Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τα ονειρα δεν εβλαψαν ποτε κανεναν. . .
Πως δεν εβλαψαν ρε τυπε..Δεν διαβαζεις νικολακοπουλο;Ονειρευοτανε το παιδι
οτι ΑΝ ο γαυρος περναγε τον ομιλο στο τσου λου θα εφτανε σιγουρα ημιτελικο.Για την
κατακτηση ειχε μια μικρη επιφυλαξη.Παλι καλα να λεμε.Ισως πιστευει οτι του χρονου
να το εχει στο τσεπακι με ολαιταν και ντεβιτσελι.Αν βεβαια δεν πεσει η λεβαντε
στον δρομο του.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Λες να ψάχνω λόγο υπαρξης στην ΑΕΚ; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Δεν είπα ότι το σενάριο αυτό είναι σίγουρο. Είπα ότι ΠΑΙΖΕΙ. Αν δει κανείς τη βαθμολογία της Ελλάδος στη σχετική λίστα της ΟΥΕΦΑ, θα καταλάβει πως τ επόμενα 2 χρόνια η Ελλάδα πρέπει να μαζέψει ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολους βαθμούς. Και με αστρέρα και ΠΑΣ στην ευρώπη είναι κομματάκι δύσκολο. Ρώτα όποιον ΟΣΦΠ δημοσιογράφο ξέρεις. Θα σου πει πως αν η συγκομιδή των βαθμών από τις Ελληνικές ομάδες είναι τόσο φτωχή τότε ο πρωταθλητής θα πρέπει να παίζει από Ιούλιο. Και όταν έχεις ν αντιμετωπίσει κάτι Νάπολι, κάτι Μαν σίτυ κτλπ στα προκριματικά τότε θα πρέπει να είσαι πολύ ΓΕΛΟΙΟΣ για να πιστέψεις ότι τις έχεις άνετα. Οπότε ο πρωταθλητής Ελλάδος θα χάσει τα 10+μύρια του Τσ Λ. Και επειδή για τ επόμενα χρόνια θα είναι ο ΟΣΦΠ αυτός τότε σε ρωτώ από που θα καλύψει ο χοντρός τη χασούρα; Από τη τσέπη του;  :huh: :rolleyes:
δεν εχω να προσθεσω κατι ...ισχυουν αυτα που ειπα πριν...ονειρεψου βαρελια για αλλους ...ειναι δικαιωμα σου...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μα δεν είναι ΜΟΝΟ για τους άλλους. Είναι ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. Έτσι όπως πάνε τα πράγματα στη βαθμολογία της ουέφα ο πρωταθλητής θα παίζει από Ιούλιο προκριματικά και οι άλλες Ελληνικές ομάδες από Ιούνιο (αν δε κάνω λάθος ΗΔΗ ο ΠΑΣ θα παίξει προκριματικά απ τον Ιούνιο). ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ πρόβλημα του ΟΣΦΠ. ΟΛΕΣ οι Ελληνικές ομάδες που θα είναι μέσα στα φαβορί για να παίξουν ευρώπη θα έχουν αυτό το πρόβλημα. ΟΛΕΣ. Και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ για να μπορέσουν να καλύψουν τη χασούρα τους θα ζητάνε μεγαλύτερα ποσοστά από το "στοίχημα", περισσότερη χρηματοδότηση από τον ΟΠΑΠ κτλπ. Κοινώς από το Μελισσάν. Και έτσι θα στήσει την παράγκα του. Αν δε μπορείς να καταλάβεις ότι ΔΕ σου τη λέω αλλά κρούω τον κώδονα του κινδύνου δε σου φταίω εγω..

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Πως δεν εβλαψαν ρε τυπε..Δεν διαβαζεις νικολακοπουλο;Ονειρευοτανε το παιδι
οτι ΑΝ ο γαυρος περναγε τον ομιλο στο τσου λου θα εφτανε σιγουρα ημιτελικο.Για την
κατακτηση ειχε μια μικρη επιφυλαξη.Παλι καλα να λεμε.Ισως πιστευει οτι του χρονου
να το εχει στο τσεπακι με ολαιταν και ντεβιτσελι.Αν βεβαια δεν πεσει η λεβαντε
στον δρομο του.
διαβαζω τους παντες και τα παντα,αλλα για πες μου,εσυ τι πιθανοτητες εχεις να βρεθει η Λεβαντε στο δρομο σου??? :huh:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
διαβαζω τους παντες και τα παντα,αλλα για πες μου,εσυ τι πιθανοτητες εχεις να βρεθει η Λεβαντε στο δρομο σου??? :huh:
Ελάχιστες...Η Νάπολι όμως; Ή η Μαν σίτυ; Ή η ρεάλ; Σε κανένα 4 χρόνια βεβαίως βεβαίως... :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μα δεν είναι ΜΟΝΟ για τους άλλους. Είναι ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. Έτσι όπως πάνε τα πράγματα στη βαθμολογία της ουέφα ο πρωταθλητής θα παίζει από Ιούλιο προκριματικά και οι άλλες Ελληνικές ομάδες από Ιούνιο (αν δε κάνω λάθος ΗΔΗ ο ΠΑΣ θα παίξει προκριματικά απ τον Ιούνιο). ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ πρόβλημα του ΟΣΦΠ. ΟΛΕΣ οι Ελληνικές ομάδες που θα είναι μέσα στα φαβορί για να παίξουν ευρώπη θα έχουν αυτό το πρόβλημα. ΟΛΕΣ. Και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ για να μπορέσουν να καλύψουν τη χασούρα τους θα ζητάνε μεγαλύτερα ποσοστά από το "στοίχημα", περισσότερη χρηματοδότηση από τον ΟΠΑΠ κτλπ. Κοινώς από το Μελισσάν. Και έτσι θα στήσει την παράγκα του. Αν δε μπορείς να καταλάβεις ότι ΔΕ σου τη λέω αλλά κρούω τον κώδονα του κινδύνου δε σου φταίω εγω..
αν αυτα πιστευεις καλα κανεις...στα δικα μου αυτια εξακολουθουν να ακουγονται παρηρηματικες ασυναρτησιες και ευσεβεις ποθοι ενος καρπαζωμενου που προσπαθει με αγωνια να βρεθει αυτος στην θεση εκεινου που του ριχνει τις σφαλιαρες...σορρυ γρηγορη αλλα εσυ πιστευεις αυτα και εγω ετουτα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αν αυτα πιστευεις καλα κανεις...στα δικα μου αυτια εξακολουθουν να ακουγονται παρηρηματικες ασυναρτησιες και ευσεβεις ποθοι ενος καρπαζωμενου που προσπαθει με αγωνια να βρεθει αυτος στην θεση εκεινου που του ριχνει τις σφαλιαρες...σορρυ γρηγορη αλλα εσυ πιστευεις αυτα και εγω ετουτα...
Δηλαδή εσύ πιστεύεις πως όταν κάποιος σου λέει, ότι έτσι όπως οι ελληνικές ομάδες μαζεύουν βαθμούς στην Ευρώπη, εύκολα μπορεί ο Μελισσάν να στήσει παράγκα (λόγο ότι θα κάνει κουμάντο στον ΟΠΑΠ και άρα στο που θα πηγαίνει το ζεστό χρήμα) ότι είναι "παρηρηματικές ασυναρτησίες"; Μακάρι.
Αλλά δε σου κάνει ΚΑΜΙΑ εντύπωση ότι ο Κόκκαλης προσπαθεί να παγώσει την πώληση του ΟΠΑΠ στον Μελισσάν, ούτε το γεγονός ότι με το που ολοκληρωθεί η πώληση του ΟΠΑΠ στον Μελισσάν (εννόω στην ομάδα που είναι μέλος) τότε θα φύγουν κάτι εξώδικα προς την Ιντραλοτ και θα βρεθεί αυτή έξω από το "στοίχημα";
Στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, με τη κρίση που παίζει και θα παίζει τ επόμενα χρόνια, όποιος ελέγχει τον ΟΠΑΠ ελέγχει και τη ρουλέτα και αποφασίζει αυτός που θα κάτσει η μπίλια.
Και σε ρωτάω, έτσι από απορία. Πλην του ΟΣΦΠ ποιες άλλες Ελληνικές ομάδες θα δώσουν πόντους στην Ελλάδα. Άντε σου λέω εγώ ο ΠΑΟΚ να περάσει τους ομίλους του ΟΥΕΦΑ. Θα δώσει ο ΠΑΣ ή ο Αστέρας Τρίπολης; Σεπτέμβριο θα είμαστε και θα είσαι εσύ και ο ΠΑΟΚ να δίνουν βαθμούς, όσο οι αντίπαλοι μας θα έχουν χάσει μία ομάδα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
:2funny:  εχεις ξεφυυυυυγ...
Εδώ σε 2 χρόνια θα έχουμε γήπεδο, που θα είναι και εκκλησία μαζί και δε ξέρω και εγώ τι άλλο (μπορεί να είναι και μεταφερόμενο να το παίρνουμε μαζί μας όπου και αν παίζουμε), το ότι σε κανένα 4 χρόνια μπορεί να συναντήσουμε καμία Νάπολι στο δρόμο μας σου έκανε εντύπωση;;;  :grin: :grin: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δηλαδή εσύ πιστεύεις πως όταν κάποιος σου λέει, ότι έτσι όπως οι ελληνικές ομάδες μαζεύουν βαθμούς στην Ευρώπη, εύκολα μπορεί ο Μελισσάν να στήσει παράγκα (λόγο ότι θα κάνει κουμάντο στον ΟΠΑΠ και άρα στο που θα πηγαίνει το ζεστό χρήμα) ότι είναι "παρηρηματικές ασυναρτησίες"; Μακάρι.
Αλλά δε σου κάνει ΚΑΜΙΑ εντύπωση ότι ο Κόκκαλης προσπαθεί να παγώσει την πώληση του ΟΠΑΠ στον Μελισσάν, ούτε το γεγονός ότι με το που ολοκληρωθεί η πώληση του ΟΠΑΠ στον Μελισσάν (εννόω στην ομάδα που είναι μέλος) τότε θα φύγουν κάτι εξώδικα προς την Ιντραλοτ και θα βρεθεί αυτή έξω από το "στοίχημα";
Στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, με τη κρίση που παίζει και θα παίζει τ επόμενα χρόνια, όποιος ελέγχει τον ΟΠΑΠ ελέγχει και τη ρουλέτα και αποφασίζει αυτός που θα κάτσει η μπίλια.
Και σε ρωτάω, έτσι από απορία. Πλην του ΟΣΦΠ ποιες άλλες Ελληνικές ομάδες θα δώσουν πόντους στην Ελλάδα. Άντε σου λέω εγώ ο ΠΑΟΚ να περάσει τους ομίλους του ΟΥΕΦΑ. Θα δώσει ο ΠΑΣ ή ο Αστέρας Τρίπολης; Σεπτέμβριο θα είμαστε και θα είσαι εσύ και ο ΠΑΟΚ να δίνουν βαθμούς, όσο οι αντίπαλοι μας θα έχουν χάσει μία ομάδα.
ακου γρηγορη...εγω την ακρη μου την εχω βρει....λεγεται μαρινακης...αρρωστος και με τρελλο χαρτι...εσυ εισαι στο ψαξιμο να βρεις την δικια σου με ενα λαμογιο που δε εριξε τρεις κατηγοριες για να σε παρει τζαμπα....ενα λαμογιο που τον διατηρουν μαγκα κατι παπαγαακια της κακιας ωρας....τι να πω ρε φιλε....ψαχτηνα την ακρη ....δεν εχεις και αλλη επιλογη ετσιμκαι αλλοιως....αλλα μην μπερδευεσαι προς το παρον με μεν α που την εχω ηδη βρει ...αυτα και ηρεμα γιατι αυτες οι συζητησεις μπορει να τραβηξουν μεχρι πρωιας και ακρη να μην εχει βγει...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ακου γρηγορη...εγω την ακρη μου την εχω βρει....λεγεται μαρινακης...αρρωστος και με τρελλο χαρτι...εσυ εισαι στο ψαξιμο να βρεις την δικια σου με ενα λαμογιο που δε εριξε τρεις κατηγοριες για να σε παρει τζαμπα....ενα λαμογιο που τον διατηρουν μαγκα κατι παπαγαακια της κακιας ωρας....τι να πω ρε φιλε....ψαχτηνα την ακρη ....δεν εχεις και αλλη επιλογη ετσιμκαι αλλοιως....αλλα μην μπερδευεσαι προς το παρον με μεν α που την εχω ηδη βρει ...αυτα και ηρεμα γιατι αυτες οι συζητησεις μπορει να τραβηξουν μεχρι πρωιας και ακρη να μην εχει βγει...
Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου; Ο Μελισσάν επειδή ακριβώς είναι ΚΑΙ λαμόγιο, δεν είναι μαλάκας να μπει σε μια τέτοια περιπέτεια για τη ψυχή της μάνας του. Γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις. Και ΦΥΣΙΚΑ και ξέρει ότι με τη ξηρασία που υπάρχει στη συγκέντρωση βαθμών θα είναι πολύ πιο εύκολο γι αυτόν (από τη στιγμη που ο ΟΠΑΠ περάσει στην ομάδα που είναι μέλος) να στήσει την παράγκα του. Και όταν τη χτίσει, τότε πολύ απλά ΟΥΤΕ ο Μαρινάκης θα μπορέσει να πληρώνει τις χασούρες του ΟΣΦΠ (γιατί μη νομίζεις και ο Μαρινάκης δεν είναι κανένας μαλάκας όσο άρρωστος και αν είναι).
Α! Και κάτι ακόμα όσο αφορά το χαρτί. Όσο χαρτί και αν έχει (που σου το λέω επειδή είμαι μέσα στο τομέα που κινείται και ο Μαρινάκης) δεν έχει παραπάνω από του Μελισσάν. Βέβαια και οι 2 μπροστά σε κάτι Αγγελικούσιδες και κάτι Φράγκους κλάνουν 2 μάντρες....Επίσης και 1δις να έχει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ περιουσία δε θα κάτσει να το δώσει για τον ΟΣΦΠ. Όχι ο Μαρινάκης συγκεκριμένα. Ο ΚΑΘΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι ρε Χρηστίδη σε έπιασε πόνος για την ΑΕΚ που δεν θα έχει στο κουμάντο τους άφαντους "σωτήρες" και τα κουκλάκια που βάζανε για μπροστινούς αλλά τον πουθενά Μελισσανίδη!Άμα άρχισες από τώρα την κλάψα... :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Δεν μπορουν παιδι μου , αν δεν ασχοληθουν μαζί μας. Περιμεναν με χαρα να κανουν σχόλια για τον υποβιβασμο μας και οταν ειδαν οτι δεν μας <<αγγιζουν>> οι ειρωνειες  , στεναχωρηθηκαν περισσοτερο απο εμας.
Και τωρα , με τουλαχιστον 2 χρόνια θεωρητικα , χωρις αμεση σχεση των ομαδων μας, εξακολουθουν να ασχολουνται με το τι κανουμε και τι σχεδιαζουμε (ως συλλογος , οπαδοι , διοικηση). Κατα τα άλλα ειμαστε το <<Αεκακι>> για αυτους και δεν μας υπολογιζουν. Μα γιατι δεν ασχολουνται με τις ομαδαρες της Κοπρολιγκας? ΑΣΤΕΡΑΣ , ΑΡΗΣ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ , ΞΑΝΘΗ , ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ,ΚΑΛΟΝΗ... Τοσες και τόσες ομαδες υπαρχουν και τόσα ντερμπυ θα δωσουν την νεα χρονιά.
Αφηστε  μας να παιζουμε στα χωραφια. Θα τα πουμε οταν θα έρθει η ώρα μας (σας).

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Απορώ πάντως την απόφαση που πήρε ο Τίγρης για το γήπεδο! Ούτε 2000 δεν θα βάζει μέσα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ναι ρε Χρηστίδη σε έπιασε πόνος για την ΑΕΚ που δεν θα έχει στο κουμάντο τους άφαντους "σωτήρες" και τα κουκλάκια που βάζανε για μπροστινούς αλλά τον πουθενά Μελισσανίδη!Άμα άρχισες από τώρα την κλάψα... :2funny:
καμμια σχεση ρε γατε...ουτε καν με ενδιαφερει τι κανει η αεκ και μπαινω εδω μια στο τοσο και αν...ειλικρινα δεν ασχολουμαι καν...ετυχε να δω ενα ποσταρισμα του γρηφορη που μιλαγε για ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ κατρακυλα του γαυρου και πανω σε αυτο ποσταρισα...
επαιζε τον πητ παπαδακο και μυριζε την μαστουρα σαν την πυθια...οτι ο γαυρος αν και αν και αν και  παρααν αυτο και το αλλο...
και θα εχει προβλημα....
και του ειπα οτι εγω τον μπροστινο μου τον εχω τσεκαριεμενο και αν χρειαστει θα το τρανηξει το καρο απο τη λασπη...
ενω ο δικος σου με τις μεθοδολογιες του παρα τα τοσα παρακαλια ουτε σε εσωσε αντιθετα σε εριξε και το ξερεις και αναλαμβανει μια ομαδα γ εθνικης προφανως γιατι δεν μπορει να αναλαβει μια ομαδα σουπερλιγκ και να την καθαρισει (δικη μου σκεψη αν θες την ασπαζεσαι ) σε αντιθεση με τον δικο ου που την ανελαβε και τα εχωσε για να την καθαρισει και δεν την εριξε τρεις κατηγοριες για να την παρει τζαμπα  ;) ...και θα δουμε αν οδηγησει σωστα...ΘΑ δουμε...ενω τον αλλο ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΔΕΙ...
αυτο ειπα...
εγω μιλαω με γεγονοτα και πραγματικοτητες και ο γρηγορης με υποθεσεις και ευσεβεις ποθους προσπαθωνταςν να δει το μελλον...
εσυ που ειδες το κλαμα ειλικρινα δεν καταλαβαινω...εκτος να κανεις πλακα οποτε ολα καλα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
καμμια σχεση ρε γατε...ουτε καν με ενδιαφερει τι κανει η αεκ και μπαινω εδω μια στο τοσο και αν...ειλικρινα δεν ασχολουμαι καν...ετυχε να δω ενα ποσταρισμα του γρηφορη που μιλαγε για ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ κατρακυλα του γαυρου και πανω σε αυτο ποσταρισα...
επαιζε τον πητ παπαδακο και μυριζε την μαστουρα σαν την πυθια...οτι ο γαυρος αν και αν και αν και  παρααν αυτο και το αλλο...
και θα εχει προβλημα....
και του ειπα οτι εγω τον μπροστινο μου τον εχω τσεκαριεμενο και αν χρειαστει θα το τρανηξει το καρο απο τη λασπη...
ενω ο δικος σου με τις μεθοδολογιες του παρα τα τοσα παρακαλια ουτε σε εσωσε αντιθετα σε εριξε και το ξερεις και αναλαμβανει μια ομαδα γ εθνικης προφανως γιατι δεν μπορει να αναλαβει μια ομαδα σουπερλιγκ και να την καθαρισει (δικη μου σκεψη αν θες την ασπαζεσαι ) σε αντιθεση με τον δικο ου που την ανελαβε και τα εχωσε για να την καθαρισει και δεν την εριξε τρεις κατηγοριες για να την παρει τζαμπα  ;) ...και θα δουμε αν οδηγησει σωστα...ΘΑ δουμε...ενω τον αλλο ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΔΕΙ...
αυτο ειπα...
εγω μιλαω με γεγονοτα και πραγματικοτητες και ο γρηγορης με υποθεσεις και ευσεβεις ποθους προσπαθωνταςν να δει το μελλον...
εσυ που ειδες το κλαμα ειλικρινα δεν καταλαβαινω...εκτος να κανεις πλακα οποτε ολα καλα...
Σε αυτό που λέει ο Γρηγόρης μέχρι ένα σημείο έχει απόλυτο δίκιο!Είναι δεδομένο ότι σε λίγα χρόνια ο πρωταθλητής θα έχει πρόβλημα στις Ευρωπαικές κληρώσεις με την κατρακύλα που έχουμε πάρει σαν χώρα...
Τι τσεκάρισες μωρέ με τον δικό σου!Έτοιμη ομάδα πήρε με καρατσεκαρισμένα κέρδη...για σύγκρινε την ομάδα που έχεις σήμερα με αυτή που είχες παλιότερα με Καρεμπέδες κλπ και μετά πες μου πως το πάει το κάρο...
Ο Μελισσανίδης έκανε την επιλογή του...δεν είχε σκοπό να φορτωθεί μια 50άρα χρέη από τους προηγούμενους...να πάρει μια ομάδα με ανύπαρκτο ρόστερ που θα ήθελε άλλη μια 20-30άρα για να γίνει άμεσα ανταγωνιστική και να πρέπει να σπρώξει ταυτόχρονα και το θέμα ανέγερσης του νέου γηπέδου με ότι έξοδα αυτό συνεπάγεται!Κανείς σοβαρός ΑΕΚτζής δεν μπορεί να του ρίξει ευθύνες!Θα μπορούσε να μείνει στην άκρη και να συνεχίσουν τα κουκλάκια των σωτήρων στην Κοπρολίγκ...όπως και προφανώς θα σε βόλευε! ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Σε αυτό που λέει ο Γρηγόρης μέχρι ένα σημείο έχει απόλυτο δίκιο!Είναι δεδομένο ότι σε λίγα χρόνια ο πρωταθλητής θα έχει πρόβλημα στις Ευρωπαικές κληρώσεις με την κατρακύλα που έχουμε πάρει σαν χώρα...
Τι τσεκάρισες μωρέ με τον δικό σου!Έτοιμη ομάδα πήρε με καρατσεκαρισμένα κέρδη...για σύγκρινε την ομάδα που έχεις σήμερα με αυτή που είχες παλιότερα με Καρεμπέδες κλπ και μετά πες μου πως το πάει το κάρο...
Ο Μελισσανίδης έκανε την επιλογή του...δεν είχε σκοπό να φορτωθεί μια 50άρα χρέη από τους προηγούμενους...να πάρει μια ομάδα με ανύπαρκτο ρόστερ που θα ήθελε άλλη μια 20-30άρα για να γίνει άμεσα ανταγωνιστική και να πρέπει να σπρώξει ταυτόχρονα και το θέμα ανέγερσης του νέου γηπέδου με ότι έξοδα αυτό συνεπάγεται!Κανείς σοβαρός ΑΕΚτζής δεν μπορεί να του ρίξει ευθύνες!Θα μπορούσε να μείνει στην άκρη και να συνεχίσουν τα κουκλάκια των σωτήρων στην Κοπρολίγκ...όπως και προφανώς θα σε βόλευε! ;)
αντε ξανα η γνωστη διαδικασια που βαριεμαι και κουραζομαι...ας ειναι θα κανω μια τελικη προσπαθεια...
τσεκαρισμενος σημαινει το εξης:Ε Χ Ω Σ Ε ξερεις ελληνικα;; Ε Χ Ω Σ Ε...δεν το αμφισβητει κανενας...
εχωσε και πηρε ομαδα...και την ΚΑΘΑΡΙΣΕ απο οποπιοδηποτε χρεος και απο οποια τρυπα...δεν εριξε κατηγορια για να παρει τζαμπα...
και μπαινοντας εκανε μεταγραφη 22 μυρια (ομαδα και πενταετες συμβολαιο)
με την εισοδο δηλαδη με το καλημερα ΕΧΩΣΕ ενα νουμερο...μικρο μεγαλο οπως το βλεπει ο καθενας ...καμμια κατοσταρα ηταν παντως...
τωρα αν στην πορεια πηρε χαμπαρι οτι σε αυτην την αγορα τετοιες κινησεις (ριερα) ειναι χωρις νοημα και διορθωσε ειναι αλλο θεμα...
ομως ΕΧΩΣΕ...νοιωσε ...ο ενας εκατομυρια και ο αλλος λογια και αρθρα του τσακιρη και του αποδυτηριακαι περι του ποσο μαγκας ειναι ο τιγρης...
βεβια σε αυτη τη κολοχωρα ο κυριος εκατο ζεστα και μετρητα μυρια ειναι ισος μπορει και χειροτερος απο τον κυριο αμπσολουτλυ ναθινγκ παρα μονο πουρα και μαγκια μεσω αρθρων σε σ;αιτ για ιστοριες με ξυλοδαρμους δυο πρεζακηδων στην πλατεια μεμου  ;)
ξαναλεω γιατι μαλλον δεν ενοιωσες και γιαυτο με παραθεσες...
τσεκ ισον 100 πακετα με το καλημερα...
οζι τσεκ ισον μπλα μπλα ,χαμενες πατριδες ,αγιες σοφιες ,συνεντευξεις ,και ''μεγαλεπιβολα πλανα'' για ρισταρτ...
προσπαθησε σε παρακαλω να μην με αναγκασεις να επανελθω...δεν ειναι δυνατον να ξανακανεις μετα απο αυτο αλλη παραθεση...
παρα μονο αν εχεις να πεις οτι ο μαρινακης δεν εχωσε η οτι ο τιγρης εχωσε...
αν οχι θα εισαι εκτος θεματος ρε φιλε γιατι απλα εγω αυτα λεω  ;)
σε θεωρω γατο...μη το διαψευσεις αυτο...
ειναι ο κυριος εκατο και ζεστα και ειναι ο κυριος μπλα μπλα αλλα απο μαρουλι...
οσο γιατ το τι ομαδες ειχα και το τι ομαδες εχω αστο...αλλο θεμα αλλης ωρας καμμια σχεση με το θεμα που συζηταμε...
και αν θα εχει προβλημα ο θρυλος στην πορεια αυτο θα αντικατοπτριζεται ΜΟΝΟ στην ευρωπη ...μιας και εδω θα ειναι αιωνια κυριαρχος ...αν αλλαξει αυτο ελα να τα πουμε...αλλα μεχρι να γινει δεν ειναι αναγκη να αναλωνομαστε σε παπαρολογιες...
στην ευρωπη μπορει να μην προχωραει αλλα αυτο δεν εχει σχεση με δω...λες αν δεν εχει τα εσοδα του τσου λου ο μαρινακης να καθεται και να χανει τα πρωταθληματα εδω απο ποιονν;;απο σενα  η απο τον αλασκουζο;;
αλα και αυτο να γινει ΟΤΑΝ θα γινει τα λεμε...
μεχρι στιγμης ξαναλεω ...
ο κυριος εκατο και ζεστα και ο κυριος τιποτα  ;)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
επαιζε τον πητ παπαδακο και μυριζε την μαστουρα σαν την πυθια...οτι ο γαυρος αν και αν και αν και  παρααν αυτο και το αλλο...
και θα εχει προβλημα....
ενω ο δικος σου με τις μεθοδολογιες του παρα τα τοσα παρακαλια ουτε σε εσωσε αντιθετα σε εριξε και το ξερεις και αναλαμβανει μια ομαδα γ εθνικης προφανως γιατι δεν μπορει να αναλαβει μια ομαδα σουπερλιγκ και να την καθαρισει (δικη μου σκεψη αν θες την ασπαζεσαι ) σε αντιθεση με τον δικο ου που την ανελαβε και τα εχωσε για να την καθαρισει και δεν την εριξε τρεις κατηγοριες για να την παρει τζαμπα  ;) ...και θα δουμε αν οδηγησει σωστα...ΘΑ δουμε...ενω τον αλλο ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΔΕΙ...
αυτο ειπα...

αν ο γαύρος είχε τόσα πολλά παραμάγαζα εσωτερικά όπως η χανούμα μας, τόσα χρέη που είναι 180 μύρια όχι 50, ομάδα ανταγωνιστική ούτε του Πανθρακικού και χωρίς δικό της γήπεδο και προπονητικό το ίδιο θα έκαναν και οι δικοί σου να είσαι σίγουρος...μην ξεχνάς πως τον γαύρο τον έχουν κάνει δύο μαγαζιά ,το ένα για το γήπεδο με άλλους ιδιοκτήτες ο ένας φυλακή, και το άλλο για το αγωνιστικό τμήμα και την παράγκα ,ΕΠΟ, σουπερλίγκα,διαιτησία κλπ...

Καλός ο χοντρός σου αλλά μπιζνεσμαν δεν είναι ,οπαδός είναι ...μπίζνες έκανε ο Σώκρατες...ο χοντρός τρώει από τα έτοιμα και δεν χτίζει στο μέλλον ...και αν δεν έχεις δει πως έχετε κοντήνει θα το δεις σύντομα....οταν το ταβάνι κονταίνει και η κάμαρα στενεύει αναγκαστικά όλοι ή σκύβουν ή κονταίνουν...
Δες απλά τις αποφάσεις του για αγοραπωλησίες ποδοσφαιριστών και θα καταλάβεις...όχι μόνο δεν έφερε Ριβάλντους και Καρεμπέδες...όχι μόνο δεν αγόρασε όπως ο προηγούμενος ότι κινείται άνω του μετρίου στην εγχώρια αγορά...αλλά άφησε να φύγουν χωρίς σοβαρό αντικαταστάτη Μιραλάδες και προπονητές...

Εντάξει θα μου πεις σε 3 χρόνια θα κλείνετε 20ετία και λογικό θα είναι να έχει επέλθει κορεσμός πολύπλευρος και πολυεπίπεδος ...όπως όλες οι αυτοκρατορίες έτσι και σε αυτή θα αρχίσει η παρακμή....το θέμα είναι είστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσετε ή θα πάτε όλοι σε ψυχολόγους...   

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ο Μελισσανίδης έκανε την επιλογή του...[size=20pt]δεν είχε σκοπό να φορτωθεί μια 50άρα χρέη από τους προηγούμενους.[/size]..να πάρει μια ομάδα με ανύπαρκτο ρόστερ που θα ήθελε άλλη μια 20-30άρα για να γίνει άμεσα ανταγωνιστική και να πρέπει να σπρώξει ταυτόχρονα και το θέμα ανέγερσης του νέου γηπέδου με ότι έξοδα αυτό συνεπάγεται!Κανείς σοβαρός ΑΕΚτζής δεν μπορεί να του ρίξει ευθύνες!Θα μπορούσε να μείνει στην άκρη και να συνεχίσουν τα κουκλάκια των σωτήρων στην Κοπρολίγκ...όπως και προφανώς θα σε βόλευε! ;)
μονος σου τα λες ...΄που σκατα διαφωνεις μαζι μου δεν γνωριζω...ο ενας δεν ειχε και ο αλλος ειχε...και μην ξεχνας...ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ....Ο τυπος μπηκε στα δυσκολα ;) και δεν ειχε αξασφαλισμενο τιποτα ...Τ Ι Π Ο Τ  Α.....
εχωσε πηρε ομαδα εβγαλε το καρο οπως προειπα και οδηγαει...ο αλλος (το λες και μονος σου) ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΑΛΛΩΝ...
αφου τα βλεπεις και τα λες τι σκατα με παραθετεις;;
ο ενας τσεκαριστηκε (εχωσε) ο αλλος ΔΕΝ τσεκαριστηκε (δεν εχωσε)  :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom