Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

«Δεν ήξερα για Χίτλερ και 28η Οκτωβρίου!»

Ο Γιώργος Κατίδης ξαναχτυπά, δηλώνοντας σε συνέντευξή του ότι δεν ήξερε καν ποιος ήταν ο Χίτλερ και τονίζοντας ότι θεωρούσε την 28η Οκτωβρίου μια μέρα που απλά δεν είχε μάθημα!

979116.jpg

Λίγους μήνες μετά το ναζιστικό του χαιρετισμό, που στάθηκε η αιτία για τον αποκλεισμό του από την Εθνική και την αποπομπή του από την ΑΕΚ, ο Γιώργος Κατίδης επιστρέφει δριμύτερος! Με συνέντευξή του στο περιοδικό «people» σοκάρει με τις ιστορικές του γνώσεις, μιλάει για τον αποκλεισμό του από την Εθνική, αλλά και για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο περιοδικό «People» που κυκλοφορεί στο «Πρώτο Θέμα»

Για τον περίφημο πανηγυρισμό: «Ο λόγος που έκανα τον χαιρετισμό ήταν για να σηκωθεί ο κόσμος όρθιος. Σαν να έλεγα ''έβαλα το γκολ που σώζει την ΑΕΚ και σηκωθείτε όρθιοι για μένα". Δεν ήξερα, όμως, τι σήμαινε αυτή η κίνηση. Την είχα ξαναδεί σε αστεία βιντεάκια στο youtube, όπως την έχουν δει όλα τα παιδιά στην ηλικία μου».

Για τον αν ήξερε τη Χρυσή Αυγή: «Οχι! Δεν είχα καμία σχέση με την πολιτική. Και τώρα που έπαθα και έμαθα, προσπάθησα να παρακολουθήσω τα πολιτικά δρώμενα. Αυτό που βλέπω ότι κάνει η Χρυσή Αυγή είναι ότι προσπαθεί με τη βία να διώξει από την Ελλάδα όσους δεν είναι Έλληνες. Υποστηρίζουν ότι οι μετανάστες φταίνε για όλα. Ενώ δεν είναι έτσι».

Για το αν ήξερε τον Χίτλερ: «Ακούγεται σαν δικαιολογία, αλλά απολύτως ειλικρινά δεν ήξερα καν ποιος είναι ο Χίτλερ. Μέχρι να να συνέβη το περιστατικό, πίστευα ότι η 28η Οκτωβρίου ήταν απλά μια μέρα που δεν είχα μάθημα. Όπως και η 25η Μαρτίου. Αυτές ήταν οι μέρες που δεν θα χρειαζόταν να δικαιολογήσω τις απουσίες μου, δεν θα χρειαζόταν να ξυπνήσω να πάω σχολείο. Τώρα έμαθα με σκληρό τρόπο, αλλά έμαθα».

Για τον αποκλεισμό της ΕΠΟ από τις Εθνικές: «Αν παίζω ποδόσφαιρο για κάτι, είναι για την Εθνική. Είναι σωστός ο αποκλεισμός για αυτό που έκανα. Αλλά δεν είναι δίκαιος ο αποκλεισμός χρονών. Ήταν ένα τεράστιο λάθος μου αλλά μια ισόβια καταδίκη, νιώθω ότι δεν είναι δίκαιη απόφαση».

Για το επόμενο βήμα του: «Θα προσπαθήσω να παίξω στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα δεν θα μπορούσα να μείνω γιατί στο πρώτο λάθος θα με περιμένουν με το πιστόλι στον κρόταφο. Και ξέρω πώς τα σχόλια δεν θα σταματήσουν μόνο στην αγωνιστική απόδοση. Θα πουν για τα τατουάζ, για το ντύσιμο, θα πουν ''ο φασίστας'', ενώ απλά μπορεί να μην έχω παίξει καλά

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
Ώπα, ώπα...Η ΑΕΚ έγαγε λεφτά της ΕΝΙΚ; Πως ακριβώς από τη στιγμή που η ΕΝΙΚ ήταν ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ;;; Πήγαν οι υπάλληλοι της ΑΕΚ και έβαλαν χέρι στο ταμείο της ΕΝΙΚ;;; Έγραψες μπαρούφα και το ξέρεις. Η ΕΝΙΚ ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε κάνει απίστευτες ατασθαλίες (παίκτες που αγοράζονταν και δεν έπαιζαν κτλπ). Και ότι χασούρα είχε η ΕΝΙΚ με την ΠΑΕ ΑΕΚ τα περνούσε στις ζημιές της ΠΑΕ. Γι αυτό και στο τέλος για να δεχτεί να μπει στο 44 η ΕΝΙΚ πίεσε, και κατάφερε, τη ΠΑΕ ΑΕΚ να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με το συνδρομιτικό κανάλι (στο οποίο αν δεν ήταν ιδιοκτήτρια ήταν μεγαλομέτοχος). Και αυτό το συμβόλαιο κόστισε πολλά στην ΑΕΚ, όταν σε μια περίοδο που ήταν παχιές οι αγελάδες ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ έπαιρναν σχεδόν τα 2πλάσια χρήματα για το τηλεοπτικό συμβόλαιο.
Όσο για τον Μακαρο, η ΠΑΕ ΑΕΚ τον κυνηγάει από το 2004. 9 χρόνια τώρα έχει πάει από αναβολή σ αναβολή η δίκη. 9 χρόνια τώρα μας νικαει και γελάει.

στο λίμα Πατρικ Κομνηνός βρίσκονται όλες οι απαντήσεις για τις ατασθαλίες εκείνης της εποχής ...από τότε που ο Τροχανάς πούλησε στην ΕΝΙΚ εως την ημέρα που ανέλαβε ο Νικολαϊδης (ο οποίος έφερε τα δικά του golden boys)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.911
Πόντοι
6.035
Ώπα, ώπα...Η ΑΕΚ έγαγε λεφτά της ΕΝΙΚ; Πως ακριβώς από τη στιγμή που η ΕΝΙΚ ήταν ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ;;; Πήγαν οι υπάλληλοι της ΑΕΚ και έβαλαν χέρι στο ταμείο της ΕΝΙΚ;;; Έγραψες μπαρούφα και το ξέρεις. Η ΕΝΙΚ ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε κάνει απίστευτες ατασθαλίες (παίκτες που αγοράζονταν και δεν έπαιζαν κτλπ). Και ότι χασούρα είχε η ΕΝΙΚ με την ΠΑΕ ΑΕΚ τα περνούσε στις ζημιές της ΠΑΕ. Γι αυτό και στο τέλος για να δεχτεί να μπει στο 44 η ΕΝΙΚ πίεσε, και κατάφερε, τη ΠΑΕ ΑΕΚ να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με το συνδρομιτικό κανάλι (στο οποίο αν δεν ήταν ιδιοκτήτρια ήταν μεγαλομέτοχος). Και αυτό το συμβόλαιο κόστισε πολλά στην ΑΕΚ, όταν σε μια περίοδο που ήταν παχιές οι αγελάδες ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ έπαιρναν σχεδόν τα 2πλάσια χρήματα για το τηλεοπτικό συμβόλαιο.
Όσο για τον Μακαρο, η ΠΑΕ ΑΕΚ τον κυνηγάει από το 2004. 9 χρόνια τώρα έχει πάει από αναβολή σ αναβολή η δίκη. 9 χρόνια τώρα μας νικαει και γελάει.
οταν λεω εφαγε η αεκ εννοω τους παρατρεχαμενους
γιατι απ'οτι αναφερει η ενικ λεφτα εδινε και παιρνανε υπερκοστολογιμενους παιχτες
αρα καποιοςκαποιου ετρωγαν καλα το κακο ειναι οτι ποτε δεν φαινονται αυτοι αλλα η ομαδα
τωρα για τον ψηλο δε νομιζω οτι ειναι καλο οτι σας δουλευει 9 χρονια
καποια μαλακια εχει κανει και ο δικηγορος σας,9 χρονια ειναι οχι 1 η 2  :uglystupid:
το αδικημα σε ποσα χρονια παραγραφετε  :think:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγώ ξέρω πως ο Ντούσαν έδωσε συνέντευξη για ΑΕΚ την ομάδα που αγάπησε και δε βγήκε ούτε ένα βατράχι, δεν εμφανίστηκε ούτε μία φωτό του με την ερυθρόλευκη φόρμα στο σάιτ της ορίτζιναλ. Εμ όταν είναι ο Τίγρης μπροστά όλοι γίνονται γατάκια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:... Από εκεί που έλεγαν "εμείς δε καταλαβαίνουμε τίποτα και κανέναν" ξαφνικά όλοι εκεί είναι το νιαουουουου....Πουτανάκια...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.911
Πόντοι
6.035
Εγώ ξέρω πως ο Ντούσαν έδωσε συνέντευξη για ΑΕΚ την ομάδα που αγάπησε και δε βγήκε ούτε ένα βατράχι, δεν εμφανίστηκε ούτε μία φωτό του με την ερυθρόλευκη φόρμα στο σάιτ της ορίτζιναλ. Εμ όταν είναι ο Τίγρης μπροστά όλοι γίνονται γατάκια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:... Από εκεί που έλεγαν "εμείς δε καταλαβαίνουμε τίποτα και κανέναν" ξαφνικά όλοι εκεί είναι το νιαουουουου....Πουτανάκια...
φιλε ο τιγρης γατωνει  :grin:

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
οι κολοτουμπες θα ειναι ακομα πολλες,απο ολους σας. . .

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
«Δεν ήξερα για Χίτλερ και 28η Οκτωβρίου!»

Ο Γιώργος Κατίδης ξαναχτυπά, δηλώνοντας σε συνέντευξή του ότι δεν ήξερε καν ποιος ήταν ο Χίτλερ και τονίζοντας ότι θεωρούσε την 28η Οκτωβρίου μια μέρα που απλά δεν είχε μάθημα!

979116.jpg

Λίγους μήνες μετά το ναζιστικό του χαιρετισμό, που στάθηκε η αιτία για τον αποκλεισμό του από την Εθνική και την αποπομπή του από την ΑΕΚ, ο Γιώργος Κατίδης επιστρέφει δριμύτερος! Με συνέντευξή του στο περιοδικό «people» σοκάρει με τις ιστορικές του γνώσεις, μιλάει για τον αποκλεισμό του από την Εθνική, αλλά και για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο περιοδικό «People» που κυκλοφορεί στο «Πρώτο Θέμα»

Για τον περίφημο πανηγυρισμό: «Ο λόγος που έκανα τον χαιρετισμό ήταν για να σηκωθεί ο κόσμος όρθιος. Σαν να έλεγα ''έβαλα το γκολ που σώζει την ΑΕΚ και σηκωθείτε όρθιοι για μένα". Δεν ήξερα, όμως, τι σήμαινε αυτή η κίνηση. Την είχα ξαναδεί σε αστεία βιντεάκια στο youtube, όπως την έχουν δει όλα τα παιδιά στην ηλικία μου».

Για τον αν ήξερε τη Χρυσή Αυγή: «Οχι! Δεν είχα καμία σχέση με την πολιτική. Και τώρα που έπαθα και έμαθα, προσπάθησα να παρακολουθήσω τα πολιτικά δρώμενα. Αυτό που βλέπω ότι κάνει η Χρυσή Αυγή είναι ότι προσπαθεί με τη βία να διώξει από την Ελλάδα όσους δεν είναι Έλληνες. Υποστηρίζουν ότι οι μετανάστες φταίνε για όλα. Ενώ δεν είναι έτσι».

Για το αν ήξερε τον Χίτλερ: «Ακούγεται σαν δικαιολογία, αλλά απολύτως ειλικρινά δεν ήξερα καν ποιος είναι ο Χίτλερ. Μέχρι να να συνέβη το περιστατικό, πίστευα ότι η 28η Οκτωβρίου ήταν απλά μια μέρα που δεν είχα μάθημα. Όπως και η 25η Μαρτίου. Αυτές ήταν οι μέρες που δεν θα χρειαζόταν να δικαιολογήσω τις απουσίες μου, δεν θα χρειαζόταν να ξυπνήσω να πάω σχολείο. Τώρα έμαθα με σκληρό τρόπο, αλλά έμαθα».

Για τον αποκλεισμό της ΕΠΟ από τις Εθνικές: «Αν παίζω ποδόσφαιρο για κάτι, είναι για την Εθνική. Είναι σωστός ο αποκλεισμός για αυτό που έκανα. Αλλά δεν είναι δίκαιος ο αποκλεισμός χρονών. Ήταν ένα τεράστιο λάθος μου αλλά μια ισόβια καταδίκη, νιώθω ότι δεν είναι δίκαιη απόφαση».

Για το επόμενο βήμα του: «Θα προσπαθήσω να παίξω στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα δεν θα μπορούσα να μείνω γιατί στο πρώτο λάθος θα με περιμένουν με το πιστόλι στον κρόταφο. Και ξέρω πώς τα σχόλια δεν θα σταματήσουν μόνο στην αγωνιστική απόδοση. Θα πουν για τα τατουάζ, για το ντύσιμο, θα πουν ''ο φασίστας'', ενώ απλά μπορεί να μην έχω παίξει καλά

:2funny: :2funny: :2funny:

ρε τι άλλο θα διαβάσουμε...

και Χριστούγεννα και Πάσχα ήταν απλά ένα 15μερο break στην σχολική χρονιά!!!!

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
γιατι σου κανει εντυπωση?εγω θυμαμαι κατι εθνικες εορτες που τα μπουρδελοκαναλα εβγαιναν και ρωτουσαν τους μαθητες τι γιορταζουμε σημερα και ακουγες κατι μλακιες που σου εφευγε το κεφαλι!!!!!!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
γιατι σου κανει εντυπωση?εγω θυμαμαι κατι εθνικες εορτες που τα μπουρδελοκαναλα εβγαιναν και ρωτουσαν τους μαθητες τι γιορταζουμε σημερα και ακουγες κατι μλακιες που σου εφευγε το κεφαλι!!!!!!!!
ρε τυπε...οσον αφορα τις προηγουμενες συζητησεις που τυχαια ειδα μιας και δεν μπαινω εδω παρα σπανια...
ψαχνεις να βρεις κατι;
προσπαθεις να πεις το αυτονοητο (και το λες) αλλα βλεπεις οτι σου ζητανε να το αποδειξεις κιολας...αμ αφου ειναι αυτονοητο τι να αποδειξεις;;
χιλιοειπωμενα πραγματα....
ειχε ο ολυμπιακος εναν προεδρο...αυτος λεγοταν κοσκωτας...αυτος εκλεψε μια τραπεζα και τα λεφτα που ΑΥΤΟΣ εκλεψε (οχι ολα μερικα) τα εβαλε στον ολυμπιακο και εκανε μεταγραφες...
σωστα;σωστα...
εγω σαν ολυμπιακος τι φταιω;;σαν συλλογος τι φταιω αν ο απατεωνας που εκλεψε μια τραπεζα εβαλε τα λεφτα σε μενα;
πηγαινε τραπεζα η κρατος και παρε τα λεφτα απο τον απατεωνα...
εγω χρωσταω στο δημοσιο;;οχι..
στο ικα;;σαν συλλογος;;οχι στο μικα σικα και δεν ξερω που αλλου;;οχι...
ε τοτε;;τι θες απο μενα;;
ας προσεχες να μην σε εκλεβε ο αλλος και αφου σε εκλεψε ζητα του τα λεφτα...
και κακως χρεωθηκε ο θρυλος με αυτα τα ''χρεη''...δηλαδη αν καταδικαζοταν ο μελισσανιδης (που επρεπε) για την τεραστια κλοπη στο ελληνικο δημοσιο με το λαθρεμποριο πετρελαιου τα λεφτα που εκλεψε απο το ελληνικο κρατος θα τα χρεωνοταν η αεκ;;
αλλο λοιπον το ''χρεος'' του θρυλου που στο κατω κατω πληρωθηκε σχεδον ολο το κεφαλαιο και ναι (αλλοιμονο αν δεν γινοταν και αυτο) με ευνοικες ρυθμισεις...
και αλλο μια εταιρι ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ Λ ΚΕΦΑΛΑΙΟ σαν την αεκ που μονιμως χρεωνοταν σε ομαδες δημοσιο και ιδιωτες και δεν ηταν συνεπης στα χρεη της...
εχουν σχεση το ενα με το αλλο;;
δηλαδη κλεβεις εσυ αγοραζεις ενα σπιτι απο μενα και μεταφερεται το δικο σου χρεος σε μενα που σου πουλησα το σπιτι;;
9περιπτωση κοσκωτα)
ο αλλος δεν εχει συγκριση και ελαφρυντικο...χρωσταγε ο ιδιος ,το σωματειο,η ΠΑΕ και δεν πληρωνε...
εγω δεν χρωσταγα απευθειας σε κανεναν...τον προεδρο μου πιασανε κλεφτη και καλα κανανε...εγω που φταιω;;
ζητανε τωρα και ρεστα απο τοβν ψωμιαδη...εκει που μας χτωσταγανε μας παιρνουν και τον γαιδαρο...
ο ψωμιαδης λεει εκλεβε τα ταμεια της παε...ναι αλλα η παε επι ψωμιαδη εκανε μεταγραφες και πληρωνε τεραστια συμβολαια ...ντεμηδες τσιαρτες κασαπηδες και σια...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Μπαγλαμά χρηστίδη αφού έχεις παραδεχτεί ότι είσαι αγράμματος γιατί μπλέκεις με θέματα που πρέπει να 'χει βγάλει κανείς το γυμνάσιο για να καταλάβει; Μείνε στη βασική  αριθμητική που τα πας καλά. :2on1:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Μπαγλαμά χρηστίδη αφού έχεις παραδεχτεί ότι είσαι αγράμματος γιατί μπλέκεις με θέματα που πρέπει να 'χει βγάλει κανείς το γυμνάσιο για να καταλάβει; Μείνε στη βασική  αριθμητική που τα πας καλά. :2on1:
εσυ που ξερεις γραμματα πες μου σε ποια κατηγορια θα παιζεις του χρονου;;
ασανσερ...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
εσυ που ξερεις γραμματα πες μου σε ποια κατηγορια θα παιζεις του χρονου;;
ασανσερ...
Πόσες σφαλιάρες έριξες στη γυναίκα όταν σε πήδηξε πάλι ο βάζελος ρε πίθηκε; Τράβα στη σπηλιά σου να ξύσεις λίγο τ' αρχίδια να καθαρίσουν από τη μάκα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Πόσες σφαλιάρες έριξες στη γυναίκα όταν σε πήδηξε πάλι ο βάζελος ρε πίθηκε; Τράβα στη σπηλιά σου να ξύσεις λίγο τ' αρχίδια να καθαρίσουν από τη μάκα.
μπα τωρα σε βαφτισα και βαζελο πορνη;;αχαχαχα...σε εκανα και βαζελο;;αντε λαγε με το καλο...τι νουμερο παπουτσια φορας να σου φερω μαζι με την λαμπαδα το πασχα;;νονος σου ειμαι υποχρεωσεις εχω...
αχαχαχαχα μαλακα λαγε  :rockon:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
μπα τωρα σε βαφτισα και βαζελο πορνη;;αχαχαχα...σε εκανα και βαζελο;;αντε λαγε με το καλο...τι νουμερο παπουτσια φορας να σου φερω μαζι με την λαμπαδα το πασχα;;νονος σου ειμαι υποχρεωσεις εχω...
αχαχαχαχα μαλακα λαγε  :rockon:
Μόνο κόκκινα μη μου πάρεις, το νούμερο το ξέρεις, ίδιο μ' αυτό που σου έβαλα στον κώλο. :tooth: :tooth:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Το σάιτ ανήκει στην παλιά ηγεσία της ορίτζιναλ και γι' αυτό εδώ και 2 μήνες έχει φάτσα κάρτα την φωτό του πρώην αρχηγού! :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το σάιτ ανήκει στην παλιά ηγεσία της ορίτζιναλ και γι' αυτό εδώ και 2 μήνες έχει φάτσα κάρτα την φωτό του πρώην αρχηγού! :grin:
Άλλαξε ο αρχηγός άλλαξε και η πολιτική ε; Άρα να υποθέσω πως οι θέσεις και οι απόψεις της ορίτζιναλ αλλάζουν ανάλογα με ποιος είναι ο ηγέτης της...Κάτι σα τα κόμματα δηλαδή..... :rolleyes:
Κοίτα να δεις που έτσι όπως το πάνε παίζει να βάλουν φωτό και του κοντού  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γαταααααααααααααααααααακια μπροστά στον τίγρη....Μέχρι και οτι ο γάιδαρος πετάει μπορούν να πουν αν τους το πει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom