master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ποιος απο εμας εχει πει γατακι τον κοκκαλη;ετσι ετσι ακριβως....ενω εσεις να λετε για τον κοκκαλη? εμεις διασκεδαζουμε .....
Ποιος απο εμας εχει πει γατακι τον κοκκαλη;ετσι ετσι ακριβως....ενω εσεις να λετε για τον κοκκαλη? εμεις διασκεδαζουμε .....
Ποιος απο εμας εχει πει γατακι τον κοκκαλη;
Είναι και έδρα των Εθνικών ομάδων.Συντηρηται επειδη παιζεται εσεις..
Είναι και έδρα των Εθνικών ομάδων.
ρε βλαμμενε εκθιαστη του κοκκαληΕ και;
Τα λεφτά το 75 ο Κόκκαλης τα μοιραζε με βαλίτσες.
ρευστό ζρεστό χρήμα.
Ο Κόκκαλης έχει ρίξει τρελλά φράγκα στην ελληνική αγορά για να φτάσει εκεί που έφτασε.
ερχεται τώρα και το γατάκι ο μάγιας να το παίξει κόκκαλης.
ουτε μια τρίχα απ τ αρχίδια του.
Αυτοδημιουργητος μεν, γατάκι δε.
ελα ρε ...ενα μοντεμ????ρε βλαμμενε εκθιαστη του κοκκαλη
που τα βρηκε ο κοκκαλης τα λεφτα και εκανε τις τρελες μπιζνες
που επερνε τις προμηθειες του οτε σε 10πλασιες τιμες υπερκοστολογημενες
με φωτογραφικο διαγωνισμο
τα λεφτα του ελληνα φορολογουμενου χρησιμοποιουσε για να
κανει ο γαυρος μεταγραφες και περιφανευεσε και απο πανω γελοιε
Υ.Γ ενα μοντεμ isdn της ιντρακομ που μου ειχε δωσει παλια ο οτε δεν δουλεψε ποτε
μα αυτο σημαινει ρε παιδια ολυμπιακο εργο...εννοειται οτι σε ενα ποσοστο θα συμβαλλει ΚΑΙ η επιτροπη Ο.Α.ξεχνας παντως οτι το γηπεδο χρησιμοποιηθηκε και στους ολυμπιακους αγωνες,αρα το κρατος ειχε ενα νεο γηπεδο για να κανει τη δουλεια του με μονο 8 εκ οπως λες,αντι να ξοδεψει 68εκ οπως παλι λες και αυτο πρεπει να θεωρειται παρανομο και μη θεμιτο?
Εγω κατι αλλο θα σε ρωτησω να δω αν εχεις μυαλο.
οχι ...δεν εχω....και δεν ειναι αυτα που λεω...ειναι αυτα που εγιναν και οπως ακριβως εγιναν...Χριστιδη εισαι λαθος σε καποια απο αυτα που ειπες.Εχεις ορεξη να το συζητησουμε η θα μου πεις τα τρελα σου οτι δεν συζητας και τετοια παλι;
Οπως παντα.Λογικοτατο.Πες μου κατι.Πριν το γηπεδο του κοκκαλη,εγινε καποια προσπαθεια απο καποιον για να φτιαχτει γηπεδο για τον ολυμπιακο;Και ειπε οχι το κρατος;Επειδη δεν γνωριζω για αυτο ρωταω.Αν γνωριζεις σε παρακαλω απαντησε,το εχω απορια χρονια αυτο.οχι ...δεν εχω....και δεν ειναι αυτα που λεω...ειναι αυτα που εγιναν και οπως ακριβως εγιναν...
αλλα η απαντηση παραμενι η ιδια ...
οχι δεν εχω ορεξη να συζητησω μαζι σου αυτο το θεμα...
αλλο ισως ναι...αυτο οχι....
ε αει γαμησου τελικα...Δηλαδη ο ολυμπιακος εχει γηπεδο τωρα χριστιδη;ανηκει στον ερασιτεχνη οσφπ το γηπεδο;
να σου πω...εμενα προσωπικα μη μου χαλιζεις τα αρχιδια ...Οπως παντα.Λογικοτατο.Πες μου κατι.Πριν το γηπεδο του κοκκαλη,εγινε καποια προσπαθεια απο καποιον για να φτιαχτει γηπεδο για τον ολυμπιακο;Και ειπε οχι το κρατος;Επειδη δεν γνωριζω για αυτο ρωταω.Αν γνωριζεις σε παρακαλω απαντησε,το εχω απορια χρονια αυτο.
Ουτε σε ειρωνευομαι ουτε σε βασανιζω.Μια απλη ερωτηση.Ποτε εγινε μια σοβαρη προσπαθεια απο καποιον προεδρο,για να φτιαξετε δικο σας γηπεδο πριν το γηπεδο κοκκαλη.να σου πω...εμενα προσωπικα μη μου χαλιζεις τα αρχιδια ...
μονος σου λες οτι δεν εχω γηπεδο .εσυ εχεις απο το 1930 και σου καβλωσε και το γκρεμισες ....οποτε εμενα που δεν ειχα και δεν εχω του ταλαιπωρου μη μοτυ ζαλιζεις τα αρχιδια...
ειναι σα να πιανεις εναν αστεγο εσυ που εχεις σπιτι και να τον ειρωνευεσαι και να τον βασανιζεις επειδη δεν εχει σπιτι...
δειξε λιγη μεγαλοψυχια και μη με βασανιζεις...
δεν ξερω ρε τυπε...μη με παιδευεις...δεν γνωριζω...παντως γνωριζω οτι σιγουρα δεν του παραχωρηθηκε το 1929 απο τον βεμνιζελο οπως σε σενα...Ουτε σε ειρωνευομαι ουτε σε βασανιζω.Μια απλη ερωτηση.Ποτε εγινε μια σοβαρη προσπαθεια απο καποιον προεδρο,για να φτιαξετε δικο σας γηπεδο πριν το γηπεδο κοκκαλη.
και φυσικα ο "μεγαλος" σωκρατης ηταν πολυ μαγκας που επαιρνε τις δουελεις του δημοσιου σε 10 πλασιες τιμες απ οτι αξιζαν απ τους φιλους του πασοκους και με αυτα τα λεφτα τα δικα μου και τα δικα σου εκανε μεταγραφεςκαι να ξερετε και κατι....τον κοκκαλη μαλακα δεν τον πιανει κανενας...επειδη ηξερε τι λαμογια υπαρχουν την ωρα που αυτος ηταν κυριος και για χρηση 2 χρονων εκανεΜΟΝΟΣ του ανακατασκευη στη ριζουπολη αλλα και επειδη εφτιαξε γηπεδο (οχι περιβαλλοντες χωρους λεμε γηπεδο) ΜΟΝΟΣ του με δικα του κονδυλια ,εχει υπογραψει συμβαση πως ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ....
με λιγα λογια αν κανει την μαλακια ο σγουρος και δωσει 20 χαρτια στην αεκ για γηπεδο ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ θα πρεπει να δωσει η πολιτεια και 20 στο καραισκακης...απο που;;δεν ξερω ουτε με νοιαζει...
μαλακα τον μεγαλο σωκρατη δεν μπορουν να τον πιασουν κατι γατακια δασκαλοι οδηγησης
Nαι αυτη η συμβαση θα ισχυε αν ανηκε ακομα στον κοκκαλη το καραισκακη.Αν δεν κανω λαθος το εχει πουλησει.Βοηθησε με αν γνωριζεις.Το εχει ακομη ο κοκκαλης;Και αν υπαρχει αυτη η συμφωνια με τους νεους αγοραστες;και να ξερετε και κατι....τον κοκκαλη μαλακα δεν τον πιανει κανενας...επειδη ηξερε τι λαμογια υπαρχουν την ωρα που αυτος ηταν κυριος και για χρηση 2 χρονων εκανεΜΟΝΟΣ του ανακατασκευη στη ριζουπολη αλλα και επειδη εφτιαξε γηπεδο (οχι περιβαλλοντες χωρους λεμε γηπεδο) ΜΟΝΟΣ του με δικα του κονδυλια ,εχει υπογραψει συμβαση πως ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ....
με λιγα λογια αν κανει την μαλακια ο σγουρος και δωσει 20 χαρτια στην αεκ για γηπεδο ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ θα πρεπει να δωσει η πολιτεια και 20 στο καραισκακης...απο που;;δεν ξερω ουτε με νοιαζει...
μαλακα τον μεγαλο σωκρατη δεν μπορουν να τον πιασουν κατι γατακια δασκαλοι οδηγησης