Ταπεινοφροσύνη φίλε....Μαθε να είσαι ταπεινός και οχι υπερφίαλος..Μαθε να τιμας τον αντίπαλο και να τον πολεμάς όταν είναι ΟΡΘΙΟΣ! Ο σεβασμός κερδίζεται , δεν κατακτιέται..στην τελική μάθε να μην γαυρίζεις,ειδικά εσυ.....Ο Boobo είναι το παραδειγμα προς μιμηση των όσων σου ανεφερα.....
κατ'αρχας ξερεις οτι στεναχωριςεμαι που τα διαβαζεις και εσυ...για σενα και αλλα δυο τρια παιδια ειδες οτι τουμπεκιαστηκα ,κοιτα τα μηνυματα μου δεν μπερδευομουνα δεν ανακατευομουνα για να μην προκαλεσω...
αλλα αμα διαβαζω παλι δηλητηρια για γαυρο και μαλακιες ε παει στο διαλο ανθρωπος ειμαι...
γνωριζεις οτι παροτι δεν κρυφτηκα με υποκρισιες και παπαριες ,γνωριζεις οτι ειχα παγια θεση και αντρικια στο θεμα εστω και αν μου χαλαει το ''ιματζ'' οτι θελω (για τους δικους μου λογους) να πεσει η αεκ ,μολις αυτο εγινε ειπα μια κουβεντα χωρις να προκαλεσω,ειπα την αποψη μου και αραξα στη γωνιτσα...
αλλα ρε ναυαρχε ελεος...
δημ. φορουμ ειναι...ε ελεος πια ...παλι με τον γαυρο...
πεσε ρε παλληκαρισια και θα εχεις τον σεβασμο μου (οχι εσυ προσωπικα που γνωριζεις οτι τον εχεις ετσι και αλλοιως ,γενικα σαν ομαδα μιλαω)
παρα την καβλα μου σεβαστηκα την ιστορια σου και τρεις ανθρωπους και τουμπεκιασα...αλλα νησαφι πια,,,με τα κλεμμενα και τις μαλακιες...
δηλαδη ο γιαννενα ειχε εσοδα απο τσου λοου;;η ο παοκ;;εκλεψα και απο την τριπολη κατι;;