kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
Υ.Γ Οπότε να υποθέσω πως ο ΠΑΟ είναι το ΠΑΣΟΚ και ο ΟΣΦΠ η ΝΔ. Αναλογικά έτσι κάπως πάει. Και αναλογικά όπως τα 2 κόμματα κατέστρεψαν τη χώρα και είναι ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ έτσι και εσύ (αν είσαι ή ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ). Υποστηρίζεις μια ομάδα που κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο, και είσαι και ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ. Βλακένδυτε!
Τι λες ρε φιλε?
Εγω πχ ειμαι βαζελος. Απεδειξε μου πως...κατεστρεψα το ελληνικο ποδοσφαιρο. Αντε γιατι ειπαμε, συμπασχουμε με αυτο που βιωνουν οι αεκτζηδες(το οποιο σαφως δεν αξιζουν-η πλειοψηφια τους τουλαχιστον) αλλα εσυ ξεφυγες τελειως.. Ολα τα τσουβαλιαζεις, ολα τα ιδια ειναι. Σου φταινε οι παντες και τα παντα.
Δεν μπηκε ο βαζελος σε κανα αρθρο 44-99 ή πως στο διαολο το λενε απ οτι θυμαμαι. Ετσι?
Και μεχρι να μπει(διολου απιθανο πλεον) καλο ειναι να προσεχουμε και τι γραφουμε.
ΥΓ. Αν ξαναχαρακτηρισεις τον βαζελο............πασοκ(!!!!!!!!!!)-για ονομα...-, θα γινει σφαγη. Θα σφαζομαστε σε ολο το θρεντ για κανα χρονο ακομα στο λεω. Φιλικα. ;)
Εχεις και τον hetfield avatar παναθεμα σε. Δεν τσακωνομαι με αδερφια μεταλλα γαμω