Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
ξερεις οτι σε κανω κεφι ...σεβομαι την αποψη σου (διαφωνω βεβαιως) αλλα δεν προκειται να μπω με σοβαρα ατομα σε διαδικασιες με παραγκες και ρεστα...ειλικρινα αν σε ειχα για καραγκιοζη θα ασχολιομουνα με τον γνωστο μου τροπο...με σενα αφως δεν το κανω.......αν ο γαύρος είχε τόσα πολλά παραμάγαζα εσωτερικά όπως η χανούμα μας, τόσα χρέη που είναι 180 μύρια όχι 50, ομάδα ανταγωνιστική ούτε του Πανθρακικού και χωρίς δικό της γήπεδο και προπονητικό το ίδιο θα έκαναν και οι δικοί σου να είσαι σίγουρος...μην ξεχνάς πως τον γαύρο τον έχουν κάνει δύο μαγαζιά ,το ένα για το γήπεδο με άλλους ιδιοκτήτες ο ένας φυλακή, και το άλλο για το αγωνιστικό τμήμα και την παράγκα ,ΕΠΟ, σουπερλίγκα,διαιτησία κλπ...
Καλός ο χοντρός σου αλλά μπιζνεσμαν δεν είναι ,οπαδός είναι ...μπίζνες έκανε ο Σώκρατες...ο χοντρός τρώει από τα έτοιμα και δεν χτίζει στο μέλλον ...και αν δεν έχεις δει πως έχετε κοντήνει θα το δεις σύντομα....οταν το ταβάνι κονταίνει και η κάμαρα στενεύει αναγκαστικά όλοι ή σκύβουν ή κονταίνουν...
Δες απλά τις αποφάσεις του για αγοραπωλησίες ποδοσφαιριστών και θα καταλάβεις...όχι μόνο δεν έφερε Ριβάλντους και Καρεμπέδες...όχι μόνο δεν αγόρασε όπως ο προηγούμενος ότι κινείται άνω του μετρίου στην εγχώρια αγορά...αλλά άφησε να φύγουν χωρίς σοβαρό αντικαταστάτη Μιραλάδες και προπονητές...
Εντάξει θα μου πεις σε 3 χρόνια θα κλείνετε 20ετία και λογικό θα είναι να έχει επέλθει κορεσμός πολύπλευρος και πολυεπίπεδος ...όπως όλες οι αυτοκρατορίες έτσι και σε αυτή θα αρχίσει η παρακμή....το θέμα είναι είστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσετε ή θα πάτε όλοι σε ψυχολόγους...
μη με παρεξηγησεις .... καποια στιγμη θα τα πουμε (αν θελεις) αλλα πλιζ χωρις παραγκες και παραρτηματα...αν θεωρεις οτι δεν γινεται ετσι καλη καρδια ...εγω παντως να ξερεις με ενδιαφερον διαβαζω τις αποψεις σου