Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Για δες κάτι συμπτώσεις,
20/04/2011 τερματίσαμε 13η στο πρωτάθλημα της Α1 και υποβιβαστήκαμε στην δεύτερη κατηγορία του μπάσκετ.
21/04/2013..............
Απίστευτη σύμπτωση!!! Σαν το μπάσκετ,θα γίνουμε και στο ποδόσφαιρο....  :(
Για να "ελαφρύνουμε" λίγο το κλίμα....στον μήνα,έπεσαν μέσα....η μέρα μόνο τους ξέφυγε...  :tooth: :tooth:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Μία ενδιαφέρουσα τοποθέτηση.
03e24f75-22ce-4b6e-90ac-60102761197e

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:2funny: :2funny:
ναι εχεις δικιο ...μαλακια δικια μου...τις κουπες του παοκ δεν τις εχει αμφισβητησει κανενας  :2funny: :2funny:τις θεωρει πεντακαθαρες ολη η ελλαδα  :2funny: :2funny:

σίγουρα καθαρότερες από πολλά από τα πρωταθλήματα του γαυρου...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
μάγκες κρίμα......τουλάχιστον φροντίστε να καθαρίσετε την βρώμα και να επανέλθετε άμεσα στην Α......κουράγιο ....ψηλά το κεφάλι και προχωράτε.....η ΑΕΚ είναι ιδέα για εσάς......
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Kαι κατι τελευταιο. Το κλαμμα του Πανταζη χτες, ειναι η αληθινη ΑΕΚ.
Για κατι ροτζερ και πιτσιρικαδες δεν ξερω(δεν αμφισβητω οτι οντως μπορει να στενοχωρηθηκαν) αλλα ο Πανταζης ειναι ιστορια. Αυτο ηταν οντως συγκλονιστικο πλανο.
Ο Πανταζης θα ειναι εκει και οταν η ΑΕΚ με το καλο επανελθει ομως.
Σεβασμος ατελειωτος σε αυτον τον ανθρωπο, ο οποιος μου θυμιζει τοσα πολλα απο τοτε που ημουν ακομα πιτσιρικας. Ψηλα το κεφαλι παλικαρε. Θα ξαναδεις την ΑΕΚ εκει που θελεις και εκει που αξιζεις εσυ προσωπικα να την βλεπεις.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Kαι κατι τελευταιο. Το κλαμμα του Πανταζη χτες, ειναι η αληθινη ΑΕΚ.
Για κατι ροτζερ και πιτσιρικαδες δεν ξερω(δεν αμφισβητω οτι οντως μπορει να στενοχωρηθηκαν) αλλα ο Πανταζης ειναι ιστορια. Αυτο ηταν οντως συγκλονιστικο πλανο.
Ο Πανταζης θα ειναι εκει και οταν η ΑΕΚ με το καλο επανελθει ομως.
Σεβασμος ατελειωτος σε αυτον τον ανθρωπο, ο οποιος μου θυμιζει τοσα πολλα απο τοτε που ημουν ακομα πιτσιρικας. Ψηλα το κεφαλι παλικαρε. Θα ξαναδεις την ΑΕΚ εκει που θελεις και εκει που αξιζεις εσυ προσωπικα να την βλεπεις.
Όπως τα λες, ήθελα να τον βάλω αλλά δε βρήκα φωτό. Κι ο Αραμπατζής ήταν συγκλονιστικός.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τα δακρυα του αρτιστι μακαρονι και του μαλακα του χελακη ειναι ετεροχρονισμενα και κροκοδειλια..
λογικο να εχουν αγχωθει απο το ενδεχομενο του ταμειου ανεργειας,αλλα το λιγοτερο στα παπαρια μου..
σιγουρα οι επικηδειοι θα ναι δακρυβρεχτοι αυτες τις μερες,αλλα ας μη ξεχναμε οτι ολα αυτα τα μουνοσκυλα που θα τους γραψουν
συνεβαλαν σε ενα(μικρο αναλογικα) βαθμο στην καταντια του ελληνικου ποδοσφαριου,αλλα και της ΑΕΚ.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Όπως τα λες, ήθελα να τον βάλω αλλά δε βρήκα φωτό. Κι ο Αραμπατζής ήταν συγκλονιστικός.
Βρήκα μία του Πανταζή,αλλά είναι πολύ κοντινή και δεν φαίνεται καλά....Αραμπατζής....

Συνημμένα

• arabatzis.jpg
    arabatzis.jpg
    30,1 KB · Εμφανίσεις: 15

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Είναι αυτό που λέμε..........μία φωτογραφία=1.000 λέξεις....Α,ρε μεγάλε Νέστορα!!!

Συνημμένα

• nestoridis.jpg
    nestoridis.jpg
    167,8 KB · Εμφανίσεις: 12

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Αυλαία........ελπίζουμε,(αν και το βλέπω πολύ δύσκολο)για σύντομο χρονικό διάστημα....

Συνημμένα

• AEK.jpg
    AEK.jpg
    89,7 KB · Εμφανίσεις: 25

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κατάφερα και διάβασα τις τελευταίες 15 σελίδες
φυσικά έχουνε γραφτεί απίστευτες μαλακίες.

είμαι σίγουρος πως θα με βρίσετε αλλά η δική μου θέση είναι αυτή:
εξακολουθείτε να θεωρείτε πως η ομάδα σας (όποια και να είναι του καθενός, αλλά ειδικά οι ΑΕΚτζήδες το έχετε το μικρόβιο λιγάκι παραπάνω) είναι η μεγαλύτερη που υπάρχει, ανυπέρβλητη, αξεπέρστη και τα πάντα όλα.

Λοιπόν, να σας πληροφορήσω πως κανείς δεν θα χάσει τη δουλειά του επειδή έπεσε η ΑΕΚ (προφανώς θα αλλάξουνε πόστο ή θα την ακολουθούν για κανά χρόνο στη βου εθνική).
Το ποδόσφαιρο θα συνεχίσει να υπάρχει
μπάλα θα συνεχίσει να παίζεται
κοκ

Το αν θα μειωθούν τα λεφτά ή όχι στους μπαταχτζήδες προέδρους της Λιγκας προσωπικα μου είναι αδιάφορο.
Το αν θα επενδύσει ο Μαρινάκης λιγότερα λόγω πεσίματος της ΑΕΚ..ας γελάσω.... μην λέμε και ό,τι θέλουμε. Δηλαδή ο Μαρινάκης φέτος έκανε μεταγραφές με γνώμωνα πως η ΑΕΚ θα τον κοντράρει;

Ξαναλ΄έω κάτι που έχω επαναλάβει πολλάκις στο συγκεκριμένο θρεντ:
Ο υγιής φίλαθλος που θέλει την ομάδα του μεγάλη και δυνατή θέλει να έχει ανταγωνισμό και να κοντράρει δυνατές ομάδες. Με χώματα ομάδες δεν βλέπουμε μπάλα.

Όσο για το αν θέλετε ή όχι να μείνει η ΑΕΚ στην κατηγορία, δεν ξέρω για τον καθένα από εσάς εδώ μέσα, αλλά αν οι πολλοί φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν θέλανε, θα πηγαίνανε στη διοίκηση και θα της λέγανε να αποσύρει την έφεση (και πιο πριν την ένσταση). Δεν θα κατεβαίνανε ειρηνικά να κλάψουνε στους δρόμους και μπροστά από τα γραφεία της ΕΠΟ.

Και η Κέρκυρα πέφτει. Πέφτει και τελείωσε.
Μεσανατολικό το κάναμε. Φταίνε οι διαιτησίες, φταίει ο Ολυμπιακός και ο χοντρός που πήρε στο άρμα του τον Άρη λες και τον είχε ανάγκη, φταίει το ένα, φταίει το άλλο...
Ξεκολλάτε λιγάκι από τα σενάρια διαρκώς...

Παίκτες δεν έχετε, διοίκηση δεν έχετε, προπονητές δεν έχετε, γήπεδο δεν έχετε...
Εδώ πέρσι έπεσε η Λάρισα που είχε και νεόχτιστο. Και ακόμα και εκεί πάλι τα ίδια μαλακισμένα σενάρια: Δεν πέφτει η ΑΕΛ επειδή έφτιαξε καινούργιο γήπεδο. Ε, έπεσε κι αυτή.

Όλα να τα ερμηνεύουμε με σνάρια.
Ελπίζω στη Βου να αλλάξετε μυαλά. Και να έρθετε δυνατοί και να μπορείτε να χτυπήσετε πάλι στα ίσια τον Ολυμπιακό (και ενδεχομένως τον ΠΑΟΚ), όχι επειδή θα έχουνε αποδυναμωθεί αυτοί αλλά επειδή θα έχετε δυναμώσει εσείς.

Πάπαλα.

Επισκέπτης
Ρε μαλάκα μοϊκανέ γιατί τα λες αυτά??
Άσε να διαβάσουμε κανα σενάριο σωτηρίας ακόμα..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έχεις δίκιο
κι εγώ διασκεδάζω...αλλά κάποια στιγμή βαριέμαι να βλέπω διαρκώς κολλήματα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.855
Πόντοι
46.232
Κατάφερα και διάβασα τις τελευταίες 15 σελίδες
φυσικά έχουνε γραφτεί απίστευτες μαλακίες.

είμαι σίγουρος πως θα με βρίσετε αλλά η δική μου θέση είναι αυτή:
εξακολουθείτε να θεωρείτε πως η ομάδα σας (όποια και να είναι του καθενός, αλλά ειδικά οι ΑΕΚτζήδες το έχετε το μικρόβιο λιγάκι παραπάνω) είναι η μεγαλύτερη που υπάρχει, ανυπέρβλητη, αξεπέρστη και τα πάντα όλα.

Λοιπόν, να σας πληροφορήσω πως κανείς δεν θα χάσει τη δουλειά του επειδή έπεσε η ΑΕΚ (προφανώς θα αλλάξουνε πόστο ή θα την ακολουθούν για κανά χρόνο στη βου εθνική).
Το ποδόσφαιρο θα συνεχίσει να υπάρχει
μπάλα θα συνεχίσει να παίζεται
κοκ

Το αν θα μειωθούν τα λεφτά ή όχι στους μπαταχτζήδες προέδρους της Λιγκας προσωπικα μου είναι αδιάφορο.
Το αν θα επενδύσει ο Μαρινάκης λιγότερα λόγω πεσίματος της ΑΕΚ..ας γελάσω.... μην λέμε και ό,τι θέλουμε. Δηλαδή ο Μαρινάκης φέτος έκανε μεταγραφές με γνώμωνα πως η ΑΕΚ θα τον κοντράρει;

Ξαναλ΄έω κάτι που έχω επαναλάβει πολλάκις στο συγκεκριμένο θρεντ:
Ο υγιής φίλαθλος που θέλει την ομάδα του μεγάλη και δυνατή θέλει να έχει ανταγωνισμό και να κοντράρει δυνατές ομάδες. Με χώματα ομάδες δεν βλέπουμε μπάλα.

Όσο για το αν θέλετε ή όχι να μείνει η ΑΕΚ στην κατηγορία, δεν ξέρω για τον καθένα από εσάς εδώ μέσα, αλλά αν οι πολλοί φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν θέλανε, θα πηγαίνανε στη διοίκηση και θα της λέγανε να αποσύρει την έφεση (και πιο πριν την ένσταση). Δεν θα κατεβαίνανε ειρηνικά να κλάψουνε στους δρόμους και μπροστά από τα γραφεία της ΕΠΟ.

Και η Κέρκυρα πέφτει. Πέφτει και τελείωσε.
Μεσανατολικό το κάναμε. Φταίνε οι διαιτησίες, φταίει ο Ολυμπιακός και ο χοντρός που πήρε στο άρμα του τον Άρη λες και τον είχε ανάγκη, φταίει το ένα, φταίει το άλλο...
Ξεκολλάτε λιγάκι από τα σενάρια διαρκώς...

Παίκτες δεν έχετε, διοίκηση δεν έχετε, προπονητές δεν έχετε, γήπεδο δεν έχετε...
Εδώ πέρσι έπεσε η Λάρισα που είχε και νεόχτιστο. Και ακόμα και εκεί πάλι τα ίδια μαλακισμένα σενάρια: Δεν πέφτει η ΑΕΛ επειδή έφτιαξε καινούργιο γήπεδο. Ε, έπεσε κι αυτή.

Όλα να τα ερμηνεύουμε με σνάρια.
Ελπίζω στη Βου να αλλάξετε μυαλά. Και να έρθετε δυνατοί και να μπορείτε να χτυπήσετε πάλι στα ίσια τον Ολυμπιακό (και ενδεχομένως τον ΠΑΟΚ), όχι επειδή θα έχουνε αποδυναμωθεί αυτοί αλλά επειδή θα έχετε δυναμώσει εσείς.

Πάπαλα.
ωραία όλα αυτά που λές
αλλά ξεχνάς κάτι...θα πρέπει να τα διαβάσουν άτομα  που να έχουν καθαρό μυαλό να τα καταλάβουν και να είναι και δεκτικοί....
αλλά μιλάς σε αεκτσήδες που ακόμα και όταν είχαν ομάδαρα  με παιχταράδες  μιά ζωή μεμψιμοιρούν κλαίγονται και μια ζωή τους φταίνε πάντα οι άλλοι.... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom