Κατάφερα και διάβασα τις τελευταίες 15 σελίδες
φυσικά έχουνε γραφτεί απίστευτες μαλακίες.
είμαι σίγουρος πως θα με βρίσετε αλλά η δική μου θέση είναι αυτή:
εξακολουθείτε να θεωρείτε πως η ομάδα σας (όποια και να είναι του καθενός, αλλά ειδικά οι ΑΕΚτζήδες το έχετε το μικρόβιο λιγάκι παραπάνω) είναι η μεγαλύτερη που υπάρχει, ανυπέρβλητη, αξεπέρστη και τα πάντα όλα.
Λοιπόν, να σας πληροφορήσω πως κανείς δεν θα χάσει τη δουλειά του επειδή έπεσε η ΑΕΚ (προφανώς θα αλλάξουνε πόστο ή θα την ακολουθούν για κανά χρόνο στη βου εθνική).
Το ποδόσφαιρο θα συνεχίσει να υπάρχει
μπάλα θα συνεχίσει να παίζεται
κοκ
Το αν θα μειωθούν τα λεφτά ή όχι στους μπαταχτζήδες προέδρους της Λιγκας προσωπικα μου είναι αδιάφορο.
Το αν θα επενδύσει ο Μαρινάκης λιγότερα λόγω πεσίματος της ΑΕΚ..ας γελάσω.... μην λέμε και ό,τι θέλουμε. Δηλαδή ο Μαρινάκης φέτος έκανε μεταγραφές με γνώμωνα πως η ΑΕΚ θα τον κοντράρει;
Ξαναλ΄έω κάτι που έχω επαναλάβει πολλάκις στο συγκεκριμένο θρεντ:
Ο υγιής φίλαθλος που θέλει την ομάδα του μεγάλη και δυνατή θέλει να έχει ανταγωνισμό και να κοντράρει δυνατές ομάδες. Με χώματα ομάδες δεν βλέπουμε μπάλα.
Όσο για το αν θέλετε ή όχι να μείνει η ΑΕΚ στην κατηγορία, δεν ξέρω για τον καθένα από εσάς εδώ μέσα, αλλά αν οι πολλοί φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν θέλανε, θα πηγαίνανε στη διοίκηση και θα της λέγανε να αποσύρει την έφεση (και πιο πριν την ένσταση). Δεν θα κατεβαίνανε ειρηνικά να κλάψουνε στους δρόμους και μπροστά από τα γραφεία της ΕΠΟ.
Και η Κέρκυρα πέφτει. Πέφτει και τελείωσε.
Μεσανατολικό το κάναμε. Φταίνε οι διαιτησίες, φταίει ο Ολυμπιακός και ο χοντρός που πήρε στο άρμα του τον Άρη λες και τον είχε ανάγκη, φταίει το ένα, φταίει το άλλο...
Ξεκολλάτε λιγάκι από τα σενάρια διαρκώς...
Παίκτες δεν έχετε, διοίκηση δεν έχετε, προπονητές δεν έχετε, γήπεδο δεν έχετε...
Εδώ πέρσι έπεσε η Λάρισα που είχε και νεόχτιστο. Και ακόμα και εκεί πάλι τα ίδια μαλακισμένα σενάρια: Δεν πέφτει η ΑΕΛ επειδή έφτιαξε καινούργιο γήπεδο. Ε, έπεσε κι αυτή.
Όλα να τα ερμηνεύουμε με σνάρια.
Ελπίζω στη Βου να αλλάξετε μυαλά. Και να έρθετε δυνατοί και να μπορείτε να χτυπήσετε πάλι στα ίσια τον Ολυμπιακό (και ενδεχομένως τον ΠΑΟΚ), όχι επειδή θα έχουνε αποδυναμωθεί αυτοί αλλά επειδή θα έχετε δυναμώσει εσείς.
Πάπαλα.