You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (14 μέλη και 67 επισκέπτες)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Συγκινηθηκα...
Μεγαλη ομαδα ησουν καποτε,εδω και καμποσα χρονια σε συντηρουν καποιοι(οχι μονο εσενα) με διαφορες νομοθετικες ρυθμισεις για να μη χασουν ψηφαλακια...
Το παρτυ ομως τελειωσε...
Σκουπησου τωρα...
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Άκου μορτάκο, κάποια μέλη γνωριζόμαστε χρόνια, (όπως ο μπουλάκος με το γάτο) και τη γουστάρουμε την καζούρα.
Σεβαστό companero αλλά εγώ αναφερόμουνα για την ομάδα του Π.Α.Σ. καί όχι σε προσωπικές αντπαραθέσεις !
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Ξεφυγες πολυ σε καποιους χαρακτηρισμος. Χαλάρωσε λίγο. Το 2004 ήταν οντως σωτηρες γιατι δεν ανακατευοταν κανενας άλλος. Ο Μελισσανιδης ειχε πει<<...ειναι τρελός οποιος παει να παρει την ΑΕΚ>>. Ρουφιανο λες αυτον που εκοψε την μπαλα και ρισκαρισε πολυ περισοοτερα απο αλλους μπαινοντας μπροστα. Οσο για τα κ(α)(ω)λοπαιδα της οριτζιναλ και καθε οργανωμενο ομαδας που φερνει βια στα γηπεδα και διωχνει οικογενειες , η θεση τους ειναι πισω απο τα σιδερα. Για τους δημοσιογραφους , συμφωνω , η πλειοψηφεια ειναι <<αγορασμενη>> και εηυπηρετει στο να φτιαχνει κλιμα στους οπαδους. Ο προπονητης αν δεν κανει τον αλλαζεις, οπως και παικτες. Φετος ομως χωρις διοικηση δεν ειχαμε πολλα περιθωρια επιλογης.ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΩΤΗΡΕΣ2004 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΝΤΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΩΣΕΙΣ ,ΜΠΡΑΒΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΕΚ , ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗ ΜΑΣ , ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΧΑΙΔΕΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝΕ ΚΙΝΤΕΡ ΕΚΠΛΗΞΗ , ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΑΠΑ ΠΙΠΙΛΟΥΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.....................................................................................ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Και το πιο αδικο απο οσα ειπες , ηταν ο υποτιμητικος χαρακτηρισμος σερβιετες για τις δικες μας αθλητριες. Δεν ειμαι του χώρου , ουτε ειδικος στο βολλευ για να πω τι εφταιξε, ομως δεν πιστευω οτι κανεις οπαδος στεναχωρεθηκε περισσοτερο απο τις ιδιες της αθλητριες.
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.596
Συγκινηθηκα...
Μεγαλη ομαδα ησουν καποτε,εδω και καμποσα χρονια σε συντηρουν καποιοι(οχι μονο εσενα) με διαφορες νομοθετικες ρυθμισεις για να μη χασουν ψηφαλακια...
Το παρτυ ομως τελειωσε...
Σκουπησου τωρα...
http://[URL unfurl="true"]www.medicoshop.gr/thumb/YTozOntzOjM6InNyYyI7czozOToidXBsb2Fkcy9wcm9kdWN0cy8zLzMuMTMvMDcuWEFSLjAwMDIuanBnIjtzOjU6InByb3B4IjtpOjIyMDtzOjU6InByb3B5IjtpOjIyMDt9[/img[/URL]]
[/quote]Χαλάρωσε ψωλόχυμα και να μ' ευχαριστείς που δε σκουπίστηκα εννιά μήνες πριν γεννηθείς όταν ήμουν μεγάλη ομάδα και γαμούσα πολύ.
άχουτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΧαλάρωσε ψωλόχυμα και να μ' ευχαριστείς που δε σκουπίστηκα εννιά μήνες πριν γεννηθείς όταν ήμουν μεγάλη ομάδα και γαμούσα πολύ.
τι μπρουτάλ αγόρι!!!!!!!!!!!!!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Χαλάρωσε ψωλόχυμα και να μ' ευχαριστείς που δε σκουπίστηκα εννιά μήνες πριν γεννηθείς όταν ήμουν μεγάλη ομάδα και γαμούσα πολύ.
Αφου σου αρεσε τοσο πολυ,οταν ξανανεβεις,ελα να σε ξαναπιτσιλισω...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Το μουνι ο γαττο φταιει,δεν μπηκε να ακουσει τις μπαναγιες του να τελειωνουμε...άχουτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
γιωτάς ρε μαλάκα, τι περιμένεις?Το μουνι ο γαττο φταιει,δεν μπηκε να ακουσει τις μπαναγιες του να τελειωνουμε...
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.596
Κι εσύ δικό μου είσαι;άχουτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
ότι γουστάρεις είμαι τρελό αγόρι. Γιατί να σου χαλάσω χατήρι?Κι εσύ δικό μου είσαι;
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.596
Πολύ κίνκυ, δε θα πάρω.ότι γουστάρεις είμαι τρελό αγόρι. Γιατί να σου χαλάσω χατήρι?
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Αστους φίλε. Βρηκαν ευκαρια όλοι πικραμενοι κομπάρσοι τόσα χρόνια, να βγουν και μιλησουν φέτος. Φτασανε 5αδα και ζαλίστηκαν. Το οτι δεν εγιναν καλυτεροι αλλά εχει διαλυθει οτι υπηρχε απο πανω τους δεν το βλεπουν. Ονειρευονται και ευρωπες τα ταγαρια.Χαλάρωσε ψωλόχυμα και να μ' ευχαριστείς που δε σκουπίστηκα εννιά μήνες πριν γεννηθείς όταν ήμουν μεγάλη ομάδα και γαμούσα πολύ.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αστους φίλε. Βρηκαν ευκαρια όλοι πικραμενοι κομπάρσοι τόσα χρόνια, να βγουν και μιλησουν φέτος. Φτασανε 5αδα και ζαλίστηκαν. Το οτι δεν εγιναν καλυτεροι αλλά εχει διαλυθει οτι υπηρχε απο πανω τους δεν το βλεπουν. Ονειρευονται και ευρωπες τα ταγαρια.
μη ξηγιέσαι πούστικα. Πρώτα μας ερεθίζεις με βρωμόλογα και μετά μας παρατάς στα κρύα του λουτρούΠολύ κίνκυ, δε θα πάρω.
http://[URL unfurl="true"]www.medicoshop.gr/thumb/YTozOntzOjM6InNyYyI7czozOToidXBsb2Fkcy9wcm9kdWN0cy8zLzMuMTMvMDcuWEFSLjAwMDIuanBnIjtzOjU6InByb3B4IjtpOjIyMDtzOjU6InByb3B5IjtpOjIyMDt9[/img[/URL]]
[/quote]
τζάμπα κλαίνε οι μαλάκες. Δεν θα πέσουν αυτοί
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.596
Να σε βάλω μια φωτό να γλυκαθείς, αλλά μη μου ζητήσεις άλλη.μη ξηγιέσαι πούστικα. Πρώτα μας ερεθίζεις με βρωμόλογα και μετά μας παρατάς στα κρύα του λουτρού
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Η καζουρα δεν αντεχεται...τζάμπα κλαίνε οι μαλάκες. Δεν θα πέσουν αυτοί
γαττο το παιρνεις
α να χαθείς βρωμοανάφτρα !!!!!!!!!!Να σε βάλω μια φωτό να γλυκαθείς, αλλά μη μου ζητήσεις άλλη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις