Ρε τι έγινε ξαφνικά; Πέσανε μέσα στο θρεντ της ΑΕΚ όλοι οι ΟΣΦΠούδες για να μας πουν τι; Ότι κάνει παράγκα ο Μελισσάν; ΑΣΦΑΛΩΣ και κάνει παράγκα. Και όχι απλή παράγκα. Ουρανοξύστη. Τα 20μυριάκια είναι η αρχή. Εκεί νομίζετε πως θα σταματήσει; Σας το λέω. Με ΤΙΠΟΤΑ. Αυτά που έγιναν 15 χρόνια τώρα θα είναι ανέκδοτα μπροστά σ αυτά που έχει σκοπό να κάνει. Και μην ακούσω μαλακίες περί «εξυγίανσης» του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα στήσει μια χαρά τη δική του παράγκα και τέλος. Μη πω ότι μπορεί να παίρνει και το πρωτάθλημα με νομοθεσία.
Παράγκα ξεπαράγκα όμως έτσι είναι ο Μελισσάν η προεδράρα μας. Αν είχε αρχίδια ο χοντρός σας να τα έσκαγε ζεστά (αφού τα έχει κατά μερικούς) ν έπαιρνε τον ΟΠΑΠ με κάτι φιλαράκια του. Δε σας φταίει ο Μελισσάν, ο πουθενάς, που ο χοντρός, που τα έχει ζεστά κιόλας, δε τα έσκασε. Τα χεις; Δείξτα. Δε τα έχεις; Μόκο και στη γωνιά σου.
Εδώ πουτάνες….Εδώωωωωωω. Ζεστό το χρήμα για τον ΟΠΑΠ και δώρο 20μυριάκια για το γήπεδο. Και αύριο μεθαύριο που θα γίνει πάλι η ΠΑΕ ΧΑΡΙΣΜΑ και τα χρωστούμενα. Γιατί τέτοια πράγματα μπορεί να κάνει ΜΟΝΟ ο Μελισσάν. Τίγρης είναι. Δεν είναι γατάκι. Σιγά μη πληρώσει αυτός τα χρέη άλλων. Στον πούτσο του 90 χρόνια ιστορίας. Την ρίχνει τη γαμημένη και την ανεβάζει τρένο. Με γήπεδο και 0 χρωστούμενα και την πολιτεία να του γλύφει τα καλαμπαλίκια και να του λέει και ευχαριστώ που φτιάχνει γήπεδο και ανεβάζει μια μεγάλη περιοχή της Αθήνας. Πουτάνεεεεες.
Γι αυτό σας έπιασε το άγχος και ο πανικός. Γιατί βλέπετε πως αυτά που γινόντουσαν σ σας γίνονται σε ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ βαθμό σ άλλους και αρχίζετε ν ανυσηχείται, Γιατί δε ξέρετε που θα πάει το όλο πράγμα. Γιατί ξέρετε πως ΑΝ τελικά η ομάδα του Μελισσάν πάρει το 33% του ΟΠΑΠ και διώξει και τον Κόκκαλη από τη σύμβαση, τότε ΤΕΛΟΣ. Σε λίγο καιρό θα ψάχνετε με το φανάρι άνθρωπο του ΟΣΦΠ σε ΕΠΟ, ΚΕΔ, κτλπ. Θα κλάνει οπαδός στο Καραϊσκάκη και θα τρώτε αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο.
Εγώ τα είχα πει. Την παράγκα του Μελισσάν θα τη στηρίξω με τα 1000. Έχω αρχείο από 15 χρόνια «επιτυχίες».
Αλλά θέλω να πω λίγα πράγματα για κάποιον που έγραψε για τον «μεγαλο» Ωνάση που άφησε κάτι στο ελληνικό κράτος. Φτύσε τα μπούτια σου να κάνεις τσουλίθρα ρε μπαγλαμα και τις μασχάλες σου να βγάλεις λιόσπορους.
Για να μη ψάχνεις το λοιπόν, μάθε πως η σύμβαση που είχε υπογράψει ο Ωνάσης με το κράτος μεταξύ των φοροαπαλλαγών προέβλεπε πως σε περίπτωση που θα έκαναν απεργεία οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ της Ο.Α (δηλαδή του Ωνάση) τότε αυτός θα ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΤΑΝ για τυχόν ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ από τα Ελληνικό κράτος. Δηλαδή απεργούν οι ΔΙΚΟΙ σου εργαζόμενοι; Σε αποζημιώνω εγώ. Επίσης μάθε βλάκα πως όταν πέθανε ο Αλέξανδρος ο Ωνάσης πήρε την απόφαση να τη κλείσει την Ο.Α. Αλλά ΑΝ έκανε κάτι τέτοιο θ έπρεπε 1ον Ν αποζημιώσει τους εργαζομένους του, να δώσει χρήματα στο Ελληνικό κράτος και να δώσει και το μπραντ νέημ της εταιρείας, τι έκανε; Είπε πως η Ο.Α δε πάει καλά και θα πρέπει να προχωρήσει σε μερικές απολύσεις και μειώσεις μισθών. Οι εργαζόμενοι (με μπροστάριδες κάτι κομματοσκυλα) τσίμπησαν και άρχισαν τις απεργείες. Ο Ωνάσης καθόταν, δε πετούσε τίποτα και το κράτος πλήρωνε. Μια χαρά για τον «Ελληναρά» τον Ωνάση. Τσίμπησε και ο Καραμανλής και σου λέει δεν την αγοράζω. Και την αγόρασε για 70εκ δολλάρια. Και όταν τη πήρε ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ πως από τα 25 αεροπλάνα τα 15 ήταν σε λιαζιγκ στην Ο.Α από εταιρείες του Ωνάση στον Παναμα, και ΑΝ ήθελαν να τα κρατήσουν θα έπρεπε να ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τον Ωνάση. 70εκ$ για 10 αεροπλάνα. Α! Και τα κτήρια τα είχε κτίσει το Ελληνικό κράτος στον Ωνάση!!! Αυτός ήταν ο ΠΑΠΑΡΑΣ, ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ Ωνάσης βλακάκο. Αν θέλεις να δεις και κάτι αντίστοιχο και για τον Κόκκαλη που μου μοστράρεις και το βιογραφικό του από το γουικιπέδια μη χέσω, γκούγκλαρε Τόμπρας+Κόκκαλης και θα δεις το πόσο «Ελληναράς» είναι και αυτός. Όσο για τους εργαζομένους του. Ρώτα κανέναν που δουλεύει στον Κόκκαλη να σου πει για τις συνθήκες εργασίας.