Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ποιοι είναι οι ένα σωρό ρε παπάρα. 2 πόστ έχουμε γράψει.
έχεις δει εσύ το λογαριασμό του; Ξέρεις από ποιον πήρε λεφτά για να πάει στην ΑΕΚ ως ελεύθερος;
Ή θα μου πεις τώρα πως ο ΠΑΟ είχε 5 επιθετικούς και τον άφησε ελεύθερο επειδή δεν του έκανε;

Δεν σου κάνω σενάρια. Απλά σου λέω να μην διαβάζεις τις φυλλάδες γιατί γράφουνε πληρωμένα άρθρα.

Το αν έχει πάρει λεφτά ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής ή προπονητής και αν στη συμφωνία ήταν να πάρει τόσα από αυτόν ή τον άλλον και όχι άλλα κλπ...δεν τα ξέρεις.
Ρε συ πλακα κανεις;Απο τον γεναρη που ηρθε ο πετροπουλος εχεις ρωτησει το ιδιο πραγμα καμια εκατοστη φορες,στο εξηγησαν καποια παιδια,δεν το καταλαβες και συνεχισες να ρωτας το ιδιο και το ιδιο.Και ναι τον αφησε ελευθερο γιατι δεν του εκανε του βαζελου ο πετροπουλος,εκτος και αν εσυ τον ειδες να ειναι κανας Μεσσι,γιατι εγω δεν το ειδα.Αμα εχεις δει εσυ τον λογαριασμο του,πες μας και εμας τοτε,και εξηγησε μας τι στο καλο υπονοεις με αυτα που λες.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Λοιπόν για να ξεφύγουμε από τις μαλακίες, καταθέτω τα εξής:

Με όσα έχω διαβάσει για χρεοκοπία κτλ. και βάζοντας λίγο κάτω τα νούμερα καταλήγω πως αν χρεοκοπήσει η ΑΕΚ θα κληρονομήσει στα σίγουρα μόνο τα χρέη των ξένων παικτών-

προπονητών και ίσως και των Ελλήνων, ένα ποσό από 4 εώς 8 εκ. δηλαδή. Αν δεν κάνω λάθος με το νέο κανονισμό αυτά μπορούν να εξοφληθούν σε 4 χρόνια, οπότε είναι μια

επιβάρυνση 1-2 εκ. το χρόνο. Με ένα μπάτζετ 2 εκ. στην Γ' και 4 εκ. στη Β', πιστεύω πως με ένα ποσό 8-10 εκ. μπορεί κάποιος να φέρει την ΑΕΚ στην Α' σε δύο χρόνια καθαρή.

Εκεί θα έχει έσοδα τουλάχιστον 10 εκ. την πρώτη χρονιά που θα πάνε ΟΛΑ στην ομάδα. Καθόλου άσχημα νομίζω.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16

Με όσα έχω διαβάσει για χρεοκοπία κτλ. και βάζοντας λίγο κάτω τα νούμερα καταλήγω πως αν χρεοκοπήσει η ΑΕΚ θα κληρονομήσει στα σίγουρα μόνο τα χρέη των ξένων παικτών-

προπονητών και ίσως και των Ελλήνων, ένα ποσό από 4 εώς 8 εκ. δηλαδή. Αν δεν κάνω λάθος με το νέο κανονισμό αυτά μπορούν να εξοφληθούν σε 4 χρόνια, οπότε είναι μια

επιβάρυνση 1-2 εκ. το χρόνο. Με ένα μπάτζετ 2 εκ. στην Γ' και 4 εκ. στη Β', πιστεύω πως με ένα ποσό 8-10 εκ. μπορεί κάποιος να φέρει την ΑΕΚ στην Α' σε δύο χρόνια καθαρή.

Εκεί θα έχει έσοδα τουλάχιστον 10 εκ. την πρώτη χρονιά που θα πάνε ΟΛΑ στην ομάδα. Καθόλου άσχημα νομίζω.
Το ελληνικο δικαιο δεν προβλεπει να μεταφερθουν , ουτε τα χρεη των παικτων στην ερασιτεχνικη. Δεν ξερουμε τισταση μπορει να κρατησει η ουεφα. Κατα τα αλλα , συμφωνω οτι η δυναμικη της ομαδας ειναι αρκετη να της δωσει εσοδα ικανα να την κρατουν ανταγωνιστικη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το ελληνικο δικαιο δεν προβλεπει να μεταφερθουν , ουτε τα χρεη των παικτων στην ερασιτεχνικη. Δεν ξερουμε τισταση μπορει να κρατησει η ουεφα. Κατα τα αλλα , συμφωνω οτι η δυναμικη της ομαδας ειναι αρκετη να της δωσει εσοδα ικανα να την κρατουν ανταγωνιστικη.
Η ουεφα δεν αστειευεται και καλα κανει,τα δεδουλευμενα πρεπει να πληρωθουν.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Πάρ' το ως δεδομένο ότι θα σε υποχρεώσει να τα πληρώσεις η ΦΙΦΑ. Δεν ξέρω αν χωράει κούρεμα ή πρέπει να πληρωθούν εξ ολοκλήρου. Δε βλέπω το λόγο να ζοριστούμε να μείνουμε στην Α' με το βραχνά των χρεών. Μόνο το νέο ΑΦΜ ομάδας της Α' ή της Β' είναι καλύτερη λύση.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ρε μαλάκες θα μας αφήσετε να πέσουμε με την ησυχία μας;
Πέσατε γιατί πέσατε;
Δεν πέσατε γιατί δεν πέσατε;
Οχου!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.284
Πόντοι
5.097
Ρε μαλάκες θα μας αφήσετε να πέσουμε με την ησυχία μας;
Πέσατε γιατί πέσατε;
Δεν πέσατε γιατί δεν πέσατε;
Οχου!
εμεις ρε μαν
εσεις φτιαχνετε σεναρια συνομοσιας εναντιον σας
ελεος πια  :birdman:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Σωστα , η Φιφα οχι η Ουεφα. Απλα , κραταω μια επιφυλαξη γιατι δεν ειναι οτι η ομαδα επεσε μια κατηγορια αλλά οτι πτωχευσε και πηγε στο ερασιτεχνικο. Τεσπα , λειπει το πιο σημαντικο.

Να αποδεχθουν οι κατεχοντες τις μετοχες , να πτωχευση η ομαδα , με οτι συνεπειες εχει αυτο για οσους διετελεσαν προεδροι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε συ πλακα κανεις;Απο τον γεναρη που ηρθε ο πετροπουλος εχεις ρωτησει το ιδιο πραγμα καμια εκατοστη φορες,στο εξηγησαν καποια παιδια,δεν το καταλαβες και συνεχισες να ρωτας το ιδιο και το ιδιο.Και ναι τον αφησε ελευθερο γιατι δεν του εκανε του βαζελου ο πετροπουλος,εκτος και αν εσυ τον ειδες να ειναι κανας Μεσσι,γιατι εγω δεν το ειδα.Αμα εχεις δει εσυ τον λογαριασμο του,πες μας και εμας τοτε,και εξηγησε μας τι στο καλο υπονοεις με αυτα που λες.
δεν ξέρεις να διαβάζεις και γράφεις πάλι παπαριές.

το Γενάρη έγραφα ΓΕΝΙΚΑ για το πώς στο λύκο βρήκε λεφτά η ΑΕΚ να κάνει μεταγραφές. Και όλοι απαντούσατε πως έκανε ελεύθερες μεταγραφές, λες και οι ελεύθεροι παίκτες δεν πληρώνονται μισθά και τα μισθά δεν είναι λεφτά.
Και ο λόγος που το έλεγα (επίσης εξηγημένο) ήταν πως δεν μπορεί να κλαίγεσαι πως δεν έχεις ευρώ τσακιστό και ξαφνικά να κάνεις μεταγραφές. Εκτός λοιπόν αν ως περήφανος ΑΕΚτζής είσαι περήφανος που φέσωσες ακόμα κάποιους νοματαίους ενώ δεν είχες κανένα λόγο (και μην μου πεις πως δεν ήθελες...θεό τον είχατε κάνει τον Πετρό...), δεν βλέπω με ποιο τρόπο θα μου δικαιολογήσεις τις μεταγραφές τώρα (και εκ των υστέρων, γιατί τότε δεν τα παραδεχόσουνα).

Πάμε στο δια ταύτα του Πετρόπουλου. Μέσσι δεν είναι ΓΙΑ ΜΕΝΑ, αλλά για ΕΣΑΣ ¨ΗΤΑΝ. Θεό τον είχατε κάνει όταν έβαζε γκολ σε κάθε ματς. Και ξαναλέω πως ο ΠΑΟ ΔΕΝ είχε επιθετικούς ώστε να αφήσει έναν επιθετικό να φύγει.

Πάμε τώρα σε αυτά που σου γράφω ΤΩΡΑ.
σου μιλάω γενικά ........
"Το αν έχει πάρει λεφτά ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής ή προπονητής και αν στη συμφωνία ήταν να πάρει τόσα από αυτόν ή τον άλλον και όχι άλλα κλπ...δεν τα ξέρεις." (αυτό ακριβώς σου έγραψα)

και σου εξηγώ πως το ποιος χρωστάει σε ποιον λεφτά ΔΕΝ το ξέρεις. Μια και σου αρέσουνε τα σενάρια, να σου γράψω εγώ ένα: δίνει τσάμπα ο Αλαφού στην ΑΕΚ τον Πετρό με την υπόσχεση πως θα τον πληρώνει κιόλας. Σου αρέσει; Γιατί δεν σου αρέσει; Επειδή δεν είναι δανεικός; και τι έγινε;

ΔΕΝ μπορείς να ξέρεις τι γράφεται σε ένα συμβόλαιο και τι συνεννοήσεις έχουνε γίνει. Προσπαθώ (μάταια είναι η αλήθεια) να σου δείξω πως οι παπαριές σεναριολογίες που αραδιάζετε έχουεν και αντίλογο για σενάρια ακόμα και σε εσάς, απλά τα δικά σας δεν τα βλέπετε. Κι άμα αρχίσετε να το πηγαίνετε έτσι, τότε δεν πρόκειται ποτέ να φτιάξετε ομάδα.

Έλεος ρε πούστη μου με το σανό ώρες ώρες...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
εμεις ρε μαν
εσεις φτιαχνετε σεναρια συνομοσιας εναντιον σας
ελεος πια  :birdman:
Εμεις , οτι και αν συζηταμε , σεναριο ή μη , τα λεμε μεταξυ φιλων. Εσεις οι υπολοιποι δεν εχετε ομαδες να πατε?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.284
Πόντοι
5.097
Εμεις , οτι και αν συζηταμε , σεναριο ή μη , τα λεμε μεταξυ φιλων. Εσεις οι υπολοιποι δεν εχετε ομαδες να πατε?
εχουμε αλλα οχι οσια ομαδα σαν και σας  :grin:

Βάρε, άρον τον κουβά σου και περιπάτει  :birdman:
:'(

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

μμμ μάλιστα
νέοι πάλι υπολογισμοί εξαιρετικοί όπως εξαιρετικοί υπολογισμοί γινόντουσαν κατά αντιστοιχία τότε που παίζατε σεο Γιουρόπα...
μιλάμε έχετε πάρει διαζύγιο με τη λογική. Και φυσικά καταλήγετε σε σίγουρο συμπέρασμα και ξεκινάτε σενάρια αφού έχετε σαν αφετηρία μία πρόταση με ένα "νομίζω" μέσα

Από πού κι ως πού στην πρώτη χρονιά της η ΑΕΚ θα έχει έσοδα 10 εκατομμύρια τουλάχιστον;;;;;
Από πού βγήκανε αυτά ; Με τι μαγικά;
Πού ξέρεις τι στον κόρακα μπατζετ χρειάζεσαι στη Β Εθνική; Πότε έπεσες κιόλας στη Γ Εθνική; Εδώ θεωρητικά παλεύετε ακόμα να μείνετε στην Α.

ρε...δεν πα να κοιμηθείτε για κανά μήνα και μετά να δείτε τι έχει γίνει;

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
μμμ μάλιστα
νέοι πάλι υπολογισμοί εξαιρετικοί όπως εξαιρετικοί υπολογισμοί γινόντουσαν κατά αντιστοιχία τότε που παίζατε σεο Γιουρόπα...
μιλάμε έχετε πάρει διαζύγιο με τη λογική. Και φυσικά καταλήγετε σε σίγουρο συμπέρασμα και ξεκινάτε σενάρια αφού έχετε σαν αφετηρία μία πρόταση με ένα "νομίζω" μέσα

Από πού κι ως πού στην πρώτη χρονιά της η ΑΕΚ θα έχει έσοδα 10 εκατομμύρια τουλάχιστον;;;;;
Πού ξέρεις τι στον κόρακα μπατζετ χρειάζεσαι στη Β Εθνική; Πότε έπεσες κιόλας στη Γ Εθνική; Εδώ θεωρητικά παλεύετε ακόμα να μείνετε στην Α.

Τι εγινε ρε μαστορα? Εκτος απ ολα τα αλλα , επειδη δεν συνεχιζουμε το σωστο (για σενα) σκεπτικο σου , θα μας απαγορευσεις να συζηταμε και τι θεωρουμε καλυτερο για το μελλον μας?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν ξέρεις να διαβάζεις και γράφεις πάλι παπαριές.

το Γενάρη έγραφα ΓΕΝΙΚΑ για το πώς στο λύκο βρήκε λεφτά η ΑΕΚ να κάνει μεταγραφές. Και όλοι απαντούσατε πως έκανε ελεύθερες μεταγραφές, λες και οι ελεύθεροι παίκτες δεν πληρώνονται μισθά και τα μισθά δεν είναι λεφτά.
Και ο λόγος που το έλεγα (επίσης εξηγημένο) ήταν πως δεν μπορεί να κλαίγεσαι πως δεν έχεις ευρώ τσακιστό και ξαφνικά να κάνεις μεταγραφές. Εκτός λοιπόν αν ως περήφανος ΑΕΚτζής είσαι περήφανος που φέσωσες ακόμα κάποιους νοματαίους ενώ δεν είχες κανένα λόγο (και μην μου πεις πως δεν ήθελες...θεό τον είχατε κάνει τον Πετρό...), δεν βλέπω με ποιο τρόπο θα μου δικαιολογήσεις τις μεταγραφές τώρα (και εκ των υστέρων, γιατί τότε δεν τα παραδεχόσουνα).

Πάμε στο δια ταύτα του Πετρόπουλου. Μέσσι δεν είναι ΓΙΑ ΜΕΝΑ, αλλά για ΕΣΑΣ ¨ΗΤΑΝ. Θεό τον είχατε κάνει όταν έβαζε γκολ σε κάθε ματς. Και ξαναλέω πως ο ΠΑΟ ΔΕΝ είχε επιθετικούς ώστε να αφήσει έναν επιθετικό να φύγει.

Πάμε τώρα σε αυτά που σου γράφω ΤΩΡΑ.
σου μιλάω γενικά ........
"Το αν έχει πάρει λεφτά ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής ή προπονητής και αν στη συμφωνία ήταν να πάρει τόσα από αυτόν ή τον άλλον και όχι άλλα κλπ...δεν τα ξέρεις." (αυτό ακριβώς σου έγραψα)

και σου εξηγώ πως το ποιος χρωστάει σε ποιον λεφτά ΔΕΝ το ξέρεις. Μια και σου αρέσουνε τα σενάρια, να σου γράψω εγώ ένα: δίνει τσάμπα ο Αλαφού στην ΑΕΚ τον Πετρό με την υπόσχεση πως θα τον πληρώνει κιόλας. Σου αρέσει; Γιατί δεν σου αρέσει; Επειδή δεν είναι δανεικός; και τι έγινε;

ΔΕΝ μπορείς να ξέρεις τι γράφεται σε ένα συμβόλαιο και τι συνεννοήσεις έχουνε γίνει. Προσπαθώ (μάταια είναι η αλήθεια) να σου δείξω πως οι παπαριές σεναριολογίες που αραδιάζετε έχουεν και αντίλογο για σενάρια ακόμα και σε εσάς, απλά τα δικά σας δεν τα βλέπετε. Κι άμα αρχίσετε να το πηγαίνετε έτσι, τότε δεν πρόκειται ποτέ να φτιάξετε ομάδα.

Έλεος ρε πούστη μου με το σανό ώρες ώρες...
Παλι οι ιδιες μαλακιες με τις μεταγραφες,ελευθεροι ηρθαν οι παιχτες,και δανεικοι,εκει ο παιχτης να μιλαει για μεταγραφες.Δεν παιζεσαι πραγματικα σηκωνω τα χερια ψηλα.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
μμμ μάλιστα

Επιστρατεύω όλη την υπομονή μου για να είμαι κόσμιος αλλά με κολάζεις. Χώρια που δεν απευθύνομαι σ' εσένα και πετάγεσαι. Ειλικρινά φιλαράκι δε σε κόβω και πολύ ξύπνιο αλλά μην το πάρεις προσωπικά.
Τη γνώμη μας γράφουμε εδώ και η γνώμη μου είναι πως 2εκ. για τη Γ' και 4 εκ. για τη Β' είναι καλά. Αυτός που θα τα βάλει θα το ψάξει καλύτερα σίγουρα. Τα έσοδα των 10 εκ. τα γράφω για όταν γυρίσει στην Α', αλλά εσύ ματάκια έχεις για να χαλβαδιάζεις την τραγουδιάρα στο  ΒΙΠ κι όχι για να διαβάζεις. 20.000 διαρκείας λοιπόν προς 350 Μ.Ο. συν 3 εκ. τηλεοπτικά, χορηγίες κτλ = 10 εκ. εύκολα.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Σωστα , η Φιφα οχι η Ουεφα. Απλα , κραταω μια επιφυλαξη γιατι δεν ειναι οτι η ομαδα επεσε μια κατηγορια αλλά οτι πτωχευσε και πηγε στο ερασιτεχνικο. Τεσπα , λειπει το πιο σημαντικο.

Να αποδεχθουν οι κατεχοντες τις μετοχες , να πτωχευση η ομαδα , με οτι συνεπειες εχει αυτο για οσους διετελεσαν προεδροι.

ο νομος αλλαξε πριν 3 μηνες απο την φιφα
ακομα και ερασιτεχνικο σωματειο να γινεις ακομα και αφμ να αλλαξεις τα χρεη στους ξενους παικτες οσο λεγεσαι αεκ θα σε ακολουθουν

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Παλι οι ιδιες μαλακιες με τις μεταγραφες,ελευθεροι ηρθαν οι παιχτες,και δανεικοι,εκει ο παιχτης να μιλαει για μεταγραφες.Δεν παιζεσαι πραγματικα σηκωνω τα χερια ψηλα.
σήκωσε τα χέρια όσο θες, να μάθεις να διαβάζεις αποκλείεται

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΛΕΓΕΤΑΙ
ο ποδοσφαιριστής ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΣΘΟ (κάποιες δε φορές παίρνει και ποσό στο χέρι για να υπογράψει)

ξεκόλλα παπάρα
λεφτά δίνεις όπως και να έχει. επειδή σου έρχεται ελεύθερος δεν σημαίνει πως δεν θα βάλεις το χέρι στην (άδεια σου) τσέπη. Έτσι φτάσατε εδώ.
Και το Ριβάλντο ΕΛΕΥΘΕΡΟ τον είχατε πάρει. Και τον Γκούντγιονσεν ΕΛΕΥΘΕΡΟ τον είχατε πάρει
Όλους την ώρα που λεφτά δεν είχατε ούτε για να πάρετε κουλούρι.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
ο νομος αλλαξε πριν 3 μηνες απο την φιφα
ακομα και ερασιτεχνικο σωματειο να γινεις ακομα και αφμ να αλλαξεις τα χρεη στους ξενους παικτες οσο λεγεσαι αεκ θα σε ακολουθουν
Η ΦΙΦΑ δε βγάζει νόμους, κανονισμούς βγάζει. Κατά τ' άλλα τα είπαμε ότι έτσι είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom