Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ουτε σε ειρωνευομαι ουτε σε βασανιζω.Μια απλη ερωτηση.Ποτε εγινε μια σοβαρη προσπαθεια απο καποιον προεδρο,για να φτιαξετε δικο σας γηπεδο πριν το γηπεδο κοκκαλη.
ρε τυπε το αγλαθι ειναι η γη...ισως αν ειχα γη να ειχα και γηπεδο νωριτερα/...
του βαζελου του δωσανε γη και γηπεδο το'40 εναντι μιας δραχμης...
εσενα σου δωρισανε το οικοπεδο της φιλαδελφειας το '29 και εχτισε το γηπεδο ο δημος...
εγω πληρωνα μια ζωη νοικι και ειχα και καποιον εθνικο στην πλατημου (που ειναι σαν ευεργετημενος και ο σιγουρα μεγαλυτερος εχθρος μου)που απο τα δικα μου νοικια συντηρουνταν το γηπεδο που αυτος επαιζε τζαμπα...
τωρα τα αλλα που λες τα ακουω βερεσε...
στον ενα δωρο ο δημος στον αλλο ο βενιζελος και ο μαλακας ενας...αλλα να τον βγαλουμε και κερατα και δαρμενο ...και να ψαξει ο συριγος να βγαλει απο την μυγα ξυγκι...
δεν εκατσε ομως ο κυρ φιλιπας να μας πει για τις ''παραχωρησεις'' εναντι μιας δραχμης η για ''παραχωρησεις'' οικοπεδων απο το κρατος το 1039/...
εκει να μας πει τι γινεται;;και ποσα λεφτα εχει δωσει απο τοτε ο γαυρος σε νοικια...ενα νουμερο ρε αδερφε...
να κανει ερευνα ο κυρ φιλιππας και να μας πει ο γαυρος εχει δωσει τοσα παραπανω απο αεκ και πουστη που ειχαν ''δικα τους'' γηπεδα...
αλλα αρχιδια...ολη του η εννοια μηπως εβαλε κανενα παρτερι ο αθηνα 2004 στο καραισκακης...
οσο για το παρκινγκ απλα γελαω...θεωρω τον εαυτο μου σοβαρο ανθρωπο και ξεσαπαω σε γελια οσο σκεφτομαι τι φεσωμα καναμε στο κρατος με το ...''παρκινγκ''..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
και φυσικα ο "μεγαλος" σωκρατης  :jerking:  ηταν πολυ μαγκας  :jerking: που επαιρνε  τις δουελεις του δημοσιου σε 10 πλασιες τιμες απ οτι αξιζαν απ τους φιλους του πασοκους :uglystupid:  και με αυτα τα λεφτα τα δικα μου και τα δικα σου εκανε μεταγραφες  :uglystupid:
ποσο μαλακας εισαι ρε χρηστιδη να εκθειαζεις το κοκκαλη  :jerking:
κανε τουμπεκι σ αυτο το θεμα τουλαχιστον
:headbang: :headbang: :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Nαι αυτη η συμβαση θα ισχυε αν ανηκε ακομα στον κοκκαλη το καραισκακη.Αν δεν κανω λαθος το εχει πουλησει.Βοηθησε με αν γνωριζεις.Το εχει ακομη ο κοκκαλης;Και αν υπαρχει αυτη η συμφωνια με τους νεους αγοραστες;
το γηπεδο ανηκει στην ''καραισκακης αε''

τα λεφτα τα εβαλε η καραισκακης αε αν δοθουν 20 θα πανε σε αυτην ...
ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ Η ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ η θα παρει το 100% ο μαρινακης...
εν παει η περιπτωσει οτι ειναι να παρει θα τα παρει η καραισκακης αε...
απλα πραγματα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και φυσικα ο "μεγαλος" σωκρατης  :jerking:  ηταν πολυ μαγκας  :jerking: που επαιρνε  τις δουελεις του δημοσιου σε 10 πλασιες τιμες απ οτι αξιζαν απ τους φιλους του πασοκους :uglystupid:  και με αυτα τα λεφτα τα δικα μου και τα δικα σου εκανε μεταγραφες  :uglystupid:
ποσο μαλακας εισαι ρε χρηστιδη να εκθειαζεις το κοκκαλη  :jerking:
κανε τουμπεκι σ αυτο το θεμα τουλαχιστον
οκ τυπε...τουμπεκιαζω....

Συνημμένα

• τιτανας.jpg
    τιτανας.jpg
    42,9 KB · Εμφανίσεις: 21

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν ξερω ρε τυπε...μη με παιδευεις...δεν γνωριζω...παντως γνωριζω οτι σιγουρα δεν του παραχωρηθηκε το 1929 απο τον βεμνιζελο οπως σε σενα...
αυτο μονο ξερω...δεν γνωριζω την απαντηση στο ερωτημα σου...πιθανον να εγινα πιθανον οχι ειλικρινα δεν ξερω...
ισως αν ειχαν ''παραχωρημεν'' γη απο το 1929 απο τον βενιζελο να ειχαν φτιαξει και γηπεδο...τι να σου πω τωρα;;δεν ξερω...
Μα αυτη η εκταση που ανηκε στους προσφυγες της μικρας ασιας,δοθηκε στην ΑΕΚ με σκοπο να κανει γηπεδο,απο τον πρωθυπουργο τοτε Ελ.Βενιζελο.Δεν ξερεις γιατι ποτε δεν εγινε απο κανεναν προσπαθεια για να γινει γηπεδο που να ανηκει καθαρα στον Ολυμπιακο.Το γηπεδο που παιζεις τωρα,ειναι γηπεδο  κοκκαλη και οχι ολυμπιακου.Και σε ρωταω.Αν καποιος που αγαπουσε τον ολυμπιακο και ελεγε,θελω να κανω γηπεδο που να ανηκει στον ερασιτεχνη,εξολοκληρου με δικα μου λεφτα,λες εσυ
το κρατος να στεκοταν εμποδιο και να μην παραχωρουσε χωρο;Μην τρελαθουμε κιολας.Κανενας δεν βρεθηκε.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο πιστευω οτι θα το δειξει το μελλον.Παντως ανθρωπο που καταφερε απο ενα δανεικο Μινι Κουπερ να φτασει εκει που εφτασε,ε δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να τον πει γατακι...
Αν εχεις τα αρχιδια εσυ να λες γατακι τον Μελισσανιδη που στην ουσια εισαι ενας κοκος απο μια κουραδα του,απλα φταστον..

Με πουστιές και κομπινες και λαθρεμπόριο θα έφτανα πολύ ψηλότερα.

Δε με ενδιεφεραν ποτέ αυτά.

Περνούσα και περνάω μια χαρά με αυτά πο έχω και είμαι μια χαρά με τον εαυτό μου και τη συνείδησή μου.

Οσο για τον άλλο το λοφό που ισχυρίζεται ότι ο Κόκκαλης εφαγε τα λεφτά του δημοσίου

ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΛΟΦΟ να μου πει ποιός ΕΛΛΗΝΑΣ επιχειρηματίας είχε στήσει 7 κτήρια με γύρω στα 6 χιλιάδες άμεσο ΕΛΛΗΝΙΚΟ προσωπικό συν μια ολόκληρη περιοχή στα ΜΕΣΟΓΕΙΑ που την τάιζε ο Κόκκαλης και τα μαγαζιά του.

[size=18pt]ΕΝΑΝ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΕΝΑΝ.[/size] ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΩΝΑΣΗ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε τυπε το αγλαθι ειναι η γη...ισως αν ειχα γη να ειχα και γηπεδο νωριτερα/...
του βαζελου του δωσανε γη και γηπεδο το'40 εναντι μιας δραχμης...
εσενα σου δωρισανε το οικοπεδο της φιλαδελφειας το '29 και εχτισε το γηπεδο ο δημος...
εγω πληρωνα μια ζωη νοικι και ειχα και καποιον εθνικο στην πλατημου (που ειναι σαν ευεργετημενος και ο σιγουρα μεγαλυτερος εχθρος μου)που απο τα δικα μου νοικια συντηρουνταν το γηπεδο που αυτος επαιζε τζαμπα...
τωρα τα αλλα που λες τα ακουω βερεσε...
στον ενα δωρο ο δημος στον αλλο ο βενιζελος και ο μαλακας ενας...αλλα να τον βγαλουμε και κερατα και δαρμενο ...και να ψαξει ο συριγος να βγαλει απο την μυγα ξυγκι...
δεν εκατσε ομως ο κυρ φιλιπας να μας πει για τις ''παραχωρησεις'' εναντι μιας δραχμης η για ''παραχωρησεις'' οικοπεδων απο το κρατος το 1039/...
εκει να μας πει τι γινεται;;και ποσα λεφτα εχει δωσει απο τοτε ο γαυρος σε νοικια...ενα νουμερο ρε αδερφε...
να κανει ερευνα ο κυρ φιλιππας και να μας πει ο γαυρος εχει δωσει τοσα παραπανω απο αεκ και πουστη που ειχαν ''δικα τους'' γηπεδα...
αλλα αρχιδια...ολη του η εννοια μηπως εβαλε κανενα παρτερι ο αθηνα 2004 στο καραισκακης...
οσο για το παρκινγκ απλα γελαω...θεωρω τον εαυτο μου σοβαρο ανθρωπο και ξεσαπαω σε γελια οσο σκεφτομαι τι φεσωμα καναμε στο κρατος με το ...''παρκινγκ''..
Δεν ανηκει στον δημο αθηνας το βαζελογηπεδο;Αυτην την εντυπωση εχω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Περνούσα και περνάω μια χαρά με αυτά πο έχω και είμαι μια χαρά με τον εαυτό μου και τη συνείδησή μου.

Οσο για τον άλλο το λοφό που ισχυρίζεται ότι ο Κόκκαλης εφαγε τα λεφτά του δημοσίου

ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΛΟΦΟ να μου πει ποιός ΕΛΛΗΝΑΣ επιχειρηματίας είχε στήσει 7 κτήρια με γύρω στα 6 χιλιάδες άμεσο ΕΛΛΗΝΙΚΟ προσωπικό συν μια ολόκληρη περιοχή στα ΜΕΣΟΓΕΙΑ που την τάιζε ο Κόκκαλης και τα μαγαζιά του.

Τυπε με τον σταυρο στο χερι πλουσιος δεν εγινε κανεις,ουτε ο κοκκαλης ειναι αγιος,ουτε ο μελισσανιδης,ουτε ο βαρδινογιαννης,ουτε ο λατσης ουτε κανεις.Αυτο που προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις ειναι οτι ειναι μαλακια να θεωρεις τον εναν μαγκα και τον αλλον λαμογιο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:)

Συνημμένα

• δεν χρηματοδοτηθηκε.JPG
    δεν χρηματοδοτηθηκε.JPG
    332,6 KB · Εμφανίσεις: 39

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ελα ρε ...ενα μοντεμ????

μην ασχολείσαι με σαλντιμπάγκους.

όσο για το φάκελο της ΑΕΚ αυτός απορρίφθηκε γιατί στα ολυμπαικά έργα ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΜΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΗΣ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΦ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΣ ΖΕΑΣ.

Αλλα το κάθε καθυστερημένο κομπλεξικό τσουτσέκι επειδή ήταν ο Κόκκαλης απο πίσω λέει ότι μαλακία του καβλώσει για να βγάλει τη χολή του.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μα αυτη η εκταση που ανηκε στους προσφυγες της μικρας ασιας,δοθηκε στην ΑΕΚ με σκοπο να κανει γηπεδο,απο τον πρωθυπουργο τοτε Ελ.Βενιζελο.Δεν ξερεις γιατι ποτε δεν εγινε απο κανεναν προσπαθεια για να γινει γηπεδο που να ανηκει καθαρα στον Ολυμπιακο.Το γηπεδο που παιζεις τωρα,ειναι γηπεδο  κοκκαλη και οχι ολυμπιακου.Και σε ρωταω.Αν καποιος που αγαπουσε τον ολυμπιακο και ελεγε,θελω να κανω γηπεδο που να ανηκει στον ερασιτεχνη,εξολοκληρου με δικα μου λεφτα,λες εσυ
το κρατος να στεκοταν εμποδιο και να μην παραχωρουσε χωρο;Μην τρελαθουμε κιολας.Κανενας δεν βρεθηκε.
:headbang: :headbang: :headbang:
σταματα ρε μαλακα...απλα...σταματα...ανηκε στους προσφυγες λεει... :headbang: :headbang:
και το εδωσε για γηπεδο λεει  :headbang: :headbang:
ε αυτο λεμε ρε μαλακαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε με τον σταυρο στο χερι πλουσιος δεν εγινε κανεις,ουτε ο κοκκαλης ειναι αγιος,ουτε ο μελισσανιδης,ουτε ο βαρδινογιαννης,ουτε ο λατσης ουτε κανεις.Αυτο που προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις ειναι οτι ειναι μαλακια να θεωρεις τον εναν μαγκα και τον αλλον λαμογιο.
Ακόμα περιμένω ΕΝΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΑ:

Ο Σωκράτης Κόκκαλης (Αθήνα–1939) είναι Έλληνας επιχειρηματίας, γιος του γιατρού Πέτρου Κόκκαλη. Είναι ιδρυτής, πρόεδρος και κύριος μέτοχος του Ομίλου Εταιριών INTRACOM, εταιρείας σχεδιασμού και κατασκευής τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, ηλεκτρονικών και πληροφορικής. Μετά την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού στον Ευάγγελο Μαρινάκη το 2010 παρέμεινε Πρόεδρός του.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1939. Μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας το 1944 ο Πέτρος Κόκκαλης λόγω και της συμμετοχής του στην αντίσταση αναχώρησε για την Γαλλία το 1947 και την Ανατολική Γερμανία όπου και εγκαταστάθηκε το 1949 συνεχίζοντας την πανεπιστημιακή του καριέρα.

Εκεί τον ακολούθησε και ο γιος του Σωκράτης Κόκκαλης ο οποίος αποφοίτησε το 1962 από το Πανεπιστήμιο Humboldt του Βερολίνου με πτυχίο φυσικής και ειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της ηλεκτρονικής τεχνολογίας. Το 1963 ξεκίνησε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Ο φάκελος 953/63 της μυστικής υπηρεσίας της Ανατολικής Γερμανίας τον εμφανίζει ως πράκτορά της Στάζι. [2].

Το 1977 ίδρυσε την εταιρία INTRACOM, η οποία συγκαταλέγεται σήμερα μεταξύ των μεγαλύτερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Ο Όμιλος INTRACOM επεκτάθηκε σε χώρες εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μεταξύ των άλλων εταιρειών που ίδρυσε ο κ. Κόκκαλης συγκαταλέγονται η INTRALOT (εταιρεία τυχερών παιχνιδιών) και η INTRACOM HOLDINGS στην οποία ανήκουν οι INTRACOM Telecom, INTRACOM Defense Electronics, INTRACOM IT Services, hellas online και η Intrakat.[size=18pt] Ο Όμιλος INTRACOM Holdings απασχολεί περισσότερους από 6,200 εργαζόμενους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.[/size]

Το 1997 ο Σωκράτης Κόκκαλης ανακηρύχθηκε John Harvard Fellow, αφού συνέστησε το Πρόγραμμα Κόκκαλη στη σχολή Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Harvard. Το πρόγραμμα αυτό παρέχει υποτροφίες στη Δημόσια Διοίκηση σε σπουδαστές από τη Νότιοανατολική και την Κεντρική Ευρώπη, καθώς και από τη Μέση Ανατολή. Επίσης, στοχεύει στην εξασφάλιση της ειρήνης, της δημοκρατίας και των οικονομικών αλλαγών στην περιοχή, μέσα από την έρευνα και άλλες εκτενείς δραστηριότητες που σχετίζονται με τις εξελίξεις στην περιοχή.

Το 1998 ίδρυσε το ίδρυμα Κόκκαλη, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που επικεντρώνεται σε εκπαιδευτικά θέματα και αναπτυξιακούς τομείς στην περιοχή, προς τιμήν της μνήμης του πατέρα του, διακεκριμένου Καθηγητή Χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας

Παράλληλα μέσω του ιδρύματος Κόκκαλη έχει ιδρύσει στην Παιανία το[size=14pt] Athens Information Technology που σε συνεργασία με ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών, το Πανεπιστήμιο του Carnegie Mellon, παρέχει MSc in INFORMATION NETWORKING (MSIN). Πέραν του MSIN παρέχει και MASTER OF SCIENCE IN INFORMATION & TELECOMMUNICATIONS TECHNOLOGIES (MSITT) καθώς και το MSc in MANAGEMENT OF BUSINESS, INNOVATION AND TECHNOLOGY (MBIT).[/size]

Οι δραστηριότητες του επεκτείνονται στους τομείς της πληροφορικής και των ηλεκτρονικών. Ομιλεί την αγγλική, τη γερμανική και τη ρωσική γλώσσα ενώ γνωρίζει ρουμανικά, ιταλικά, βουλγαρικά και έχει γνώση σερβικών και γαλλικών. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Κόκκαλη, πρώην σύζυγο του Σάββα Θεοδωρίδη, και έχει τρεις γιους.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:)

Συνημμένα

• η αληθεια.jpg
    η αληθεια.jpg
    65,7 KB · Εμφανίσεις: 18

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

ρε τι λαβανιστηρι ειναι αυτο στο κοκκαλη μαλακες  :jerking:
μπας και σε πληρωνει και σενα μαζι με το χρηστιδη  :uglystupid:
η διαφορα μας εμας των αεκτζηδων με εσας του κολλημενους γαυρους
ειναι οτι εμεις ποτε δε θεοποιησαμε κανενα λαμογιο :uglystupid:
προσωπικα τον μελλισανιδη τον θεωρω τεραστιο λαμογιο
και δεν θα αλλαξω γνωμη και να μου φερει και 10 πρωταθληματα :uglystupid:
αλλο το ενα αλλο το αλλο  :uglystupid:
αλλα εσεις να θεοποιητε τον εθνικο προμηθευτη (κοκκαλη) που μαζι με το μπομπολα
εχουν αποδεδηγμενα παρει τις περισοτερες υπερκοστολογησεις εργων
και προμηθειων στην ελλαδα ειναι τουλαχιστον ηλιθιο  :uglystupid:
μηπως ειστε και σεις ηλιθιοι?  :uglystupid:
η εχετε συμφερον  :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μην ασχολείσαι με σαλντιμπάγκους.

όσο για το φάκελο της ΑΕΚ αυτός απορρίφθηκε γιατί στα ολυμπαικά έργα ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΜΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΗΣ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΦ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΣ ΖΕΑΣ.

Αλλα το κάθε καθυστερημένο κομπλεξικό τσουτσέκι επειδή ήταν ο Κόκκαλης απο πίσω λέει ότι μαλακία του καβλώσει για να βγάλει τη χολή του.
Φιλε απαντησε μου σε κατι απλο σε παρακαλω...Ποτε εγινε προσπαθεια για χτησιμο γηπεδου στον ολυμπιακο πριν το γηπεδο κοκκαλη,και ειπε οχι σε βοηθεια το κρατος;Και αν εσυ πιστευεις οτι
αν εβγαινε ενας επιχειρηματιας και ελεγε θελω να χτισω γηπεδο στον ολυμπιακο,το κρατος δεν θα βοηθουσε;

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε τι λαβανιστηρι ειναι αυτο στο κοκκαλη μαλακες  :jerking:
μπας και σε πληρωνει και σενα μαζι με το χρηστιδη  :uglystupid:
η διαφορα μας εμας των αεκτζηδων με εσας του κολλημενους γαυρους
ειναι οτι εμεις ποτε δε θεοποιησαμε κανενα λαμογιο :uglystupid:
προσωπικα τον μελλισανιδη τον θεωρω τεραστιο λαμογιο
και δεν θα αλλαξω γνωμη και να μου φερει και 10 πρωταθληματα :uglystupid:
αλλο το ενα αλλο το αλλο  :uglystupid:
αλλα εσεις να θεοποιητε τον εθνικο προμηθευτη (κοκκαλη) που μαζι με το μπομπολα
εχουν αποδεδηγμενα παρει τις περισοτερες υπερκοστολογησεις εργων
και προμηθειων στην ελλαδα ειναι τουλαχιστον ηλιθιο  :uglystupid:
μηπως ειστε και σεις ηλιθιοι?  :uglystupid:
η εχετε συμφερον  :think:

407159b.jpg

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αν εχεις τα αρχιδια εσυ να λες γατακι τον Μελισσανιδη που στην ουσια εισαι ενας κοκος απο μια κουραδα του,απλα φταστον..

Μην υποτιμάται, ρε μαλάκες, τον Περσόνα.

Ο Περσόνας είναι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ μας.

Έχει περγαμηνές.

Εκεί που χέζει, πάει και γλύφει...και μετά ξαναχέζει...

Έχει ξωκύλει πάλι και βγάζει γέλιο...Αφήστε το παιδί να εκφραστεί...Το έχει ανάγκη... :2funny: :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Φιλε απαντησε μου σε κατι απλο σε παρακαλω...Ποτε εγινε προσπαθεια για χτησιμο γηπεδου στον ολυμπιακο πριν το γηπεδο κοκκαλη,και ειπε οχι σε βοηθεια το κρατος;Και αν εσυ πιστευεις οτι
αν εβγαινε ενας επιχειρηματιας και ελεγε θελω να χτισω γηπεδο στον ολυμπιακο,το κρατος δεν θα βοηθουσε;

Nα  σου  απαντησω  εγω.......Αρχες  δεκαετιας  70 ο  Γουλανδρης  ξεκινησε  

να  κατασκευαζει στο  ρεντη  σταδιο  80.000  αρχικη  εκτιμηση  ,το  οποιο  το  εφτιαξε  

εως  τις  15  με   20  χιλιαδες  .........και  σταματησε  γιατι  το   κρατος

δεν ν εδωσε  ουτε  ΜΙΑ  ΔΡΑΧΜΗ............

Αυτο  το  γηπεδο  γκρεμισε  ο  Κοκκαλης  και  εφτιαξε  το  προπονητικο......

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μην υποτιμάται, ρε μαλάκες, τον Περσόνα.

Ο Περσόνας είναι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ μας.

Έχει περγαμηνές.

Εκεί που χέζει, πάει και γλύφει...και μετά ξαναχέζει...

Έχει ξωκύλει πάλι και βγάζει γέλιο...Αφήστε το παιδί να εκφραστεί...Το έχει ανάγκη... :2funny: :2funny:
τωρα υποστηριζει τον γαυρο αρα ειναι το αλτερ εγκο του ο πλεζουρας.
μετα που θα υποστηριζει τον βαζελο θα ειναι ο περσονας.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
www.redsagainsthemachine.gr/articles/120809/stadio-karaiskaki-xarismeno-apo-kratos]http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120809/stadio-karaiskaki-xarismeno-apo-kratos[/url]

Τι βλέπουμε λοιπόν, ειδικά στις δύο τελευταίες ΣΦΟΔΡΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ εφημερίδες?

1) ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΚΚΑΛΗ 'Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Η ΓΓΑ παρεχώρησε ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ, όχι την κυριότητα του σταδίου. Τι θα πει αυτό με απλά λόγια? Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ή Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ Ή ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ Ή ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΚΙΝΗΤΟ.

2) ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, απλώς για 15 χρόνια η ΓΓΑ δεν θα εισπράττει ''ενοίκιο'', ποσοστό δηλαδή από τα εισιτήρια και τις λοιπές χρήσεις του Σταδίου. Ήταν το σκόντο που έγινε, επειδή ακριβώς ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

3) Η παραχώρηση γίνεται για 49 χρόνια και τότε θα επιστραφεί το στάδιο στη ΓΓΑ, σε όποια κατάσταση είναι τότε. Βέβαια, πριν επιστραφεί, εκεί θα παίζει ο Ολυμπιακός, άρα δεν τον συμφέρει να παίζει σε γήπεδο της πλάκας, ούτε και θα του επιτρέψουν οι διεθνείς και εγχώριοι θεσμικοί φορείς να το πράξει. Έτσι, το επιχείρημα ''σε τι κατάσταση θα παραδωθεί τότε? Ερείπιο θα είναι'', πάει περίπατο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom