Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
αν ο γαύρος είχε τόσα πολλά παραμάγαζα εσωτερικά όπως η χανούμα μας, τόσα χρέη που είναι 180 μύρια όχι 50, ομάδα ανταγωνιστική ούτε του Πανθρακικού και χωρίς δικό της γήπεδο και προπονητικό το ίδιο θα έκαναν και οι δικοί σου να είσαι σίγουρος...μην ξεχνάς πως τον γαύρο τον έχουν κάνει δύο μαγαζιά ,το ένα για το γήπεδο με άλλους ιδιοκτήτες ο ένας φυλακή, και το άλλο για το αγωνιστικό τμήμα και την παράγκα ,ΕΠΟ, σουπερλίγκα,διαιτησία κλπ...

Καλός ο χοντρός σου αλλά μπιζνεσμαν δεν είναι ,οπαδός είναι ...μπίζνες έκανε ο Σώκρατες...ο χοντρός τρώει από τα έτοιμα και δεν χτίζει στο μέλλον ...και αν δεν έχεις δει πως έχετε κοντήνει θα το δεις σύντομα....οταν το ταβάνι κονταίνει και η κάμαρα στενεύει αναγκαστικά όλοι ή σκύβουν ή κονταίνουν...
Δες απλά τις αποφάσεις του για αγοραπωλησίες ποδοσφαιριστών και θα καταλάβεις...όχι μόνο δεν έφερε Ριβάλντους και Καρεμπέδες...όχι μόνο δεν αγόρασε όπως ο προηγούμενος ότι κινείται άνω του μετρίου στην εγχώρια αγορά...αλλά άφησε να φύγουν χωρίς σοβαρό αντικαταστάτη Μιραλάδες και προπονητές...

Εντάξει θα μου πεις σε 3 χρόνια θα κλείνετε 20ετία και λογικό θα είναι να έχει επέλθει κορεσμός πολύπλευρος και πολυεπίπεδος ...όπως όλες οι αυτοκρατορίες έτσι και σε αυτή θα αρχίσει η παρακμή....το θέμα είναι είστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσετε ή θα πάτε όλοι σε ψυχολόγους...   
ξερεις οτι σε κανω κεφι ...σεβομαι την αποψη σου (διαφωνω βεβαιως) αλλα δεν προκειται να μπω με σοβαρα ατομα σε διαδικασιες με παραγκες και ρεστα...ειλικρινα αν σε ειχα για καραγκιοζη θα ασχολιομουνα  με τον γνωστο μου τροπο...με σενα αφως δεν το κανω.......
μη με παρεξηγησεις .... καποια στιγμη θα τα πουμε (αν θελεις) αλλα πλιζ χωρις παραγκες και παραρτηματα...αν θεωρεις οτι δεν γινεται ετσι καλη καρδια ...εγω παντως να ξερεις με ενδιαφερον διαβαζω τις αποψεις σου

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
ξερεις οτι σε κανω κεφι ...σεβομαι την αποψη σου (διαφωνω βεβαιως) αλλα δεν προκειται να μπω με σοβαρα ατομα σε διαδικασιες με παραγκες και ρεστα...ειλικρινα αν σε ειχα για καραγκιοζη θα ασχολιομουνα  με τον γνωστο μου τροπο...με σενα αφως δεν το κανω.......
μη με παρεξηγησεις .... καποια στιγμη θα τα πουμε (αν θελεις) αλλα πλιζ χωρις παραγκες και παραρτηματα...αν θεωρεις οτι δεν γινεται ετσι καλη καρδια ...εγω παντως να ξερεις με ενδιαφερον διαβαζω τις αποψεις σου

εντάξει ρε συ το σέβομαι αυτό που λες και sorry για τις παράγκες κλπ (αυτό βέβαια δεν αναιρεί ότι είχατε καλή ομάδα)...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
e41b7ab51c0ffb6f8ed1a685de1939ed_273319.jpg
σαν μαυσωλείο είναι το γραφείο του  :huh:
www.aek365.com/a-273319/fwtografia-tou-zeugous-kordero-mesa-apo-to-grafeio-tou-tigrh.htm]http://www.aek365.com/a-273319/fwtografia-tou-zeugous-kordero-mesa-apo-to-grafeio-tou-tigrh.htm[/url]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
εντάξει ρε συ το σέβομαι αυτό που λες και sorry για τις παράγκες κλπ (αυτό βέβαια δεν αναιρεί ότι είχατε καλή ομάδα)...
οχι απλα στο λεω γιατι αν προκειται να γινει καποια στιγμη μια συζητηση ,αν μπουνε στη μεση παραγκες και παραρτηματα θα χαθουμε στο δρομο και δεν θα εχει νοημα...
γιατι αν πουμε την λεξη παραγκα σημαινει οτι καμμια αλλη κουνεβτα δεν εχει νοημα...τι να συζητησουμε αν παραδεχτουμε οτι οτι και να γινοτανε μια ομαδα θα ειχε ευνοια και εξασφαλισμενο τιτλο ...
θα αρχισω εγω να λεω μα πως γινεται επι παραγκας να εχω παρει πρωταθλημα δυο φορες σε ισοβαθμοιες ,να το εχω παρει και αλλη μια επειδη εκανε μαλακια η καλαμαρια (που σημαινει οτι αν δεν εκανε το επαιρνες εσυ αρα πως σκατα λειτουργησε η παραγκα ),η οτι το εχασα και δυο χρονιες και μαλιστα με παραπονα απο την διαιτησια (λαθος η σωστα δεν εχει σημασια ψωνες για δουρο και κακο υπηρχαν) κλπ κλπ...
και σταματανε ολα εκει και εσυ θα λες για παραγκες και παραρτηματα και εγω θα προσπαθω να αποδειξω το αντιθετο...
γιαυτο σου λεω οταν πραγματικα υπαρχει περιπτωση να γινει συζητηση επιπεδου σε θεματα που αφορουν το ποδοσφαιρο δεν χρειαζονται θεματα που αποπροσανατολιζουν...γιαυτο σου ειπα πριν οτι δεν γουσταρω με παρτη σου να συζητησω τετοια θεματα γιατι θα πρεπει να ριξουμε επιπεδο και δεν κανει...εγω στο καβλι μου το εχω κανει χιλιαδες φορες συνειδητα και ειμαι'' βρεγμενος'' ...εσυ ομως;;γιατι να αλλοιωθεις;; ;)
εχεις δει ποτε με το ναυαρχοπ.χ. να μιλαμε για παραγκες;;υπαρχει λογος;;
τα λεμε τυπε...εσυ στο μεταξυ να μας τιμας με την παρουσια σου στα αθλητικα...ολοι οι σωστοι καλοδεχουμενοι  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Η μαλακια ηταν της γκαγκατσοΕΠΟ οχι της καλαμαριας,μην ξεχνιομαστε.Το δελτιο του το εβγαλε κανονικοτατα του Βαλνερ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
για να στο πω διαφορετικα...παρε παραδειγμα στο μπασκετ...θεωρεις πως αν μιλαγα με ενα σοβαρο βαζελο οπως ο κιρονας  θα του ελεγα παπαριες για την διαιτησια;;
με εχεις για καμμια αδερφη που ψαχνει για δικαιολογιες;;οχι βεβαια...
ακομα και ενας τυφλος θα εβλεπε οτι ο βαζελος ηταν πιο καλος θες ,πιο συγκεντρωμενος θες οπως θες πεστο ...και το πηρε φυσικα δικαια...
λαθη σαφως γινανε απο την διαιτησια και ηταν συντριπτικα κατα μου...αλλα αυτο ειναι μονο και μονο η αιτια γθια να υπαρξει αλλοθι απο τον γαυρο ωστε να αμφισβητησει το δικαιο της κατακτησης του πρωταθληματος απο τον πουστη....
αλλα με τους σκατοβαζελους που μπαινουν εδω τι θες να πω;;σοβαρα πραγματα;;
τρεφω απεριοριστο σεβασμο στην ομαδα μπασκετ του πουστη φετος...πραγματικα δεν το περιμενα...πολυ σκληρη ομαδα που πολυ δυσκολα χανει...τοειχα πει και μετα απο καποιο ματς με μπαρτσα...
δεν φοβαμαι να παραδεχτω την αξια του αντιπαλου...
απλα δεν θα το κανω σε καραγκιοζηδες που εμφανιζονται μονο τοτε  ;)
και να σου πω και το αλλο;
και τον ζακια προσωπικα τον παραδεχομαι...μαγκας αποδειχτηκε...αυτο που δεν μου αρεσει και με τρελλαινει ειναι η αντιμετωπιση που εχει απο τα μεσα...ειναι διαφορετικη απο αυτη που εχει ο μαρινακης η οπ κοκκαλης...αυτο με τρελλαινει...αυτος πολυ καλα ξηγιεται..
γιαυτο σου λεω...εγω αυτος ειμαι οποτε αμα αρχισουμε για παραγκες δεν εχει νοημα...οτι αλλο γουσταρεις ξερεις που θα με βρεις  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Η μαλακια ηταν της γκαγκατσοΕΠΟ οχι της καλαμαριας,μην ξεχνιομαστε.Το δελτιο του το εβγαλε κανονικοτατα του Βαλνερ.
καλα...σαλτα και φερε μου την εισπραξη...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
χριστιδη προσεχε που κουρευεσαι τυπε. :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το λευκό το βάζο στο βάθος το βλέπεις; Ε η αξία του παίζει να είναι σε χρήματα τόση όσο είναι τα λεφτά που βγάζεις εσύ σε 10 χρόνια (και παίζει να λέω και λίγα). Δεν έχω πάει στο γραφείο του αλλά έτυχε να μπω σε γραφείο υψηλού στελέχους και μου έπεσαν τ αρχίδια στο πάτωμα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Το λευκό το βάζο στο βάθος το βλέπεις; Ε η αξία του παίζει να είναι σε χρήματα τόση όσο είναι τα λεφτά που βγάζεις εσύ σε 10 χρόνια (και παίζει να λέω και λίγα). Δεν έχω πάει στο γραφείο του αλλά έτυχε να μπω σε γραφείο υψηλού στελέχους και μου έπεσαν τ αρχίδια στο πάτωμα...
Που να μπεις στο δικο μου Γρηγορη εκει να δεις τι θα παθεις.Να δεις και μια δοκιμο που εχω φετος να σου τρεχει το σαλιο μεχρι να παθεις αφυδατωση.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αντε ξανα η γνωστη διαδικασια που βαριεμαι και κουραζομαι...ας ειναι θα κανω μια τελικη προσπαθεια...
τσεκαρισμενος σημαινει το εξης:Ε Χ Ω Σ Ε ξερεις ελληνικα;; Ε Χ Ω Σ Ε...δεν το αμφισβητει κανενας...
εχωσε και πηρε ομαδα...και την ΚΑΘΑΡΙΣΕ απο οποπιοδηποτε χρεος και απο οποια τρυπα...δεν εριξε κατηγορια για να παρει τζαμπα...
και μπαινοντας εκανε μεταγραφη 22 μυρια (ομαδα και πενταετες συμβολαιο)
με την εισοδο δηλαδη με το καλημερα ΕΧΩΣΕ ενα νουμερο...μικρο μεγαλο οπως το βλεπει ο καθενας ...καμμια κατοσταρα ηταν παντως...
τωρα αν στην πορεια πηρε χαμπαρι οτι σε αυτην την αγορα τετοιες κινησεις (ριερα) ειναι χωρις νοημα και διορθωσε ειναι αλλο θεμα...
ομως ΕΧΩΣΕ...νοιωσε ...ο ενας εκατομυρια και ο αλλος λογια και αρθρα του τσακιρη και του αποδυτηριακαι περι του ποσο μαγκας ειναι ο τιγρης...
βεβια σε αυτη τη κολοχωρα ο κυριος εκατο ζεστα και μετρητα μυρια ειναι ισος μπορει και χειροτερος απο τον κυριο αμπσολουτλυ ναθινγκ παρα μονο πουρα και μαγκια μεσω αρθρων σε σ;αιτ για ιστοριες με ξυλοδαρμους δυο πρεζακηδων στην πλατεια μεμου  ;)
ξαναλεω γιατι μαλλον δεν ενοιωσες και γιαυτο με παραθεσες...
τσεκ ισον 100 πακετα με το καλημερα...
οζι τσεκ ισον μπλα μπλα ,χαμενες πατριδες ,αγιες σοφιες ,συνεντευξεις ,και ''μεγαλεπιβολα πλανα'' για ρισταρτ...
προσπαθησε σε παρακαλω να μην με αναγκασεις να επανελθω...δεν ειναι δυνατον να ξανακανεις μετα απο αυτο αλλη παραθεση...
παρα μονο αν εχεις να πεις οτι ο μαρινακης δεν εχωσε η οτι ο τιγρης εχωσε...
αν οχι θα εισαι εκτος θεματος ρε φιλε γιατι απλα εγω αυτα λεω  ;)
σε θεωρω γατο...μη το διαψευσεις αυτο...
ειναι ο κυριος εκατο και ζεστα και ειναι ο κυριος μπλα μπλα αλλα απο μαρουλι...
οσο γιατ το τι ομαδες ειχα και το τι ομαδες εχω αστο...αλλο θεμα αλλης ωρας καμμια σχεση με το θεμα που συζηταμε...
και αν θα εχει προβλημα ο θρυλος στην πορεια αυτο θα αντικατοπτριζεται ΜΟΝΟ στην ευρωπη ...μιας και εδω θα ειναι αιωνια κυριαρχος ...αν αλλαξει αυτο ελα να τα πουμε...αλλα μεχρι να γινει δεν ειναι αναγκη να αναλωνομαστε σε παπαρολογιες...
στην ευρωπη μπορει να μην προχωραει αλλα αυτο δεν εχει σχεση με δω...λες αν δεν εχει τα εσοδα του τσου λου ο μαρινακης να καθεται και να χανει τα πρωταθληματα εδω απο ποιονν;;απο σενα  η απο τον αλασκουζο;;
αλα και αυτο να γινει ΟΤΑΝ θα γινει τα λεμε...
μεχρι στιγμης ξαναλεω ...
ο κυριος εκατο και ζεστα και ο κυριος τιποτα  ;)
100 εκ ΕΥΡΩ; Δηλαδή θες να μου πεις ότι πήγε στην τράπεζα και είπε βγάλτε μου σας παρακαλώ από τον λογαριασμό μου στα Νησιά του Μαν 100 μυριάκια να πάρω τη θρυλάρα να γουσταρίζω; Πας καλά; Δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα που λες. Δε μπορώ να ξέρω πόσο του στοίχισε ο ΟΣΦΠ για να τον αγοράσει (τις μετοχές του Κόκκαλη) αλλά σίγουρα ΔΕ τ έδωσε ντάγκα και επιτόπου. Μπορεί (λέω ΜΠΟΡΕΙ) να πήρε δάνειο από τράπεζα με εγγυήσεις τα σίγουρα κέρδη από τηλεοπτικά ή κάτι άλλο. Επίσης μη ξεχνάς πως ο Μιραλλάς ήρθε σχεδόν ΤΖΑΜΠΑ. Δανεικό τον είχατε τον πρώτο χρόνο και με ελάχιστο ποσό πώλησης (αν θυμάμαι καλά κάπου στα 1.5εκ ευρώ. Και πάλι ΑΝ δε κάνω λάθος ο Μιραλλάς ήρθε όσο ήταν ο Κόκκαλης στον ΟΣΦΠ). Επίσης αν δε κάνω λάθος την ίδια χρονιά σας έφυγε ο Παπαδόπουλος για κανένα μυριάκη και τώρα ο παίκτης (4 χρόνια μετά) κοστολογείται για 7μύρα.
Επίσης. Χρέη; Είχε ο ΟΣΦΠ χρέη; Σοβαρά; Δηλαδή ο μέγας Κόκκαλης που είχε βάλει στα 15 χρόνια στον ΟΣΦΠ 200 μύρια (έτσι έχει πει ο ίδιος) άφησε ΧΡΕΗ;  :huh:
Πρόσεχε. ΔΕ σου λέω ότι δεν έβαλε λεφτά στον ΟΣΦΠ. Έβαλε. Αλλά όχι 100 μύρια που λες εσύ και ΦΥΣΙΚΑ όχι ζεστά. Με 100 μύρια ζεστά έτσι όπως το λες εσύ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΙΖΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Π-Ο-Υ-Θ-Ε-Ν-Α. Να τ έδωσε (και πάλι λέω πως 100 δεν είναι) σε δόσεις ναι. Ντάγκα ντάγκα ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ.
Και κατάλαβε τι σου λέω. Έξυπνος άνθρωπος είσαι. Όταν δεν έχεις τα λεφτά του Τσ Λ θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ να κατεβάσεις το μπάτζετ σου. Ειδικά με το ότι πρέπει σε 2 χρόνια οι ομάδες θα πρέπει να έχουν ισοσκελή ισολογισμό εσύ, εγώ, ο ΠΑΟ, ο ΠΑΟΚ δε ΓΙΝΕΤΑΙ να έχουμε τεραστιες διαφορές στ έξοδα/έσοδα. Άρα ΚΑΙ εσύ θα πρέπει να ρίξεις το μπάτζετ σου στ επίπεδα πχ του ΠΑΟΚ ή του ΠΑΟ. Και τότε ΝΑΙ θα κινδυνεύεις να το χάσεις από τα καρντάσια...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Που να μπεις στο δικο μου Γρηγορη εκει να δεις τι θα παθεις.Να δεις και μια δοκιμο που εχω φετος να σου τρεχει το σαλιο μεχρι να παθεις αφυδατωση.
Κ. Αγγελικούση! Εσείς;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
για να στο πω διαφορετικα...παρε παραδειγμα στο μπασκετ...θεωρεις πως αν μιλαγα με ενα σοβαρο βαζελο οπως ο κιρονας  θα του ελεγα παπαριες για την διαιτησια;;
με εχεις για καμμια αδερφη που ψαχνει για δικαιολογιες;;οχι βεβαια...
ακομα και ενας τυφλος θα εβλεπε οτι ο βαζελος ηταν πιο καλος θες ,πιο συγκεντρωμενος θες οπως θες πεστο ...και το πηρε φυσικα δικαια...
λαθη σαφως γινανε απο την διαιτησια και ηταν συντριπτικα κατα μου...αλλα αυτο ειναι μονο και μονο η αιτια γθια να υπαρξει αλλοθι απο τον γαυρο ωστε να αμφισβητησει το δικαιο της κατακτησης του πρωταθληματος απο τον πουστη....
αλλα με τους σκατοβαζελους που μπαινουν εδω τι θες να πω;;σοβαρα πραγματα;;
τρεφω απεριοριστο σεβασμο στην ομαδα μπασκετ του πουστη φετος...πραγματικα δεν το περιμενα...πολυ σκληρη ομαδα που πολυ δυσκολα χανει...τοειχα πει και μετα απο καποιο ματς με μπαρτσα...
δεν φοβαμαι να παραδεχτω την αξια του αντιπαλου...
απλα δεν θα το κανω σε καραγκιοζηδες που εμφανιζονται μονο τοτε  ;)
και να σου πω και το αλλο;
και τον ζακια προσωπικα τον παραδεχομαι...μαγκας αποδειχτηκε...αυτο που δεν μου αρεσει και με τρελλαινει ειναι η αντιμετωπιση που εχει απο τα μεσα...ειναι διαφορετικη απο αυτη που εχει ο μαρινακης η οπ κοκκαλης...αυτο με τρελλαινει...αυτος πολυ καλα ξηγιεται..
γιαυτο σου λεω...εγω αυτος ειμαι οποτε αμα αρχισουμε για παραγκες δεν εχει νοημα...οτι αλλο γουσταρεις ξερεις που θα με βρεις  :grin:
Διχασμένη προσωπικότητα είσαι ρε τύπε! Αφού μπορείς να κάνεις σοβαρή κουβέντα γιατί το παίζεις Δρ. Τζέκυλ και κος Χάυντ και μας τρελαίνεις;

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Κινεζικο?
Οχι απο την Ομονοια αλλά απο δυναστεια εννοω. :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Κινεζικο?
Οχι απο την Ομονοια αλλά απο δυναστεια εννοω. :grin:
Μονο για το βαζο μιλαμε;Ο χωρος υποδοχης ειναι μεγαλυτερος απο τα σπιτια πολλων...
Απιστευτη εξελιξη για εναν τυπο που ξεκινησε με ενα αυτοκινητακι σε σχολη οδηγων..
Μεγαλη μαγκια του οτι καταφερε.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Μονο για το βαζο μιλαμε;Ο χωρος υποδοχης ειναι μεγαλυτερος απο τα σπιτια πολλων...
Απιστευτη εξελιξη για εναν τυπο που ξεκινησε με ενα αυτοκινητακι σε σχολη οδηγων..
[size=20pt]«Ακου, φίλε. Το όνομά μου έχει μέλι, έχει όμως και σανίδα. Εξαρτάται από το τι θέλει κανένας από εμένα»![/size]

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλά ναι δε το συζητάω. Ο χώρος υποδοχής του κτηρίου είναι άντε γεια. Εντομεταξύ έχει εκεί και 2 μοντέλα από δυο πλοία που έχει φτιάξει στην Κορέα. Το ένα το λένε και "Tiger"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. Άσε που έχει και μπουτίκ AEGEAN μέσα  :o. Συν ότι εάν είσαι επισκέπτης στον χώρο (πας να δεις κάποιον) και φεύγεις και σταματήσεις να δεις κάτι οι φύλακες πολύ ευγενικά σου λένε να αποχωρήσεις  :idiot: :idiot: :idiot:
Βέβαια από την άλλη ο χώρος υποδοχής του Μαρινάκη μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλος (εδώ που τα λέμε λίγα κτήρια στον Πειραιά είναι τόσο μεγάλα και τόσο επιβλητικά όσο αυτό της AEGEAN (ιδιόκτητο αν δε κάνω λάθος) αλλά ο κερατας έχει βάλει φόρα παρτίδα τα 3 πρωταθλήματα (υποθέτω πως είναι ρέπλικες τα κύπελα που έχει κοτσάρει)  >:(

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Δε μπόρεσες στην Ελλάδα να πάρεις έναν τίτλο, πήρες ήδη έναν στην Αργεντινή και διεκδικείς άλλον έναν. Είσαι μεγάλη παικτούρα και μακράν ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ξένος παίκτης που ήρθε στην Ελλάδα σε αυτή την ηλικία. ΑΝ κάποιοι έβλεπαν λίγο καλύτερα (Ντούσαν) και σε χρησιμοποιούσαν εκεί που αποδίδεις καλύτερα θα ήσουν τώρα σε κορυφαία ομάδα της Ευρώπης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Δε μπόρεσες στην Ελλάδα να πάρεις έναν τίτλο, πήρες ήδη έναν στην Αργεντινή και διεκδικείς άλλον έναν. Είσαι μεγάλη παικτούρα και μακράν ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ξένος παίκτης που ήρθε στην Ελλάδα σε αυτή την ηλικία. ΑΝ κάποιοι έβλεπαν λίγο καλύτερα (Ντούσαν) και σε χρησιμοποιούσαν εκεί που αποδίδεις καλύτερα θα ήσουν τώρα σε κορυφαία ομάδα της Ευρώπης.
Ναι, η θεση που επαιζε του εφταιγε του τεμπελαρου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom