Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Λες να σε σωσει και για την υποθεση Σηφακη ο μαρινακης;Γιατι αν δεν το εχεις καταλαβει κατα πασα πιθανοτητα θα δικαιωθει ο παιχτης,και ξερεις τι σημαινει αυτο;
ο Μαρινάκης πάλι πού κολλάει;

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
επεσε η αεκ ..χαμος ..στεναχωρια και κακιουλες απο τους ανθρωπους που ηταν καποτε σημαια για την ομαδα .δηλαδη γιατι δεν κανει να πεσει ...αφου φετος δεν πηγε καλα .
ψυχη δεν εχετε..ειστε μελος ενος παλαιου ποκ και ειχατε ασυλια .λοιπον τωρα ειναι τα δυσκολα .οι μεγαλες ομαδες ειναι μεγαλες στα δυσκολα .
οσοι αγαπανε αληθινα την ομαδα της αεκ θα δειξουν τωρα την αγαπη τους .
η μοναδικη ομαδα που εχει δειξει την συσπειρωση οταν εχει προβλημα ειναι ο αρης .πριν χρονια στην β εθνικη και με τιμωρια 9 αγωνιστικων του χαριλαου την ακολουθουσαν παντου ..μαζεψανε πολλες φορες χρηματα για την ομαδα με ερανους ..και απο τιτλους αστα να πανε ...
συσπειρωση θελει η αεκ και οχι γκρινια .

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
ένα ένα...
το γεγονός πως κάνεις μια μεταγραφή δεν σημαίνει πως την πληρώνεις εσύ...ούτε τη μεταγραφή σαν μεταγραφή ούτε τα μισθά της, πάμε παρακάτω (μιλάω πρακτικά, όχι θεωρητικά)

δεν μιλάω ειδικά για εσένα αλλά γενικεύω όπως γενικές είναι οι απαντήσεις που δίνονται για το λαό της ΑΕΚ. με τη λογική σου δεν είναι λαός, αλλά ο καθένας είναι διαφορετικός, οπότε η μαλακία του "ΜΟΝΟ Η ΑΕΚ" εκπίπτει
Φίλε μου δε σε καταλαβαίνω, ο Πετρό ήρθε ελεύθερος και το συμβόλαιο αν δε κάνω λάθος ήταν 50.000 για έξι μήνες. Στον Άρη πήγαν τρεις παίκτες ενδεκαδάτοι (για τον ΑΡΗ) δανεικοί από γαύρο, κι εγώ ρώτησα αν μάθαμε αν τουλάχιστον τους πλήρωνε τα συμβόλαια ο ΑΡΗΣ ή ο γαύρος. Με την ευκαιρία τι άποψη έχεις γενικώς για τους δανεισμούς στο Ελ. πρωτ. ; Εγώ πιστεύω πως δεν πρέπει να επιτρέπεται γιατί δημιουργεί σχέσεις συναλλαγής αφού είμαστε ανώριμοι ηθικά, και τουλάχιστον πρέπει να ανακοινώνονται οι όροι του δανεισμού για να υπάρχει διαφάνεια.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εισαι βλαμενος ρε αγορι μου;εχεις ιδεα ποσα χρωστανε σε παιχτες,υπαλληλους;
Ποια μισθα;
μάλιστα, εγώ είμαι ο βλαμμένος.
δεν έχω πρόβλημα, αν εσύ πιστεύεις έτσι, νο πρόμπλεμ.

εγώ πάλι πάντα περιμένω να δω πριν μιλήσω

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
ωραία όλα αυτά που λές
αλλά ξεχνάς κάτι...θα πρέπει να τα διαβάσουν άτομα  που να έχουν καθαρό μυαλό να τα καταλάβουν και να είναι και δεκτικοί....
αλλά μιλάς σε αεκτσήδες που ακόμα και όταν είχαν ομάδαρα  με παιχταράδες  μιά ζωή μεμψιμοιρούν κλαίγονται και μια ζωή τους φταίνε πάντα οι άλλοι.... 
:jerking: :jerking: Μαζευτηκαν οι τρομπες οι ολυμπιακοι να μας κανουν υποδειξεις πάλι.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Μη μαλώνετε!Σε λιγο δεν θα υπάρχει ούτε αυτό το τοπικ για ομάδα Γ` ΕΘΝΙΚΉΣ...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
χωρίς λόγια...

Συνημμένα

• Screenshot_12.png
    Screenshot_12.png
    304,1 KB · Εμφανίσεις: 26

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μάλιστα, εγώ είμαι ο βλαμμένος.
δεν έχω πρόβλημα, αν εσύ πιστεύεις έτσι, νο πρόμπλεμ.

εγώ πάλι πάντα περιμένω να δω πριν μιλήσω
Πραγματικα πιστευω οτι ουτε εσυ ο ιδιος δεν ξερεις τι προσπαθεις να υπονοησεις.
Ρωτας για τον πετροπουλο ποιος πληρωσε την μεταγραφη την στιγμη που ο παιχτης ηρθε ως ελευθερος,και ακομα δεν εχει παρει μια.Στο εχουν εξηγησει ενα σωρο διαφορετικοι ανθρωποι,και εσυ συνεχως ρωτας το ιδιο πραγμα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φίλε μου δε σε καταλαβαίνω, ο Πετρό ήρθε ελεύθερος και το συμβόλαιο αν δε κάνω λάθος ήταν 50.000 για έξι μήνες. Στον Άρη πήγαν τρεις παίκτες ενδεκαδάτοι (για τον ΑΡΗ) δανεικοί από γαύρο, κι εγώ ρώτησα αν μάθαμε αν τουλάχιστον τους πλήρωνε τα συμβόλαια ο ΑΡΗΣ ή ο γαύρος. Με την ευκαιρία τι άποψη έχεις γενικώς για τους δανεισμούς στο Ελ. πρωτ. ; Εγώ πιστεύω πως δεν πρέπει να επιτρέπεται γιατί δημιουργεί σχέσεις συναλλαγής αφού είμαστε ανώριμοι ηθικά, και τουλάχιστον πρέπει να ανακοινώνονται οι όροι του δανεισμού για να υπάρχει διαφάνεια.
κοίτα να σου πω, δεν έχουμε λόγο εμείς.
Αλλά εμένα μου αρέσει το σύστημα του ΝΒΑ.
Τόσο απλό και τόσο ηθικό.

Ο καθένας για να συμμετέχει πρέπει να έχει μπαγιόκο να χαλάσει. Δεν έχει; τον πούλο.
Ο καθένας έχει συγκεκριμένο μπάτζετ. Δεν πάει να έχει παραπάνω; Στα αρχίδια μας. Κάνε πλάνο.

Έχει τα κακά του αυτό, δεν μπορεί θεωρητικά μια ομάδα να κάνει υπέρβαση σε σχέση με τις άλλες στο ίδιο πρωτάθλημα. Διαφωνώ. Έχει το καλό πως σε αυτή την περίπτωση θα κοίταγες να βρεις ταλέντα κοψοχρονιά που να βγάζανε μάτια, θα έφτιαχνες ακαδημίες.

Δανεισμός δεν θα χρειαζόταν καν. Θα είχες μέχρι 25 παίκτες. Παραπάνω δεν δικαιούσαι σαν ομάδα.
Ούτε να βλέπεις να παίρνει ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟ ή όποιος άλλος ό,τι κυκλοφορεί και μετά να χάνονται οι παίκτες ούτε τίποτα.

Εγώ το θέμα του δανεισμού το εξετάζω από αυτή τη σκοπιά. Τα σεναρια περί κρατημάτων ομάδων κλπ...άμα γουστάρεις κρατάς τον οποιονδήποτε με ένα σωρό άλλους τρόπους. Τους δανεικούς τους δίνει η ομάδα κατά βάση μπας και ο προπονητής είναι λοξός και ο επόμενος τους θέλει. Ή μπας και τους πουλήσει (μοσχο-)
Και στο εξωτερικό παίζουνε δανεικοί.
Δεν χάθηκε ο κόσμος.

Επισκέπτης
Να στα πει ο δικηγορος της ομαδας σου καλυτερα,για ποιο επισημα χειλη..

Και να υποβιβαστεί ο Άρης, εσύ δε σώζεσαι. Άρα ο γκαϊλές σου είναι να πέσει ο Άρης κι ας μην ωφεληθείς εσύ.
Σε αντίθεση μ' εμένα που χάρηκα με τον υποβιβασμό σου γιατί έτσι γλίτωσα εγώ.
Πες μου τώρα ποιος είναι ο κομπλεξικός απ' τους 2 μας.
Α και που' σαι?? Ούτε έτσι πέφτει ο Άρης.
Εδώ θα' μαστε.
Καλά, εσείς κανα δυο κατηγορίες  παρακάτω βέβαια, αλλά δε γαμείς??

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πραγματικα πιστευω οτι ουτε εσυ ο ιδιος δεν ξερεις τι προσπαθεις να υπονοησεις.
Ρωτας για τον πετροπουλο ποιος πληρωσε την μεταγραφη την στιγμη που ο παιχτης ηρθε ως ελευθερος,και ακομα δεν εχει παρει μια.Στο εχουν εξηγησει ενα σωρο διαφορετικοι ανθρωποι,και εσυ συνεχως ρωτας το ιδιο πραγμα.
ποιοι είναι οι ένα σωρό ρε παπάρα. 2 πόστ έχουμε γράψει.
έχεις δει εσύ το λογαριασμό του; Ξέρεις από ποιον πήρε λεφτά για να πάει στην ΑΕΚ ως ελεύθερος;
Ή θα μου πεις τώρα πως ο ΠΑΟ είχε 5 επιθετικούς και τον άφησε ελεύθερο επειδή δεν του έκανε;

Δεν σου κάνω σενάρια. Απλά σου λέω να μην διαβάζεις τις φυλλάδες γιατί γράφουνε πληρωμένα άρθρα.

Το αν έχει πάρει λεφτά ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής ή προπονητής και αν στη συμφωνία ήταν να πάρει τόσα από αυτόν ή τον άλλον και όχι άλλα κλπ...δεν τα ξέρεις.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
κοίτα να σου πω, δεν έχουμε λόγο εμείς.
Αλλά εμένα μου αρέσει το σύστημα του ΝΒΑ.
Τόσο απλό και τόσο ηθικό.

Ο καθένας για να συμμετέχει πρέπει να έχει μπαγιόκο να χαλάσει. Δεν έχει; τον πούλο.
Ο καθένας έχει συγκεκριμένο μπάτζετ. Δεν πάει να έχει παραπάνω; Στα αρχίδια μας. Κάνε πλάνο.

Έχει τα κακά του αυτό, δεν μπορεί θεωρητικά μια ομάδα να κάνει υπέρβαση σε σχέση με τις άλλες στο ίδιο πρωτάθλημα. Διαφωνώ. Έχει το καλό πως σε αυτή την περίπτωση θα κοίταγες να βρεις ταλέντα κοψοχρονιά που να βγάζανε μάτια, θα έφτιαχνες ακαδημίες.

Δανεισμός δεν θα χρειαζόταν καν. Θα είχες μέχρι 25 παίκτες. Παραπάνω δεν δικαιούσαι σαν ομάδα.
Ούτε να βλέπεις να παίρνει ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟ ή όποιος άλλος ό,τι κυκλοφορεί και μετά να χάνονται οι παίκτες ούτε τίποτα.

Εγώ το θέμα του δανεισμού το εξετάζω από αυτή τη σκοπιά. Τα σεναρια περί κρατημάτων ομάδων κλπ...άμα γουστάρεις κρατάς τον οποιονδήποτε με ένα σωρό άλλους τρόπους. Τους δανεικούς τους δίνει η ομάδα κατά βάση μπας και ο προπονητής είναι λοξός και ο επόμενος τους θέλει. Ή μπας και τους πουλήσει (μοσχο-)
Και στο εξωτερικό παίζουνε δανεικοί.
Δεν χάθηκε ο κόσμος.
Αφού συμφωνούμε γιατί το χαλάς στο τέλος; Άλλο το εξωτερικό, εδώ είμαστε σου ξαναλέω ανώριμοι για δανεισμούς.
Με το άλλο που λες για το ΝΒΑ συμφωνώ και πιστέυω ότι είναι λύση για να ανέβει το πρωτάθλημα μια κλειστού τύπου λίγκα, αλλά ποτέ δε θα γίνει δεκτή στην Ελλάδα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και να υποβιβαστεί ο Άρης, εσύ δε σώζεσαι. Άρα ο γκαϊλές σου είναι να πέσει ο Άρης κι ας μην ωφεληθείς εσύ.
Σε αντίθεση μ' εμένα που χάρηκα με τον υποβιβασμό σου γιατί έτσι γλίτωσα εγώ.
Πες μου τώρα ποιος είναι ο κομπλεξικός απ' τους 2 μας.
Α και που' σαι?? Ούτε έτσι πέφτει ο Άρης.
Εδώ θα' μαστε.
Καλά, εσείς κανα δυο κατηγορίες  παρακάτω βέβαια, αλλά δε γαμείς??
Εγω δεν θελω να επωφεληθω σε καμια περιπτωση απο τον υποβιβασμο καμιας ομαδας,επεσα αγωνιστικα και το σωστο και τιμιο ειναι να παιξω στην Β.Εγω απλα σου υπεδειξα οτι δεν εχεις λογο να χαρηκες που σωθηκες οπως σωθηκες,αφου υπαρχει σοβαρος λογος να πεσεις εξωαγωνιστικα.
Εκτος βεβαια και αν εσυ γνωριζεις περισσοτερα απο τον νομικο της ΠΑΕ σας οποτε παω πασσο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom