Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άλλαξε ο αρχηγός άλλαξε και η πολιτική ε; Άρα να υποθέσω πως οι θέσεις και οι απόψεις της ορίτζιναλ αλλάζουν ανάλογα με ποιος είναι ο ηγέτης της...Κάτι σα τα κόμματα δηλαδή..... :rolleyes:
Κοίτα να δεις που έτσι όπως το πάνε παίζει να βάλουν φωτό και του κοντού  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γαταααααααααααααααααααακια μπροστά στον τίγρη....Μέχρι και οτι ο γάιδαρος πετάει μπορούν να πουν αν τους το πει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ήθελα να κάνω τέτοια κουβέντα αλλά το βλέπεις σε εντελώς λάθος βάση το θέμα!Δηλαδή κατά τη γνώμη σου μόνο η ορίτζιναλ είχε πρόβλημα με τον κόπρο  ή με τον κοντορούφ?
Γιατί εγώ  στην πρώτη του επιστροφή στη Φιλαδέλφεια με την κόκκινη ρόμπα θυμάμαι να έχουνε ανέβει μέχρι και οι τράγοι από την Αγία Τριάδα πίσω από το ναό στο καμπαναριό και να του ρίχνουν καντήλια...μήπως λοιπόν κάποιοι έχουνε κάνει τις κωλοτούμπες τους πολύ νωρίτερα?  :rolleyes:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Δεν ήθελα να κάνω τέτοια κουβέντα αλλά το βλέπεις σε εντελώς λάθος βάση το θέμα!Δηλαδή κατά τη γνώμη σου μόνο η ορίτζιναλ είχε πρόβλημα με τον κόπρο  ή με τον κοντορούφ?
Γιατί εγώ  στην πρώτη του επιστροφή στη Φιλαδέλφεια με την κόκκινη ρόμπα θυμάμαι να έχουνε ανέβει μέχρι και οι τράγοι από την Αγία Τριάδα πίσω από το ναό στο καμπαναριό και να του ρίχνουν καντήλια...μήπως λοιπόν κάποιοι έχουνε κάνει τις κωλοτούμπες τους πολύ νωρίτερα?  :rolleyes:
Άλλαξε ο αρχηγός άλλαξε και η πολιτική ε; Άρα να υποθέσω πως οι θέσεις και οι απόψεις της ορίτζιναλ αλλάζουν ανάλογα με ποιος είναι ο ηγέτης της...Κάτι σα τα κόμματα δηλαδή..... :rolleyes:
Κοίτα να δεις που έτσι όπως το πάνε παίζει να βάλουν φωτό και του κοντού  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γαταααααααααααααααααααακια μπροστά στον τίγρη....Μέχρι και οτι ο γάιδαρος πετάει μπορούν να πουν αν τους το πει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παιδιά εκεί στο ταμπλό δεξιά έχει ένα κουμπάκι. Το πατάς και γυρίζουν τα χιλιόμετρα στο μηδέν. Όποιος δεν το πατήσει και ζει στο παρελθόν κακό δικό του κάνει.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Παιδιά εκεί στο ταμπλό δεξιά έχει ένα κουμπάκι. Το πατάς και γυρίζουν τα χιλιόμετρα στο μηδέν. Όποιος δεν το πατήσει και ζει στο παρελθόν κακό δικό του κάνει.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι και το "εργαλείο"  σου είναι του κουτιού...εκτός αν έχεις μάθει να ζεις με ψευδαισθήσεις!!! ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δεν ήθελα να κάνω τέτοια κουβέντα αλλά το βλέπεις σε εντελώς λάθος βάση το θέμα!Δηλαδή κατά τη γνώμη σου μόνο η ορίτζιναλ είχε πρόβλημα με τον κόπρο  ή με τον κοντορούφ?
Γιατί εγώ  στην πρώτη του επιστροφή στη Φιλαδέλφεια με την κόκκινη ρόμπα θυμάμαι να έχουνε ανέβει μέχρι και οι τράγοι από την Αγία Τριάδα πίσω από το ναό στο καμπαναριό και να του ρίχνουν καντήλια...μήπως λοιπόν κάποιοι έχουνε κάνει τις κωλοτούμπες τους πολύ νωρίτερα?  :rolleyes:
Τότε στην επιστροφή του Ντούσαν ήταν και η μέρα που έκοψα τις επαφές μου με την ορίτζιναλ. Γιατί πριν από κάποιους μήνες ενώ είχαμε μαζευτεί όλοι στο γήπεδο μπάσκετ και λέγαμε πως ΑΝ φύγει ο τροχανάς ο Ντούσαν θα μείνει στην ΑΕΚ, δε κάναμε τίποτα σχεδον για να διώξουμε τον τροχανά.
Βέβαια μετά αποδείκτηκε πως ο Ντούσαν είχε συμφωνήσει προ πολλού με τον Κοσκωτά. Όπως και να έχει προσωπικά δε πήγα ποτέ στο γήπεδο όσο ο Ντούσαν ήταν στην ομάδα, εννοώ μετά τη πρώτη του περίοδο στην ΑΕΚ. Και προς το παρόν, και κατά 99%, δε θα πάω γήπεδο όσο αυτός είναι μπλεγμένος με την ομάδα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Εκεί που έφτυσα δε πάω να γλύψω. Τι να κάνουμε....Κωλοτούμπες εγώ δεν έκανα ούτε όταν ήμουν πιτσιρικάς, δε θα κάνω τώρα. Δε φταίω εγώ. Έτσι με μεγάλωσαν.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Άμα ξεχάσεις το παραλθόν σου τότε ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι και το "εργαλείο"  σου είναι του κουτιού...εκτός αν έχεις μάθει να ζεις με ψευδαισθήσεις!!! ;)
Άμα ξεχάσεις το παραλθόν σου τότε ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ
Κολλήσατε με τη μεταφορά μου. Αλλάζεις σελίδα, κάνεις καινούρια αρχή, καμπανάκι δεύτερου γύρου, "πάμε" που είπε κι ο ΓΑΠ! Με σκάσατε!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κολλήσατε με τη μεταφορά μου. Αλλάζεις σελίδα, κάνεις καινούρια αρχή, καμπανάκι δεύτερου γύρου, "πάμε" που είπε κι ο ΓΑΠ! Με σκάσατε!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άσε καλύτερα...Είδαμε αυτό το "πάμε" του Γιωργάκι που μας πήγε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
[size=20pt]Με τρέλα και… Κορδέρο[/size]
Την εντυπωσιακότερη ένδειξη αντεπίθεσης (μέχρι την επόμενη) έδωσε η ΑΕΚ! Η «Ένωση»… έφτιαξε τους φίλους της ανακοινώνοντας συμφωνία για τα τέσσερα επόμενα χρόνια με τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κουφαλες χανουμες ειμαι εδω...δεν σας ξεχναω...απλα οταν θα κρινω εγω οτι ειναι η καταλληλη ωρα θα χτυπησω σαν κομπρα....φστττττττ...
ΝΑΥΑΡΧΕ που εισαι ρε αθρωπε;;ζεις;;  :sunglasses:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Και ζουσαμε με την αγωνια.... Μας ξεχασες? δεν μας ξεχασες?  :2funny: :2funny: :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
[size=20pt]Με τρέλα και… Κορδέρο[/size]
Την εντυπωσιακότερη ένδειξη αντεπίθεσης (μέχρι την επόμενη) έδωσε η ΑΕΚ! Η «Ένωση»… έφτιαξε τους φίλους της ανακοινώνοντας συμφωνία για τα τέσσερα επόμενα χρόνια με τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο.

