1000% διαβάζει και γελάει το μουνίΗ καζουρα δεν αντεχεται...
γαττο το παιρνεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Φέτος θα τον φαςΝα σε βάλω μια φωτό να γλυκαθείς, αλλά μη μου ζητήσεις άλλη.
Μεγαλα λογια..

Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πρακτορακος ψιψνελ...1000% διαβάζει και γελάει το μουνί
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Η μαζωχίστρια : Χτυπα με , σκισε με , βαρα μου χαστουκια , ξευτελισε με κι άλλοοοομη ξηγιέσαι πούστικα. Πρώτα μας ερεθίζεις με βρωμόλογα και μετά μας παρατάς στα κρύα του λουτρού
Ο σαδιστης : Βαριέμαι. Αάαυριο.

lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 556
- Πόντοι
- 1.596
Εδώ θα με βρεις...α να χαθείς βρωμοανάφτρα !!!!!!!!!!
πες μου ότι είσαι άτριχος σαν άγαλμα!!!!!!!!!!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Καθόλου δεν ξέφυγα!Αυτές είναι οι απόψεις μου και τις έχω χιλιοαναλύσει τις πιο πολλές όταν ήταν ακόμα νωρίς!Και να είσαι σίγουρος ότι στο περιβάλλον μου δεν χρησιμοποιώ τόσο ήπιους χαρακτηρισμούς...Από την άλλη μεριά είναι προτιμότερο μερικές φορές να ξεφεύγεις από το να έχεις μαύρα μεσάνυχτα...Ξεφυγες πολυ σε καποιους χαρακτηρισμος. Χαλάρωσε λίγο.
Και το πιο αδικο απο οσα ειπες , ηταν ο υποτιμητικος χαρακτηρισμος σερβιετες για τις δικες μας αθλητριες. Δεν ειμαι του χώρου , ουτε ειδικος στο βολλευ για να πω τι εφταιξε, ομως δεν πιστευω οτι κανεις οπαδος στεναχωρεθηκε περισσοτερο απο τις ιδιες της αθλητριες.
Το μόνο που με προβλημάτισε είναι αυτό που είπες για τις σερβιέτες!!!
ΥΓ: μη μαλωνετε
Captain America
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ενταξει εχουμε καταλαβει οτι εισαι φαν της πουτσας,μην επαναλαμβανεσαι.
![]()

διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.441
- Πόντοι
- 5.006
Τέλος και τυπικά ο Λίνεν
α) Δέλλας
β) Βάιος Καραγιάννης
γ) Μπατίστα
δ) Κωστένογλου
www.aek365.com/a-260141/ton-teleiwsan-omofwna.htm]http://www.aek365.com/a-260141/ton-teleiwsan-omofwna.htm[/url]
Captain America
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Τωρα δεσαμεΤέλος και τυπικά ο Λίνεν
α) Δέλλας
β) Βάιος Καραγιάννης
γ) Μπατίστα
δ) Κωστένογλου
www.aek365.com/a-260141/ton-teleiwsan-omofwna.htm]http://www.aek365.com/a-260141/ton-teleiwsan-omofwna.htm[/url]

ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.486
Θα σωθούμε...ADMIRAL SPEAKING....
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Έχει δίκιο αδερφέ και το κατάλαβαίνεις και εσύ.Το μόνο που με προβλημάτισε είναι αυτό που είπες για τις σερβιέτες!!!
Ήταν καπακωτές οι πίκρες χτες και κατανοώ την οργή σου αλλά τα κορίτσια κάναν ό,τι μπορούσαν χτες. Υπάρχει και το κύπελο ;).
Όλα τα υπόλοιπα απλά τα προσυπογράφω.
Και λίγα είπες....
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 937
- Πόντοι
- 96
Άκου μορτάκο, κάποια μέλη γνωριζόμαστε χρόνια, (όπως ο μπουλάκος με το γάτο) και τη γουστάρουμε την καζούρα.
Ας τα πείτε με pm τότε , εδω υπάρχουν αεκτζηδες που προσβάλονται . Επίσης ο bull θυμηθηκε το 44 οταν εφτασε στην 5η θεση της βαθμολογιας . Στον 1ο γυρο που ήταν ????
ΥΓ αγωνιστικα αξιζει να πέσει η ΑΕΚ , η χειρότερη ομάδα μαζι με τον Αρη και την Κερκυρα .
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Τι να σου πω ναυαρχε. Το σ-κ που περασε εδειξε <<περιεργα>> πραγματα και εμεις δεν ειμασταν ποτε μερος του συστηματος. Οπως ειπα , περιμενω να δω το Αρης -Αστερας.....Θα σωθούμε...ADMIRAL SPEAKING....

boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Μονο ο Κωστενογλου απο τους 4 , μπορεις να πεις οτι αξιζει να το συζητησουμε. Οι υπολοιποι απλα θα υπαρχουν στον παγκο.Τέλος και τυπικά ο Λίνεν
α) Δέλλας
β) Βάιος Καραγιάννης
γ) Μπατίστα
δ) Κωστένογλου
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.441
- Πόντοι
- 5.006
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 556
- Πόντοι
- 1.596
Στον πάγκο δηλαδή θα έχουμε Δέλλα, Ζήκο, Μπορμπόκη και Κωστή; Τα παλιά δελτία λέτε να ισχύουν;
PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Οταν ένας προπονητής αποδοκιμάζει δημοσία τους παίκτες του φωνάζει πόσο ακατάλληλος και μικρός είναι.Απο εκεί και πέρα η πρόσληψη του οποιουδήποτε κάτω απο αυτές τις συνθήκες, του Δέλλα εν προκειμένω,μόνο σαν κίνητρο και έναυσμα για την τελική προσπάθεια μπορεί να θεωρηθεί.
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.381
- Πόντοι
- 8.355
κατι μακροσκελες αλλα ευστοχο που διαβασα...
"Είχα ένα χαλασμένο ραδιόφωνο τις προάλλες και πέρασε από το σπίτι ένας φίλος μου ηλεκτρονικός. Του ζήτησα να το κοιτάξει και μέσα σε 5 λεπτά κατάλαβε πως είχε έναν καμένο πυκνωτή. Του ζήτησα να τον αλλάξει και ευτυχώς που είχε μαζί του την τσάντα με τα εργαλεία, μου το άλλαξε στο άψε σβήσε. Το ραδιόφωνο συνέχιζε να μην δουλεύει. Εκεί που το είχε ξανανοίξει και το κοιτούσε να' σου και ο Θοδωρής. Φίλος από τα παλιά που πιάνουν τα χέρια του. Χωρίς πολλά παρακάλια έπεσε με τα μούτρα στην δουλειά. Δεν του πήρε και αυτού πολλή ώρα να καταλάβει πως μερικές συνδέσεις στην πλακέτα χρειαζόντουσαν επειγόντως ενίσχυση. Πήρε το καλάι και με χειρουργική ακρίβεια ολοκλήρωσε το έργο του σε ένα τεταρτάκι. "Τώρα θα δουλεύει σαν καινούργιο" είπε με καμάρι... Τζίφος! Το αγαπημένο μου ράδιο παρέμενε μουγκό. Εκεί που το κοιτούσαμε αποχαυνωμένοι μπήκε μέσα στο δωμάτιο ο αδερφός μου ο Σωτήρης. "Ρε άλλο πράγμα φταίει, το κουμπί δεν κάνει επαφή". Νέα πρόταση στο τραπέζι, ορμήσαμε όλοι επάνω στο άμοιρο μηχάνημα, που ευτυχώς δεν είχε φωνή για να διαμαρτυρηθεί, προσπαθώντας να αποκαταστήσουμε το άτιμο κομβίον. Τίποτα. Τζάμπα τόση προσπάθεια. Ήμουν έτοιμος να το πετάξω όταν φάνηκε η γυναίκα μου γελώντας και μου είπε: "μπαταρίες βάλατε;"
Αυτό ήταν, έτρεξα να βρω καινούργιες μπαταρίες. Πουθενά. Αχ βρε Μέρφι, αν σε βρω θα σε τσακίσω, σκέφτηκα. "Ο μικρός δεν έχει μπαταρίες στα παιχνίδια του;" με ρώτησε ο αδερφός μου. Μπήκα στο παιδικό δωμάτιο σαν κλέφτης για να μην με καταλάβει ο γιος μου. Τσίμπησα τρεις μπαταρίες από το αγαπημένο του παιχνίδι και επέστρεψα σαν να μην συμβαίνει τίποτα στο δωμάτιο που είχε μετατραπεί σε εργαστήρι. Τις έβαλα μέσα με ευλάβεια, γύρισα τον διακόπτη και.... πάλι τίποτα!
Να' σου και η κόρη μου. Ρωτάει τι συμβαίνει και τις εξηγώ τα πάντα μπας και τα βάλω σε τάξη στο μυαλό μου.
"Μπαμπά, με μπαταρίες δεν δουλεύει εδώ και καιρό. Μόνο με ρεύμα λειτουργεί".
Δεν το θυμόμουν αυτό. Ξετυλίγω με μανία το καλώδιο που ήταν κρυμμένο πίσω από ένα πλαστικό κάλυμμα. Το βάζω στην πρίζα και... μαντέψτε.... η απόλυτη σιωπή και πάλι!
Απογοητευμένος και εκνευρισμένος το πήρα στα χέρια μου και ετοιμάστηκα να το πετάξω από το παράθυρο.
"Μπαμπά τι κάνεις εκεί;" ακούστηκε ο γιος μου από την πόρτα.
"Τίποτα παιδί μου, βγάζω το ράδιο έξω στο μπαλκόνι να ξεσκάσει" του είπα.
"Γιατί;" με ξαναρώτησε αφοπλιστικά.
Αποφάσισα να του πω την αλήθεια. "Χάλασε και θα το πετάξω στα σκουπίδια. Θα πάρουμε άλλο"
"Μα έχουμε διακοπή ρεύματος" μου λέει !!!!
Κύριοι συγγνώμη για την ταλαιπωρία, αλλά ο Λίνεν είναι ο καμένος πυκνωτής...
(αν τελικά ήταν καμένος δηλαδή...) ;)
Η ιστορία θα γράψει πως εάν δεν κερδίσουμε οι προπονητοφάγοι θα λένε: "Πότε να προλάβει ο νέος προπονητής να μαζέψει τα ασυμμάζευτα του Γερμανού"?
Αν κερδίσουμε: "Ορίστε σας τα 'λεγα εγώ. 'Ηρθε ο νέος προπονητής και κατ'ευθείαν πήρε αποτέλεσμα μεταδίδοντας τον ενθουσιασμό και την ψυχολογία στους παίχτες. Καμία σχέση το κοουτσάρισμα σε σχέση με το Γερμανό".
ο Θεος να βαλει το χερι του...
"Είχα ένα χαλασμένο ραδιόφωνο τις προάλλες και πέρασε από το σπίτι ένας φίλος μου ηλεκτρονικός. Του ζήτησα να το κοιτάξει και μέσα σε 5 λεπτά κατάλαβε πως είχε έναν καμένο πυκνωτή. Του ζήτησα να τον αλλάξει και ευτυχώς που είχε μαζί του την τσάντα με τα εργαλεία, μου το άλλαξε στο άψε σβήσε. Το ραδιόφωνο συνέχιζε να μην δουλεύει. Εκεί που το είχε ξανανοίξει και το κοιτούσε να' σου και ο Θοδωρής. Φίλος από τα παλιά που πιάνουν τα χέρια του. Χωρίς πολλά παρακάλια έπεσε με τα μούτρα στην δουλειά. Δεν του πήρε και αυτού πολλή ώρα να καταλάβει πως μερικές συνδέσεις στην πλακέτα χρειαζόντουσαν επειγόντως ενίσχυση. Πήρε το καλάι και με χειρουργική ακρίβεια ολοκλήρωσε το έργο του σε ένα τεταρτάκι. "Τώρα θα δουλεύει σαν καινούργιο" είπε με καμάρι... Τζίφος! Το αγαπημένο μου ράδιο παρέμενε μουγκό. Εκεί που το κοιτούσαμε αποχαυνωμένοι μπήκε μέσα στο δωμάτιο ο αδερφός μου ο Σωτήρης. "Ρε άλλο πράγμα φταίει, το κουμπί δεν κάνει επαφή". Νέα πρόταση στο τραπέζι, ορμήσαμε όλοι επάνω στο άμοιρο μηχάνημα, που ευτυχώς δεν είχε φωνή για να διαμαρτυρηθεί, προσπαθώντας να αποκαταστήσουμε το άτιμο κομβίον. Τίποτα. Τζάμπα τόση προσπάθεια. Ήμουν έτοιμος να το πετάξω όταν φάνηκε η γυναίκα μου γελώντας και μου είπε: "μπαταρίες βάλατε;"
Αυτό ήταν, έτρεξα να βρω καινούργιες μπαταρίες. Πουθενά. Αχ βρε Μέρφι, αν σε βρω θα σε τσακίσω, σκέφτηκα. "Ο μικρός δεν έχει μπαταρίες στα παιχνίδια του;" με ρώτησε ο αδερφός μου. Μπήκα στο παιδικό δωμάτιο σαν κλέφτης για να μην με καταλάβει ο γιος μου. Τσίμπησα τρεις μπαταρίες από το αγαπημένο του παιχνίδι και επέστρεψα σαν να μην συμβαίνει τίποτα στο δωμάτιο που είχε μετατραπεί σε εργαστήρι. Τις έβαλα μέσα με ευλάβεια, γύρισα τον διακόπτη και.... πάλι τίποτα!
Να' σου και η κόρη μου. Ρωτάει τι συμβαίνει και τις εξηγώ τα πάντα μπας και τα βάλω σε τάξη στο μυαλό μου.
"Μπαμπά, με μπαταρίες δεν δουλεύει εδώ και καιρό. Μόνο με ρεύμα λειτουργεί".
Δεν το θυμόμουν αυτό. Ξετυλίγω με μανία το καλώδιο που ήταν κρυμμένο πίσω από ένα πλαστικό κάλυμμα. Το βάζω στην πρίζα και... μαντέψτε.... η απόλυτη σιωπή και πάλι!
Απογοητευμένος και εκνευρισμένος το πήρα στα χέρια μου και ετοιμάστηκα να το πετάξω από το παράθυρο.
"Μπαμπά τι κάνεις εκεί;" ακούστηκε ο γιος μου από την πόρτα.
"Τίποτα παιδί μου, βγάζω το ράδιο έξω στο μπαλκόνι να ξεσκάσει" του είπα.
"Γιατί;" με ξαναρώτησε αφοπλιστικά.
Αποφάσισα να του πω την αλήθεια. "Χάλασε και θα το πετάξω στα σκουπίδια. Θα πάρουμε άλλο"
"Μα έχουμε διακοπή ρεύματος" μου λέει !!!!
Κύριοι συγγνώμη για την ταλαιπωρία, αλλά ο Λίνεν είναι ο καμένος πυκνωτής...
(αν τελικά ήταν καμένος δηλαδή...) ;)
Η ιστορία θα γράψει πως εάν δεν κερδίσουμε οι προπονητοφάγοι θα λένε: "Πότε να προλάβει ο νέος προπονητής να μαζέψει τα ασυμμάζευτα του Γερμανού"?
Αν κερδίσουμε: "Ορίστε σας τα 'λεγα εγώ. 'Ηρθε ο νέος προπονητής και κατ'ευθείαν πήρε αποτέλεσμα μεταδίδοντας τον ενθουσιασμό και την ψυχολογία στους παίχτες. Καμία σχέση το κοουτσάρισμα σε σχέση με το Γερμανό".
ο Θεος να βαλει το χερι του...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 30