Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
δηλαδη πες μου ρε γρηγορη τι εχουν πει ο χελακης η ο τσωχος σα λασπη κατα αεκ η παο...ειλικρινα πες μου γιατι δε σε καταλαβαινω...ποια αρθρα του χελακη η του τσωχου στελνουν τους οπαδους παο αεκ να γιουχαρουν την διοικηση;;
Kαταλαβαινεις οτι εμεσα λες καποιους φιλους του γαυρου ηλιθιους που ακολουθουν  δημοσιογραφους;
Ο κοσμος εχει ματια και κρινει,δεν χρειαζεται καποιον δημοσιογραφο για να τον κατευθυνει.Ασε που οσα εσυ
ισχυριζεσαι οτι ειναι λασπη,μονο λασπη δεν ειναι αλλα πραγματικοτητα.
Και να σου δωσω ενα παραδειγμα,ειδες κανεναν να γιουχαρει τον σπανουλη προχθες,που εκανε και ασχημο ματς;
Ισα ισα που χειροκροτησαν ολη την ομαδα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και κατι αλλο...μπλα μπλα μπλα ...λαδι λαδι και τηγανιτα;;τιποτε...
η ουσια ειναι μια και ο μπακλαβας γωνια...σε βλεπω με μανια να υπερασπιζεσαι τα λαμογια της αεκ την ωρα που λοιδωρεις τα λαμογια τα δικα μου...
σε βλεπω στην κοντρα με τον καβλαρχο...
οτι πει αυτος ειναι μαλακια οτι πεις εσυ ειναι σωστο...
για δωροδοκιες σου λεει ,για φωτα σου λεει για το'να γι τ'αλλο σου λεει εκει εσυ...ολα του γαυρου πουστικα και ολα τα δικα σου καλα...
καλα επειδη λοιπον αυτο εγω το θεωρω καφριλικι και καθολου μεσαιο η ουδετερο η αντικειμενικο .στο ιδιο στυλ λοιπον
9καφρικο) θα σου απαντησω και εγω....
40 και νατε γαμησου (τροπος του λεγειν μην το παρεις μετρητοις  :grin:)
σε γαμαγα (σαν ομαδα οχι εσενα προσωπικα) σε γαμαω και θα σε γαμαω οσο θα λεγεσαι αεκ...
αντε στην τριτη εθνικη παιξε με τα χωρια στα χωραφια και καλσε μου τα παπαρια (παλι τροπος του λεγειν μην το παρεις μετρητοις)
αμ πως...τρελλα εσυ...τρελλα και εγω  ;)
τουλαχιστον εγω μιλαω και με γεγονοτα (40 τιτλοι και εσυ γ'εθνικη στα χωραφια ) και οχι με πιθανα η αποιθανα σεναρια  ;)
Δες τι έγραψα πως είναι μαλακία απ αυτά που έγραψε.
Είπε πως ο Μελισσάν ΔΕΝ είναι επιχειρηματίας. Μαλακία ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
Έγραψε πως στις επιχειρήσεις του ΔΕΝ είναι ΚΑΝ ο μεγαλομέτοχος. Μαλακία ΝΑΙ ή ΟΧΙ; (η ΜΟΝΗ επιχείρηση που είναι ο μικρός παίκτης ΑΛΛΑ ο θεσμικός παράγοντας είναι αυτή του ΟΠΑΠ)
Δεν έγραψα πως είναι μαλακία η υπόθεση του 1985.
Είναι όμως μαλακία να λες πως τη δεκαετία του 80 η ΑΕΚ είχε παράγκα ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Γιατί ΑΝ η ΑΕΚ είχε παράγκα τη δεκαετία του 80 δε θα είχε μείνει με ένα κυπελο και ένα πρωτάθλημα. Θα είχε τσιμπήσει και κάτι ακόμα.
Και σε ρωτάω, ξέρεις τι θα γίνει αν βάλω και εγώ το τι γράφουν τα μπλογκς της ΑΕΚ, του ΠΑΟ, του ΠΑΟΚ για τον γαύρο; Θα σε πιάσει τέτοια βρώμα και τέτοια μπόχα που θα θες να ξεράσεις απάνω στον δαφνοστεφανομένο. ΔΕΝ είπα ότι δε το δέχομαι, απλά ρώτησα ΑΝ θεωρούμε τα μπλογκς ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ομάδων ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, για να ξέρω πως να παίξω μπάλα και εγώ στο μέλλον. Να πω πχ για τη χούντα που έδωσε στον ΟΣΦΠ κάποια ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δραχμές για να φτιάξει γήπεδο στου Ρέντη και πήγαν επί πατρίδας και πίστεως.....Και δεν είναι λιιιιιιιιιιγο μαλακία να λες για την υπόθεση της ΑΕΚ στα 1985 και απλά ΝΑ ΑΡΝΕΙΣΑΙ τις κασσέτες του 2011 (πράγμα που έκανες ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ). Δηλαδή τι μου λες; Ότι η ΑΕΚ το 1985 έπρεπε να πάει ερασιτεχνική αλλά ο καλά κάνανε που ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΑΝ τον ΟΣΦΠ (και τον ΠΑΟ) με τις κασσέτες του 2011 που τις άκουσε (διάβασε) όλος ο κόσμος και μόνο ένας κουφός ή ένας φανατικός ή ένας ηλίθιος δε θα καταλάβαινε ότι υπήρχε στήσιμο; Εσύ μου λες για τα φώτα (που παρεπιπτώντος δεν είναι δυνατόν να λες πως με την υπο΄θεση των φώτων ο ΟΣΦΠ έχασε το πρωτάθλημα -όχι από την ΑΕΚ  πάντως- αφού το ματς έγινε μέσα στις ΠΡΩΤΕΣ 10 αγωνιστικές του πρωταθλήμετος και η διαφορά σας με τον ΠΑΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 3 βαθμοί αλλά πολλοί περισσότεροι. Μαλακία δε βρίσκεις να πιπιλάτε μια ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ; )αλλά τα για τα δικά σου έλεγες "μην αγγιξετε τον πρόεδρο θα καεί ο Πειραιάς";
Δεν είμαστε ούτε εμείς αγιοι σου το έχω ξαναπεί. Και εμείς έχουμε κάνει ληστεία. Αλλά εσείς έχετε κάνει ληστεία μετά φόνου. Ένοχοι και οι 2, δε μπορεί κανείς να πει τ αντίθετο. Αλλά δεν έχουμε κάνει τ ίδιο έγκλημα
Και εγώ θα πάω να γαμηθώ, θα παίζω και στα χωράφια, θα τρέχω και με τρακτερ. Αλλά πρόσεχε. Η βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ είναι κακά μαντάτα για σένα (όχι εσένα προσωπικά). Θα βγεις πρωταθλητής σερί 2 χρόνια αλλά σε 2 χρόνια θα παίζεις από Ιούνιο μήνα προκριματικά στο ΤΣ. Λ και θα φας (λογικά) πούτσα (όχι εσύ) και θα χαιρετήσεις τα μυριάκια. Και τότε θα τρέξεις στον Μελισσάν να τον παρακαλέσεις να σου δώσει κάτι παραπάνω για τη φανέλα και τότε θα του φυλήσεις και τα πόδια (όχι προσωπικά) και θα του στείσεις και κώλο (όχι προσωπικά) και θα χορεύεις στον ρυθμό του (όχι προσωπικά). Και αυτό ΔΕΝ είναι απίθανο σενάριο. Αν δεις τη λίστα της ΟΥΕΦΑ, και ξέρεις πως ο Κόκκαλης διώχνεται με εξώδικο από τον ΟΠΑΠ και ξέρεις πως ο Ιβαν και ο Μελισσάν είναι σε ανοικτή γραμμή και έχουν κάνει και κλήση στον Αλαφούζο ε, έξυπνο παιδί είσαι θα καταλάβεις ότι κατά 99% έρχεται πούτσα από 3 μεριές (όχι για σένα προσωπικά)
Όσο για τα 40 σου, μπράβο σου. Να τ 100στήσεις σου εύχομαι.
Εγώ προς το παρόν είμαι Γ εθνική και δε με νοιάζει η βρωμολίγκα σου (που είμαι σιγουρος πως ο Μελισσάν ΔΕ προκειται να την καθαρίσει, απλά θα τη φέρει στα δικά του μέτρα). Εγώ προς το παρόν βλέπω πως ο ΟΤΕ δίνει συμβόλαιο στην ΑΕΚ για τα τηλεοπτικά που πλησιάζει σε ποσό αυτό που παίρνει ο πρωταθλητής ΟΣΦΠ που παίζει στην Α εθνική (σε τέτοια εκτίμηση σ έχει η ΝΟΒΑ). Βλέπω εταιρείες ξένες να θέλουν να πάρουν και πίπα στον Μελισσάν για να φτιάξουν το γήπεδο. Βλέπω επικοινωνιακούς διαύλους με τη κυβέρνηση και απευθείας επαφές με μέγαρο Μαξίμου (αυτές που είχε και ο Κόκκαλης και χάνει ο χοντρός σιγά σιγά).  Δε ξέρω που θα βγει. Αυτό που ξέρω είναι πως είμαι ΑΕΚ επειδή είμαι ΑΕΚ και όχι επειδή θέλω να είμαι στη μόδα (γιατί υπάρχει και αυτό το φαινόμενο).

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δηλαδη πες μου ρε γρηγορη τι εχουν πει ο χελακης η ο τσωχος σα λασπη κατα αεκ η παο...ειλικρινα πες μου γιατι δε σε καταλαβαινω...ποια αρθρα του χελακη η του τσωχου στελνουν τους οπαδους παο αεκ να γιουχαρουν την διοικηση;;
Ααααααααααααααααααααααα. Δηλαδη ο "αντικειμενικός" ολυμπιακός χελάκης και τσώχος (δηλωμένοι και οι 2 ΟΣΦΠούδες, με τον Χελάκη μάλιστα να είναι και ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ σπορ κάστερ του σπορ φμ όταν έπαιζε ο ΟΣΦΠ στο Τσ Λ στη Ριζούπολη) είναι ΚΑΛΟΣ!!! Οι "αντικειμενικοί" ΑΕΚτζήδες είναι οι κακοί!!! ΟΚ. Τ έχω!!!

Θέλεις να κάτσω 10 το βράδυ να ψάξω άρθρα του Τσώχου και του Χελάκη; Πλάκα με κάνεις!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Kαταλαβαινεις οτι εμεσα λες καποιους φιλους του γαυρου ηλιθιους που ακολουθουν  δημοσιογραφους;
Ο κοσμος εχει ματια και κρινει,δεν χρειαζεται καποιον δημοσιογραφο για να τον κατευθυνει.Ασε που οσα εσυ
ισχυριζεσαι οτι ειναι λασπη,μονο λασπη δεν ειναι αλλα πραγματικοτητα.
Και να σου δωσω ενα παραδειγμα,ειδες κανεναν να γιουχαρει τον σπανουλη προχθες,που εκανε και ασχημο ματς;
Ισα ισα που χειροκροτησαν ολη την ομαδα.
οχι εμμεσα αμεσοτατα τους λεω...επανειλλημενα τους εχω πει ετσι...και ειναι ετσι...ειναι οι μαλακες που κανουν πραγματικοτητα τις προσπαθειες των πουστηδων...
τα υπολοιπα που λες απλα γελαω...
βεβαια ειναι η αποψη σου ...χωρις να εχω πει τι λενε εσυ λες οτι ειναι ετσι...
γνωριζεις οτι ειναι οπωσδηποτε αρνητικα και φυσικα συμφφωνεις...
καρφωνεσαι τυπε  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
οχι εμμεσα αμεσοτατα τους λεω...επανειλλημενα τους εχω πει ετσι...και ειναι ετσι...ειναι οι μαλακες που κανουν πραγματικοτητα τις προσπαθειες των πουστηδων...
τα υπολοιπα που λες απλα γελαω...
βεβαια ειναι η αποψη σου ...χωρις να εχω πει τι λενε εσυ λες οτι ειναι ετσι...
γνωριζεις οτι ειναι οπωσδηποτε αρνητικα και φυσικα συμφφωνεις...
καρφωνεσαι τυπε  :grin:
Μα βρε χριστιδη οταν μιλας για λασπη λογικο δεν ειναι να εννωεις αρνητικα σχολια;
Δεν χρειαζεται να πεις καν τι λενε,μιλωντας για λασπη.Απλα η λασπη που λες εσυ,και φανταζομαι
εννοεις για την παραγκα,εχει παιχτει απο ολα τα ΜΜΕ ε σου ξαναλεω δεν μπορει ολα τα ΜΜΕ να σε
πολεμανε.Δεν τους συμφερει.Το μπασκετ του γαυρου γιατι δεν το πολεμαει κανεις;

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Τι Σταλιν και μαλακιες.....91% πηρε ο γατουλης...ηταν και οι διαδοχοι του χατζημουσια με τα καπνογονα τους...ο γιγας Ανατολιωτακης πρωτη μουρη,μονο τα αρχιδια του μελισαν δεν εγλυψε....κριμα μονο για τον γιγα Νεστοριδη που εγινε κολαουζος στα γεραματα.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
[move] :rockon: :rockon: :rockon:ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ  :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Κουτρουμπής στον βάζελο!Θυμάσαι μια κουβεντούλα που είχαμε κάνει Γρηγόρη και σου έλεγα ότι γι' αυτά τα παιδιά και μόνο η συμμετοχή τους στην ΑΕΚ ήταν ένα ΛΑΧΕΙΟ και ότι θα πρέπει να πάψουμε να τα αντιμετωπίζουμε σαν κακόμοιρα κι αδικημένα! ;)
Ο Μητσάρας όμως τσαντίστηκε με τον Αλαφού...  :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Κουτρουμπής στον βάζελο!Θυμάσαι μια κουβεντούλα που είχαμε κάνει Γρηγόρη και σου έλεγα ότι γι' αυτά τα παιδιά και μόνο η συμμετοχή τους στην ΑΕΚ ήταν ένα ΛΑΧΕΙΟ και ότι θα πρέπει να πάψουμε να τα αντιμετωπίζουμε σαν κακόμοιρα κι αδικημένα! ;)
Προσωπικα δεν πιστευω οτι ο γατακος καθισε να ασχοληθει με κουτρουμπη και αλαφουζο..Με σενα και μενα να παιξει γ και β εθνικη θα ανεβει αηττητος.Καλα εγω θα εβγαινα και πρωτος σκορερ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Προσωπικα δεν πιστευω οτι ο γατακος καθισε να ασχοληθει με κουτρουμπη και αλαφουζο..Με σενα και μενα να παιξει γ και β εθνικη θα ανεβει αηττητος.Καλα εγω θα εβγαινα και πρωτος σκορερ.
Την είδες Φουρτάδος? :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
[size=15pt]Στην πιο δύσκολη συγκυρία της 89χρονης ιστορίας της ΑΕΚ, αποτελεί επιτακτική υποχρέωση για εμένα να δηλώσω παρών στο νέο ξεκίνημα με στόχο τη μεγάλη και γρήγορη επιστροφή.
Μια επιστροφή που απαιτεί τη συστράτευση όλων.

Η ΑΕΚ γεννήθηκε πριν από εμάς και θα ζει μετά από εμάς. Δεν μπορεί να ανήκει σε κανέναν παρά μόνο στον κόσμο της, που αποτελεί και τη διαχρονική δύναμή της.

Σε αυτόν τον κόσμο απευθύνομαι σήμερα, χωρίς τον παραμικρό αποκλεισμό ή διαχωρισμό και ζητάω να σταθεί δίπλα και να μην λείψει κανείς από τη δεύτερη ιστορική αφετηρία του Συλλόγου, μετά το 1924.
Αυτό που προέχει είναι να φτιάξουμε την ΑΕΚ από την αρχή και σε στέρεες βάσεις. Τη μεγάλη ομάδα στην οποία υποκλίθηκε κατά το παρελθόν όλη η φίλαθλη Ελλάδα.

Την ΑΕΚ που θαύμασαν και δεν έπαψαν ποτέ να ονειρεύονται οι φίλαθλοί της.

Την ΑΕΚ που δεν θα έχει ανάγκη κανέναν.

Να δημιουργήσουμε από το μηδέν μια ΑΕΚ που όλοι θέλουμε πάλι να ζήσουμε και να θαυμάσουμε όπως στο ένδοξο παρελθόν.

Που όμως αποδέχθηκε με αξιοπρέπεια την αυτοκάθαρσή της, χωρίς να ζητήσει χάρες από κανέναν.

Η δική μας ΑΕΚ, άλλωστε, δεν είναι φτιαγμένη για να παρακαλά, αλλά για να απαιτεί.

Η δική μας ΑΕΚ ούτε εξαρτάται από κανέναν, ούτε έχει σημασία σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται προσωρινά.
Η φανέλα με τον Δικέφαλο Αετό στο στήθος είναι το ίδιο βαριά είτε στην πρώτη είτε στην τελευταία κατηγορία.
Τέρμα τα παρατράγουδα του παρελθόντος και θα είναι τεράστιο λάθος για όποιον διανοηθεί να τα ξαναεπιχειρήσει.

Ηγέτες σε αυτή την προσπάθεια θα είναι εκείνοι που έχουν ταυτίσει το όνομά τους με την ιστορία της, αφού η ΑΕΚ θα αντλήσει δύναμη, σε αυτό το νέο ξεκίνημα, από όλες τις μεγάλες προσωπικότητές της. Δεν περισσεύει κανένας!

Βασικός στόχος όλων μας είναι η όσο πιο γρήγορη επιστροφή της στο σπίτι της που δεν μπορεί να είναι αλλού παρά μόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εκεί την στέγασαν οι πρόγονοί μας, εκεί θα ζήσουμε τις νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία της.

Ο Δικέφαλος Αετός ανοίγει και πάλι τα φτερά του.

Ολοι μαζί να ξεχρεώσουμε το χρέος μας. [/size]
www.aek365.com/a-271911/dhlwsh-dhmhtrh-melissanidh-gia-thn-aek.htm]http://www.aek365.com/a-271911/dhlwsh-dhmhtrh-melissanidh-gia-thn-aek.htm[/url]

[size=20pt]Πάμε μωρή ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!![/size]

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
παντως απο τοτε που υποβιβαστηκατε ολα χαρες και γελια ειστε,τοσο καλα ειναι στην Γ εθνικη?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και όπως πολύ καλά θυμάσαι εγώ μιλούσα για 18 και 19 χρονια παιδιά και όχι για 23χρονους παίκτες. Μιλούσα για 18 χρονα παιδία, όπως ο Φούντας, που είχαν ερασιτεχνικό συμβόλαιο και όπως είχε πει και ο Παυλής είχαν ΣΟΒΑΡΑ πρόβλημα επιβίωσης. Βέβαια θα μου πεις τι ήξερε ο Παυλής που τα ζούσε κάθε μέρα!!!  :grin: :grin: :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Και όπως πολύ καλά θυμάσαι εγώ μιλούσα για 18 και 19 χρονια παιδιά και όχι για 23χρονους παίκτες. Μιλούσα για 18 χρονα παιδία, όπως ο Φούντας, που είχαν ερασιτεχνικό συμβόλαιο και όπως είχε πει και ο Παυλής είχαν ΣΟΒΑΡΑ πρόβλημα επιβίωσης. Βέβαια θα μου πεις τι ήξερε ο Παυλής που τα ζούσε κάθε μέρα!!!  :grin: :grin: :grin:
Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είχες βάλει όρια ηλικίας!Τα δικά μου σχόλια αφορούσαν όλους σχεδόν τους παίχτες ανεξαρτήτου ηλικίας...
Για τον ίδιο Φούντα μιλάμε?Αυτόν που ανέβαζε φωτό από τα μπουζουκτσίδικα στο fb?Θα μου πεις άλλο πράγμα η αλκοόλη και άλλο  το ψωμοτύρι! :tooth:
Άσε να δούμε που θα πάει κι αυτός ο ατάιστος...κάτι για Στουτγάρδη ακούγεται...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
[size=15pt]Στην πιο δύσκολη συγκυρία της 89χρονης ιστορίας της ΑΕΚ, αποτελεί επιτακτική υποχρέωση για εμένα να δηλώσω παρών στο νέο ξεκίνημα με στόχο τη μεγάλη και γρήγορη επιστροφή.
Μια επιστροφή που απαιτεί τη συστράτευση όλων.

Η ΑΕΚ γεννήθηκε πριν από εμάς και θα ζει μετά από εμάς. Δεν μπορεί να ανήκει σε κανέναν παρά μόνο στον κόσμο της, που αποτελεί και τη διαχρονική δύναμή της.

Σε αυτόν τον κόσμο απευθύνομαι σήμερα, χωρίς τον παραμικρό αποκλεισμό ή διαχωρισμό και ζητάω να σταθεί δίπλα και να μην λείψει κανείς από τη δεύτερη ιστορική αφετηρία του Συλλόγου, μετά το 1924.
Αυτό που προέχει είναι να φτιάξουμε την ΑΕΚ από την αρχή και σε στέρεες βάσεις. Τη μεγάλη ομάδα στην οποία υποκλίθηκε κατά το παρελθόν όλη η φίλαθλη Ελλάδα.

Την ΑΕΚ που θαύμασαν και δεν έπαψαν ποτέ να ονειρεύονται οι φίλαθλοί της.

Την ΑΕΚ που δεν θα έχει ανάγκη κανέναν.

Να δημιουργήσουμε από το μηδέν μια ΑΕΚ που όλοι θέλουμε πάλι να ζήσουμε και να θαυμάσουμε όπως στο ένδοξο παρελθόν.

Που όμως αποδέχθηκε με αξιοπρέπεια την αυτοκάθαρσή της, χωρίς να ζητήσει χάρες από κανέναν.

Η δική μας ΑΕΚ, άλλωστε, δεν είναι φτιαγμένη για να παρακαλά, αλλά για να απαιτεί.

Η δική μας ΑΕΚ ούτε εξαρτάται από κανέναν, ούτε έχει σημασία σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται προσωρινά.
Η φανέλα με τον Δικέφαλο Αετό στο στήθος είναι το ίδιο βαριά είτε στην πρώτη είτε στην τελευταία κατηγορία.
Τέρμα τα παρατράγουδα του παρελθόντος και θα είναι τεράστιο λάθος για όποιον διανοηθεί να τα ξαναεπιχειρήσει.

Ηγέτες σε αυτή την προσπάθεια θα είναι εκείνοι που έχουν ταυτίσει το όνομά τους με την ιστορία της, αφού η ΑΕΚ θα αντλήσει δύναμη, σε αυτό το νέο ξεκίνημα, από όλες τις μεγάλες προσωπικότητές της. Δεν περισσεύει κανένας!

Βασικός στόχος όλων μας είναι η όσο πιο γρήγορη επιστροφή της στο σπίτι της που δεν μπορεί να είναι αλλού παρά μόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εκεί την στέγασαν οι πρόγονοί μας, εκεί θα ζήσουμε τις νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία της.

Ο Δικέφαλος Αετός ανοίγει και πάλι τα φτερά του.

Ολοι μαζί να ξεχρεώσουμε το χρέος μας. [/size]
www.aek365.com/a-271911/dhlwsh-dhmhtrh-melissanidh-gia-thn-aek.htm]http://www.aek365.com/a-271911/dhlwsh-dhmhtrh-melissanidh-gia-thn-aek.htm[/url]

[size=20pt]Πάμε μωρή ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!![/size]

[move] :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom