Αντε ρε παπαρα που ψαχνεις δικαιολογιες για να βγαλεις την ομαδα σου καθαρη. Ποιο γηπεδο που χρησιμοποιεις εχτισες εσυ με δικα σου λεφτα 100%? Το Καραισκακη που απο σταδιο έγινε γηπεδο , μπηκε στο φακελο των ολυμπιακων αγωνων και μεχρη και τα μαγαζια φτιαχτηκαν με λεφτα απο το προγραμμα αναπλασης του περιβαλλοντα χώρου? Και μετά δοθηκε σε επιχειρηματια να το διαχειριζεται.Το Σ.Ε.Φ ή το Μελινα Μερκουρη που το εβαψες κοκκινο και εβαλες και 5-6 σημαιες να κυματιζουν?
Για την κριση συμφωνω και εγω. Ας πει το κρατος οτι σταματα ολα τα εργα και να δωσει τα λεφτα στους συνταξιουχους. Εδω σου λεει οτι χτιζει γηπεδα σε ολη την αττικη σαν ανταποδοτικο τελος στους πολιτες. Τον ρωτησαν στο σκαι για τι δεν βαζει τα λεφτα για να φτιαξει αποχετευτικο στην ανατολικη αττικη και ειπε οτι εχει παρει προγραμμα εσπα 112 εκατομμυρια και για εκει. Ξερεις αν δεν εχει παρει και για γηπεδα και τα μοιραζει?
Κοψε τις μαλακιες για παραγραφες. Η ομαδα πτωχευσε και υποβιβαστικε. Φυσικα προσωπα υπαρχουν για να παρει το δημοσιο τα χρωστουμενα. Αν λειτουργουσε το μπουρδελο που λεγεται ελληνικο κρατος , θα τα ειχε παρει νωριτερα και δεν θα εφτανε η ομαδα εκει που εφτασε. Οπως βεβαια , θα ειχαν παει μεσα και οι δικοι σου προεδροι που τους εχεις περι πολλου. Αλλα ειπαμε , ειναι μπουρδελο και κυβερνανε μαφιοζοι. Στην ιταλια δεν ειχαν προβλημα να ριξουν Μιλαν και Γιουβεντους. Εδω ο Ολυμπιακος ειναι μην αγγιζεται. Αι φτυστα τα μπουτια σου να κανεις τσουλήθρα
τυπε μου ζηλευω την ευφραδεια λογου σου και το πειστικο των επιχειρηματων σου.βεβαια με μπερδεψες λιγο μιας και παλι για τον κακο ολυμπιακο μας ειπες και για τις ατασθαλιες του αλλα δεν πειραζει ισως να μπερδευτηκες και καποια στιγμη μας την αποψη σου και για την ομαδα σου και την επιχορηγηση...γιατι και εγω αυτο ειπα...οτι ενω εχετε αποψη για τον γαυρο για την αεκαρα ολα καλα
Τεσπα...δακρυσα οταν ανεφερες για το βαρυ φορτιο που κληθηκε να πληρωσει η φτωχη πλην τιμια ομαδα σου..ριγη συγκινησης διαπερασν το κορμι μου οταν μιλησες για το δυσβασταχτο μονοπατι της καθαρσης μεσω υποβιβασμου και πτωχευσης...
Συγκινηθηκα ειλικρινα οταν καταλαβα με τι σκληρο και ακομψο τροπο αναγκαστηκε η αεκ να πληρωσει χρεη που δημιουργησαν στο ονομα τηε κακοι και πονηροι ανθρωποι...
Μονο μια απορια ρε τυπε...αν μπορεις μιας και δειχνεις να ξερεις...
Το υπερσυγχρονο γηπεδο με τα υπογεια παρκινγκ και τους αετους που θα πετανε ατενιζοντας τις χαμενες πατριδες θα τα φτιαξει η πτωχευμενη η η απτωχευτη αεκ?
Και αν το κανει η απτωχευτη μηπως τα λεφτα που θα βαλει πανω απο τα 20 που θα κανει δωρο το κρατος ηταν καλυτερο μιας και ακουω για περηφανειες κλπ κλπ να τα εδινε για σβησιμο των χρεων της πτωχευμενης ,να γλιτωσει και στο κρατος τα 20 που θα εδινε?
Λεω τωρα εγω που δεν ξερω και πολλα....
Μιας και γνωριζω οτι εσεις οι αεκτζηδες ειστε τιμιοι και ηθικοι και δεν θελετε σκιες που μπορει να λερωνουν την εικονα της ομαδας σας...
Να μην βρεθει κανενας κακεντρεχης να πει το παραμικρο....
Για χαρισμενα χρεη μεσω μεθοδευμενης πτωχευσης...
Να μην πει καποιος χρηστιδης πχ. Οτι ρεφιλε εσενα σε εκρινε πτωχευμενο το κρατος γιατι δεν ειχες να φας και μολις λογω πτωχευσης σου διεγραψε τα χρεη εσυ πας και φτιαχνεις βιλλα με πισινα?
Λεω τωρα εγω τυπε που δεν ξερω τα πολλα και εχω υπεραπλουστευμενη σκεψη...
Τι λες?η. Απτωχευτη θα φτιαξει το παλατι?