Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
κακώς σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.Επιστρατεύω όλη την υπομονή μου για να είμαι κόσμιος αλλά με κολάζεις. Χώρια που δεν απευθύνομαι σ' εσένα και πετάγεσαι. Ειλικρινά φιλαράκι δε σε κόβω και πολύ ξύπνιο αλλά μην το πάρεις προσωπικά.
Τη γνώμη μας γράφουμε εδώ και η γνώμη μου είναι πως 2εκ. για τη Γ' και 4 εκ. για τη Β' είναι καλά. Αυτός που θα τα βάλει θα το ψάξει καλύτερα σίγουρα. Τα έσοδα των 10 εκ. τα γράφω για όταν γυρίσει στην Α', αλλά εσύ ματάκια έχεις για να χαλβαδιάζεις την τραγουδιάρα στο ΒΙΠ κι όχι για να διαβάζεις. 20.000 διαρκείας λοιπόν προς 350 Μ.Ο. συν 3 εκ. τηλεοπτικά, χορηγίες κτλ = 10 εκ. εύκολα.
αυτό σου έγραψα κι εγώ
από πού κι ως πού βγάζεις έσοδα τουλάχιστον 10 μύρια στην πρώτη σου χρονιά στην Α Εθνική;
και δεν τον έγραψες σε κάποιο συγκεκριμένο, έτσι;
Ελπίζω να μη θεωρείς πως είσαι ο μόνος που έχει γνώμη εδώ μέσα και πως η δική σου είναι και εκ προοιμίου σωστή, έτσι;
Σου φέρνω αντίλογο, αν ήθελες να έχεις συνομιλητές που να σου λένε πως τα σκέφτεσαι όλα σωστά λυπάμαι αλλά έχασες.
και προσωπικούς χαρακτηρισμούς εγώ δεν σου έκανα.
Αλλά και πάλι, αν με θεωρείς βλαμμένο ή χαζό ή μαλάκα, δικαίωμά σου είναι.
Δεν πιστεύω να έχεις την εντύπωση πως περιμένω από εσένα να με κρίνεις για να χτίσω αυτοπεποίθηση, έτσι;
Τη δική σου τη θέση την καταλαβαίνω. Προσπάθησε να δεις κι εσύ πού κάνεις λάθος όμως.