SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
ΔΕΝ έκοψα το γήπεδο όταν γύρισε ο Ντούσαν σα προπονητής του ΟΣΦΠ. Έκοψα ΚΑΘΕ επαφή με ορίτζιναλ. Για κάποια χρόνια είχαν μείνει κάποια φιλαράκια μου αλλά έκοψαν και αυτά όταν κατάλαβαν τι έκανε η ορίτζιναλ στο μπάσκετ. Το γήπεδο το έκοψα όταν γύρισε ξανά ο Ντούσαν στην ΑΕΚ. Δεν ήθελα να πηγαίνω και να τον βλέπω αυτόν με την φόρμα της ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ (αλήθεια τότε ποιος έβαζε ποιον πάνω από την ΑΕΚ;;; ) και το υπόλοιπο γήπεδο να βρίζει την ορίτζιναλ. Όταν ξαναγύρισε έτσι και αλλιώς ήμουν εξωτερικό, αλλά και Ελλάδα να ήμουν ΠΑΛΙ δε θα πήγαινα (το διαρκείας μου βέβαια τ αγόρασα για να στηρίζω οικονομικά την ομάδα. Και σε κανονική τιμή, όχι μισοτιμής που τα παίρνουν τα λαμόγια της ορίτζιναλ). Και τώρα, αν όλα πάνε καλά, πάλι θα είμαι εξωτερικό οπότε πάλι δε θα είμαι γήπεδο και δε θα βλέπω το ΕΜΕΤΙΚΟ δηλαδή την ορίτζιναλ να υποστηρίζει την ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΤΑ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΑ, ΤΟΥΣ ΒΑΤΡΑΧΟΥΣ κτλπ. Γιατί ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ και του ΤΡΩΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΖΑ....Είναι δικαίωμα σου να κόψεις ή όχι το γήπεδο...ξέρω κι άλλους που θα το κάνουνε...κάποιους από αυτούς που βαφτίζεις κωλοτούμπες!!!Προσωπικά διαφωνώ κάθετα σε κάτι τέτοιο και δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ...θα είναι σαν να βάζω τον οποιονδήποτε καργιόλη πάνω από την ομάδα...και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση!
Τσάμπα μιλάμε μου φαίνεται!!!Σου είπε κανείς ότι αυτοί που τον βρίζανε θα φωνάζουν τώρα "Ντούσαν Ντούσαν"!Πολλοί σου λέω ότι θα κόψουνε και το γήπεδο...και άλλοι θα συνεχίσουν τα μπινελίκια!Και επιμένεις να το περιορίζεις στην ορίτζιναλ για ανεξήγητους λόγους...
Αφιερωμένο με πολύ αγάπη στην ορίτζιναλ. Εκεί που χέσατε πάτε να φάτε. Προσέξτε μόνο μη πάτε να χέσετε εκεί που τρώγατε....
Δεν είπα ότι θα λένε "Ντούσαν ντούσαν" (αν και αν δώσει εντολή ο τίγρης δε το αποκλείω). Αλλά δε θα κρεμάσουν ούτε ένα πανό. Ούτε ένας βάτραχος δε θα κάνει εμφάνιση. Ούτε μια φωτογραφία στο σάιτ της (φλ)ορίτζιναλ με τη φόρμα του ΟΣΦΠ δε θα ανεβεί.Τσάμπα μιλάμε μου φαίνεται!!!Σου είπε κανείς ότι αυτοί που τον βρίζανε θα φωνάζουν τώρα "Ντούσαν Ντούσαν"!Πολλοί σου λέω ότι θα κόψουνε και το γήπεδο...και άλλοι θα συνεχίσουν τα μπινελίκια!Και επιμένεις να το περιορίζεις στην ορίτζιναλ για ανεξήγητους λόγους...
Από την άλλη μεριά τι ακριβώς θες να γίνει?Έχεις καταλάβει ότι οι 15χρονοι-20χρονοι που πάνε στο πέταλο τότε που έφυγε ο κόπρος ήταν αγέννητα ή βρέφη???
Αυτό δεν το πολυκατάλαβα!Εσύ λες ότι το 2013 θα κόψεις το γήπεδο επειδή στην διοίκηση θα υπάρχει και ο κουάξ και εγκαλέις την ορίτζιναλ επειδή τον έβριζε πριν 10 χρόνια επειδή η ομάδα πήγαινε καλά???Το θέμα δηλαδή είναι αν πάει καλά η ομάδα ή όχι για την στάση σου?Α! Και το περιορίζω στην ορίτζιναλ γιατί όταν γύρισε την πρώτη φορά η ομάδα πήγαινε μια χαρά, και η ορίτζιναλ ΑΝΤΙ να υποστηρίξει την ομάδα έβριζε τον Ντούσαν (αυτή είναι η αγάπη της ορίτζιναλ για την ΑΕΚ) ενώ οοοοοοολοι οι άλλοι έβριζαν την ορίτζιναλ. Το ίδιο έγινε και τη δεύτερη φορά. Το πέταλο έβριζε τον Ντούσαν και τ άλλο γήπεδο την ορίτζιναλ. Και τότε αν θυμάμαι καλά είχε ακουστεί και το θεϊκο "κανένας δεν αγαπάει την ΑΕΚ περισσότερο από την ορίτζιναλ" (απλά ξέχασαν να πουν πως πάνω από την αγάπη τους για την ΑΕΚ βάζουν το μίσος τους για τον Ντούσαν. Αλλά είπαμε......Τώρα με Μελισσάν; Νιάου νιάου)
Αν πάρουμε και Κοσμά θ' αρχίσω να βλέπω γυναικείο βόλεϋ.
Αν πάρουμε και Κοσμά θ' αρχίσω να βλέπω γυναικείο βόλεϋ.
http://[URL unfurl="true"]www.balla.com.cy/files/articleImages/greece_sports/Volley/thumbs/sofiakosma_osfp_640x.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Στροφη στην ποιότητα. Ελα να πηγαινουμε παρεα. ;D
Αυτό που λέω είναι πως προτιμώ να κάτσω σπίτι μου παρά να πηγαίνω γήπεδο και να τον βρίζω (γιατί αυτό θα κάνω, θα ακούσει το σπίτι του ότι δεν έχει ακούσει εως τώρα). Θεωρώ ότι δε κάνω καλό στην ΑΕΚ με το να πηγαίνω και να βρίζω τον Ντούσαν. Γι αυτό και δεν πήγανα γήπεδο το 2003. Και έλεγα σε κάποιους γνωστούς οριτζινάλες "γιατί πηγαίνετε γήπεδο; Για να βρίζετε τον Ντούσαν; Δε καταλαβαίνετε ότι κάνετε περισσότερο κακό στην ΑΕΚ;" Και μου έλεγαν "¨εμείς θέλουμε να φύγει αυτός ο προδότης από την ομάδα." Κοινώς ΔΕ τους ένοιζε το τι θα κάνει η ΑΕΚ.Αυτό δεν το πολυκατάλαβα!Εσύ λες ότι το 2013 θα κόψεις το γήπεδο επειδή στην διοίκηση θα υπάρχει και ο κουάξ και εγκαλέις την ορίτζιναλ επειδή τον έβριζε πριν 10 χρόνια επειδή η ομάδα πήγαινε καλά???Το θέμα δηλαδή είναι αν πάει καλά η ομάδα ή όχι για την στάση σου?
Επίσης σου υπενθυμίζω ότι η τελευταία επίσημη στάση της ορίτζιναλ ήταν ότι είναι "αόρατος"...τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο...και τότε δεν υπήρχε κανείς τίγρης να τους το επιβάλει...
Στη βουλή ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ (πως λέγετε) έχει πει πως η εξαγορά του 33% προχωράει κανονικά και είναι θέμα λίγου χρόνου να κλείσει. Γι αυτούς που ξέρουν είναι πως την κίνηση για να μπλοκάρει η εξαγορά την έκανε ο Κόκκαλης ο οποίος ψάχνει στρατηγικούς επενδυτές. Κατά μεγάλη πιθανότητα τη πούτσα του Μελισσάν θα πρέπει να γλύψουν ΟΛΕΣ οι Ελληνικές ομάδες για να επιβιώσουν.. αλλά ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί ν ετοιμάζει ο κατάσκοπος, από τη στιγμή που ξέρει πως έτσι και ο ΟΠΑΠ πάει στην ομάδα του που είναι μέτοχος ο Μελισσάν τότε χάνει στοίχημα (και άρα πολλά μύρια) και πως ο ΟΣΦΠ θ έχει θέμα.τελικα θα χρειαστει να γλειψουμε τον τιγρη για τον οπαπ η οχι?
Αυτή είναι η δική σου προσέγγιση και στάση...δεν σημαίνει ότι έχεις δίκιο και οι άλλοι άδικο ούτε ότι αυτοί δεν νοιάζονται για την ΑΕΚ επειδή πολεμάνε κάτι που θεωρούν κακό για την ΑΕΚ!!!Εγώ την προσωπική μου γνώμη στην έχω πει...δεν κόβω το γήπεδο για κανέναν ΠΟΥΣΤΗ!!!Αυτό που λέω είναι πως προτιμώ να κάτσω σπίτι μου παρά να πηγαίνω γήπεδο και να τον βρίζω (γιατί αυτό θα κάνω, θα ακούσει το σπίτι του ότι δεν έχει ακούσει εως τώρα). Θεωρώ ότι δε κάνω καλό στην ΑΕΚ με το να πηγαίνω και να βρίζω τον Ντούσαν. Γι αυτό και δεν πήγανα γήπεδο το 2003. Και έλεγα σε κάποιους γνωστούς οριτζινάλες "γιατί πηγαίνετε γήπεδο; Για να βρίζετε τον Ντούσαν; Δε καταλαβαίνετε ότι κάνετε περισσότερο κακό στην ΑΕΚ;" Και μου έλεγαν "¨εμείς θέλουμε να φύγει αυτός ο προδότης από την ομάδα." Κοινώς ΔΕ τους ένοιζε το τι θα κάνει η ΑΕΚ.
Η γραμμή ΧΧ που τον επικαλείσαι συνέχεια στα άσχημα ήταν ότι ο κουάξ είναι αόρατος!!!!!Με το διαδίκτυο έχει τόση σχέση όση εγώ με τις πουτάνες της Φυλής!Αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι ότι σε μια τόσο μεγάλη οργάνωση όπως η ορίτζιναλ η κατάσταση δεν είναι τόσο προβατοειδής όσο νομίζεις!Πχ το περιβόητο πανό εναντίον του κοντοπούτανου ήταν πρωτοβουλία της ορίτζιναλ Πάτρας μια εποχή που το δωματιάκι συζητούσε επιστροφή του...και το κόβω εδώ γιατί θα παρασυρθώ και θα πω και πράγματα που δεν πρέπει...Τι "αόρατος" και μαλακίες μου λες; Στο σάιτ της ΑΕΚ για καιρό κυκλοφορούσε η γνωστή φωτό, και είχε σκάσει και το γνωστό πανό ("ΑΕΚ σ αγαπώ, προδότη δε ξεχνώ") και βατράχια είχαν εμφανιστεί. Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;
οι πουτσες ομως εβλαψαν...το μυαλο...ευσεβεις ποθοι...παρηληρηματικη προσεγγιση απο αγωνιωδη προσπαθεια ευρεσης λογου υπαρξης και επιβιωσης...τα ονειρα δεν εβλαψαν ποτε κανεναν. . .