Ρε συ πλακα κανεις;Απο τον γεναρη που ηρθε ο πετροπουλος εχεις ρωτησει το ιδιο πραγμα καμια εκατοστη φορες,στο εξηγησαν καποια παιδια,δεν το καταλαβες και συνεχισες να ρωτας το ιδιο και το ιδιο.Και ναι τον αφησε ελευθερο γιατι δεν του εκανε του βαζελου ο πετροπουλος,εκτος και αν εσυ τον ειδες να ειναι κανας Μεσσι,γιατι εγω δεν το ειδα.Αμα εχεις δει εσυ τον λογαριασμο του,πες μας και εμας τοτε,και εξηγησε μας τι στο καλο υπονοεις με αυτα που λες.
δεν ξέρεις να διαβάζεις και γράφεις πάλι παπαριές.
το Γενάρη έγραφα ΓΕΝΙΚΑ για το πώς στο λύκο βρήκε λεφτά η ΑΕΚ να κάνει μεταγραφές. Και όλοι απαντούσατε πως έκανε ελεύθερες μεταγραφές, λες και οι ελεύθεροι παίκτες δεν πληρώνονται μισθά και τα μισθά δεν είναι λεφτά.
Και ο λόγος που το έλεγα (επίσης εξηγημένο) ήταν πως δεν μπορεί να κλαίγεσαι πως δεν έχεις ευρώ τσακιστό και ξαφνικά να κάνεις μεταγραφές. Εκτός λοιπόν αν ως περήφανος ΑΕΚτζής είσαι περήφανος που φέσωσες ακόμα κάποιους νοματαίους ενώ δεν είχες κανένα λόγο (και μην μου πεις πως δεν ήθελες...θεό τον είχατε κάνει τον Πετρό...), δεν βλέπω με ποιο τρόπο θα μου δικαιολογήσεις τις μεταγραφές τώρα (και εκ των υστέρων, γιατί τότε δεν τα παραδεχόσουνα).
Πάμε στο δια ταύτα του Πετρόπουλου. Μέσσι δεν είναι ΓΙΑ ΜΕΝΑ, αλλά για ΕΣΑΣ ¨ΗΤΑΝ. Θεό τον είχατε κάνει όταν έβαζε γκολ σε κάθε ματς. Και ξαναλέω πως ο ΠΑΟ ΔΕΝ είχε επιθετικούς ώστε να αφήσει έναν επιθετικό να φύγει.
Πάμε τώρα σε αυτά που σου γράφω ΤΩΡΑ.
σου μιλάω γενικά ........
"Το αν έχει πάρει λεφτά ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής ή προπονητής και αν στη συμφωνία ήταν να πάρει τόσα από αυτόν ή τον άλλον και όχι άλλα κλπ...δεν τα ξέρεις." (αυτό ακριβώς σου έγραψα)
και σου εξηγώ πως το ποιος χρωστάει σε ποιον λεφτά ΔΕΝ το ξέρεις. Μια και σου αρέσουνε τα σενάρια, να σου γράψω εγώ ένα: δίνει τσάμπα ο Αλαφού στην ΑΕΚ τον Πετρό με την υπόσχεση πως θα τον πληρώνει κιόλας. Σου αρέσει; Γιατί δεν σου αρέσει; Επειδή δεν είναι δανεικός; και τι έγινε;
ΔΕΝ μπορείς να ξέρεις τι γράφεται σε ένα συμβόλαιο και τι συνεννοήσεις έχουνε γίνει. Προσπαθώ (μάταια είναι η αλήθεια) να σου δείξω πως οι παπαριές σεναριολογίες που αραδιάζετε έχουεν και αντίλογο για σενάρια ακόμα και σε εσάς, απλά τα δικά σας δεν τα βλέπετε. Κι άμα αρχίσετε να το πηγαίνετε έτσι, τότε δεν πρόκειται ποτέ να φτιάξετε ομάδα.
Έλεος ρε πούστη μου με το σανό ώρες ώρες...