You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
[size=20pt]Eρχεται![/size]
Πρόσεξε αδελφέ γιατί μου φαίνεται υπάρχει κάπου ένας συναγωνιστής με το νικ Ναζγκιούλ καί μπορεί να παρεξηγηθεί !
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τυχαίο το λευκό άλογο?[size=20pt]Eρχεται![/size]
πάρε το άσπρο άλογο και έλα στην αυλή μουΤυχαίο το λευκό άλογο?
να δεις τι κάνει σήμερα η τρυφερή ψωλή μου
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Εντελώς........Τυχαίο το λευκό άλογο?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
πάρε το άσπρο άλογο και έλα στην αυλή μου
να δεις τι κάνει σήμερα η τρυφερή ψωλή μου
το παιρνεις
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
όταν τα έλεγα γάτε εγώ όμως αυτά δεν θέλανε να μιλάω και να τα ακούνεΔεν αποκλείεται βέβαια στην πορεία να μας ξανασώσουν 2-3 φορές ακόμα γιατί μόνο αυτοί στα δύσκολα...που λέει και ο υπερήφανα υποβιβασμένος λαός της ομάδας!
πρώτα φταίνε οι οπαδοί φίλε μου
σε όλες τις ομάδες - όχι μόνο στην ΑΕΚ
κάπως λάθος το έχουνε δει το θέμα στην Ελλάδα...
τέσπα, ξανάγραψα ο μαλάκας.... δεν κρατιέμαι κι εγώ που να με πάρει...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Κάτι εντελώς άσχετο...θα το γράψω και σε άλλα αθλητικά θρεντ.
Αν υπάρχει κάποιος μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, ψάχνω για άτομο στη Γερμανία με γνώσεις μηχανολογικής για μόνιμη απασχόληση.
Κατά προτίμηση με γνώση της αγοράς της βιομηχανίας τροφίμων...αλλά και να μην την ξέρει θα τη μάθει.
Αν υπάρχει κάποιος ή γνωρίζει κάποιον.... πλζ π.μ.
Αν υπάρχει κάποιος μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, ψάχνω για άτομο στη Γερμανία με γνώσεις μηχανολογικής για μόνιμη απασχόληση.
Κατά προτίμηση με γνώση της αγοράς της βιομηχανίας τροφίμων...αλλά και να μην την ξέρει θα τη μάθει.
Αν υπάρχει κάποιος ή γνωρίζει κάποιον.... πλζ π.μ.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ερασιτεχνικό ρε και παρακάτω, αλλά και εσύ μη γράδεις μαλακίες. Ξέρεις πόσα χρωστάει ο ΠΑΟΚ; Μήπως ξέρεις γιατί ο Σπάνός φεύγει από τον Ατρόμητο; Λες ότι η ΑΕΚ χρωστάει σ όποιον μιλάει Ελληνικά και όχι μόνο (αλλά ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ρε πούστη μου ηεχνας -; - να γράψεις πως η ΑΕΚ είναι η ΜΟΝΗ Ελληνική ομάδα που έχει πρόεδρο που της άδειασε το ταμείο και πως της έχει κλέψει περίπου 30 εκ ευρώ και πως η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, αλλά μάλλον αυτό ΔΕΝ είναι "αντρικιο" για να το γράψει κάποιος), αλλά μήπως ο Άρης πάει πίσω; Για να μην πω για τον ΠΑΟ. Και όμως όλες αυτές οι ομάδες ΜΠΟΡΕΣΑΝ να κάνουν μεταγραφές και το καλοκαίρι και τον χειμώνα παρότι ήταν στην ίδια άσχημη οικονομική κατάσταση με την ΑΕΚ. Μη λες το λοιπόν μαλακίες για έσοδα από τσου λου και τα σχετικά. Δε θέλεις να πιστέψεις σε άρματα; Μη πιστεύεις, αν και πριν από καμιά 20αριά χρόνια και εσύ θα κλεγόσουν για άρματα της ΑΕΚ και του ΠΑΟ και αν δεν ήταν ο πούστης ο Μητσοτός να σε σώσει ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ (ξαναθυμίζω πως το 44 προυπήρχε ΚΑΙ ΔΕΝ έγινε για την ΑΕΚ) θα έπρεπε να είχες πάει και εσύ στην ερασιτεχνική. Αλλά τότε κλαιγόσουν και έλεγες για ιστορική ομάδα και πούτσες μπλε. Βάλε λοιπόν στην άκρη τα λόγια περί "να πέσεις αντρικά" και δες την αλλιώς. Και εδώ είσαι και εδώ είμαι να δεις που η Σούπερ λίγκα σου στο φόβο μη χάσει και κανέναν ΠΑΟ ή ΠΑΟΚ πως θα αλλάξει τους κανόνες της αδειοδότησης. Και τέλος ξέρεις ΠΟΛΥ καλά, πως χωρίς ανταγωνιστικές ομάδες στο Ελληνικό πρωτάθλημα που θα σε κοντράρουν στα ίσια ευρώπη θα τρως ψωλή (ήδη τρως) και πως σε λίγο καιρό θα παίζεις από Ιούνιο (δώσε 2 χρόνια περιθώριο γι αυτό) και θα χαιρετήσεις και εσύ τ έσοδα του τσου λου και τότε να δεις και εσύ κατι μαύρε τρύπες στο ταμείο σου όταν θα χάσεις τα 10εκ ευρόπουλα που παίρνεις απ εκεί. Εκτός και αν πιστεύεις ότι ο χοντρός θα καλύπτει τη διαφορά από τη τσέπη του. Κατάλαβέ το. Η πολιτική του Κόκκαλη "πρωτάθλημα με κάθε τρόπο" μπορεί μεσοπρόθεσμα να σ έκανε κυρίαρχο στην Ελλάδα, μακροπρόθεσμα θα είναι η καταστροφή σου. Γιατί έχεις κάνει τόσους εχθρούς που όταν πέφτεις (γιατί θα πέσεις) θα σε πατήσουν να πας πιο κάτω ακόμα. Και εγώ θα είμαι εκεί να χέσω και στο πτώμα σου απάνω (δε ξεχνω και δε συγχωρώ). Εγώ θα πάω ερασιτεχνικό γιατί οι μαλακίες χρόνων τώρα πληρώνονται, γιατί έπρεπε να πέσω μπας και φύγει ο καρκίνος, γιατί δε τ άξιζα να μείνω, γιατί χίλιοι λόγοι. Εσύ θα πέσεις κάποια μέρα και τότε θα καθαρίσει για λίγο το ποδόσφαιρό, και ΙΣΩΣ τότε θα μάθουμε για τα "καθαρά σου" πρωταθλήματα. Που νομίζεις πως είναι και καθαρά κιόλας!!! Μιλάς για "αντρισμό" ενώ εσύ ΑΡΝΕΙΣΑΙ να πεις αντρίκια "ρε μαλάκες παντελονάτα τώρα, από τα 15 που έχω πάρει τα 5 ήταν τ ένα πιο βρώμικο απ τ άλλο. Τ ένα το πήρα στα χαρτιά, τ άλλο γιατί έκανα το γήπεδο πουτάνα, τ άλλο γιατί ο διαιτητής έδωσε στον πρόεδρο το στραγάλι για να σφυρίζει". Οοοοοοοοχι. Αντρίκια λες πως είναι καθαρά ΟΛΑ. (για την υπόθεση Βαλνερ που λες μάθε λίγο τι έγινε. Ήρθε ο παίκτης στη Καλαμαριά. Η ΙΔΙΑ Η ΕΠΟ του έβγαλε φυλλάδιο -ενώ κανονικά έπρεπε ΠΡΩΤΑ να ψάξει για να δει ΑΝ δικαιούτε βάση κανονισμών ΟΥΕΦΑ και μετά να βγάλει- ο παίκτης έπαιξε 10 λεπτά ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝ ΓΚΟΛ που θ άλλαζε το σκορ υπέρ της ομάδας του και ΜΕΤΑ Η ΙΔΙΑ Η ΕΠΟ -επί γκαγκάτση- ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ και άρα μπορείς να κάνεις έφεση για το ματς. Το παιχνίδι δηλαδη το πήρες ΟΧΙ επειδή εσύ κατάλαβες πως έπαιξε παράνομα, ΑΛΛΑ επειδή σου το σφύριξε η ΕΠΟ που ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ. Τόσο αντρίκια πράγματα έκανε και η ΕΠΟ αλλά ΚΑΙ ΕΣΥ. Παντελονάτε μου).ρε οχι γ εθνικη καριολια....αγιο κοσμα και ακομα παρακατω...εχει;;αλλα ουτε εκει δεν στρωνετε...
η εκδικηση ειναι παιτο που τρωγεται κρυο ...και εγω το τρωω τωρα...
συνεχιστε τις μαλακιες και μην σκυβετε ταπεινα το κεφαλακι...ακομα σας φταιω εγω που πιασατε πατο...λες και ο αστερας η ο ατρομητος ειχαν τα εσοδα του τσου λου...η ο παοκ...η τα γιαννενα που σε εκαναν πουτανα και οτι ωρα εβαζαν γκολ...
εσεις εκει ακομα δηλητηριο για μενα ...ε ρε καριολες ....
ακομα πουστηδες εισαστε;;ε εγω ειμαι πιο πουστης....
[move]
[size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!![/size][/move]
Στα τσακίδια πουτάνας γιε. Σκατά στον τάφο σου ρε μπάσταρδε. Τη δουλεία σου την έκανες μια χαρά. Μπάσκετ υποβιβασμένο, μπάλα στο ερασιτεχνικό. Your job finished. Καλό ψόφο πουστάρα. Όλοι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΕΚτζήδες δε θα ξεχάσουμε ΠΟΤΕ τ όσα "προσφερες" αφιλοκερδός στην ομάδα με μόνο γνόμωνα την "αγάπη" σου γι αυτή.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Απλά χειμαρρώδης...Ερασιτεχνικό ρε και παρακάτω, αλλά και εσύ μη γράδεις μαλακίες. Ξέρεις πόσα χρωστάει ο ΠΑΟΚ; Μήπως ξέρεις γιατί ο Σπάνός φεύγει από τον Ατρόμητο; Λες ότι η ΑΕΚ χρωστάει σ όποιον μιλάει Ελληνικά και όχι μόνο (αλλά ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ρε πούστη μου ηεχνας -; - να γράψεις πως η ΑΕΚ είναι η ΜΟΝΗ Ελληνική ομάδα που έχει πρόεδρο που της άδειασε το ταμείο και πως της έχει κλέψει περίπου 30 εκ ευρώ και πως η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, αλλά μάλλον αυτό ΔΕΝ είναι "αντρικιο" για να το γράψει κάποιος), αλλά μήπως ο Άρης πάει πίσω; Για να μην πω για τον ΠΑΟ. Και όμως όλες αυτές οι ομάδες ΜΠΟΡΕΣΑΝ να κάνουν μεταγραφές και το καλοκαίρι και τον χειμώνα παρότι ήταν στην ίδια άσχημη οικονομική κατάσταση με την ΑΕΚ. Μη λες το λοιπόν μαλακίες για έσοδα από τσου λου και τα σχετικά. Δε θέλεις να πιστέψεις σε άρματα; Μη πιστεύεις, αν και πριν από καμιά 20αριά χρόνια και εσύ θα κλεγόσουν για άρματα της ΑΕΚ και του ΠΑΟ και αν δεν ήταν ο πούστης ο Μητσοτός να σε σώσει ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ (ξαναθυμίζω πως το 44 προυπήρχε ΚΑΙ ΔΕΝ έγινε για την ΑΕΚ) θα έπρεπε να είχες πάει και εσύ στην ερασιτεχνική. Αλλά τότε κλαιγόσουν και έλεγες για ιστορική ομάδα και πούτσες μπλε. Βάλε λοιπόν στην άκρη τα λόγια περί "να πέσεις αντρικά" και δες την αλλιώς. Και εδώ είσαι και εδώ είμαι να δεις που η Σούπερ λίγκα σου στο φόβο μη χάσει και κανέναν ΠΑΟ ή ΠΑΟΚ πως θα αλλάξει τους κανόνες της αδειοδότησης. Και τέλος ξέρεις ΠΟΛΥ καλά, πως χωρίς ανταγωνιστικές ομάδες στο Ελληνικό πρωτάθλημα που θα σε κοντράρουν στα ίσια ευρώπη θα τρως ψωλή (ήδη τρως) και πως σε λίγο καιρό θα παίζεις από Ιούνιο (δώσε 2 χρόνια περιθώριο γι αυτό) και θα χαιρετήσεις και εσύ τ έσοδα του τσου λου και τότε να δεις και εσύ κατι μαύρε τρύπες στο ταμείο σου όταν θα χάσεις τα 10εκ ευρόπουλα που παίρνεις απ εκεί. Εκτός και αν πιστεύεις ότι ο χοντρός θα καλύπτει τη διαφορά από τη τσέπη του. Κατάλαβέ το. Η πολιτική του Κόκκαλη "πρωτάθλημα με κάθε τρόπο" μπορεί μεσοπρόθεσμα να σ έκανε κυρίαρχο στην Ελλάδα, μακροπρόθεσμα θα είναι η καταστροφή σου. Γιατί έχεις κάνει τόσους εχθρούς που όταν πέφτεις (γιατί θα πέσεις) θα σε πατήσουν να πας πιο κάτω ακόμα. Και εγώ θα είμαι εκεί να χέσω και στο πτώμα σου απάνω (δε ξεχνω και δε συγχωρώ). Εγώ θα πάω ερασιτεχνικό γιατί οι μαλακίες χρόνων τώρα πληρώνονται, γιατί έπρεπε να πέσω μπας και φύγει ο καρκίνος, γιατί δε τ άξιζα να μείνω, γιατί χίλιοι λόγοι. Εσύ θα πέσεις κάποια μέρα και τότε θα καθαρίσει για λίγο το ποδόσφαιρό, και ΙΣΩΣ τότε θα μάθουμε για τα "καθαρά σου" πρωταθλήματα. Που νομίζεις πως είναι και καθαρά κιόλας!!! Μιλάς για "αντρισμό" ενώ εσύ ΑΡΝΕΙΣΑΙ να πεις αντρίκια "ρε μαλάκες παντελονάτα τώρα, από τα 15 που έχω πάρει τα 5 ήταν τ ένα πιο βρώμικο απ τ άλλο. Τ ένα το πήρα στα χαρτιά, τ άλλο γιατί έκανα το γήπεδο πουτάνα, τ άλλο γιατί ο διαιτητής έδωσε στον πρόεδρο το στραγάλι για να σφυρίζει". Οοοοοοοοχι. Αντρίκια λες πως είναι καθαρά ΟΛΑ. (για την υπόθεση Βαλνερ που λες μάθε λίγο τι έγινε. Ήρθε ο παίκτης στη Καλαμαριά. Η ΙΔΙΑ Η ΕΠΟ του έβγαλε φυλλάδιο -ενώ κανονικά έπρεπε ΠΡΩΤΑ να ψάξει για να δει ΑΝ δικαιούτε βάση κανονισμών ΟΥΕΦΑ και μετά να βγάλει- ο παίκτης έπαιξε 10 λεπτά ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝ ΓΚΟΛ που θ άλλαζε το σκορ υπέρ της ομάδας του και ΜΕΤΑ Η ΙΔΙΑ Η ΕΠΟ -επί γκαγκάτση- ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ και άρα μπορείς να κάνεις έφεση για το ματς. Το παιχνίδι δηλαδη το πήρες ΟΧΙ επειδή εσύ κατάλαβες πως έπαιξε παράνομα, ΑΛΛΑ επειδή σου το σφύριξε η ΕΠΟ που ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ. Τόσο αντρίκια πράγματα έκανε και η ΕΠΟ αλλά ΚΑΙ ΕΣΥ. Παντελονάτε μου).
Στα τσακίδια πουτάνας γιε. Σκατά στον τάφο σου ρε μπάσταρδε. Τη δουλεία σου την έκανες μια χαρά. Μπάσκετ υποβιβασμένο, μπάλα στο ερασιτεχνικό. Your job finished. Καλό ψόφο πουστάρα. Όλοι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΕΚτζήδες δε θα ξεχάσουμε ΠΟΤΕ τ όσα "προσφερες" αφιλοκερδός στην ομάδα με μόνο γνόμωνα την "αγάπη" σου γι αυτή.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ο κόσμος χειραγωγείται πανεύκολα...το ξέρεις και από τα πολιτικά αυτό!όταν τα έλεγα γάτε εγώ όμως αυτά δεν θέλανε να μιλάω και να τα ακούνε
πρώτα φταίνε οι οπαδοί φίλε μου
σε όλες τις ομάδες - όχι μόνο στην ΑΕΚ
κάπως λάθος το έχουνε δει το θέμα στην Ελλάδα...
τέσπα, ξανάγραψα ο μαλάκας.... δεν κρατιέμαι κι εγώ που να με πάρει...
ΥΓ. Για την αγγελία άνοιξε θεματάκι καλύτερα
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Απλά χειμαρρώδης...
τι έγινε ναυαρχιδούλη ???
θα κάνουμε εκείνο το συζητούμενο ποδοσφαιρικό μνημόσυνο της χανούμας ?? στο X-BAR κατά προτίμηση θα ψάλουμε το εις τόπον χλοερόν μεταξύ μουνιού και τσιμπουκιού βεβαίως βεβαίως...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Εχουμε καιρό ρε...Πασχα ερχεται ρε Αντιχριστε,κανε λιγο κρατει στα μπαζα που ορεγεσαι...τι έγινε ναυαρχιδούλη ???
θα κάνουμε εκείνο το συζητούμενο ποδοσφαιρικό μνημόσυνο της χανούμας ?? στο X-BAR κατά προτίμηση θα ψάλουμε το εις τόπον χλοερόν μεταξύ μουνιού και τσιμπουκιού βεβαίως βεβαίως...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Εχουμε καιρό ρε...Πασχα ερχεται ρε Αντιχριστε,κανε λιγο κρατει στα μπαζα που ορεγεσαι...
έχουμε και λέμε... τριήμερα, εννιάμερα, σαράντα, τρίμηνα, εξάμηνα
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Διαβάστε καί αυτό στο left.gr : " Ή Δική μας Α.Ε.Κ. " !
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.226
Υ.Γ.: Και κάτι άλλο, επειδή θα τρελαθούμε τελείως: Φτάσαμε να διαβάζουμε ακόμη και οκτώ χρόνια μετά (και δυστυχώς ακόμη και από φίλους της ΑΕΚ) ότι το Δημόσιο έχασε 130 εκατ. ευρώ(!) από την υπαγωγή της ΑΕΚ στο άρθρο 44. Δεν υπάρχει πιο εξωφρενικό ψέμα. Από τα 130 εκατ. ευρώ των χρεών της ΑΕΚ το 60% αφορούσε οφειλές προς την ENIC και τη Netmed, καθώς και προς ποδοσφαιριστές όπως ο Ζαγοράκης, ο Γεωργάτος, ο Κατσουράνης και άλλοι, οι οποίοι υπέγραψαν να μπουν οικιοθελώς στη ρύθμιση τα χρήματα που τους οφείλονταν.
Ευχαριστώ καταρχήν που βρήκες το άρθρο με την ανάλυση των οφειλών του αρ. 44 γιατί ψάχνω καιρό και δε βρίσκω τα ακριβή νούμερα.
Για το σημείο που έχεις επισημάνει βλέπεις φαντάζομαι πως οι παίκτες ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ να μπουν στη ρύθμιση, οπότε δε συντρέχει λόγος να επιληφθεί η ΕΠΟ ή η ΟΥΕΦΑ. Στην περίπτωση του ΑΡΗ δεν υπάρχει αυτή η συναίνεση, προσπαθεί ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ να μειώσει τα λεφτά των ποδοσφαιριστών κάτι που δεν επιτρέπεται.
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
για πες μου τσολια μου περισυ ο οφη που προσεφυγε στα πολιτικα δικαστηρια του εκλασαν μια η δυο μαντρες;;;Ευχαριστώ καταρχήν που βρήκες το άρθρο με την ανάλυση των οφειλών του αρ. 44 γιατί ψάχνω καιρό και δε βρίσκω τα ακριβή νούμερα.
Για το σημείο που έχεις επισημάνει βλέπεις φαντάζομαι πως οι παίκτες ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ να μπουν στη ρύθμιση, οπότε δε συντρέχει λόγος να επιληφθεί η ΕΠΟ ή η ΟΥΕΦΑ. Στην περίπτωση του ΑΡΗ δεν υπάρχει αυτή η συναίνεση, προσπαθεί ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ να μειώσει τα λεφτά των ποδοσφαιριστών κάτι που δεν επιτρέπετε.
ααα να μην ξεχνιομαστε οταν λεμε ΟΛΑ εννοουμε ΟΛΑ, η με η χωρις συναινεση η απαγορευεται η επιτρεπεται! μπερδευεις το αυτοδιοικητο με πολλα αλλα πραγματα, απο την στιγμη που οι ομαδες ειναι α.ε και μπορουν να μπαινουν στον πτωχευτικο κωδικα εσυ εξακολουθεις να επιμενεις οτι η ουεφα εχει τον τελευταιο λογο ειδικα σε τετοια θεματα;;;
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
αμα λεω εγω οτι αριστερα και αεκ πανε χερι-χερι λογω κλαψομουνιασματος...Διαβάστε καί αυτό στο left.gr : " Ή Δική μας Α.Ε.Κ. " !
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.226
Πρώτα απ' όλα κόψε τα τσολιά μου και τις άλλες μαλακίες, όπως σου μιλάνε να μιλάς. Για τον ΟΦΗ το έγραψα κι εγώ, το ότι υποχώρησε η ΕΠΟ για πολιτικούς λόγους δε σημαίνει πως δικαιώθηκε ο ΟΦΗ αλλά ότι έκανε πίσω η ΕΠΟ όχι επειδή φοβήθηκε τα πολιτικά δικαστήρια αλλά προφανώς επειδή υπήρξε κάποια παρέμβαση. Η ΟΥΕΦΑ δεν μπορεί να αποτρέψει τις ΠΑΕ να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια αλλά μπορεί να τις τιμωρήσει γι αυτό, και η τιμωρία είναι είτε υποβιβασμός είτε αποκλεισμός από κάθε διοργάνωση. Επίσης αν κάποια τοπική ομοσπονδία δεν εφαρμόσει την τιμωρία τότε απειλεί και την ομοσπονδία με αποκλεισμό όπως έκανε με την Ελβετία στο παράδειγμα που παρέθεσα. Για τους παίκτες τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις; Εφόσον συμφώνησαν να δεχτούν κάποια μείωση (η οποία δεν ήταν 95% όπως με τις υπόλοιπες οφειλές του αρ.44) η ΟΥΕΦΑ δεν έχει κανένα λόγο να παρέμβει. Όταν λύνεται το συμβόλαιο ενός παίκτη, πολλές φορές δε φεύγει με λιγότερα απ' ότι προβλέπει το συμβόλαιο; Αν συμφωνήσει δεν υπάρχει πρόβλημα, αν δε συμφωνήσει και προσφύγει στην ΟΥΕΦΑ τότε η ομάδα έχει επιπτώσεις. Είναι το ίδιο πράγμα με αυτό που έγινε τότε.για πες μου τσολια μου περισυ ο οφη που προσεφυγε στα πολιτικα δικαστηρια του εκλασαν μια η δυο μαντρες;;;
ααα να μην ξεχνιομαστε οταν λεμε ΟΛΑ εννοουμε ΟΛΑ, η με η χωρις συναινεση η απαγορευεται η επιτρεπεται! μπερδευεις το αυτοδιοικητο με πολλα αλλα πραγματα, απο την στιγμη που οι ομαδες ειναι α.ε και μπορουν να μπαινουν στον πτωχευτικο κωδικα εσυ εξακολουθεις να επιμενεις οτι η ουεφα εχει τον τελευταιο λογο ειδικα σε τετοια θεματα;;;
Απλά είναι τα πράγματα αλλά είπαμε ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται και ο ηλίθιος επιμένει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις