Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αν το 2005 μας έλεγε κάποιος πως η ΑΕΚ το 2013 θα πάλευε για την σωτηρία της θα τον κοιτούσαμε το λιγότερο σαν εξωγήινο....με την ίδια λογική το 2021 μπορούμε και νταμπλ.....

πάμε μωρή αρρώστια
ΑΕΚτζής είσαι ρε σύναγωνιστή;;;;

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
o nitro? μεχρι περσι μονιμα στην 9.....μετα χαθηκε!!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
O Μεγακλής για το θέμα του πλαστού εγγράφου έβγαλε τσακ μπαμ ανακοίνωση.
Για την Αεκ πότε θα βγάλεις ρε αρχίδι;

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Μπά ό φουκαράς θα....πήζει ή μούνα του στο στράτευμα ( πλοίο της αγάπης , γερμανικό , μαγειρεία , στίβο μάχης ) , πότε να προλάβει να σκεφθεί καί αυτό  :2funny: :2funny: :2funny:!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εννοείς τον Βιντιάδη; Μα καλά εσύ, ο μάστερ και ο γάτος δε μου λέγατε προ 3 μηνών όταν τον έβριζα "τι κακό έχει κάνει στην ΑΕΚ" ;;; Τώρα γιατί τον βρίζεις ΚΑΙ εσύ; Τι κακό έχει κάνει στην ΑΕΚ; Επειδή εδώ και 1 χρόνο λέει ότι θα την πάρει και όλο ψάχνει λεφτά και όλο ταξίδια κάνει και όλο βγάζει το περιβάλλον του πως "τον άλλον μήνα έρχεται" και σας (μας) ταϊζει παραμύθια;;;

Υ.Γ Γάτε Δέλλας στον πάγκο και Ζήκος δίπλα του, στήριξη από Λύμπε...Μη μου πεις ότι δε σου περνάει ΚΑΝ από το μυαλό το σενάριο να δεις σε κανένα 2μηνάκι (αν υπάρχει ΠΑΕ ΑΕΚ) τον κοντό στον προεδρικό θώκο. Μην υποτροπιάσεις μόνο... :grin: :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Εννοείς τον Βιντιάδη; Μα καλά εσύ, ο μάστερ και ο γάτος δε μου λέγατε προ 3 μηνών όταν τον έβριζα "τι κακό έχει κάνει στην ΑΕΚ" ;;; Τώρα γιατί τον βρίζεις ΚΑΙ εσύ; Τι κακό έχει κάνει στην ΑΕΚ; Επειδή εδώ και 1 χρόνο λέει ότι θα την πάρει και όλο ψάχνει λεφτά και όλο ταξίδια κάνει και όλο βγάζει το περιβάλλον του πως "τον άλλον μήνα έρχεται" και σας (μας) ταϊζει παραμύθια;;;
Λάθος κάνεις.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Υ.Γ Γάτε Δέλλας στον πάγκο και Ζήκος δίπλα του, στήριξη από Λύμπε...Μη μου πεις ότι δε σου περνάει ΚΑΝ από το μυαλό το σενάριο να δεις σε κανένα 2μηνάκι (αν υπάρχει ΠΑΕ ΑΕΚ) τον κοντό στον προεδρικό θώκο. Μην υποτροπιάσεις μόνο... :grin: :grin:
Δεν σου είπα ποτέ ότι ο Βιντιάδης θα μπει σίγουρα στην παέ!Το ότι μάλλον δεν θα μπει δεν σε δικαιώνει στο ότι έκανε κακό στην ομάδα!Εκτός αν κακό θεωρείς το ότι δεν μπήκε ο κοντορούφ λίγους μήνες νωρίτερα... :2funny:
Υ.Γ. νιάου νιάου

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Ο Βιντιάδης πλέον ξεκάθαρα περιμένει να δει αν θα σωθεί η ομάδα, τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κανείς; Εσείς τι θα κάνατε δηλαδή στη θέση του; :think:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ο Βιντιάδης πλέον ξεκάθαρα περιμένει να δει αν θα σωθεί η ομάδα, τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κανείς; Εσείς τι θα κάνατε δηλαδή στη θέση του; :think:
Toν Αύγουστο του 2012 που εξεδήλωσε την πρόθεση της αγοράς της παε,τί περίμενε;
Tην σωτηρία της ομάδας;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Toν Αύγουστο του 2012 που εξεδήλωσε την πρόθεση της αγοράς της παε,τί περίμενε;
Tην σωτηρία της ομάδας;
Απολογητής του δεν είμαι φίλε, αλλά πιστεύω πως από τη στιγμή που καθυστέρησαν με τις ρυθμίσεις κτλ και η ομάδα δεν ξεκολλούσε από τον πάτο, τα φιλαράκια του που θα βάλουν λεφτά του είπαν "Τζιμ μας είπες για superleague και πάμε για football league, για περίμενε να δούμε που θα κάτσει η μπίλια". Άλλωστε το ξαναλέω πως δεν έχει ωφεληθεί σε κάτι ο Βιντιάδης με την ενασχόλησή του με την ομάδα ούτε έχει κάνει δηλώσεις "απογείωσης" κι όλα αυτά που κάνουν συνήθως τα λαμόγια.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Απολογητής του δεν είμαι φίλε, αλλά πιστεύω πως από τη στιγμή που καθυστέρησαν με τις ρυθμίσεις κτλ και η ομάδα δεν ξεκολλούσε από τον πάτο, τα φιλαράκια του που θα βάλουν λεφτά του είπαν "Τζιμ μας είπες για superleague και πάμε για football league, για περίμενε να δούμε που θα κάτσει η μπίλια". Άλλωστε το ξαναλέω πως δεν έχει ωφεληθεί σε κάτι ο Βιντιάδης με την ενασχόλησή του με την ομάδα ούτε έχει κάνει δηλώσεις "απογείωσης" κι όλα αυτά που κάνουν συνήθως τα λαμόγια.
Σαφώς και δεν είσαι,κουβέντα κάνουμε.
Ο τύπος δεν είχε  business plan δεν είχε τα χρήματα τον έβαλε ο αδραχμίδης να πετάξει την μπαρούφα της αγοράς και τέλος.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και επειδή τώρα υποτροπίασα Γρηγόρη για την κάλυψη στους φίλους του τους τοκογλύφους δεν λέμε τίποτα?Αυτουνού που πολέμησε την σαπίλα των οργανωμένων?  :2funny:

Έλα ρε!!! Την έβγαλες την απόφαση κιόλας;;; Μιλάμε για ΔΙΚΗ τοκογλυφίας....Κάτσε να τελιώσει και να αποδοθεί δικαιοσύνη και αν έχει ψευδομαρτυρήσει δε νομίζω πως θα τον αφήσουν έτσι. Εκτός αν ΕΣΥ ξέρεις οπότε να το κλείσουμε το ριμάδι το δικαστήριο, να μη χρεώνουν και οι δικηγόροι εργατοώρες :grin: :grin:

Υ.Γ Μπεεεεεεεεεεε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο τύπος δεν είχε  business plan δεν είχε τα χρήματα τον έβαλε ο αδραχμίδης να πετάξει την μπαρούφα της αγοράς και τέλος.
Αν έκανα λάθος ζητώ συγγνώμη συγχώρεσέ με. Πάντως αυτό ότι δεν έχει πλάνο και τα σχετικά το έγραψα τέλη του 12 όταν μας πήγαινε από μήνα σε μήνα και πέταξε και το θεϊκο "θέλω μέχρι τέλος του Γενάρη για να μαζέψω τα χρήματα. Υπομονή" Τότε είχα μπει και τον είχα βρίσει. Και βλέπεις και τώρα πως ο γάτος (δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του. Αγαπάμε την ΑΕΚ αλλά έχουμε άλλες αντιλήψεις) λέει πως "δεν έκανε δα και τίποτα κακό που εξέφρασε πρόθεση ν αναλάβει την ΠΑΕ". Εγώ πάλι βλέπεις είμα άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων. Θες κάτι; Μαζεύεις τα χρήματα για να τ αποκτήσεις και το αγοράζεις. Δε λες ΚΑΘΕ μήνα "τον άλλο μήνα τελιώνω και μπαίνω". Δε γίνεται να παίζεις με τις ελπίδες τόσων ανθρώπων (και μιλάω για τους ποδοσφαιριστέ τα 18χρονα παιδιά που αρκετά απ αυτά έχουν πρόωλημα διαβίωσης και αυτό το γνωρίζω από έμπειρη πηγή) και υπαλλήλων της ΑΕΚ που επί σχεδόν 2 χρόνια τώρα είναι με ΕΛΑΧΙΧΣΤΑ έναντι.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Απο ποτε αυτοι που δανειζονται απο τοκογλυφους ειναι θυτες και όχι θυματα?
Οποιος δανειζεται χρηματα απο αναγκη , σημαινει οτι δεν πρεπει να κηνυγαει τα παρασιτα που νομιζουν οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν στα γηπεδα και στις ομαδες? Σιγα μην βγαλουμε και ηρωες τα πρεζονια και τους τραμπουκους.

Ο Βιντιαδης μπορει να μπει , μπορει και οχι , μπορει και να περιμενει να δει  αν θα σωθει ή θα πεσει η ΑΕΚ. Εχει ερθει κανενας αλλος και δεν την πηρε την ομαδα? Εκτος Ξενιαδη.

Τεσπα , τα ιδιοκτησιακα εχουμε ολο το καλοκαιρι να τα λυσουμε. Τωρα εχουμε ματς ζωης και θανατου με τον Πανθρακικο. Ας καθαρισουμε με το σημερα και τσακωνομαστε μετα για το αυριο.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αν έκανα λάθος ζητώ συγγνώμη συγχώρεσέ με. Πάντως αυτό ότι δεν έχει πλάνο και τα σχετικά το έγραψα τέλη του 12 όταν μας πήγαινε από μήνα σε μήνα και πέταξε και το θεϊκο "θέλω μέχρι τέλος του Γενάρη για να μαζέψω τα χρήματα. Υπομονή" Τότε είχα μπει και τον είχα βρίσει. Και βλέπεις και τώρα πως ο γάτος (δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του. Αγαπάμε την ΑΕΚ αλλά έχουμε άλλες αντιλήψεις) λέει πως "δεν έκανε δα και τίποτα κακό που εξέφρασε πρόθεση ν αναλάβει την ΠΑΕ". Εγώ πάλι βλέπεις είμα άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων. Θες κάτι; Μαζεύεις τα χρήματα για να τ αποκτήσεις και το αγοράζεις. Δε λες ΚΑΘΕ μήνα "τον άλλο μήνα τελιώνω και μπαίνω". Δε γίνεται να παίζεις με τις ελπίδες τόσων ανθρώπων (και μιλάω για τους ποδοσφαιριστέ τα 18χρονα παιδιά που αρκετά απ αυτά έχουν πρόωλημα διαβίωσης και αυτό το γνωρίζω από έμπειρη πηγή) και υπαλλήλων της ΑΕΚ που επί σχεδόν 2 χρόνια τώρα είναι με ΕΛΑΧΙΧΣΤΑ έναντι.
Συγχωρεμένος  :priest:  :grin:
Ακριβώς.Τόσο απλά είναι τα πράγματα.
Θα δηλώσω και κάτι που ίσως σε ξενίσει αλλά δεν γαμιέται,αν είναι να περάσω αυτά που πέρασα φέτος προκαλώντας οίκτο σε αντιπάλους και ντροπή σε Αεκτζήδες δεν θέλω να είμαι στην Α εθνική του χρόνου.
Αποψη μου.
Τώρα μπορείτε να με βρίσετε.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Συγχωρεμένος  :priest:  :grin:
Ακριβώς.Τόσο απλά είναι τα πράγματα.
Θα δηλώσω και κάτι που ίσως σε ξενίσει αλλά δεν γαμιέται,αν είναι να περάσω αυτά που πέρασα φέτος προκαλώντας οίκτο σε αντιπάλους και ντροπή σε Αεκτζήδες δεν θέλω να είμαι στην Α εθνική του χρόνου.
Αποψη μου.
Τώρα μπορείτε να με βρίσετε.
Το εχω πει και εγω. Ποτε ξανα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Και business plan υπάρχει και λεφτά έχουνε δωθεί στην μεριά Χάρις και το έχει ψάξει για να μπουκάρει...αλλά το μαρούλι που έχει βρει είναι πολύ λιγότερο από αυτό που γράφτηκε κάποια στιγμη...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Απο ποτε αυτοι που δανειζονται απο τοκογλυφους ειναι θυτες και όχι θυματα?
Οποιος δανειζεται χρηματα απο αναγκη , σημαινει οτι δεν πρεπει να κηνυγαει τα παρασιτα που νομιζουν οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν στα γηπεδα και στις ομαδες? Σιγα μην βγαλουμε και ηρωες τα πρεζονια και τους τραμπουκους.
Μόνος του δήλωσε ότι είναι φίλος του ο τοκογλύφος!Βουίζει όλη η Θεσσαλονίκη και δεν ήξερε ο ντέμαρος τι ρόλο βαράει το φιλαράκι του?
Ο μόνος στην ΑΕΚ που κυνήγησε πραγματικά οργανωμένους και τους έβαλε στην άκρη ήταν ο Αγαπούλας και αυτός ως ένα σημείο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom