Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Να σου απαντησω και εγω με παραθεση του εαυτου μου μπας και καποια στιγμη το καταλαβεις. Καληνυχτα.
ναι αλλά δεν απάντησες στην ερώτησή μου
σε τι διαφωνείς
γιατί αυτό που βλέπω είναι πρόβλημα στο οτι γράφω. Δεν βλέπω σε τι διαφωνείς σε αυτά που γράφω, είτε είναι κολλημένα είτε όχι. Και τι ακριβώς είναι αυτό που επαναλαμβάνω;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν παιζεσαι πραγματικα σηκωνω τα χερια ψηλα.
αργησες..
ο συγκεκριμενος εχει ενα απιστευτο ταλεντο να γραφει σελιδες,
και επι της ουσιας να μην καταληγει πουθενα..ο λοβερδος του μπουρδελα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αργησες..
ο συγκεκριμενος εχει ενα απιστευτο ταλεντο να γραφει σελιδες,
και επι της ουσιας να μην καταληγει πουθενα..ο λοβερδος του μπουρδελα.
α, μάλιστα.... οκ
εδώ λοιπόν στα φόρουμ του μπουρδέλα καταλήγουμε σε συμπεράσματα κάθε φορά

νέον και αυτό.

οκ....να σας πω...νο πρόμπλεμ
αν εγώ είμαι το πρόβλημά σας (γιατί για αυτά που λέω δεν βλέπω να γράφετε τίποτα ουσιαστικό, εκτός από τον μάστορα που μπορεί να μη διαβάζει τι ακριβώς γράφω, αλλά τουλάχιστον έχουμε διάλογο πάνω σε γνώμες)
τότε οκ, εγώ δεν ξαναγράφω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
μπα;, ωραίο το τελευταίο.
όταν λέτε εσείς για τις άλλες ομάδες είναι όλα οκ. όταν σας λένε για τη δική σας δεν το δέχεστε.
δικά μου δικά μου...δίκαιη μοιρασιά.

Για να το κλείσουμε. Τι ακριβώς στη γνώμη μου δεν σου άρεσε γιατί δεν έχω καταλάβει.

Το γεγονός πως σας λέω πως το οικονομικό σας "πλάνο" όπως το σκέφτεστε δεν είναι ακριβώς ευκολάκι; Οκ, εσύ, αν το θεωρε΄ςι ευκολάκι, κράτα το στο μυαλό σου όπως το έχεις;.

Τι σου είπα που σε χάλασε, γιατί ακόμα δεν έχω καταλάβει. Συγκεκριμένα. Γιατί αυτό που βλέπω εδώ και 2 σελίδες είναι προσωπική επίθεση επειδή γράφω, αλλά για αυτά που γράφω δεν βλέπω τίποτα.

Μην το πάρεις προσωπικά πάλι, απλά θεωρώ πως είμαστε οφφ τόπικ.
Τι λεμε εμεις για τις αλλες ομαδες,που δεν το λεει και η υπολοιπη ποδοσφαιρικη ελλαδα;Επισης 10 εκ.ευρω μπατζετ για ομαδες βεληνεκους ΑΕΚ δεν ειναι και κανενα αστρονομικο ποσο,ψαξτο λιγο και θα δεις.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Εχουν τελεσιδικήσει 44 εκατομμύρια ευρώ από τον Ψωμιάδη προς την ΑΕΚ,χωρίς τους τόκους........
Ωραία.......  :tickedoff:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τι λεμε εμεις για τις αλλες ομαδες,που δεν το λεει και η υπολοιπη ποδοσφαιρικη ελλαδα;Επισης 10 εκ.ευρω μπατζετ για ομαδες βεληνεκους ΑΕΚ δεν ειναι και κανενα αστρονομικο ποσο,ψαξτο λιγο και θα δεις.
δεν είπα πως είναι αστρονομικό. Είδα τηνν ανάλυση του Lavio. Είπα πως μετά από 2 χρόνια δεν ξέρεις με σιγουριά πως θα έχεις τα δεδομένα αυτά και το εξήγησα.

Από κει και πέρα, σόρρυ που ξαναγράφω αλλά με έκανες παράθεση.
Είπα πως δεν θα ξαναγράψω.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Με τον Μπριάκο μίλησε ο Τριτσώνης,είπε μόλις τώρα ο Κυριάκος.....
Βάση του κανονισμού της UEFA,είπε ότι αυτό απαγορεύεται....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αντε και κερδισει την εφεση η αεκ , αντε να παιχτουν 10' ακομα μαζι με καθηστερησεις, αντε να βαλει 2 γκολ και να κερδισει και να μεινει κατηγορια, μετα τι;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Με τον Μπριάκο μίλησε ο Τριτσώνης,είπε μόλις τώρα ο Κυριάκος.....
Βάση του κανονισμού της UEFA,είπε ότι αυτό απαγορεύεται....
Αν μπορεσει να αποδειχτει οτι οντως εγινε,θα γινει της πουτανας.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
αντε και κερδισει την εφεση η αεκ , αντε να παιχτουν 10' ακομα μαζι με καθηστερησεις, αντε να βαλει 2 γκολ και να κερδισει και να μεινει κατηγορια, μετα τι;;
Μετά..........τα ίδια και χειρότερα!!!
Θα συμφωνήσω με την άποψη που είπε πρίν λίγο στην εκπομπή,ο Χαρδαβέλας......Εγχείρηση Εδώ και Τώρα!!!!.........η ΑΕΚ είναι "άρρωστη" είπε,δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι......πρέπει να καθαρίσει με το χρέος της...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εχουν τελεσιδικήσει 44 εκατομμύρια ευρώ από τον Ψωμιάδη προς την ΑΕΚ,χωρίς τους τόκους....
ΟΚ. Τελεσιδικούν λοιπόν και εκδίδεται οριστική και αμετάκλητη απόφαση που επιδικάζει αυτά τα χρήματα + τόκους στην ΑΕΚ. Ποιά ΑΕΚ είναι το ερώτημά μου. Την (υπό εκκαθάριση πρώην ΠΑΕ) ή στην ΑΕΚ που θα αγωνίζεται στη Γ ?.  :hmm:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
ΟΚ. Τελεσιδικούν λοιπόν και εκδίδεται οριστική και αμετάκλητη απόφαση που επιδικάζει αυτά τα χρήματα + τόκους στην ΑΕΚ. Ποιά ΑΕΚ είναι το ερώτημά μου. Την (υπό εκκαθάριση πρώην ΠΑΕ) ή στην ΑΕΚ που θα αγωνίζεται στη Γ ?.  :hmm:
Εχουν τελεσιδικήσει είπαν στην εκπομπή πρίν λίγο.......
Το θέμα είναι να τα πάρει πριν πέσει κατηγορία,γιατί αν δεν κάνω λάθος,αν η ΑΕΚ κηρύξει πτώχευση και πάει στην Γ' Εθνική,τότε χάνει τα χρήματα από τον Ψωμιάδη.......Πολλά λάθη μαζί έχουν γίνει....δεν ξέρω...  :dunno:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εχουν τελεσιδικησει 44 εκ, και με τους τοκους εχουν φτασει στα 85.Το θεμα ειναι οτι δεν προκειται ποτε να τα παρει η ΑΕΚ.Το καλυτερο ειναι να γινει εκχωρηση των χρεων στο δημοσιο.Περιεργο που δεν το εχουν κυνηγησει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom