gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Είναι κατάντια να είσαι οπαδός και να λες ότι ιδανική λύση είναι η Γ' Εθνική!Ιδανική λύση είναι για αυτούς που δημιούργησαν τα χρέη...όχι για την ΑΕΚ!Όταν όμως θα έπρεπε να απαιτείς εσύ (γενικά το λέω) θεωρούσες ευεργέτη τον Χατζηιωάννου που πηδούσε από το καράβι και έκοβες πίτα με τον Τακούλη που πάρκαρε τις μετοχές του στον Χατζημούσια!!!Δεν λεω οτι μπορουμε σίγουρα να επηρεασουμε τις εξελιξεις. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να συζητησουμε τι θεωρουμε καλυτερο. Ειληκρινα , ειμαι περιεργος να μαθω ποια κατα την γνωμη σου θα ηταν η σωστη λυση. Θα βοηθουσε και μενα και τους υπολοιπους να εχουμε ενα μετρο συγκρισης. Ειμαι υπερ των πολλων αποψεων ωστε να εχω το περιθωριο επιλογης αντί του μονοδρομου.
Εγω πχ θεωρω οτι εφοσον η ομαδα πεσει στην Β κατηγορια , για ενα χρονο διαφορα , να παει στην Γ , να καθαρισει απο τα περισσοτερα χρεη και να ξεκινησει απο την αρχη. Να φυγουν οι τωρινοι διοικουντες και αναμεσα σε οριτζιναλ απο την μια μερια και Μελισανιδη-Παππα απο την αλλη ας αναλαβουν οι δευτεροι. Οχι για τι ειναι αμεμπτοι. Επιλεγω το λιγοτερο κακο με την μεγαλυτερη οικονομικη επιφανεια.
6-7 χοντρά πορτοφόλια είχες στην μετοχική σύνθεση που αν βάζανε 2-3εκ ο καθένας και άλλα τόσα οι υπόλοιποι κοκοβιοί τα χρέη σου θα πέφτανε κάτω και από αυτά που είχες μετα ΄το 44 με βάση και τις τελευταίες φορολογικές ρυθμίσεις!Και μετά ας την πουλεύανε...η ομάδα θα ήταν βιώσιμη!Ούτε αυτό δεν κάνανε οι σωτήρες!Και τώρα με ρίξανε στην Γ' Εθνική για να με σώσουνε!Και θες να τους χειροκροτήσω κιόλας!Ε δεν γαμιόμαστε λέω εγώ...