Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Η ιστορία θα γράψει πως εάν δεν κερδίσουμε οι προπονητοφάγοι θα λένε: "Πότε να προλάβει ο νέος προπονητής να μαζέψει τα ασυμμάζευτα του Γερμανού"?
Αν κερδίσουμε: "Ορίστε σας τα 'λεγα εγώ. 'Ηρθε ο νέος προπονητής και κατ'ευθείαν πήρε αποτέλεσμα μεταδίδοντας τον ενθουσιασμό και την ψυχολογία στους παίχτες. Καμία σχέση το κοουτσάρισμα σε σχέση με το Γερμανό".

ο Θεος να βαλει το χερι του... :priest:

Ακριβώς αυτό . εδιτ αν κερδισουμε ο Δέλλας θα ειναι προπονηταρα αν χασουμε θα φταιει ο Λίνεν.
Πάντως  ο Λίνεν απλα δεν ηθελε να συνδεσει το όνομα μου του με εναν υποβιβασμό και για αυτο αντεδρασε ετσι, απο την αλλη ειχε δικιο γιατι μαλλον η ΑΕΚ δεν εχασε ουτε μισή ευκαιρία  ;)

Διαλυμενη ομάδα πέσουμε δεν πέσουμε.

10€ το εισητηριο . Ελπιζω να μπορεσουμε να πάμε

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Όπως αποκαλύπτει σήμερα ή εφημερίδα " Έθνος " ύποπτος για πλαστογραφία σε επίσημο έγγραφο του Επίτιμου Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Σιγαπούρη θεωρείται ό Δημήτρης Βιντιάδης ! συγκεκριμένα ό υποψήφιος αγοραστής της ΑΕΚ φέρεται να έχει πλαστογραφήσει επιστολόχαρτο του Προξενείου για να μπορέσει να μην εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις , άν καί πρίν απο περίπου ένα μήνα κατετάγη στον Αυλώνα με διαφορά μίας ημέρας μάλιστα ! απο τον πρώην πρόεδρο της " κιτρινόμαυρης " Π.Α.Ε. Σταύρο Αδαμίδη !!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Nα κάνεις παράπονα στον αντμιν να μας μπανάρει τότε.
Α και που' σαι? Στα πελέ μου αν προσβάλλεσαι. Με τόσα χανούμια κάνουμε χαβαλεδάκο..

τραβα στο θρεντ του αρη που εχει ενα κερασμα  :grin:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Όπως αποκαλύπτει σήμερα ή εφημερίδα " Έθνος " ύποπτος για πλαστογραφία σε επίσημο έγγραφο του Επίτιμου Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Σιγαπούρη θεωρείται ό Δημήτρης Βιντιάδης ! συγκεκριμένα ό υποψήφιος αγοραστής της ΑΕΚ φέρεται να έχει πλαστογραφήσει επιστολόχαρτο του Προξενείου για να μπορέσει να μην εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις , άν καί πρίν απο περίπου ένα μήνα κατετάγη στον Αυλώνα με διαφορά μίας ημέρας μάλιστα ! απο τον πρώην πρόεδρο της " κιτρινόμαυρης " Π.Α.Ε. Σταύρο Αδαμίδη !!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έχει δίκιο αδερφέ και το κατάλαβαίνεις και εσύ.
Ήταν καπακωτές οι πίκρες χτες και κατανοώ την οργή σου αλλά τα κορίτσια κάναν ό,τι μπορούσαν χτες. Υπάρχει και το κύπελο  ;).
Όλα τα υπόλοιπα απλά τα προσυπογράφω.
Και λίγα είπες....

:thumbsup:

Επισκέπτης
Nα κάνεις παράπονα στον αντμιν να μας μπανάρει τότε.
Α και που' σαι? Στα πελέ μου αν προσβάλλεσαι. Με τόσα χανούμια κάνουμε χαβαλεδάκο..
Πηγα σε καφετζου και μου ειπε πως ο δευτερος  που θα πεσει θα φοραει κιτρινομαυρα :rolleyes:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Συνημμένα

• t.jpg
    t.jpg
    13,2 KB · Εμφανίσεις: 19

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Παιζω στοχημα για τη δοξα οχι για το χρημα,με κερασανε 3 ουζακια για τη χτεσινη προβλεψη :sunglasses:
Ουτε 1,30 δεν πιανεις και μιλας :grin:
Καλά να πάθεις αφού είσαι πλεονέχτης!!!
Εγώ έπιασα χθες το 3-2 της Γαλατά και είχα μαζί την Ντόρτμουντ 2-1 και 3-1!!! :headbang:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Στον πάγκο δηλαδή θα έχουμε Δέλλα, Ζήκο, Μπορμπόκη και Κωστή; Τα παλιά δελτία λέτε να ισχύουν; :think:
Αδερφέ , αν ισχυαν τα δελτία , το πέρναμε το ματσακι χαλαρά. Ελα ομως που δεν ..... οποτε.....

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Του Βιντιάδη οί διαψεύσεις του γαιδάρου οί  :badair: :badair: ! είναι τόσο πειστικός όσο  καί οί προθέσεις του να πάρει την π.α.ε.  :jerking: !
Άσε που θα τον τρέχει ο Αγαμίδης που θα είναι ήδη παλαίουρας! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom