Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Πηρε αναβολή η εκδικαση για τις 28-5 που θα εχουν επικυρωθεί οι πίνακες :o
Αν μιλάς για την εκδίκαση της αίτησης του ΑΡΗ, δεν έχει καμία σχέση με την τιμωρία που προβλέπεται και η οποία ξεκινάει με την κατάθεση της προσφυγής στο πολιτικό δικαστήριο. Δεν ξέρω τι προβλέπεται αν αποσύρει ο ΑΡΗΣ την προσφυγή του. Δε νομίζω να επικυρωθούν οι πίνακες αν δε λυθεί αυτή η εκκρεμότητα όπως και να έχει.

vaslag7

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τοσα χρονια κατηγορουν τον γαυρο για το πρωταθλημα στα χαρτια τωρα θελουν την κατηγορια στα χαρτια και καλα κανουν ο κλεψας του κλεψαντος ω παλιοκλεφταρεοι  :s&m_2:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Στην ερώτηση του Τσώχου,αν θα πρότεινες στην ΑΕΚ να υποβιβαστεί στην Γ' Εθνική προκειμένου να γλιτώσει από τον βραχνά των πολλών εκατ.ευρώ που είναι το χρέος?...........Η απάντηση......{Οχι δεν θα συμβούλευα την ΑΕΚ,<Αν έχει τον τρόπο>,να μην υποβιβαστεί σε τόσο χαμηλή κατηγορία να επιλέξει να το κάνει.Σε καμμία περίπτωση.Είναι μεγάλο το σοκ}.........
Αν έχει τον τρόπο λέει..........Είπαμε,τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα......  :hmm: :hmm: :dunno: :dunno:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΝΑΤΡΊΧΙΑΣΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ!!

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ναυαρχε , οσα λεει ο σκωτσεζος ειναι αληθειες που θα βρουμε μπροστα μας. Θα ειναι πολυ δυσκολη ωρα ,η πρωτη φορα που θα δουμε την ομαδα να παιζει τοσο χαμηλα. Απο την αλλη , αν το αντεξαν αυτοι , θα το αντεξουμε και εμεις. Χωρις προοπτικη , δεν εχει νοημα να συνεχιζουμε οπως ειμαστε τωρα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μπραβο . Εισαι ο καλυτερος 20 χρονια τωρα.
Με την αξια σου τσεπωνεις 20-30 εκατομμυρια τον χρονο παραπανω απο τους αλλους
Δεν εξαγορασες καμια διατησια , ουτε εφτιαξες καμιά παραγκα.
Οι οπαδοι σου ειναι πιο αγνοι και οι αρχηγοι των οργανωμενων σου δεν ειναι εμμεσα ή αμεσα στην μισθοδοσια της παε.
Ο Κοκκαλης δεν εχει καμια ευθυνη για την καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου.
Ικανοποιηθηκες? Αντε στην ομαδα σου και ασε μας ησυχους τωρα.
ρε οχι γ εθνικη καριολια....αγιο κοσμα και ακομα παρακατω...εχει;;αλλα ουτε εκει δεν στρωνετε...
η εκδικηση ειναι παιτο που τρωγεται κρυο ...και εγω το τρωω τωρα...
συνεχιστε τις μαλακιες και μην σκυβετε ταπεινα το κεφαλακι...ακομα σας φταιω εγω που πιασατε πατο...λες και ο αστερας η ο ατρομητος ειχαν τα εσοδα του τσου λου...η ο παοκ...η τα γιαννενα που σε εκαναν πουτανα και οτι ωρα εβαζαν γκολ...
εσεις εκει ακομα δηλητηριο για μενα ...ε ρε καριολες ....
ακομα πουστηδες εισαστε;;ε εγω ειμαι πιο πουστης....

[move]
[size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!![/size][/move]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε οχι γ εθνικη καριολια....αγιο κοσμα και ακομα παρακατω...εχει;;αλλα ουτε εκει δεν στρωνετε...
συνεχιστε τις μαλακιες και μην σκυβετε ταπεινα το κεφαλακι...ακομα σας φταιω εγω που πιασατε πατο...λες και ο αστερας η ο ατρομητος ειχαν τα εσοδα του τσου λου...η ο παοκ...η τα γιαννενα που σε εκαναν πουτανα και οτι ωρα εβαζαν γκολ...

[move]
Τυπε ωραια ολα αυτα,και γ εθνικη και δ και ερασιτεχνικο να πεσω,αλλα ευτυχως σαν ΑΕΚτζης δεν εχω ζησει την ομαδα μου να χανει για να σωσει παραρτηματα,να κανουν πασες οι παιχτες μου για να βαλει γκολ το παραρτημα και να σωθει.Και δεν προκειται να το ζησω ποτε.Περηφανα επαιζα παντα,με αμουστακα παιδια επαιζα φετος,γαυρος ομως ΕΥΤΥΧΩΣ δεν εγινα και ουτε θα γινω ποτε.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
[move]
Ταπεινοφροσύνη φίλε....Μαθε να είσαι ταπεινός και οχι υπερφίαλος..Μαθε να τιμας τον αντίπαλο και να τον πολεμάς όταν είναι ΟΡΘΙΟΣ! Ο σεβασμός κερδίζεται , δεν κατακτιέται..στην τελική μάθε να μην γαυρίζεις,ειδικά εσυ.....Ο Boobo είναι το παραδειγμα προς μιμηση των όσων σου ανεφερα.....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Τυπε ωραια ολα αυτα,και γ εθνικη και δ και ερασιτεχνικο να πεσω,αλλα ευτυχως σαν ΑΕΚτζης δεν εχω ζησει την ομαδα μου να χανει για να σωσει παραρτηματα,να κανουν πασες οι παιχτες μου για να βαλει γκολ το παραρτημα και να σωθει.Και δεν προκειται να το ζησω ποτε.Περηφανα επαιζα παντα,με αμουστακα παιδια επαιζα φετος,γαυρος ομως ΕΥΤΥΧΩΣ δεν εγινα και ουτε θα γινω ποτε.
γαμω την περηφανια σου και αρχιδια καπαμα...κλαμα κλαμα κλαμα και ξανα μανα κλαμα...να πεσει ο αρης να γινει το ματς με ποιον μιλαγε ο τριτσωνης γιατι μιλαγε επιτρεπεται να μιλαει και αρχιδια φρικασε...
δεν σε ενοχλησα τοσο καιρο τουμπεκιαστηκα παροτι γνωριζεις τι καβλα ενοιωσα αλλα ελεος πια...
πεσε ρε μαλακα περηφανα και θα σε χειροκροτησω γαμω τα παντα μου...γαμω τα μεγαλα λογια και τις ιδεες...
ποσα χρωστανε στον σηφακη με ποιον μιλουσε ο τριτσωνης και μετα στο τελος και η καβλαντα για να μυρισει και λιγο περηφανεια...
αξιζουμε να πεσουμε δε λεω ...δε θελουμε χαρες και αρχιδιες...
ε αφου αξιζεις πεσε και βουλωσε το...απλα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γαμω την περηφανια σου και αρχιδια καπαμα...κλαμα κλαμα κλαμα και ξανα μανα κλαμα...να πεσει ο αρης να γινει το ματς με ποιον μιλαγε ο τριτσωνης γιατι μιλαγε επιτρεπεται να μιλαει και αρχιδια φρικασε...
δεν σε ενοχλησα τοσο καιρο τουμπεκιαστηκα παροτι γνωριζεις τι καβλα ενοιωσα αλλα ελεος πια...
πεσε ρε μαλακα περηφανα και θα σε χειροκροτησω γαμω τα παντα μου...γαμω τα μεγαλα λογια και τις ιδεες...
ποσα χρωστανε στον σηφακη με ποιον μιλουσε ο τριτσωνης και μετα στο τελος και η καβλαντα για να μυρισει και λιγο περηφανεια...
Δηλαδη αν εχει γινει κατι επιληψιμο δεν πρεπει να το ψαξει κανεις,αλλα να περαστει στο ντουκου;Και δεν λεμε να σωθουμε εμεις,λεμε να τηρηθουν οι νομοι,οπως με εμας.Γιατι σου φαινεται ανηθικο,δεν μπορω να το καταλαβω.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ταπεινοφροσύνη φίλε....Μαθε να είσαι ταπεινός και οχι υπερφίαλος..Μαθε να τιμας τον αντίπαλο και να τον πολεμάς όταν είναι ΟΡΘΙΟΣ! Ο σεβασμός κερδίζεται , δεν κατακτιέται..στην τελική μάθε να μην γαυρίζεις,ειδικά εσυ.....Ο Boobo είναι το παραδειγμα προς μιμηση των όσων σου ανεφερα.....
κατ'αρχας ξερεις οτι στεναχωριςεμαι που τα διαβαζεις και εσυ...για σενα και αλλα δυο τρια παιδια ειδες οτι τουμπεκιαστηκα ,κοιτα τα μηνυματα μου δεν μπερδευομουνα δεν ανακατευομουνα για να μην προκαλεσω...
αλλα αμα διαβαζω παλι δηλητηρια για γαυρο και μαλακιες ε παει στο διαλο ανθρωπος ειμαι...
γνωριζεις οτι παροτι δεν κρυφτηκα με υποκρισιες και παπαριες ,γνωριζεις οτι ειχα παγια θεση και αντρικια στο θεμα εστω και αν μου χαλαει το ''ιματζ'' οτι θελω (για τους δικους μου λογους) να πεσει η αεκ ,μολις αυτο εγινε ειπα μια κουβεντα χωρις να προκαλεσω,ειπα την αποψη μου και αραξα στη γωνιτσα...
αλλα ρε ναυαρχε ελεος...
δημ. φορουμ ειναι...ε ελεος πια ...παλι με τον γαυρο...
πεσε ρε παλληκαρισια και θα εχεις τον σεβασμο μου (οχι εσυ προσωπικα που γνωριζεις οτι τον εχεις ετσι και αλλοιως ,γενικα σαν ομαδα μιλαω)
παρα την καβλα μου σεβαστηκα την ιστορια σου και τρεις ανθρωπους και τουμπεκιασα...αλλα νησαφι πια,,,με τα κλεμμενα και τις μαλακιες...
δηλαδη ο γιαννενα ειχε εσοδα απο τσου λοου;;η ο παοκ;;εκλεψα και απο την τριπολη κατι;;

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Το  μονο  πεσιμο  που  ξερουν  οι  χανουμες  ειναι  να  πεφτουν  σαν  τα  ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ  

για  να   δικοπουν  οι  αγωνες.........κανω  λαθος ;  Δε  νομιζω.........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δηλαδη αν εχει γινει κατι επιληψιμο δεν πρεπει να το ψαξει κανεις,αλλα να περαστει στο ντουκου;Και δεν λεμε να σωθουμε εμεις,λεμε να τηρηθουν οι νομοι,οπως με εμας.Γιατι σου φαινεται ανηθικο,δεν μπορω να το καταλαβω.
επιληψιμο ειναι να βαζεις και παιχτη τιμωρημενο και ακολουθουνται οι νομι οταν τινωρεισαι επειδη το'κανες...που βλεπεις το ανηθικο;;(λεγε με βαλνερ)
σου εχω ξαναπει...αν δεν εχεις κατι να πεις καλυτερα μασα  ;)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ναυαρχε , με νοιαζει η γνωμη όσων σέβομαι και εκτιμώ σαν χαρακτηρες. Για αυτο σε ευχαριστω για καλά σου λόγια.

Οσοι χυνουν μονο με τις πουστιες που κανουν , ειναι πολυ gay τελικά. :sunglasses:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
ειχατε πολυ πλακα χθες στη δικη  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Το  μονο  πεσιμο  που  ξερουν  οι  χανουμες  ειναι  να  πεφτουν  σαν  τα  ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ  

για  να   δικοπουν  οι  αγωνες.........κανω  λαθος ;  Δε  νομιζω.........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν απανταω...δεν θελω να το κανω μπουρδελο...
ειδα κατι που με εφτιαξε ειπα την καβλαντα μου και την κανω...

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
-Βρήκα Wifi με ψευδόνημο EdoMonoAek
-Και??