Αντε να βλεπουμε και κανα παικτακι καλό. Λενε συνεχεια για ροστερ με προοπτικη σουπερλιγκας. Θελουμε και αλλους...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Αντε να βλεπουμε και κανα παικτακι καλό. Λενε συνεχεια για ροστερ με προοπτικη σουπερλιγκας. Θελουμε και αλλους...
Πόσους ποιοτικούς να πείσεις να παίξουν στα χωράφια; Του χρόνου θα είναι πιο εύκολο να έρθουν κι άλλοι.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Πόσους ποιοτικούς να πείσεις να παίξουν στα χωράφια; Του χρόνου θα είναι πιο εύκολο να έρθουν κι άλλοι.
Σιγουρα , αλλά δεν μπορουμε να στρωνουμε ομαδα με 15 νεους παικτες καθε χρονο. Αν μπορεσουμε να φτιαξουμε ενα κορμό απο φετος , θα ειναι μεγαλη υποθεση.
Μην ξεχναμε οτι θα παιζουμε και χωρις προπονητη. Ο Δελλας θα κανει το <<αγροτικό>> του μαζι μας.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
κουφαλες χανουμες ειμαι εδω...δεν σας ξεχναω...απλα οταν θα κρινω εγω οτι ειναι η καταλληλη ωρα θα χτυπησω σαν κομπρα....φστττττττ...
ΝΑΥΑΡΧΕ που εισαι ρε αθρωπε;;ζεις;;  :sunglasses:
Καλά μέχρι να έρθει η ώρα που η ΑΕΚ θα είναι πάλι στην ίδια κατηγορία μ τον ΟΣΦΠ έχουμε καιρό...Άσε που υπάρχει και το σενάριο όταν η ΑΕΚ παίζει σουπερ λίγκα καθαρή από χρέη εσείς να είσαστε μέχρι το λαιμό σ αυτά και να πρέπει να πέσετε και εσείς Γ εθνική για να σωθείτε (δε σου δίνω περισσότερες πληροφορίες γι αυτό το σενάριο).... :sunglasses:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τότε στην επιστροφή του Ντούσαν ήταν και η μέρα που έκοψα τις επαφές μου με την ορίτζιναλ. Γιατί πριν από κάποιους μήνες ενώ είχαμε μαζευτεί όλοι στο γήπεδο μπάσκετ και λέγαμε πως ΑΝ φύγει ο τροχανάς ο Ντούσαν θα μείνει στην ΑΕΚ, δε κάναμε τίποτα σχεδον για να διώξουμε τον τροχανά.
Βέβαια μετά αποδείκτηκε πως ο Ντούσαν είχε συμφωνήσει προ πολλού με τον Κοσκωτά. Όπως και να έχει προσωπικά δε πήγα ποτέ στο γήπεδο όσο ο Ντούσαν ήταν στην ομάδα, εννοώ μετά τη πρώτη του περίοδο στην ΑΕΚ. Και προς το παρόν, και κατά 99%, δε θα πάω γήπεδο όσο αυτός είναι μπλεγμένος με την ομάδα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Εκεί που έφτυσα δε πάω να γλύψω. Τι να κάνουμε....Κωλοτούμπες εγώ δεν έκανα ούτε όταν ήμουν πιτσιρικάς, δε θα κάνω τώρα. Δε φταίω εγώ. Έτσι με μεγάλωσαν.
Είναι δικαίωμα σου να κόψεις ή όχι το γήπεδο...ξέρω κι άλλους που θα το κάνουνε...κάποιους από αυτούς που βαφτίζεις κωλοτούμπες!!!Προσωπικά διαφωνώ κάθετα σε κάτι τέτοιο και δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ...θα είναι σαν να βάζω τον οποιονδήποτε καργιόλη πάνω από την ομάδα...και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Με αφορμή την περίπτωση του Λεονάρντο που αντιμετωπίζει την Μίλαν ως προπονητής της Ίντερ, Αγγλική ιστοσελίδα κάνει αναδρομή στις 10 πιο γνωστές περιπτώσεις "προδοσίας". Στην πρώτη θέση της λίστας είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς

Συνημμένα

• FROG2.jpg
    FROG2.jpg
    30,3 KB · Εμφανίσεις: 16

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.....

Συνημμένα

• frog5.jpg
    frog5.jpg
    13,9 KB · Εμφανίσεις: 14

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Τωρα με τον τιγρη....μυριστηκε μαρουλι....

Συνημμένα

• frog3.jpg
    frog3.jpg
    12,4 KB · Εμφανίσεις: 18

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εχει παει το σκατο στην καλτσα αλλοθρησκοι.
Λοιπον ολες οι συ<ητησεις περι ομαδων ειναι ακρως ανουσιες αφου ολοι σας για μια ΑΕΚ ζειτε.
Επισης χωρισα με τη γυναικα μου και θα κανω εδω μεσα προπαγανδα υπερ της Ενωσης καθημερινα σπαματζηδες γαυροβαζελοι.
Ευχαριστω.
Παω τωρα στο θεμα με τσι πουτανες της ομονιας γιατι πρεπει να ξεδωσω και σαρκικα.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ολοι στη μπαντα....ηρθε ο πριγκηψ.....

Συνημμένα