Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Φιλαράκι, δεν πας στο VIP lounge να ενοχλήσεις καμιά τραγουδιάρα και να δεις αν έρχομαι;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όχι ρε Xomer, εδώ θα κάτσω
να δω αν θα κάτσεις και εσύ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.
επί της ουσίας όμως δεν απαντάς.
άμα γουστάρανε όπως λέτε όλοι οι ΑΕΚτζήδες να τελειώνετε μια και καλή ως η μοναδική περήφανη ομάδα, τότε τις ειρηνικές διαμαρτυρίες τι τις θέτε;

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
επί της ουσίας όμως δεν απαντάς.
άμα γουστάρανε όπως λέτε όλοι οι ΑΕΚτζήδες να τελειώνετε μια και καλή ως η μοναδική περήφανη ομάδα, τότε τις ειρηνικές διαμαρτυρίες τι τις θέτε;
Ρε άνθρωπε λες να μαζευόμαστε όλοι μαζί και ν' αποφασίζουμε τι θα κάνουμε; Τι με ρωτάς τι κάνουν άλλοι ή τι πιστεύουν; Πως να σου απαντήσω; Ρώτα εμένα τι πιστεύω εγώ να σ' απαντήσω.

Επισκέπτης
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.

Eννοείται πως χαίρομαι.
Τη στιγμή ειδικά που έχετε βάλει στο σημάδι την ομάδα μου και το σενάριο από ένα σημείο και μετά ήταν ή εσείς ή εμείς, φυσικά και χάρηκα που στο τέλος ήσασταν εσείς. Και δεν το έκρυψα.
Τι δεν καταλαβαίνεις??
Και φυσικά γελάω με τα σενάρια που διαβάζω..

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Eννοείται πως χαίρομαι.
Τη στιγμή ειδικά που έχετε βάλει στο σημάδι την ομάδα μου και το σενάριο από ένα σημείο και μετά ήταν ή εσείς ή εμείς, φυσικά και χάρηκα που στο τέλος ήσασταν εσείς. Και δεν το έκρυψα.
Τι δεν καταλαβαίνεις??
Και φυσικά γελάω με τα σενάρια που διαβάζω..
Τα μισθά των δανεικών μάθαμε ποιος τα πλήρωνε; :think:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε άνθρωπε λες να μαζευόμαστε όλοι μαζί και ν' αποφασίζουμε τι θα κάνουμε; Τι με ρωτάς τι κάνουν άλλοι ή τι πιστεύουν; Πως να σου απαντήσω; Ρώτα εμένα τι πιστεύω εγώ να σ' απαντήσω.
α, μάλιστα...
όταν μιλάμε για το μεγάλο λαό και τον περήφανο λαό της ΑΕΚ γενικεύουμε
όταν ο ίδιος ο λαός κάνει παπαριές το εξειδικεύουμε

οκ.
δεν είπα πως είναι φαινόμενο που παρατηρείται μόνο στους οπαδούς της ΑΕΚ, τουναντίον, αλλά είπα και πιο πριν, ειδικά οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουνε λίγο παραπάνω το μικρόβιο πως είναι διαφορετικοί από τους άλλους.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Ο Ζορπίδης.
Γιατί ρωτάς??
Για τον προφανή λόγο μην κάνεις το χαζό, από άφραγκοι δηλ. πληρώσατε κανά 500άρι σε μισθά, οκ.
Σ' ευχαριστεί να είσαι η ομάδα που χρησιμοποιεί ο γαύρος για να  ξεμουδιάζουν τα πόδια τους τα δεύτερά του;

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Μην χαιρεσαι όταν "καίγεται" το σπίτι του γείτονα.Αυτό έχω να πω σε πολους  και ας μην είμαι ΑΕΚ..

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
τα μισθά του Πετρόπουλου ποιος τα πλήρωνε;
Παρακολουθείς ποδόσφαιρο ή τσάμπα συζητάμε; Ο Πετρόπουλος είναι μεταγραφή, η ΑΕΚ τον πληρώνει(σιγά μην τον πλήρωσε).
α, μάλιστα...
όταν μιλάμε για το μεγάλο λαό και τον περήφανο λαό της ΑΕΚ γενικεύουμε
όταν ο ίδιος ο λαός κάνει παπαριές το εξειδικεύουμε

οκ.
δεν είπα πως είναι φαινόμενο που παρατηρείται μόνο στους οπαδούς της ΑΕΚ, τουναντίον, αλλά είπα και πιο πριν, ειδικά οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουνε λίγο παραπάνω το μικρόβιο πως είναι διαφορετικοί από τους άλλους.
Εσύ γενικεύεις, νομίζεις ότι όλοι λέμε τα ίδια κι έχουμε τα ίδια μυαλά. Ρώτα κάτι συγκεκριμένο να σ' απαντήσω συγκεκριμένα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μην χαιρεσαι όταν "καίγεται" το σπίτι του γείτονα.Αυτό έχω να πω σε πολους  και ας μην είμαι ΑΕΚ..
σύμφωνοι
σε συνέχεια αυτού που λες είναι να μην συμψηφίζει κανείς τα στραβά του με τα στραβά του άλλου

Επισκέπτης
Για τον προφανή λόγο μην κάνεις το χαζό, από άφραγκοι δηλ. πληρώσατε κανά 500άρι σε μισθά, οκ.
Σ' ευχαριστεί να είσαι η ομάδα που χρησιμοποιεί ο γαύρος για να  ξεμουδιάζουν τα πόδια τους τα δεύτερά του;

Μ' ευχαριστεί που το Μάρτη θα γιορτάσω τα 100 χρόνια της ομάδας μου στην Α'.
Σε κάλυψα??

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Σε κάλυψα??
Είσαι ρεαλιστής, μ' αρέσεις.
Οπότε αν σου κάνω κι εγώ καμιά πουστιά, λόγω ρεαλισμού θα είναι μη με παρεξηγήσεις.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σε κάλυψα??
Λες να σε σωσει και για την υποθεση Σηφακη ο μαρινακης;Γιατι αν δεν το εχεις καταλαβει κατα πασα πιθανοτητα θα δικαιωθει ο παιχτης,και ξερεις τι σημαινει αυτο;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Παρακολουθείς ποδόσφαιρο ή τσάμπα συζητάμε; Ο Πετρόπουλος είναι μεταγραφή, η ΑΕΚ τον πληρώνει(σιγά μην τον πλήρωσε).Εσύ γενικεύεις, νομίζεις ότι όλοι λέμε τα ίδια κι έχουμε τα ίδια μυαλά. Ρώτα κάτι συγκεκριμένο να σ' απαντήσω συγκεκριμένα.
ένα ένα...
το γεγονός πως κάνεις μια μεταγραφή δεν σημαίνει πως την πληρώνεις εσύ...ούτε τη μεταγραφή σαν μεταγραφή ούτε τα μισθά της, πάμε παρακάτω (μιλάω πρακτικά, όχι θεωρητικά)

δεν μιλάω ειδικά για εσένα αλλά γενικεύω όπως γενικές είναι οι απαντήσεις που δίνονται για το λαό της ΑΕΚ. με τη λογική σου δεν είναι λαός, αλλά ο καθένας είναι διαφορετικός, οπότε η μαλακία του "ΜΟΝΟ Η ΑΕΚ" εκπίπτει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom