Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Επιστρατεύω όλη την υπομονή μου για να είμαι κόσμιος αλλά με κολάζεις. Χώρια που δεν απευθύνομαι σ' εσένα και πετάγεσαι. Ειλικρινά φιλαράκι δε σε κόβω και πολύ ξύπνιο αλλά μην το πάρεις προσωπικά.
Τη γνώμη μας γράφουμε εδώ και η γνώμη μου είναι πως 2εκ. για τη Γ' και 4 εκ. για τη Β' είναι καλά. Αυτός που θα τα βάλει θα το ψάξει καλύτερα σίγουρα. Τα έσοδα των 10 εκ. τα γράφω για όταν γυρίσει στην Α', αλλά εσύ ματάκια έχεις για να χαλβαδιάζεις την τραγουδιάρα στο  ΒΙΠ κι όχι για να διαβάζεις. 20.000 διαρκείας λοιπόν προς 350 Μ.Ο. συν 3 εκ. τηλεοπτικά, χορηγίες κτλ = 10 εκ. εύκολα.
κακώς σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.
αυτό σου έγραψα κι εγώ
από πού κι ως πού βγάζεις έσοδα τουλάχιστον 10 μύρια στην πρώτη σου χρονιά στην Α Εθνική;

και δεν τον έγραψες σε κάποιο συγκεκριμένο, έτσι;
Ελπίζω να μη θεωρείς πως είσαι ο μόνος που έχει γνώμη εδώ μέσα και πως η δική σου είναι και εκ προοιμίου σωστή, έτσι;

Σου φέρνω αντίλογο, αν ήθελες να έχεις συνομιλητές που να σου λένε πως τα σκέφτεσαι όλα σωστά λυπάμαι αλλά έχασες.
και προσωπικούς χαρακτηρισμούς εγώ δεν σου έκανα.
Αλλά και πάλι, αν με θεωρείς βλαμμένο ή χαζό ή μαλάκα, δικαίωμά σου είναι.

Δεν πιστεύω να έχεις την εντύπωση πως περιμένω από εσένα να με κρίνεις για να χτίσω αυτοπεποίθηση, έτσι;
Τη δική σου τη θέση την καταλαβαίνω. Προσπάθησε να δεις κι εσύ πού κάνεις λάθος όμως.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο νομος αλλαξε πριν 3 μηνες απο την φιφα
ακομα και ερασιτεχνικο σωματειο να γινεις ακομα και αφμ να αλλαξεις τα χρεη στους ξενους παικτες οσο λεγεσαι αεκ θα σε ακολουθουν
ε, καλά, φέτος είχατε κι άλλον από τον Γκερέιρο;

(είχα κάνει λάθος παράθεση)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Σκατογαυροι,πουστροβαζελοι,σκουληκια,νεο-παληοι....ολοι εχουν κατι να πουν για την ΑΕΚ....αει σιχτιρ ρεεεεεε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Επιστρατεύω όλη την υπομονή μου για να είμαι κόσμιος αλλά με κολάζεις. Χώρια που δεν απευθύνομαι σ' εσένα και πετάγεσαι. Ειλικρινά φιλαράκι δε σε κόβω και πολύ ξύπνιο αλλά μην το πάρεις προσωπικά.
Τη γνώμη μας γράφουμε εδώ και η γνώμη μου είναι πως 2εκ. για τη Γ' και 4 εκ. για τη Β' είναι καλά. Αυτός που θα τα βάλει θα το ψάξει καλύτερα σίγουρα. Τα έσοδα των 10 εκ. τα γράφω για όταν γυρίσει στην Α', αλλά εσύ ματάκια έχεις για να χαλβαδιάζεις την τραγουδιάρα στο  ΒΙΠ κι όχι για να διαβάζεις. 20.000 διαρκείας λοιπόν προς 350 Μ.Ο. συν 3 εκ. τηλεοπτικά, χορηγίες κτλ = 10 εκ. εύκολα.
α, και κάτι ακόμα
σαν απάντηση στον υπολογισμό σου στο τέλος.
1. Δεν ξέρεις σε ποιο γήπεδο θα παίζετε και σε πόσα χρόνια (για τα 20,000)
2. Δεν ξέρεις τα τηλεοπτικά πόσα θα είναι (εσείς λεγατε πως θα χαθούνε όλα τα έσοδα επειδή έπεσε η ΑΕΚ) (για τα 3εκ)

κοινώς είναι ποσά τα οποία ακόμα κι αν φαίνονται αληθοφανή, δεν είναι ούτε εύκολα ούτε σίγουρα και προϋποθέτουνε φυσικά πως θα έχεις και κάποιο λόγο να τα πάρεις (ας πούμε άμα ο Άρης σε 2-3 χρόνια είναι νούμερο 3 στην Ελλάδα, θα τα πάρει αυτός - σενάρια δεν κάνουμε;)

Όσο για το ΒΙΠ, τι σε χάλασε ακριβώς και μου το λες διαρκώς; Γιατί είναι η 2η ή η 3η φορά που το λες ... κι ας μην το έγραψα εδώ

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Δεν πιστεύω να έχεις την εντύπωση πως περιμένω από εσένα να με κρίνεις για να χτίσω αυτοπεποίθηση, έτσι;
Προσπάθησε να δεις κι εσύ πού κάνεις λάθος όμως.
Οχι , δεν χρειαζεσαι κανεναν!. Εχεις αυτοπεποιθηση που σκαει γαϊδαρο. Αφου εισαι κλασικη περιπτωση Ελληναρα που εχει αποψη για όλα και φυσικα εχει δίκιο σε ολα και ΠΡΕΠΕΙ  οι άλλοι να δουν το λαθος τους και να συμφωνησουν μαζι του. Ευχαριστουμε για την τιμη και την χάρη που μας κανεις να γραφεις εδω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σκατογαυροι,πουστροβαζελοι,σκουληκια,νεο-παληοι....ολοι εχουν κατι να πουν για την ΑΕΚ....αει σιχτιρ ρεεεεεε
καλά, κι εσείς έχετε όλο κάτι να πείτε για τους άλλους.
αυτό δεν είναι το ντηλ;
σας λένε, τους λέτε;

γιατί σε χαλάει; μόνο στόμα σου έδωσε ο Θιούλης; Αφτιά δεν σου έδωσε;

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Όσο για το ΒΙΠ, τι σε χάλασε ακριβώς και μου το λες διαρκώς; Γιατί είναι η 2η ή η 3η φορά που το λες ... κι ας μην το έγραψα εδώ
Φίλε αν είσαι μάγκας/λεφτάς ή ότι άλλο και είσαι στο VIP lounge το κρατάς για τον εαυτό σου δεν το γράφεις στο μπουρδέλα, αλλιώς κατά την άποψή μου είσαι ψώνιο.

Καλό βράδυ.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
καλά, κι εσείς έχετε όλο κάτι να πείτε για τους άλλους.
αυτό δεν είναι το ντηλ;
σας λένε, τους λέτε;

γιατί σε χαλάει; μόνο στόμα σου έδωσε ο Θιούλης; Αφτιά δεν σου έδωσε;
Και αυτια μου εδωσε.....και αρχιδια μεγαλα για να σας γραφω....και δυο χερια σαν κουπια για να σας πλακωνω στις γρηγορες.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οχι , δεν χρειαζεσαι κανεναν!. Εχεις αυτοπεποιθηση που σκαει γαϊδαρο. Αφου εισαι κλασικη περιπτωση Ελληναρα που εχει αποψη για όλα και φυσικα εχει δίκιο σε ολα και ΠΡΕΠΕΙ  οι άλλοι να δουν το λαθος τους και να συμφωνησουν μαζι του. Ευχαριστουμε για την τιμη και την χάρη που μας κανεις να γραφεις εδω.
αντιθέτως
είμαι ένας από τους ελάχιστους που έχω πει πολλάκις πως γράφω ΜΟΝΟ τη γνώμη μου και δεν σημαίνει πως έχω δίκιο.

Σαφώς και έχεις το δικαίωμα να με αντικρούσεις με επιχειρήματα, γνώμες ή ό,τι άλλο θες. Αρκεί να μην:
1. παραποιείς αυτά που γράφω
2. με βρίζεις (ειδικά αφού τα παραποιείς κι όλας)

Ρε συ booboo βαμμένος δεν είμαι. Και ως εκ τούτου τολμώ να πιστέψω πως βλέπω ελαφρώς πιο αντικειμενικά. Θες λανθασμένα; οκ. Αλλά τουλάχιστον προσπαθώ να μην τα βλέπω ωραιοποιημένα μέσα από γιαλιά.

Το γεγονός πως κάποιος έχει άλλη άποψη το σέβομαι. Δεν έχω βρίσει κανέναν για τη γνώμη του. Αντιθέτως όταν λέω τη δική μου με βρίζετε αντί να δείτε το τι λέω. Ε, οκ, εγώ στο κιτρινόμαυρο θρεντ μπαίνω πολύ πριν μπείτε εσείς. Και μια χαρά μιλούσαμε πάντα γιατί είναι ΦΟΡΟΥΜ.

Αν δεν θέλετε αντίλογο, τότε να το ξέρουμε να μην γράφουμε. Απλά να σας διαβάζουμε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και αυτια μου εδωσε.....και αρχιδια μεγαλα για να σας γραφω....και δυο χερια σαν κουπια για να σας πλακωνω στις γρηγορες.....
έλα τώρα σκιάχτηκα....
τέτοιο αντριλίκι είχα καιρό να το νιώσω

τελικά αυτά που λένε για το στρατό...μαλακίες.
μιλάς σε ένα θρεντ στο μπου.κομ και γίνεσαι άντρας με τη μία.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φίλε αν είσαι μάγκας/λεφτάς ή ότι άλλο και είσαι στο VIP lounge το κρατάς για τον εαυτό σου δεν το γράφεις στο μπουρδέλα, αλλιώς κατά την άποψή μου είσαι ψώνιο.

Καλό βράδυ.
πάρτο αλλιώς... για τη γκόμενα έγραψα, όχι για το πού είμαι.
Δεν σου έκανα ούτε επίδειξη πλούτου ούτε τίποτα.

Ο μοναδικός που το πήρε έτσι ήσουνα εσύ... ψάχτο
καλό σου βράδυ και ηρέμησε.
δημιουργείς διενέξεις χωρίς λόγο.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Οταν λες τα ιδια και τα ιδια θελωντας να πεισεις τους αλλους οτι εσυ εχεις δίκιο , δεν λεγεσαι αντικειμενικος αλλα κολλημενος. Δεν μπορεις να λες για τον εαυτο σου οτι εισαι αντικειμενικος γιατι απο μονο του αυτο ειναι υποκειμενικο.

Αντιλογος  για τα συγκεκριμενα θεματα της ομαδος μας , δεν μας χρειαζεται. Εμας καιει και απασχολει το θεμα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αντιθέτως
είμαι ένας από τους ελάχιστους που έχω πει πολλάκις πως γράφω ΜΟΝΟ τη γνώμη μου και δεν σημαίνει πως έχω δίκιο.

Σαφώς και έχεις το δικαίωμα να με αντικρούσεις με επιχειρήματα, γνώμες ή ό,τι άλλο θες. Αρκεί να μην:
1. παραποιείς αυτά που γράφω
2. με βρίζεις (ειδικά αφού τα παραποιείς κι όλας)

Ρε συ booboo βαμμένος δεν είμαι. Και ως εκ τούτου τολμώ να πιστέψω πως βλέπω [size=10pt]ελαφρώς[/size] πιο αντικειμενικά. Θες λανθασμένα; οκ. Αλλά τουλάχιστον προσπαθώ να μην τα βλέπω ωραιοποιημένα μέσα από γιαλιά.

Το γεγονός πως κάποιος έχει άλλη άποψη το σέβομαι. Δεν έχω βρίσει κανέναν για τη γνώμη του. Αντιθέτως όταν λέω τη δική μου με βρίζετε αντί να δείτε το τι λέω. Ε, οκ, εγώ στο κιτρινόμαυρο θρεντ μπαίνω πολύ πριν μπείτε εσείς. Και μια χαρά μιλούσαμε πάντα γιατί είναι ΦΟΡΟΥΜ.

Αν δεν θέλετε αντίλογο, τότε να το ξέρουμε να μην γράφουμε. Απλά να σας διαβάζουμε.
ε, οκ... δηλαδή πόσο πιο απλά να το γράψω...
το αλάθητο του Πάπα δεν το έχω. Γνώμη γράφω. Δεν την επέβαλα και σε κανένα. Ούτε τουμπεκί σας έβαλα ούτε τίποτα. Ξαναλέω... αν θέλετε να κάνετε μονόλογο χωρίς αντίλογο, πέστε το.

Αλλά δημόσιο φόρουμ είναι. Εκτός κι αν άλλαξε κάτι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οταν λες τα ιδια και τα ιδια θελωντας να πεισεις τους αλλους οτι εσυ εχεις δίκιο , δεν λεγεσαι αντικειμενικος αλλα κολλημενος. Δεν μπορεις να λες για τον εαυτο σου οτι εισαι αντικειμενικος γιατι απο μονο του αυτο ειναι υποκειμενικο.

Αντιλογος  για τα συγκεκριμενα θεματα της ομαδος μας , δεν μας χρειαζεται. Εμας καιει και απασχολει το θεμα.
μπα;, ωραίο το τελευταίο.
όταν λέτε εσείς για τις άλλες ομάδες είναι όλα οκ. όταν σας λένε για τη δική σας δεν το δέχεστε.
δικά μου δικά μου...δίκαιη μοιρασιά.

Για να το κλείσουμε. Τι ακριβώς στη γνώμη μου δεν σου άρεσε γιατί δεν έχω καταλάβει.

Το γεγονός πως σας λέω πως το οικονομικό σας "πλάνο" όπως το σκέφτεστε δεν είναι ακριβώς ευκολάκι; Οκ, εσύ, αν το θεωρε΄ςι ευκολάκι, κράτα το στο μυαλό σου όπως το έχεις;.

Τι σου είπα που σε χάλασε, γιατί ακόμα δεν έχω καταλάβει. Συγκεκριμένα. Γιατί αυτό που βλέπω εδώ και 2 σελίδες είναι προσωπική επίθεση επειδή γράφω, αλλά για αυτά που γράφω δεν βλέπω τίποτα.

Μην το πάρεις προσωπικά πάλι, απλά θεωρώ πως είμαστε οφφ τόπικ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τέλος πάντων...άντε καληνύχτα...
και ηρεμείστε...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Οταν λες τα ιδια και τα ιδια θελωντας να πεισεις τους αλλους οτι εσυ εχεις δίκιο , δεν λεγεσαι αντικειμενικος αλλα κολλημενος.
Να σου απαντησω και εγω με παραθεση του εαυτου μου μπας και καποια στιγμη το καταλαβεις. Καληνυχτα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ΑΕΚ: «Πετάξτε τους αποκωδικοποιητές της NOVA πλεόν θα μάς δείχνει η ΕΤ3»

:grin:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Στις 00:15 θα ξεκινήσει η Δίκη στον Σκάι,με τον Θωμαίδη με θέμα την ομάδα μας.
Χθές είπε,ότι θα αποκαλύψει με ποιόν μίλησε στο τηλέφωνο ο Τριτσώνης....  :tooth:
Για να δούμε.......Θα έχει ενδιαφέρον η εκπομπή......

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Στις 00:15 θα ξεκινήσει η Δίκη στον Σκάι,με τον Θωμαίδη με θέμα την ομάδα μας.
Χθές είπε,ότι θα αποκαλύψει με ποιόν μίλησε στο τηλέφωνο ο Τριτσώνης....  :tooth:
Θα έχει ενδιαφέρον η εκπομπή......
πω ρε ξεχασα οτι εχει την γλιτσοφατσα σημερα  :grin:
κατσε να βαλω σκαι  :rockon:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Βάλε να δούμε τι θα ακούσουμε.......