τις στιγμες....
Εκεινη την ιστορικη μερα που ο τεραστιος σωκρατης εβαλε ταφοπλακα στα ονειρα των αεκτζηδων...
Ηταν η μερα που απο μεσαια ομαδα μετατραπηκατε σε μικρη,με συνεχεια γνωστη και αποκορυφωμα την πτωση σας στην γ εθνικη....
Καλα ταξιδια και καλες αναζητησεις στον δυσκολο δρομο που εχ3τε,στην ανηφορα που εχ3τε να διαβειτε...
Υ.Γ.μην ξεχνας το 2008
Υ.Γ.1. Εις το επανιδειν...αν...και οταν  :cum:  :cum:
Και καλά έκανες και ένοιωσες έτσι. Προσωπικά τ έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Όσο και αν πιστεύω πως ήταν λάθος του ΟΣΦΠ να κάνει κάτι τέτοιο, για την γνωστή υπόθεση λέω, η διοίκηση λειτούργησε όπως πρέπει να λειτουργεί μια διοίκηση ΠΑΕ που θέλει να προασπίσει τα συμφέροντα της.
Από εκεί και πέρα. Όσο αφορά το τελευταίο μου ποστ. Είναι ΙΔΙΟ, ΚΑΤΑΙΔΙΟ, με ποστ που γράφεις εσύ κατά καιρούς εδώ μέσα. Το είχα πει εξάλλου πως αν και δε πολυγουστάρω τον Μελισσάν, την παράγκα που χτίζει σιγά σιγά (και μη πεις ότι δε το βλέπεις, ούτε ΑΝ είναι, ούτε ΙΣΩΣ) εγώ θα τη στηρίξω και θα την προασπίσω.
Όσο για τη φιδίσια συμπεριφορά μου που λες. Καλό θα είναι πριν δεις τα δικά μου ποστ καλό θα είναι να δεις πρώτα εσύ τα δικά σου και μετά ας μιλήσουμε για φιδίσιες συμπεριφορές.
Όσο για τον σεβασμό που λες. Να σου θυμίσω πως επί Βαλδέρβε είχα γράψει πως ο ΟΣΦΠ παίζει και με διαφορά τη καλύτερη μπάλα που έχει παίξει Ελληνική ομάδα σ Ελλάδα και Ευρώπη τη τελευταία 10ετία. Επίσης να σου θυμίσω πως είχα γράψει πως αν θέλω να δω μπάλα και να γουστάρω για τη μπάλα που βλέπω πάλι τον ΟΣΦΠ θα δω (πάλι επί εποχής Βαλδέρβε). Να ξέρεις πως τρέφω μεγάλο σεβασμό προς πολλούς φιλάθλους του ΟΣΦΠ. Ανθρώπους που δεν είναι ούτε προεδρόκαβλοι, ούτε υπάλληλοι, ούτε τίποτα. Ανθρώπους που όταν ο ΟΣΦΠ πήρε το κύπελλο φέτος πχ (μη το δέσεις σκοινί κορδόνι το συγκεκριμένο ματς. Παράδειγμα έφερα) δε το πανυγύρησαν. Κάποτε σ αυτή τη κατηγορία μπορεί ν άνηκες και συ, αλλά όταν μπαίνεις στο θρεντ της ΑΕΚ και γράφεις "μουνιά", "πουτάνες", "ξεσκισμένοι" κτλπ και μετά ν ΑΠΑΙΤΕΙΣ και σεβασμό, και να θεωρείς ότι το ποστ το δικό μου είναι κατάπτυστο γιατί δε δείχνει σεβασμό στον ΟΣΦΠ ε να με συμπαθάς, αλλά είναι αστείο να το λες εσύ αυτό.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και καλά έκανες και ένοιωσες έτσι. Προσωπικά τ έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Όσο και αν πιστεύω πως ήταν λάθος του ΟΣΦΠ να κάνει κάτι τέτοιο, για την γνωστή υπόθεση λέω, η διοίκηση λειτούργησε όπως πρέπει να λειτουργεί μια διοίκηση ΠΑΕ που θέλει να προασπίσει τα συμφέροντα της.
Από εκεί και πέρα. Όσο αφορά το τελευταίο μου ποστ. Είναι ΙΔΙΟ, ΚΑΤΑΙΔΙΟ, με ποστ που γράφεις εσύ κατά καιρούς εδώ μέσα. Το είχα πει εξάλλου πως αν και δε πολυγουστάρω τον Μελισσάν, την παράγκα που χτίζει σιγά σιγά (και μη πεις ότι δε το βλέπεις, ούτε ΑΝ είναι, ούτε ΙΣΩΣ) εγώ θα τη στηρίξω και θα την προασπίσω.
Όσο για τη φιδίσια συμπεριφορά μου που λες. Καλό θα είναι πριν δεις τα δικά μου ποστ καλό θα είναι να δεις πρώτα εσύ τα δικά σου και μετά ας μιλήσουμε για φιδίσιες συμπεριφορές.
Τι παράγκα να παίξει αυτή την στιγμή ρε Γρηγόρη?Παράγκα ήταν αυτό που έστησε ο Κρόκους με τον κοκκαλιάρη!Που το έιδες αυτό και τι να το κάνεις από την στιγμή που θα παίζεις σε μικρότερη κατηγορία?
Απλά ο Μελ λύνει και δένει σε όλα τα επίπεδα ειδικά αυτή την εποχή...και αυτό πρέπει να είσαι τυφλός για να μην μπορείς να το δεις και να μιλάς για πουθενάδες ή για γατάκια...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τι παράγκα να παίξει αυτή την στιγμή ρε Γρηγόρη?Παράγκα ήταν αυτό που έστησε ο Κρόκους με τον κοκκαλιάρη!Που το έιδες αυτό και τι να το κάνεις από την στιγμή που θα παίζεις σε μικρότερη κατηγορία?
Απλά ο Μελ λύνει και δένει σε όλα τα επίπεδα ειδικά αυτή την εποχή...και αυτό πρέπει να είσαι τυφλός για να μην μπορείς να το δεις και να μιλάς για πουθενάδες ή για γατάκια...
Έλα τώρα μη λέμε και μαλακίες μεταξύ μας. Από τη στιγμή που θα περάσει ο ΟΠΑΠ στα χέρια της ομάδας που είναι κ ο Μελισσάν μέσα τότε ΑΥΤΟΜΑΤΑ θα είναι το 3ο σημαντικότερο πρόσωπο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αυτό τυπικά, γιατί ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ θα είναι ο παράγοντας εκείνος απ τον οποίο θα εξαρτάται αν πχ η Ψ ομάδα θα πάρει λεφτά (λόγο διαφήμισης του "στοιχήματος" στη φανέλα). Χορηγίες, λεφτά από εδώ λεφτά από εκεί.
Παράγκα είναι να παίρνει η ΑΕΚ ομάδα 3ης κατηγορίας, θυμίζω, 20εκ για το γήπεδό της σε χρόνο ρεκόρ, και ο ΠΑΟ πχ ή ο Άρης, ή η Ξάνθη να μη παίρνουν ούτε ευρώ.
Εγώ αυτό το λύνω και δένω το λέω ΠΑΡΑΓΚΑ. Γιατί ΑΝ δε το θεωρούμε παράγκα, τότε και του Κόκκαλη ΔΕΝ ήταν. Γιατί και τότε ο Κόκκαλης απλά ΕΛΥΝΕ και ΕΔΕΝΕ. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη, πάντα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έλα τώρα μη λέμε και μαλακίες μεταξύ μας. Από τη στιγμή που θα περάσει ο ΟΠΑΠ στα χέρια της ομάδας που είναι κ ο Μελισσάν μέσα τότε ΑΥΤΟΜΑΤΑ θα είναι το 3ο σημαντικότερο πρόσωπο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αυτό τυπικά, γιατί ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ θα είναι ο παράγοντας εκείνος απ τον οποίο θα εξαρτάται αν πχ η Ψ ομάδα θα πάρει λεφτά (λόγο διαφήμισης του "στοιχήματος" στη φανέλα). Χορηγίες, λεφτά από εδώ λεφτά από εκεί.
Παράγκα είναι να παίρνει η ΑΕΚ ομάδα 3ης κατηγορίας, θυμίζω, 20εκ για το γήπεδό της σε χρόνο ρεκόρ, και ο ΠΑΟ πχ ή ο Άρης, ή η Ξάνθη να μη παίρνουν ούτε ευρώ.
Εγώ αυτό το λύνω και δένω το λέω ΠΑΡΑΓΚΑ. Γιατί ΑΝ δε το θεωρούμε παράγκα, τότε και του Κόκκαλη ΔΕΝ ήταν. Γιατί και τότε ο Κόκκαλης απλά ΕΛΥΝΕ και ΕΔΕΝΕ. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη, πάντα
Η ονομασία παράγκα έχει αποδωθεί σε αυτό το σίχαμα που είχανε στήσει ο κρόκους με τον θωμά μητρόπουλο και είχε να κάνει με τον έλεγχο της διαιτησίας και των ομάδων!Ο τίγρης τον Οπάπ θα τον έπαιρνε έτσι κι αλλιώς ακόμα και αν δεν έμπαινε στην ΑΕΚ!Αυτή την στιγμή την "παράγκα" (σε εισαγωγικά γιατί τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το κατασκεύασμα του 96) την ελέγχει ο χοντρός όπως και τα 3/4 των ομάδων της Κοπρολίγκ (και λίγες λέω! :grin:)!Όταν με το καλό ανέβει η ΑΕΚ σε 2 χρονάκια...ΟΚ είναι αυτονόητο ότι δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια ο τίγρης...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η ονομασία παράγκα έχει αποδωθεί σε αυτό το σίχαμα που είχανε στήσει ο κρόκους με τον θωμά μητρόπουλο και είχε να κάνει με τον έλεγχο της διαιτησίας και των ομάδων!Ο τίγρης τον Οπάπ θα τον έπαιρνε έτσι κι αλλιώς ακόμα και αν δεν έμπαινε στην ΑΕΚ!Αυτή την στιγμή την "παράγκα" (σε εισαγωγικά γιατί τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το κατασκεύασμα του 96) την ελέγχει ο χοντρός όπως και τα 3/4 των ομάδων της Κοπρολίγκ (και λίγες λέω! :grin:)!Όταν με το καλό ανέβει η ΑΕΚ σε 2 χρονάκια...ΟΚ είναι αυτονόητο ότι δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια ο τίγρης...
Αααααααααααααααααααααααααααααααααααα. Δηλαδή τώρα αυτό που πάει να χτίσει ΔΕΝ είναι παράγκα (με ή χωρίς εισαγωγικά), αλλά αυτό που θα ΥΠΑΡΧΕΙ σε 2 χρόνια (αν όλα πάνε καλά) θα είναι παράγκα, απλά εμείς (οι ΑΕΚτζήδες εννοώ) θα το λέμε αλλιώς.
Μήπως να κάνουμε από τώρα ψηφοφορία για το πως να το λέμε; :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αααααααααααααααααααααααααααααααααααα. Δηλαδή τώρα αυτό που πάει να χτίσει ΔΕΝ είναι παράγκα (με ή χωρίς εισαγωγικά), αλλά αυτό που θα ΥΠΑΡΧΕΙ σε 2 χρόνια (αν όλα πάνε καλά) θα είναι παράγκα, απλά εμείς (οι ΑΕΚτζήδες εννοώ) θα το λέμε αλλιώς.
Μήπως να κάνουμε από τώρα ψηφοφορία για το πως να το λέμε; :grin:
Προφανώς δεν καταλαβαίνεις τι λέω...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
<<παράγκα>> ειχε ονομαστει ο έλεγχος της διαιτησιας και ομαδων για να έρχονται τα αποτελεσματα όπως βολευε ορισμενους. Οι επιχειρηματιες παντα ειχαν σχεσεις μεταξυ τους και με το κρατος. Σαν τους πολιτικους ενα πραγμα. Πιστευεις εσυ οτι οι Βαρδινογιαννηδες ήταν τσακωμενοι με ον Κοκκαλη ή ο Κοκκαλης με τον Καραμανλη? Ειναι αστεια αυτα. Και ο Μελισσανιδης αν του ελεγαν παρε την ΑΕΚ ή τον ΟΠΑΠ, γραμμενη θα την ειχε την ΑΕΚ στα παλια του τα παπουτσια.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
<<παράγκα>> ειχε ονομαστει ο έλεγχος της διαιτησιας και ομαδων για να έρχονται τα αποτελεσματα όπως βολευε ορισμενους. Οι επιχειρηματιες παντα ειχαν σχεσεις μεταξυ τους και με το κρατος. Σαν τους πολιτικους ενα πραγμα. Πιστευεις εσυ οτι οι Βαρδινογιαννηδες ήταν τσακωμενοι με ον Κοκκαλη ή ο Κοκκαλης με τον Καραμανλη? Ειναι αστεια αυτα. Και ο Μελισσανιδης αν του ελεγαν παρε την ΑΕΚ ή τον ΟΠΑΠ, γραμμενη θα την ειχε την ΑΕΚ στα παλια του τα παπουτσια.
Δηλαδή θες να μου πεις ότι ο Μελισσάν δε θα έχει τέτοιο θέμα; Δε θα θέλει ν έρχονται τ αποτελέσματα έτσι όπως τον βολεύεουν;

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Οτι θα θελει , σίγουρα. Λαμογιο ειναι και αυτός όπως οι υπολοιποι. Το αν θα έχει , δεν μπορω να το ξερω απο τώρα. Οταν θα βρεθουν όλοι στο ίδιο παρτυ ,θα δειξει ποιος θα έχει το πανω χέρι.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Οτι θα θελει , σίγουρα. Λαμογιο ειναι και αυτός όπως οι υπολοιποι. Το αν θα έχει , δεν μπορω να το ξερω απο τώρα. Οταν θα βρεθουν όλοι στο ίδιο παρτυ ,θα δειξει ποιος θα έχει το πανω χέρι.
Σκέψου λίγο. Ο Μελισσάν καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι στη μεγαλομετοχική ομάδα, και αυτός που θα κάνει κουμάντο στον ΟΠΑΠ (σιγά μην ασχοληθεί ο Τσέχος). Από τη στιγμή που ο ΟΠΑΠ έχει κέρδη, τότε κανένας από τους άλλους συμπαίκτες του δε θα του λέει τίποτα. Απ εκεί και μετά, οι μεγαλύτερη πλειοψηφία των Ελληνικών ομάδων διαφημίζουν παίγνια του ΟΠΑΠ (Κίνο, στοίχημα κτλπ) και άρα παίρνουν λεφτά από τον ΟΠΑΠ. Η ΕΠΟ και ο ΟΠΑΠ έχουν στενές σχέσεις (και καθώς όλα δείχνουν θα συνεχίσουν να έχουν).
Όταν το λοιπόν ελέγχεις το τι πάει στα ταμεία των περισσότερων ομάδων, όταν έχεις καλές, εως άριστες σχέσεις με ΕΠΟ, όταν ο υπουργός με το καλημέρα σου δίνει 20εκ (ενώ είσαι ομάδα Γ ΕΘΝΙΚΗΣ) εσύ τι λες; Ποιος έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να έχει το πάνω χέρι; Αυτός που τιτιβίζει συνέχεια, αυτός που κάνει κουμάντο στην ομάδα του πειραιά, ή αυτός που έχει παντού πλωκάμια;

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ναι , αν θέλεις να το βαλουμε σε αυτην την βάση , έχεις δίκιο στον συλλογισμό σου.
Καταρχην ο τουιτης , εχει εμπλακει μόνο και μόνο για αυτο το λόγο. Να κανει ντόρο και να ακουγεται το ονομα του. Ειναι κρίμα για τον Παναθηναικο μετα απο ενα Βαρδινογιαννη ,με τα όποια στραβα του , να εχει εναν τετοιον ρομπα για προεδρο.
Ο Μαρινακης , δεν ειναι Κοκκαλης. Δεν εστησε το μαγαζι οπως ειχε κανει εκεινος και ειχε βαλει τον κοκκαλιαρη μπροστα να κανονιζει και να αρπαζει τα ψιχουλα. Βρηκε ετοιμη κατασταση με τα υπολοιπα κορακια να τον εχουν απο διπλα και στα ωπα ωπα οπως του αρεσει. Οταν θα βρει μπορστα του αντιπαλο δέος , θα εχει ενδιαφερων να δουμε τι θα γινει.
Θα σφαχτουν μεταξυ τους σαν χαιλάντερ? there can be only one , ή θα κοψουν τις μαλακίες επιτελους και θα δουμε ενα πιο τιμιο πρωταθλημα? Μεταξυ κατεργαρεων, ειληκρίνια.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ναι , αν θέλεις να το βαλουμε σε αυτην την βάση , έχεις δίκιο στον συλλογισμό σου.
Καταρχην ο τουιτης , εχει εμπλακει μόνο και μόνο για αυτο το λόγο. Να κανει ντόρο και να ακουγεται το ονομα του. Ειναι κρίμα για τον Παναθηναικο μετα απο ενα Βαρδινογιαννη ,με τα όποια στραβα του , να εχει εναν τετοιον ρομπα για προεδρο.
Ο Μαρινακης , δεν ειναι Κοκκαλης. Δεν εστησε το μαγαζι οπως ειχε κανει εκεινος και ειχε βαλει τον κοκκαλιαρη μπροστα να κανονιζει και να αρπαζει τα ψιχουλα. Βρηκε ετοιμη κατασταση με τα υπολοιπα κορακια να τον εχουν απο διπλα και στα ωπα ωπα οπως του αρεσει. Οταν θα βρει μπορστα του αντιπαλο δέος , θα εχει ενδιαφερων να δουμε τι θα γινει.
Θα σφαχτουν μεταξυ τους σαν χαιλάντερ? there can be only one , ή θα κοψουν τις μαλακίες επιτελους και θα δουμε ενα πιο τιμιο πρωταθλημα? Μεταξυ κατεργαρεων, ειληκρίνια.
Όπως ο Κόκκαλης, όπως ο Μαρινάκης, έτσι κ ο Μελισσάν δε μπήκε για να σπρώξει φράγκα με τη σέσουλα ΧΩΡΙΣ ν έχει εγγυήσεις ότι θα κάνει απόσβεση. Ο Μελισσάν δεν είναι ούτε Παππάς ούτε Νοτιάς. Είναι κάποιας ηλικίας (62) και άρα θέλει ν αφήσει και μια υστεροφημία. Δε του φτάνει το γήπεδο ΜΟΝΟ. Θέλει και πρωταθλημα(τα). Ο Μαρινάκης δε πρόκειται ν αφήσει να γίνει κάτι τέτοιο. ΛΟΓΙΚΑ τ επόμενα 2-3 χρόνια θα πάρει κ αυτός τα μέτρα του. Αν προλάβει φυσικά γιατί το μπάσιμο του Μελλισάν είναι δυνατό. Και πως να μην είνει. Δεν ήταν ΤΥΧΑΙΑ στο Φορμπς 500 (211 θέση).
Εγώ λέω πως θα γίνει σφαγή. Θα δείξει

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ας σφαχτουν . Ο βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται. Και εχω φαει πολυ νερο τα τελευταια 16-17 χρονια. Αλλοι ειναι οι στεγνοι.
Ουτε συμπαθω τον Μελισσανιδη , έτσι? Μην παρεξηγηθω. Δεν εχω μνημη χρυσοψαρου. Θυμαμαι πολυ καλά ποιος ήταν και σε ποιον εδωσε την ομάδα όταν εφυγε. Απλα ΄τωρα δεν είχα αλλη επιλογη. Οταν έχεις απεναντι σου συμμορια με καλασνικωφ , δεν μπορεις να τους αντιμετωπισεις με σφεντονες. Πρεπει να παρεις και εσυ ενα μπραβο οπλισμενο για να αμυνθεις  αφου το μπουρδελο το κρατος καθεται και κοιταει.
Τουλαχιστον εμεις υποστηριζουμε ομαδα και όχι προέδρους.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Όσο για τον σεβασμό που λες. Να σου θυμίσω πως επί Βαλδέρβε είχα γράψει πως ο ΟΣΦΠ παίζει και με διαφορά τη καλύτερη μπάλα που έχει παίξει Ελληνική ομάδα σ Ελλάδα και Ευρώπη τη τελευταία 10ετία. Επίσης να σου θυμίσω πως είχα γράψει πως αν θέλω να δω μπάλα και να γουστάρω για τη μπάλα που βλέπω πάλι τον ΟΣΦΠ θα δω (πάλι επί εποχής Βαλδέρβε). Να ξέρεις πως τρέφω μεγάλο σεβασμό προς πολλούς φιλάθλους του ΟΣΦΠ. Ανθρώπους που δεν είναι ούτε προεδρόκαβλοι, ούτε υπάλληλοι, ούτε τίποτα. Ανθρώπους που όταν ο ΟΣΦΠ πήρε το κύπελλο φέτος 0πχ (μη το δέσεις σκοινί κορδόνι το συγκεκριμένο ματς. Παράδειγμα έφερα) δε το πανυγύρησαν. Κάποτε σ αυτή τη κατηγορία μπορεί ν άνηκες και συ, αλλά όταν μπαίνεις στο θρεντ της ΑΕΚ και γράφεις "μουνιά", "πουτάνες", "ξεσκισμένοι" κτλπ και μετά ν ΑΠΑΙΤΕΙΣ και σεβασμό, και να θεωρείς ότι το ποστ το δικό μου είναι κατάπτυστο γιατί δε δείχνει σεβασμό στον ΟΣΦΠ ε να με συμπαθάς, αλλά είναι αστείο να το λες εσύ αυτό.
τωρα μιλας πιο λογικα και πιο ηρεμα οποτε μπορω να ανακαλεσω και εγω το τελευταιο ποστ...ωαπο εκει και περα μουνια και πουτανες δεν εχω πει ποτε συλληβδην ολους τους αεκτζηδες αλλα συγκεκριμενα νικς...και οχι επειδη ειναι αεκτζηδες αλλα επειδη ειναι μουνια και πουτανες...κατα την δικη μου παντα εκτιμηση,οπως πιθανα θα ειμαι και εγω γιαυτους....εκτος αν το εχω πει σε σενα στον μπουμπ στον γατο στον αλεξ στον χιτ στον διο στον ναυαρχο  :rockon::-)τα σεβη μου:-)?...ακομα και στον μαστερ....μαλλον σε αυτον μπορει να το εχω πει αλλα αφου πρωτα μου τα εχει κανει τσουρεκια....
Αν κανω λαθος διορθωσε με...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom