Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
σκουζετε κωλογαυροι γιατι κινδυνευει η παραγκα σας  :uglystupid:
οχι δεν θελω να σας κερδιζουμε καθαρα
με 8-9 παικτες θα τελειωνετε τα ματς και με 2 πεναλτι
υπερ μας
για να μαθετε πως ποναει 15+ χρονια με τη κωλοπαραγκα
σας, να εχετε στερησει πρωταθληματα και κυπελλα
απ την αεκαρα και κατα συνεπεια και τον οικονομικο της
μαρασμο  :uglystupid:
αν επερνε πρωταθληματα θα εβγαινε τσαμπιονς λιγκ
θα προσελκυε επενδυτες, θα επερνε ευκολα λεφτα , μεταγραφες  :uglystupid:
δεν ειναι μονο τα τροπαια που μας κλεψατε
ειναι η ολη οπισθοδρομηση που μας υποχρεωσατε
με τη κωλοπαραγκα σας
ομαδα του δημοσιου
ε ομαδα του δημοσιου  :uglystupid:
(ο κοκκαλης εθνικος προμηθευτης)  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ε και;

Τα λεφτά το 75 ο Κόκκαλης τα μοιραζε με βαλίτσες.

ρευστό ζρεστό χρήμα.

Ο Κόκκαλης έχει ρίξει τρελλά φράγκα στην ελληνική αγορά για να φτάσει εκεί που έφτασε.

ερχεται τώρα και το γατάκι ο μάγιας να το παίξει κόκκαλης.

ουτε μια τρίχα απ τ αρχίδια του.

Αυτοδημιουργητος μεν, γατάκι δε.
ρε βλαμμενε εκθιαστη του κοκκαλη  :uglystupid:
που τα βρηκε ο κοκκαλης τα λεφτα και εκανε τις τρελες μπιζνες  :jerking:
που επερνε τις προμηθειες του οτε σε 10πλασιες τιμες υπερκοστολογημενες :uglystupid:
με φωτογραφικο διαγωνισμο  :uglystupid:
τα λεφτα του ελληνα φορολογουμενου χρησιμοποιουσε για να
κανει ο γαυρος μεταγραφες και περιφανευεσε και απο πανω γελοιε  :jerking:
Υ.Γ  ενα μοντεμ isdn της ιντρακομ που μου ειχε δωσει παλια ο οτε δεν δουλεψε ποτε  :uglystupid:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε βλαμμενε εκθιαστη του κοκκαλη  :uglystupid:
που τα βρηκε ο κοκκαλης τα λεφτα και εκανε τις τρελες μπιζνες  :jerking:
που επερνε τις προμηθειες του οτε σε 10πλασιες τιμες υπερκοστολογημενες :uglystupid:
με φωτογραφικο διαγωνισμο  :uglystupid:
τα λεφτα του ελληνα φορολογουμενου χρησιμοποιουσε για να
κανει ο γαυρος μεταγραφες και περιφανευεσε και απο πανω γελοιε  :jerking:
Υ.Γ  ενα μοντεμ isdn της ιντρακομ που μου ειχε δωσει παλια ο οτε δεν δουλεψε ποτε  :uglystupid:
ελα ρε ...ενα μοντεμ????

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ξεχνας παντως οτι το γηπεδο χρησιμοποιηθηκε και στους ολυμπιακους αγωνες,αρα το κρατος ειχε ενα νεο γηπεδο για να κανει τη δουλεια του με μονο 8 εκ οπως λες,αντι να ξοδεψει 68εκ οπως παλι λες και αυτο πρεπει να θεωρειται παρανομο και μη θεμιτο?
μα αυτο σημαινει ρε παιδια ολυμπιακο εργο...εννοειται οτι σε ενα ποσοστο θα συμβαλλει ΚΑΙ η επιτροπη Ο.Α.
το σκανδαλο ειναι αλλου...
το καραισκακης μπηκε επειδη ο γατος κοκκαλης ειχε προβλεψει οτι τα λαμογια της αεκ ΔΕΝ θα ειχαν ετοιμο φακελλο στην χρονικη διορια που ειχε θεσει η Ο.Ε. που σημαινει οτι ΑΝ η αεκ ειχε ετοιμο φακελλο (δηλαδη δανεια και εγγυητικες απο τραπεζες) σαφως και στη θεση του καραισκακης θα ηταν η φιλαδελεφεια...εξαλλου απο την επισημη αεκ ΚΑΝΕΝΑΣ ποτε δεν παραπονεθηκε για σκανδαλο και για κλοπη μιας και γνωριζαν πως αν μιλαγαν θα ενοιγε η Ε.ΟΑ τον φακελλο που σαφως ηταν ελλιπης και σαφως δεν ειχε τα απαραιτητα κονδυλια...
το σκανδαλο λοιπον ειναι για μενα (και για καθε λογικο ανθρωπο πιστευω) το εξης...
1)θεωρητικα η αεκ ειχε ιδιοκτητο γηπεδο ...που σημαινει πως η ενταξη της στα ολυμπιακα εργα απλα σημαινει βελτιωση του ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ....
2) ο θρυλος ΔΕΝ ειχε γηπεδο....που σημαινει με την ενταξη στα ολυμπιακα εργα εκτος απο την εξυπηρετηση της Ε.Ο.Α (που θα συνεβαινε και με την κατασκευη της φιλαδελφειας) θα ΑΠΟΚΤΟΥΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ (απο παραχωρηση του βενιζελου οπως εγινε στην αεκ) ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ....
και ρωταω τωρα εγω...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ να επιλεγεται να ''ευνοηθει'' μια ομαδα που εχει ηδη ενα γηπεδο απο μια που δεν ειχε;;ποιος το αποφασισε;;γιατι και με ποια κριτηρια;;οεο;;ρωταω τωρα εγω...απλα και πιστευω κατανοητα...
εχεις σπιτι δεν εχω σπιτι...επιλεγει το κρατος να ανακατασκευασεις-βελτιωσεις το δικο σου (με την συνδρομη της ΕΟΑ αλλωστε ειπαμε απο την αρχη αυτο σημαινει ολυμπιακο εργο οτι σε καποια σημεια υποστηρικτικα οπως περιβαλλοντες χωροι και λοιπα ειναι υποχρεωση της ΕΟΑ να κατασκευαστουν)απο το να φτιαξω εγω (παλι με τους ιδιους ορους που θα γινοτανε σε σενα ) δικο μου (που δεν εχω)...
και ξαναλεω ...αν η αεκ ειχε ετοιμο φακελλο και ειχε εξασφαλισει χρηματοδοτηση για κατασκευη γηπεδου απλα Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΣΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΟΠΩς ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕ....
αυτη ειναι αληθεια...μπραβο στους περισσοτερους λογικους αεκτζηδες που απο αυτοσεβασμο δεν μπαινουν να υποστηριξουν οτι το ψαρι ειναι κρεας ...οσο για τους αλλους...περαστικα τους...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Χριστιδη εισαι λαθος σε καποια απο αυτα που ειπες.Εχεις ορεξη να το συζητησουμε η θα μου πεις τα τρελα σου οτι δεν συζητας και τετοια παλι;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εγω κατι αλλο θα σε ρωτησω να δω αν εχεις μυαλο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...σταματα ρε μαλακα σε παρακαλω,,...η κοιλια μου απο τα γελια...
ακου λεει ...να δει ο μαστερ αν εχει μυαλο καποιος αλλος αχααχαχαχχαχαχαχα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Χριστιδη εισαι λαθος σε καποια απο αυτα που ειπες.Εχεις ορεξη να το συζητησουμε η θα μου πεις τα τρελα σου οτι δεν συζητας και τετοια παλι;
οχι ...δεν εχω....και δεν ειναι αυτα που λεω...ειναι αυτα που εγιναν και οπως ακριβως εγιναν...
αλλα η απαντηση παραμενι η ιδια ...
οχι δεν εχω ορεξη να συζητησω μαζι σου αυτο το θεμα...
αλλο ισως ναι...αυτο οχι....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δηλαδη ο ολυμπιακος εχει γηπεδο τωρα χριστιδη;ανηκει στον ερασιτεχνη οσφπ το γηπεδο; :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οχι ...δεν εχω....και δεν ειναι αυτα που λεω...ειναι αυτα που εγιναν και οπως ακριβως εγιναν...
αλλα η απαντηση παραμενι η ιδια ...
οχι δεν εχω ορεξη να συζητησω μαζι σου αυτο το θεμα...
αλλο ισως ναι...αυτο οχι....
Οπως παντα.Λογικοτατο.Πες μου κατι.Πριν το γηπεδο του κοκκαλη,εγινε καποια προσπαθεια απο καποιον για να φτιαχτει γηπεδο για τον ολυμπιακο;Και ειπε οχι το κρατος;Επειδη δεν γνωριζω για αυτο ρωταω.Αν γνωριζεις σε παρακαλω απαντησε,το εχω απορια χρονια αυτο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δηλαδη ο ολυμπιακος εχει γηπεδο τωρα χριστιδη;ανηκει στον ερασιτεχνη οσφπ το γηπεδο; :think:
ε αει γαμησου τελικα...
ΑΝ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΔΕΝ ΕΧΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ 2013 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΣΥ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ...
ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ ...
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΝΑ ΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΘΕΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ;;
ΑΝΤΕ ΓΑΜ,ΗΣΟΥ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ
ουτε ο μελισσανιδης (ο ιωαννης) τοσες κωλοτουμπες...
αν δεν εχει λοιπον ο ολυμπιακος γηπεδο να πεις του σγουρου να παραχωρησει γη και να δωσει 20 πακετα να φτιαξει ...ενταξει;;
α...και που σαι...μην ξεχασεις να πας εκει που σε εστειλα...αιντε παλι μαλακα...
εχει δεν εχει  :headbang: :headbang:την κολοκυθια θα παιξουθμε μεσημεριατικα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Οπως παντα.Λογικοτατο.Πες μου κατι.Πριν το γηπεδο του κοκκαλη,εγινε καποια προσπαθεια απο καποιον για να φτιαχτει γηπεδο για τον ολυμπιακο;Και ειπε οχι το κρατος;Επειδη δεν γνωριζω για αυτο ρωταω.Αν γνωριζεις σε παρακαλω απαντησε,το εχω απορια χρονια αυτο.
να σου πω...εμενα προσωπικα μη μου χαλιζεις τα αρχιδια ...
μονος σου λες οτι δεν εχω γηπεδο .εσυ εχεις απο το 1930 και σου καβλωσε και το γκρεμισες ....οποτε εμενα που δεν ειχα και δεν εχω του ταλαιπωρου μη μοτυ ζαλιζεις τα αρχιδια...
ειναι σα να πιανεις εναν αστεγο εσυ που εχεις σπιτι και να τον ειρωνευεσαι και να τον βασανιζεις επειδη δεν εχει σπιτι...
δειξε λιγη μεγαλοψυχια και μη με βασανιζεις...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
να σου πω...εμενα προσωπικα μη μου χαλιζεις τα αρχιδια ...
μονος σου λες οτι δεν εχω γηπεδο .εσυ εχεις απο το 1930 και σου καβλωσε και το γκρεμισες ....οποτε εμενα που δεν ειχα και δεν εχω του ταλαιπωρου μη μοτυ ζαλιζεις τα αρχιδια...
ειναι σα να πιανεις εναν αστεγο εσυ που εχεις σπιτι και να τον ειρωνευεσαι και να τον βασανιζεις επειδη δεν εχει σπιτι...
δειξε λιγη μεγαλοψυχια και μη με βασανιζεις...
Ουτε σε ειρωνευομαι ουτε σε βασανιζω.Μια απλη ερωτηση.Ποτε εγινε μια σοβαρη προσπαθεια απο καποιον προεδρο,για να φτιαξετε δικο σας γηπεδο πριν το γηπεδο κοκκαλη.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και να ξερετε και κατι....τον κοκκαλη μαλακα δεν τον πιανει κανενας...επειδη ηξερε τι λαμογια υπαρχουν την ωρα που αυτος ηταν κυριος και για χρηση 2 χρονων εκανεΜΟΝΟΣ του ανακατασκευη στη ριζουπολη αλλα και επειδη εφτιαξε γηπεδο (οχι περιβαλλοντες χωρους λεμε γηπεδο) ΜΟΝΟΣ του με δικα του κονδυλια ,εχει υπογραψει συμβαση πως ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ....
με λιγα λογια αν κανει την μαλακια ο σγουρος και δωσει 20 χαρτια στην αεκ για γηπεδο ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ θα πρεπει να δωσει η πολιτεια και 20 στο καραισκακης...απο που;;δεν ξερω ουτε με νοιαζει...
μαλακα τον μεγαλο σωκρατη δεν μπορουν να τον πιασουν κατι γατακια δασκαλοι οδηγησης  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ουτε σε ειρωνευομαι ουτε σε βασανιζω.Μια απλη ερωτηση.Ποτε εγινε μια σοβαρη προσπαθεια απο καποιον προεδρο,για να φτιαξετε δικο σας γηπεδο πριν το γηπεδο κοκκαλη.
δεν ξερω ρε τυπε...μη με παιδευεις...δεν γνωριζω...παντως γνωριζω οτι σιγουρα δεν του παραχωρηθηκε το 1929 απο τον βεμνιζελο οπως σε σενα...
αυτο μονο ξερω...δεν γνωριζω την απαντηση στο ερωτημα σου...πιθανον να εγινα πιθανον οχι ειλικρινα δεν ξερω...
ισως αν ειχαν ''παραχωρημεν'' γη απο το 1929 απο τον βενιζελο να ειχαν φτιαξει και γηπεδο...τι να σου πω τωρα;;δεν ξερω...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
και να ξερετε και κατι....τον κοκκαλη μαλακα δεν τον πιανει κανενας...επειδη ηξερε τι λαμογια υπαρχουν την ωρα που αυτος ηταν κυριος και για χρηση 2 χρονων εκανεΜΟΝΟΣ του ανακατασκευη στη ριζουπολη αλλα και επειδη εφτιαξε γηπεδο (οχι περιβαλλοντες χωρους λεμε γηπεδο) ΜΟΝΟΣ του με δικα του κονδυλια ,εχει υπογραψει συμβαση πως ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ....
με λιγα λογια αν κανει την μαλακια ο σγουρος και δωσει 20 χαρτια στην αεκ για γηπεδο ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ θα πρεπει να δωσει η πολιτεια και 20 στο καραισκακης...απο που;;δεν ξερω ουτε με νοιαζει...
μαλακα τον μεγαλο σωκρατη δεν μπορουν να τον πιασουν κατι γατακια δασκαλοι οδηγησης  :2funny:
και φυσικα ο "μεγαλος" σωκρατης  :jerking:  ηταν πολυ μαγκας  :jerking: που επαιρνε  τις δουελεις του δημοσιου σε 10 πλασιες τιμες απ οτι αξιζαν απ τους φιλους του πασοκους :uglystupid:  και με αυτα τα λεφτα τα δικα μου και τα δικα σου εκανε μεταγραφες  :uglystupid:
ποσο μαλακας εισαι ρε χρηστιδη να εκθειαζεις το κοκκαλη  :jerking:
κανε τουμπεκι σ αυτο το θεμα τουλαχιστον

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Nαι αυτη η συμβαση θα ισχυε αν ανηκε ακομα στον κοκκαλη το καραισκακη.Αν δεν κανω λαθος το εχει πουλησει.Βοηθησε με αν γνωριζεις.Το εχει ακομη ο κοκκαλης;Και αν υπαρχει αυτη η συμφωνια με τους νεους αγοραστες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom