διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Εμείς.....
Εμείς.....
Θα ζητήσω συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο μου (βρίσκομαι πλέον στον υπολογιστή και έτσι έχω άνεση να γράψω καλύτερα και το ξέρω πως είναι μακροσκελές αφού το έγραψα σ έπεξεργαστήγ κειμένου)δεν ξερω γιατι αλλα αν εισαι εσυ δεν εισαι νηφαλιος...
ο χρηστιδης ειπε για εναν ''περηφανο'' αεκτζη που χτυπησε γυναικα και εσυ αρχισες να μιλας για δολοφονους γαυρους και οτι δεν δεχεσαι μαθηματα ηθους απο φονιαδες
9λες και εγω που σου εκανα τα ''μαθηματα'' δολοφονησα κανεναν)
αρχισες να βριζεις συλληβδην ΟΛΟΥΣ τους γαυρους (της 7) λεγοντας τους πουτανας γιους και χωρις να εξαιρεις κανεναν και ξανα σε ηρεμο τονο ο χρηστιδης και χωρις να σε ακολουθησει στην κατηφορα σου ζητησε να ηρεμησεις...
καντο για καλο δικο σου....με στεναχωρεις αφανταστα δεν ξερω τι σκατα εχεις παθει και μεταμορφωθηκες...
παλευω με νυχια και δοντια να διατηρησω το επιπεδο που εχουμε στις μεταξυ μας ανταλλαγες αποψεων...τα καταφερνω μια χαρα...ξερω οτι κατι τρεχει και τα τελευταια ποστ σιγουρα δεν σε εκφραζουν...
θα περιμεω με υπομονη να ηρεμησεις και να καταλαβεις την μαλακια σου ....δεν ειναι κακο να κανεις μια μαλακια...κακο ειναι να μην την παραδεχεσαι...
αυτα και περιμενω με αγωνια...
Υ.Γ αν σε εχουν χακαρει ακυρα ολα πραγματικε γρηγορη
Σωστη επιλογη.....Ακουσε το πιστεύω αξίζει τον χρόνο σου.
Πολλες ειπα , 2 νίκες. .......Ο Ατρομητος εχει 42 και ο ΠΑΟ 35. Δυο νικες του ΠΑΟ , φτανει 41.
Η πιστευεις οτι αυτος ο βαζελος θα κανει διπλό στο καραισκάκη?
Όλο αυτό το σεντόνι για να πεις στο τέλος ότι "υπάρχουν σκατά και υπάρχουν σκατά που είναι λιγότερα σκατά" αντί να πεις ότι όλοι είναι τα ίδια σκατά.Ωραία λογικήΣυγγνώμη που σου το λέω αλλά τ «ίδια σκατά» σίγουρα δεν είμαστε. Εσείς ήσαστε ελαφρώς χειρότερα σκατά. Ο απόπατος του αποπάτου ω απόπατε.
Το σεντόνι είναι απάντηση στον Χριστίδη. Του εξηγώ γιατί βρίζω. Και ναι όπως και να το κάνουμε ακόμα και στη δικαιοσύνη η ληστεία και η ληστεία μετά φόνου τιμωρούνται διαφορετικά. Ληστες και οι 2 (ΑΕΚ και ΟΣΦΠ) αλλά η ΑΕΚ έχει κάνει ΜΟΝΟ ληστεία ο ΟΣΦΠ έχει κάνει ΚΑΙ ληστεία ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΟΝΟ.Όλο αυτό το σεντόνι για να πεις στο τέλος ότι "υπάρχουν σκατά και υπάρχουν σκατά που είναι λιγότερα σκατά" αντί να πεις ότι όλοι είναι τα ίδια σκατά.Ωραία λογική
Μη λες για κουρέματα τις μέρες αυτές που ζούμεΓρηγόριε δεν πας να σχεδιάσεις κανένα καράβι λεω εγω και να τους αφήσεις να κουρεύονται ;)
Καλώς όρισες φίλε στην πατρίδα.Μη λες για κουρέματα τις μέρες αυτές που ζούμε
Ελλάδα είμαι συναεκτζή. Τέλος το συμβόλαιο, τέλος και η Κίνα....μέχρι την επόμενη δουλεία
Μα να χάσει ό Άστέρας καί αμέσως ν'....ανανεώσουν το συμβόλαιο του Τσιώλή ? γιατί άραγε αυτή ή κίνηση καί μάλιστα εν' όψει του μάτς με τον Άρη ?
1) Γιατι έπαιξε το ονομα του για τον ΠΑΟ , και θελουν να τον <<δέσουν>>Μα να χάσει ό Άστέρας καί αμέσως ν'....ανανεώσουν το συμβόλαιο του Τσιώλή ? γιατί άραγε αυτή ή κίνηση καί μάλιστα εν' όψει του μάτς με τον Άρη ?
Όχι φίλε ο ΠΑΟ ήταν το αουτσάιντερ και τώρα είναι σχεδόν τελειωμένος από τα πλέιοφ. Αλλά ΠΑΣ και ΞΑΝΘΗ κάνουν δύο νίκες πολύ άνετα και περνάν τον ΑΤΡ. Κατάλαβες γιατί δεν μπορεί να μην παλέψει με τον ΟΦΗ;Ο Ατρομητος εχει 42 και ο ΠΑΟ 35. Δυο νικες του ΠΑΟ , φτανει 41.
Η πιστευεις οτι αυτος ο βαζελος θα κανει διπλό στο καραισκάκη?
Αν κανει 2 νικες η Ξανθη για να μπει στην 5αδα , ειναι και μια ηττα ο Αρης αφου παιζουν μαζι την τελευταια αγωνιστικη. Δεν με χαλαει αυτο το σεναριο.Όχι φίλε ο ΠΑΟ ήταν το αουτσάιντερ και τώρα είναι σχεδόν τελειωμένος από τα πλέιοφ. Αλλά ΠΑΣ και ΞΑΝΘΗ κάνουν δύο νίκες πολύ άνετα και περνάν τον ΑΤΡ. Κατάλαβες γιατί δεν μπορεί να μην παλέψει με τον ΟΦΗ;
Ναι αλλά θα είμαστε με τα τρανζιστοράκια μέχρι να τελειώσει.Αν κανει 2 νικες η Ξανθη για να μπει στην 5αδα , ειναι και μια ηττα ο Αρης αφου παιζουν μαζι την τελευταια αγωνιστικη. Δεν με χαλαει αυτο το σεναριο.
και οχι μονοΝαι αλλά θα είμαστε με τα τρανζιστοράκια μέχρι να τελειώσει.
αρης αστερας χκαι οχι μονο
Γενικα , αν την επομενη αγωνιστικη δεν τελειωσει το Αρης- Αστερας διπλο και το ΑΕΚ - Πανθρακικος ασσος, την τελευταια αγωνιστικη θα ειμαστε στην τσίτα συνεχεια.
Εδω ειναι Ελλαδα. Αυτα λεγαμε και για το Ατρομητος - Αρης και ειδαμε τον Αρη που δεν μπορουσε να κερδισει Κερκυρα και Πανθρακικο, να κλεινει τον Ατρομητο στα καρε και να κανει ευκαιριες με 10 παικτες.Απο την άλλη δυσκολα θα κατσει να χασει ο Αστερας από τον Αρη