You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.486
Πουστόβλαχε, ερχομαι στα Γιαννενα Ναυτοδίκης..Πλύσου κι ετοιμάσου για σφαλιάρες!!!!ΒΛΑΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Ευτυχως που δεν μπηκα χτες δηλαδη... :-*
Κερναω ΠΑΣ-τιλιες...για τον κωλο της Κουλας![]()
![]()
![]()

master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Εισαι αδικος ως προς τους παιχτες,το οτι ακομη παλευουν για την σωτηρια και δεν ειναι στην τελευταια θεση,ειναι κατορθωμα για εμενα,με αυτες τις συνθηκες που παιζουν.ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΩΤΗΡΕΣ2004 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΝΤΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΩΣΕΙΣ ,ΜΠΡΑΒΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΕΚ , ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗ ΜΑΣ , ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΧΑΙΔΕΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝΕ ΚΙΝΤΕΡ ΕΚΠΛΗΞΗ , ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΑΠΑ ΠΙΠΙΛΟΥΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.....................................................................................ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Πουστόβλαχε, ερχομαι στα Γιαννενα Ναυτοδίκης..Πλύσου κι ετοιμάσου για σφαλιάρες!!!!ΒΛΑΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναυτόπαιδα πως πάει το τσούξιμο ????
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Σε περιμενω με τον τσιοκο σηκωμενο..Πουστόβλαχε, ερχομαι στα Γιαννενα Ναυτοδίκης..Πλύσου κι ετοιμάσου για σφαλιάρες!!!!ΒΛΑΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Οταν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειδες πως ειναι η πουτανα η ζωη,καποτε ανοιγες ποδια σε φοφηδες(επι Γκεραρντ) συμμετεχοντας στο παιχνιδι που ειχαν στησει Μητροπουλοι,Καννελακηδες,Καλογιαννηδες,Λουκοπουλοι και σια για να πεσω...
Σε μενα και μονο σε μενα εκαναν ενα νομο λαστιχο και τον εφαρμοσαν για να με ριξουν ξανα μετα απο ενα χρονο,ενω εσενα και κατι αρηδες,σμπαουκ,νιονιους και δε συμμαζευεται σας εβαζαν σε κατι αρθρα 44 και σας συντηρουσαν χρονια με τα λεφτα του κοσμακη ενω επρεπε να ειχατε πεσει εδω και χρονια..
Τωρα ηρθε η ωρα του λογαριασμου...
Βρουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυμ,βρουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυμ..
Ακριβώς επειδή έχει ή ζωή γυρίσματα θυμίσου ότι στο περσινό πρωτάθλημα που πάλι 2 αγωνιστικές πρίν την λήξη παίξαμε στα Γιάννενα καί με την νίκη σωθήκατε ;) οπότε κράτα χαμηλά τους τόνους γιατί κανένας δεν είναι σίγουρος

Μωρή κάργια, δεν είχα παρατηρήσει οτι έχεις τέτοιες βυζάρες!!!Σε περιμενω με τον τσιοκο σηκωμενο..
:-* :-* :-*![]()
Πότε θα στις βατέψουμε λιγουλάκι?? :-* :-* :-* :-*
Συλληπητήρια στο Αδεκαράκι :S :S :S
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δηλαδη τι θες να μου πεις τωρα,οτι περυσι μου εδωσες το ματς????Ακριβώς επειδή έχει ή ζωή γυρίσματα θυμίσου ότι στο περσινό πρωτάθλημα που πάλι 2 αγωνιστικές πρίν την λήξη παίξαμε στα Γιάννενα καί με την νίκη σωθήκατε ;) οπότε κράτα χαμηλά τους τόνους γιατί κανένας δεν είναι σίγουρος!
Ααααααααααχαχαχχαχα...καλο το παραμυθι αλλα δεν εχει δρακο!!!
Και για να τελειωνουμε,παντα κραταω χαμηλους τονους αλλα οταν προκαλουμαι θα απαντω αναλογως..
Τιμη μου που δεν εγινα ποτε παραρτημα κανενος για να κραταω την κατηγορια οπως εκαναν αλλοι,στα παπαρια μου αν αυτο το "πληρωνα" με σφαγες κορακων και υποβιβασμους,τιμη μου που παιζω και ολα τα παιγνια στα ισα και δεν χαριστηκα ουτε στον Αρη ουτε σε κανενα αλλα παιζω για την παρτη μου και μονο,στα ισα και παντελονατα...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Μωρή κάργια, δεν είχα παρατηρήσει οτι έχεις τέτοιες βυζάρες!!!
Πότε θα στις βατέψουμε λιγουλάκι?? :-* :-* :-* :-*
Συλληπητήρια στο Αδεκαράκι :S :S :S
Μπερδευτηκες..
Της Κουλας ειναι τα μεμε..
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δηλαδη τι θες να μου πεις τωρα,οτι περυσι μου εδωσες το ματς????
Ααααααααααχαχαχχαχα...καλο το παραμυθι αλλα δεν εχει δρακο!!!
Και για να τελειωνουμε,παντα κραταω χαμηλους τονους αλλα οταν προκαλουμαι θα απαντω αναλογως..
Τιμη μου που δεν εγινα ποτε παραρτημα κανενος για να κραταω την κατηγορια οπως εκαναν αλλοι,στα παπαρια μου αν αυτο το "πληρωνα" με σφαγες κορακων και υποβιβασμους,τιμη μου που παιζω και ολα τα παιγνια στα ισα και δεν χαριστηκα ουτε στον Αρη ουτε σε κανενα αλλα παιζω για την παρτη μου και μονο,στα ισα και παντελονατα...
Εγώ δεν ανέφερα κάτι τέτοιο ούτε υπονοώ κάτι , εκτός εσύ άν γνωρίζεις

Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Για ποια επαρση μιλας ρε παικτη???Εγώ δεν ανέφερα κάτι τέτοιο ούτε υπονοώ κάτι , εκτός εσύ άν γνωρίζεις! είπα ότι όπως εσείς παίζατε για την σωτηρία σας έτσι ήρθε καί ή δικιά μας ή σειρά αλλά πάλι αύριο που ξέρεις μπορεί να ξαναπέσεις στον κουβά για αυτό κράτα χαμηλούς τόνους γιατί έχετε καλή ομάδα καί ή έπαρση βλάπτει
!
Καζουρα στο γαττο εκανα και καποιοι πετχατηκαν αμεσως σαν αστραποπ'τσες να πουν τη μαλακια τους...
Καποιων αλλων εδω μεσα πηραν τα μυαλα τους αερα με 2 νικες σερι και μιλουσαν για πενταδες και πλεϋοφφια..
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 937
- Πόντοι
- 96
Καζουρα στο γαττο εκανα και καποιοι πετχατηκαν αμεσως σαν αστραποπ'τσες να πουν τη μαλακια τους...
εγω ειδα το νικ σου και σε θυμηθηκα από παλια για αυτο πεταχτηκα σαν σφηνο τετοια ,να πώ κατι χαλαρό (δεν καταλαβες οτι ηταν αυτοσαρκαστικο το ποστ μου).
Κατα τα αλλα στο νημα της ΑΕΚ γραφεις οποτε λογικο να σου απαντησει καποιος .
Μια επιτυχια σου ηταν οτι χθες κερδισες την αποδυναμωμενη ΑΕΚ
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.modelrailforum.com/forums/style_emoticons/default/clap.gif[/img[/URL]])
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εγω ειδα το νικ σου και σε θυμηθηκα από παλια για αυτο πεταχτηκα σαν σφηνο τετοια ,να πώ κατι χαλαρό (δεν καταλαβες οτι ηταν αυτοσαρκαστικο το ποστ μου).
Κατα τα αλλα στο νημα της ΑΕΚ γραφεις οποτε λογικο να σου απαντησει καποιος .Ανοιξε ενα νημαανοικτο νημα ειναι ; να συζητησουμε για τις μεγαλες επιτυχίες της ομάδας σου .
Μια επιτυχια σου ηταν οτι χθες κερδισες την αποδυναμωμενη ΑΕΚ http://[URL unfurl="true"]www.modelrailforum.com/forums/style_emoticons/default/clap.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Την εποχη που ειχα μεγαλη ομαδα,ελεω ΠΟΚ δεν καταφερα να φτασω πανω απο την 5η θεση αλλα δεν ειναι εκει το θεμα,ουτε αμφισβητησα ποτε το γεγονος οτι η Αεκ ειναι ιστορικη ομαδα...
Να σου θυμισω επισης οτι δεν εισαι μονο εσυ αποδυναμωμενος αλλα σχεδον ολες οι ομαδες της κατηγοριας πλην γαυρου,αστερα,παοκ και ατρομητου...
Κι εγω με παιδακια που μαζεψα απο Γ' Εθνικη παιζω ολη τη χρονια και μαλιστα απληρωτα(Κοροβεσης,Οικονομου,Γεωργιου,Κολοβετσιος...) εκτος αν θεωρεις τον Τζημοπουλο,το Βιλα και τον Τσουκαλα παικταραδες φτασμενους που κανουν τη διαφορα...
Τωρα αν αυτο εσυ το θεωρεις αυτοσαρκαστικο,παραδινομαι..[QUOTE="troueno, post: 4470355"]
Ακόμα γραφεις εδω εσυ ????
Αχχχχ οταν πηγαιναμε εμεις για πρωταθλήματα οι παγουραδες ανεβαινανε απο την 3η εθνικη στην 2η .
[/quote]
...ΠΟΚ...
Να δεις που δεν θα πάρεις αδειοδότηση...
Επισκέπτης
ή έπαρση βλάπτει!
Άκου μορτάκο, κάποια μέλη γνωριζόμαστε χρόνια, (όπως ο μπουλάκος με το γάτο) και τη γουστάρουμε την καζούρα.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ΣΤΟΜΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ και το ξερεις..Να δεις που δεν θα πάρεις αδειοδότηση...
Υ.Γ.Ολα καλα αλανι???

lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 556
- Πόντοι
- 1.596
"Ιστορική" είναι κάθε ομαδούλα σαν τη δικιά σου που έχει μία, αν και διακοπτόμενη, σχετικά διαχρονική παρουσία στο προσκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. "Μεγάλη" είναι η ομάδα που έχει πάρει τίτλους στην Ελλάδα, έχει κάνει πορείες στην Ευρώπη κι έχει τουλάχιστον μερικές εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλων. Στην Ελλάδα οι ομάδες αυτές είναι η ΑΕΚ, ο ΠΑΟ, ο ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟΚ, ο ΑΡΗΣ και η ΑΕΛ με τους τρεις πρώτους να είναι σαφώς μεγαλύτερα μεγέθη από τους άλλους τρεις λόγω τίτλων. "Μεγάλη Ιδέα" είναι η ομάδα που εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι συνοδεύεται από μια ξεκάθαρη ιδεολογία και σ' αυτό η ΑΕΚ είναι μοναδική.Την εποχη που ειχα μεγαλη ομαδα,ελεω ΠΟΚ δεν καταφερα να φτασω πανω απο την 5η θεση αλλα δεν ειναι εκει το θεμα,ουτε αμφισβητησα ποτε το γεγονος οτι η Αεκ ειναι ιστορικη ομαδα...
Να σου θυμισω επισης οτι δεν εισαι μονο εσυ αποδυναμωμενος αλλα σχεδον ολες οι ομαδες της κατηγοριας πλην γαυρου,αστερα,παοκ και ατρομητου...
Κι εγω με παιδακια που μαζεψα απο Γ' Εθνικη παιζω ολη τη χρονια και μαλιστα απληρωτα(Κοροβεσης,Οικονομου,Γεωργιου,Κολοβετσιος...) εκτος αν θεωρεις τον Τζημοπουλο,το Βιλα και τον Τσουκαλα παικταραδες φτασμενους που κανουν τη διαφορα...
Τωρα αν αυτο εσυ το θεωρεις αυτοσαρκαστικο,παραδινομαι..
Αν θέλεις να σου ξανακάνω μάθημα έλα όποτε θέλεις, αλλά αν νομίζεις ότι μπορείς να με πικάρεις επειδή θα τελειώσεις για μια φορά πάνω από μένα στον πίνακα, ή ακόμα κι επειδή μπορεί να πέσω κατηγορία, έχεις πααααρα πολύ δρόμο να διανύσεις ακόμα κι έχεις βάλει πολύ ψηλά τον πήχη, φτάσε πρώτα την Καστοριά και μετά τον Πανιώνιο κ.ο.κ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις