διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
και το πόδι του μη σου πώ.ο Θεος να βαλει το χερι του...
και το πόδι του μη σου πώ.ο Θεος να βαλει το χερι του...
Η ιστορία θα γράψει πως εάν δεν κερδίσουμε οι προπονητοφάγοι θα λένε: "Πότε να προλάβει ο νέος προπονητής να μαζέψει τα ασυμμάζευτα του Γερμανού"?
Αν κερδίσουμε: "Ορίστε σας τα 'λεγα εγώ. 'Ηρθε ο νέος προπονητής και κατ'ευθείαν πήρε αποτέλεσμα μεταδίδοντας τον ενθουσιασμό και την ψυχολογία στους παίχτες. Καμία σχέση το κοουτσάρισμα σε σχέση με το Γερμανό".
ο Θεος να βαλει το χερι του...
Ας τα πείτε με pm τότε , εδω υπάρχουν αεκτζηδες που προσβάλονται .
Nα κάνεις παράπονα στον αντμιν να μας μπανάρει τότε.
Α και που' σαι? Στα πελέ μου αν προσβάλλεσαι. Με τόσα χανούμια κάνουμε χαβαλεδάκο..
Όπως αποκαλύπτει σήμερα ή εφημερίδα " Έθνος " ύποπτος για πλαστογραφία σε επίσημο έγγραφο του Επίτιμου Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Σιγαπούρη θεωρείται ό Δημήτρης Βιντιάδης ! συγκεκριμένα ό υποψήφιος αγοραστής της ΑΕΚ φέρεται να έχει πλαστογραφήσει επιστολόχαρτο του Προξενείου για να μπορέσει να μην εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις , άν καί πρίν απο περίπου ένα μήνα κατετάγη στον Αυλώνα με διαφορά μίας ημέρας μάλιστα ! απο τον πρώην πρόεδρο της " κιτρινόμαυρης " Π.Α.Ε. Σταύρο Αδαμίδη !!
Έχει δίκιο αδερφέ και το κατάλαβαίνεις και εσύ.
Ήταν καπακωτές οι πίκρες χτες και κατανοώ την οργή σου αλλά τα κορίτσια κάναν ό,τι μπορούσαν χτες. Υπάρχει και το κύπελο ;).
Όλα τα υπόλοιπα απλά τα προσυπογράφω.
Και λίγα είπες....
Πηγα σε καφετζου και μου ειπε πως ο δευτερος που θα πεσει θα φοραει κιτρινομαυραNα κάνεις παράπονα στον αντμιν να μας μπανάρει τότε.
Α και που' σαι? Στα πελέ μου αν προσβάλλεσαι. Με τόσα χανούμια κάνουμε χαβαλεδάκο..
κινδυνεύει η Ντόρτμουντ?Πηγα σε καφετζου και μου ειπε πως ο δευτερος που θα πεσει θα φοραει κιτρινομαυρα
Για την Young Boys της Ελβετιας μαλλον θα ελεγε,κιτρινομαυρα φοραει,στην Super League παιζεικινδυνεύει η Ντόρτμουντ?
Από αυτήν παίρνεις και τα προγνωστικά στο στοίχημα?Πηγα σε καφετζου και μου ειπε πως ο δευτερος που θα πεσει θα φοραει κιτρινομαυρα
Παιζω στοχημα για τη δοξα οχι για το χρημα,με κερασανε 3 ουζακια για τη χτεσινη προβλεψηΑπό αυτήν παίρνεις και τα προγνωστικά στο στοίχημα?
Καλά να πάθεις αφού είσαι πλεονέχτης!!!Παιζω στοχημα για τη δοξα οχι για το χρημα,με κερασανε 3 ουζακια για τη χτεσινη προβλεψη
Ουτε 1,30 δεν πιανεις και μιλας
Αλβανος εισαι φιλε?Καλά να πάθεις αφού είσαι πλεονέχτης!!!
[size=15pt]Εγώ έπιασε[/size] χθες το 3-2 της Γαλατά και είχα μαζί την Ντόρτμουντ 2-1 και 3-1!!!
Ρε τον μαλακα τον gatoo που παρεξηγηθηκε καιολαςΚαλά να πάθεις αφού είσαι πλεονέχτης!!!
Εγώ έπιασ[size=40pt]α [/size]χθες το 3-2 της Γαλατά και είχα μαζί την Ντόρτμουντ 2-1 και 3-1!!!
Αδερφέ , αν ισχυαν τα δελτία , το πέρναμε το ματσακι χαλαρά. Ελα ομως που δεν ..... οποτε.....Στον πάγκο δηλαδή θα έχουμε Δέλλα, Ζήκο, Μπορμπόκη και Κωστή; Τα παλιά δελτία λέτε να ισχύουν;
Με αδελφές δεν θέλω πολλά πολλά...Ρε τον μαλακα τον gatoo που παρεξηγηθηκε καιολας
Άσε που θα τον τρέχει ο Αγαμίδης που θα είναι ήδη παλαίουρας!Του Βιντιάδη οί διαψεύσεις του γαιδάρου οί ! είναι τόσο πειστικός όσο καί οί προθέσεις του να πάρει την π.α.ε. !