gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Δεν μιλάει για οικονομικό χρέος ο ποιητής κλώνε...το χρεος θα το ξεπληρωσετε πληρωνοντας ή. . .![]()
Δεν μιλάει για οικονομικό χρέος ο ποιητής κλώνε...το χρεος θα το ξεπληρωσετε πληρωνοντας ή. . .![]()
Αν σου χρωστάει κάτι η παε , τραβα στα γραφεία της όσο ειναι ανοικτα και ρωτα. Ουστ απο δω.το χρεος θα το ξεπληρωσετε πληρωνοντας ή. . .![]()
Και εμείς εχουμε καταλάβει οτι εισαι μαλάκας και καταλαβαίνεις αυτό που θες να καταλάβεις. Πότε θα καταλάβεις οτι σε έχουμε καταλάβει και εισαι ανεπιθυμητος?α καταλαβα,ιδεολογικα εννοειται το χρεος θα το ξεπληρωσετε![]()
Oταν με το καλο ξεχρεωσετε και εσεις τους καταθετες της Τραπεζας Πειραιως,το χρεος θα το ξεπληρωσετε πληρωνοντας ή. . .![]()
Κρητης δικε μου,συγνωμη.η τραπεζα Πειραιως που κολλαει?![]()
ρε σταματα το παραληρημα για το καλο σουΚρητης δικε μου,συγνωμη.
Αλλα ξεχασα,ειναι εγγυητης το δημοσιο.Για τον Ντεταρι.Τον Φουνες.Τον Αγκιρε.
Και τους 12 ακομη παιχτες και προπονητη που αγοραστηκαν τοτε με τα λεφτα του Κωσκοτα.
Αλλα μαλλον εσυ δεν τα θυμασαι,θα εγινες ολυμπιακος απο το 96 και μετα ε.
Ποια ιδια;Ειχαμε καναν προεδρα να μας αγορασει μια ντουζινα παιχτες,εναν προπονητη,να γινουν ολοι περιουσιακα μας στοιχεια,χωρις εμεις να πληρωσουμε μια,και μετα να πληρωσουμε ελαχιστα χρεη μονο προς το δημοσιο,ενω το δημοσιο μπηκε εγγυητης για τα χρεη προς τριτους;Μην τα ξαναλεμε φιλε μου ψαξε πως εγιναν τα χρεη των 2 ομαδων.Τον υπαιτιο για τα χρεη της ΑΕΚ τον εχει δικασει ηδη το δημοσιο και εχει τελεσιδικισει 44 εκ ευρω,αλλα 9 χρονια του δινει αναβολες.κανενας καταθετης δεν εχασε τιποτα νομιζω,αλλα τα ιδια κανετε και εσεις που ειστε κατατρεγμενοι και τιμιοι? ;)
Πες μου ποιο απο αυτα δεν ισχυει και ευχαριστως να σταματησω.Εκτος απο αυτου,δεν το ξεκινησα εγω.ρε σταματα το παραληρημα για το καλο σου![]()
το οτι δε μπορεις να ξεχωρισεις τα χρεη της παε(αεκ)Πες μου ποιο απο αυτα δεν ισχυει και ευχαριστως να σταματησω.Εκτος απο αυτου,δεν το ξεκινησα εγω.
Γιατι τα χρεη της ΑΕΚ απο κλεμμενα ενος προσωπου δεν εγιναν;Η δεν γνωριζεις;το οτι δε μπορεις να ξεχωρισεις τα χρεη της παε(αεκ)
με τα χρεηκλεμμενα ενος προσωπου (κοσκωτας)
ελπιζω να καταλαβαινεις τι λεω και το σταματαμε εδω![]()
και ποιος τα εκλεψε ο ολυμπιακοςη ζητησε δανειο και δεν το πληρωσεΓιατι τα χρεη της ΑΕΚ απο κλεμμενα ενος προσωπου δεν εγιναν;Η δεν γνωριζεις;
Η διαφορα ειναι μια,και τεραστια.Απο την ΑΕΚ κλαπηκαν λεφτα απο το ταμειο της.
Στον ολυμπιακο μπηκαν λεφτα στο ταμειο.Καταλαβαινεις την διαφορα,η μπα;
δηλαδη με λιγα λογια με την δικη σου λογικη ετσι,ο ολυμπιακος φυσικα δεν ευθυνεται για οτι εκανε ο κοσκωτας,η αεκ ομως ευθυνεται που ο ψωμιαδης εκλεψε τα λεφτα της και εφτιαχνε πλαστα τιμολογια με τα οποια χρεωθηκε η ΑΕΚ απιστευτα ποσα στο δημοσιο.Πραγματικα η λογικη σου ειναι φοβερη.καθησε και σκεψου μονος σου τι ειπες.και ποιος τα εκλεψε ο ολυμπιακοςη ζητησε δανειο και δεν το πληρωσε
επισης εσεις καταφερατε 2 φορες μεσα σε λιγα χρονια να φεσωσετε οποιον μιλαει ελληνικα και αλβανικα
γιάυτο σου λεω αστο εδω και μη πιπιλας τη καραμελα αλλο![]()
και τη δευτερη φορα ο ψηλος εκανε τη ζημιαδηλαδη με λιγα λογια με την δικη σου λογικη ετσι,ο ολυμπιακος φυσικα δεν ευθυνεται για οτι εκανε ο κοσκωτας,η αεκ ομως ευθυνεται που ο ψωμιαδης εκλεψε τα λεφτα της και εφτιαχνε πλαστα τιμολογια με τα οποια χρεωθηκε η ΑΕΚ απιστευτα ποσα στο δημοσιο.Πραγματικα η λογικη σου ειναι φοβερη.καθησε και σκεψου μονος σου τι ειπες.
Ώπα, ώπα...Η ΑΕΚ έγαγε λεφτά της ΕΝΙΚ; Πως ακριβώς από τη στιγμή που η ΕΝΙΚ ήταν ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ;;; Πήγαν οι υπάλληλοι της ΑΕΚ και έβαλαν χέρι στο ταμείο της ΕΝΙΚ;;; Έγραψες μπαρούφα και το ξέρεις. Η ΕΝΙΚ ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε κάνει απίστευτες ατασθαλίες (παίκτες που αγοράζονταν και δεν έπαιζαν κτλπ). Και ότι χασούρα είχε η ΕΝΙΚ με την ΠΑΕ ΑΕΚ τα περνούσε στις ζημιές της ΠΑΕ. Γι αυτό και στο τέλος για να δεχτεί να μπει στο 44 η ΕΝΙΚ πίεσε, και κατάφερε, τη ΠΑΕ ΑΕΚ να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με το συνδρομιτικό κανάλι (στο οποίο αν δεν ήταν ιδιοκτήτρια ήταν μεγαλομέτοχος). Και αυτό το συμβόλαιο κόστισε πολλά στην ΑΕΚ, όταν σε μια περίοδο που ήταν παχιές οι αγελάδες ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ έπαιρναν σχεδόν τα 2πλάσια χρήματα για το τηλεοπτικό συμβόλαιο.και τη δευτερη φορα ο ψηλος εκανε τη ζημια
γιατι δεν το κυνηγησατε πιο νωρις
ποσα χρηματα ειχατε φαει της ενικ
ασε ρε μενιο και εισαι κουρασμενος απο τη δουλεια που εριξες σημερα![]()
Nα προσθέσεις Γρηγόριε οτι περιπαίζει και το Ελληνικό κράτος εκτός απο εμάς.Ώπα, ώπα...Η ΑΕΚ έγαγε λεφτά της ΕΝΙΚ; Πως ακριβώς από τη στιγμή που η ΕΝΙΚ ήταν ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ;;; Πήγαν οι υπάλληλοι της ΑΕΚ και έβαλαν χέρι στο ταμείο της ΕΝΙΚ;;; Έγραψες μπαρούφα και το ξέρεις. Η ΕΝΙΚ ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε κάνει απίστευτες ατασθαλίες (παίκτες που αγοράζονταν και δεν έπαιζαν κτλπ). Και ότι χασούρα είχε η ΕΝΙΚ με την ΠΑΕ ΑΕΚ τα περνούσε στις ζημιές της ΠΑΕ. Γι αυτό και στο τέλος για να δεχτεί να μπει στο 44 η ΕΝΙΚ πίεσε, και κατάφερε, τη ΠΑΕ ΑΕΚ να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με το συνδρομιτικό κανάλι (στο οποίο αν δεν ήταν ιδιοκτήτρια ήταν μεγαλομέτοχος). Και αυτό το συμβόλαιο κόστισε πολλά στην ΑΕΚ, όταν σε μια περίοδο που ήταν παχιές οι αγελάδες ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ έπαιρναν σχεδόν τα 2πλάσια χρήματα για το τηλεοπτικό συμβόλαιο.
Όσο για τον Μακαρο, η ΠΑΕ ΑΕΚ τον κυνηγάει από το 2004. 9 χρόνια τώρα έχει πάει από αναβολή σ αναβολή η δίκη. 9 χρόνια τώρα μας νικαει και γελάει.
Μα με τη συγκατάθεση του Ελληνικού κράτους 9 χρόνια τώρα μας έχει στις μύτες...Nα προσθέσεις Γρηγόριε οτι περιπαίζει και το Ελληνικό κράτος εκτός απο εμάς.