Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν ξερω γιατι αλλα αν εισαι εσυ δεν εισαι νηφαλιος...
ο χρηστιδης ειπε για εναν ''περηφανο'' αεκτζη που χτυπησε γυναικα και εσυ αρχισες να μιλας για δολοφονους γαυρους και οτι δεν δεχεσαι μαθηματα ηθους απο φονιαδες
9λες και εγω που σου εκανα τα ''μαθηματα'' δολοφονησα κανεναν)
αρχισες να βριζεις συλληβδην ΟΛΟΥΣ τους γαυρους (της 7) λεγοντας τους πουτανας γιους και χωρις να εξαιρεις κανεναν και ξανα σε ηρεμο τονο ο χρηστιδης και χωρις να σε ακολουθησει στην κατηφορα σου ζητησε να ηρεμησεις...
καντο για καλο δικο σου....με στεναχωρεις αφανταστα δεν ξερω τι σκατα εχεις παθει και μεταμορφωθηκες...
παλευω με νυχια και δοντια να διατηρησω το επιπεδο που εχουμε στις μεταξυ μας ανταλλαγες αποψεων...τα καταφερνω μια χαρα...ξερω οτι κατι τρεχει και τα τελευταια ποστ σιγουρα δεν σε εκφραζουν...
θα περιμεω με υπομονη να ηρεμησεις και να καταλαβεις την μαλακια σου ....δεν ειναι κακο να κανεις μια μαλακια...κακο ειναι να μην την παραδεχεσαι...
αυτα και περιμενω με αγωνια...
Υ.Γ αν σε εχουν χακαρει ακυρα ολα πραγματικε γρηγορη  :grin:
Θα ζητήσω συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο μου (βρίσκομαι πλέον στον υπολογιστή και έτσι έχω άνεση να γράψω καλύτερα και το ξέρω πως είναι μακροσκελές αφού το έγραψα σ έπεξεργαστήγ κειμένου)

Ρε Χρηστίδη δηλαδή έλεος!  Ξέρεις πολύ καλά πως τα παίρνω με αλαζόνες και δε βρίζω έτσι επειδή μου κάβλωσε. Πάμε και στο παρασύνθημα. Πριν κάποιο καιρό είχε γίνει μεταξύ μας μια κουβέντα περί των χρωστούμενων της ΑΕΚ και το άρθρο 44 κτλπ και έλεγες τα δικά σου (που είναι και η γνωστή καραμέλα) πως η ΑΕΚ μπήκε καταχρηστικά στο 44 και δε πληρώνει τίποτα κτλπ. Και ήρθα εγώ πολύ ήρεμα και σου είπα πως ο ΟΣΦΠ ΔΕ πρέπει να μιλάει για κατάχρηση εξουσίας από τη στιγμή που ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ του πρωθυπουργού ο ΟΣΦΠ μπήκε στο νόμο περί ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ (ΑΝ είναι δυνατόν) και πως από τα 12 δις δραχμές (εν έτη 1992) που χρωστούσες σου  δόθηκε η ευκαιρία σε βάθος 10ετίας να πληρώσεις περίπου 2δις δραχμές χωρίς να γίνουν προσαυξήσεις κτλπ. Και σου είπα πως έχεις δίκιο ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ δε πληρώνει στην ώρα της τις δώσεις για το 44, ΑΛΛΑ τα Ελληνικό κράτος έχει την ευκαιρία ΟΠΟΤΕ θέλει να καταγγείλει την απόφαση και η ΑΕΚ να χάσει και να ξαναχρωστάει πάλι 170εκ. Με ρώτησες γιατί δε το κάνει; Δε ξέρω αλλά ίσως να ξέρει πως ΑΝ η ΑΕΚ χρωστάει 170εκ βάζει λουκέτο και το κράτος όχι μόνο δε βλέπει τα 170εκ αλλά χάνει και  αυτά που είναι να πάρει από την ΑΕΚ από το 44. Επίσης ίσως περιμένει να ληφθεί απόφαση για τον Μάκη.
Πάμε και στα των οργανωμένων. Πριν 3 χρόνια στο τελικό του κυπέλλου προσωπικά έλεγα «μπάσταρδους» και «πουτάνας γιούς» όλους όσους μπήκαν μέσα και απειλούσαν παίκτες, γυναίκες και παιδιά. Τον παπάρα που πήγε και χτύπησε την παίκτρια του ΟΣΦΠ πάλι έτσι τον είπα. Και αν παρακολουθούσες λίγο το θρεντ θα έβλεπες ότι δε τσιγκουνεύομαι σε βρισιές για τους οργανωμένους της ΑΕΚ, όπως πχ αυτά που είχα πει για τα μουνιά (σκατά στον τάφο τους) που μετά το ματς με τη Λειβαδιά πήγαν και έκαψαν αμάξια έξω από το γήπεδο και μετά τα αρχίδια οι κότες τα έβαλαν με τον κοντό επειδή πήγε και έδωσε φωτογραφίες τους στην αστυνομία στη (μοναχική του) προσπάθεια να γλιτώσει την ομάδα απ αυτά τα κατακάθια. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΚΑΤΟΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ οι οργανωμένοι της ΑΕΚ που έκαναν αυτό και ΜΠΡΑΒΟ στον κοντό που πήγε να τους γαμήσει το μουνί που τους πέταγε. Δε τα κατάφερε ΔΥΣΤΥΧΩΣ και τα αποτελέσματα τα είδαμε και στο ποδόσφαιρο στο ματς κυπέλου (και όχι μόνο) και στο χαντμπολ και αλλού.
Έρχεσαι το λοιπόν εσύ και ρωτάς αν θα πρέπει να τιμωρηθεί η ΑΕΚ για την επίθεση και μιλάς για «περίφανους ΑΕΚτζήδες». Και σου λέω ΝΑΙ θα πρέπει να τιμωρηθεί, αλλά εμείς (αυτοί που είναι στο θρεντ) το παραδεχόμαστε ενώ εσείς στο δικό σας θρεντ τις όποιες μαλακίες των δικών σας ή τους λέτε και μπράβο ή σφυρίζετε αδιάφορα οπότε  μη μιλάς για ήθος και άλλα τέτοια εσύ που έχεις οργανωμένους δολοφόνους. Και σ ενόχλησε που έγραψα «μπάσταρδους» και πουτάνας γιούς»; Αλήθεια; Ε όχι ρε Χρηστίδη!!! Τέτοιοι είναι. Όταν πάνε και μαχαιρώνουν 16χρονα και 17χρονα παιδιά είναι δολοφόνοι. Και όταν πάνε να καλύψουν τους δολοφόνους είναι ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ. Όταν πάνε και χτυπάνε στη Ν. Σμύρνη οικογένειες και πατεράδες με παιδάκια είναι δολοφόνοι. Και όταν λένε για «φιλάθλους άλλης ομάδας που έβαλαν τα κασκόλ του ΟΣΦΠ» είναι ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ. Είναι ΤΟΣΟ απλό.
Να πω και 2 λόγια για τον 15χρονο που σκοτώθηκε στη Ν.Φιλαδέλφια. Το 1986 στη Λάρισα είχε σκοτωθεί κάποιος 26χρονος από φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε από τους ΠΑΟΚτζήδες ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ. Καρφώθηκε στη καρωτίδα του. ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΧΕΔΟΝ 100 μέτρων. Αυτό, χωρίς να είμαι ειδικός με κάνει να σκεφτώ τα εξής. Με τι και από πόσο κοντά έπρεπε να εκτοξευτεί η κροτίδα για να καρφωθεί στη κοιλιά του παιδιού, που είναι πιο σκληρό μέρος από τη καρωτίδα; Σίγουρα με πιστόλι, αλλά από τη απόσταση; 20- 30 μέτρων;  Αν έχεις πάει γήπεδο με οργανωμένους θα ξέρεις ότι ομάδες αντιπάλων φιλάθλων τόσο κοντά χωρίς να υπάρχει μεταξύ τους αστυνομία ΔΕΝ έρχονται ούτε με σφαίρες. Για να μη πω ότι δε πάνε ΚΑΝ την ίδια ώρα από τον ίδιο δρόμο στο γήπεδο (εγώ που ήμουν στην ορίτζιναλ για σχεδόν 5χρόνια όσες φορές πήγαμε στη Φιλαδέλφεια αλλά και αλλού λίγες είναι οι φορές που πήγαμε στο γήπεδο την ίδια ώρα με τους οργανωμένους του ΠΑΟ ή του ΟΣΦΠ πχ και όσες φορές πήγαμε υπήρχε 1ον απόσταση το λιγότερο 50 μέτρων μεταξύ μας και 2ον υπήρχε και αστυνομία ανάμεσά μας. Άρα θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλω ότι η κροτίδα έφυγε από το όπλο που κρατούσε ΑΕΚτζής και να ρίξω στο τραπέζι το σενάριο να ήταν από πιστόλι ΟΣΦΠ από ομάδα φιλάθλων του ΟΣΦΠ που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση για να συναντηθούν και να πάνε στη Ν. Φιλαδέλφεια. Εκτός αν θέλεις να ρίξουμε στο τραπέζι το αγαπημένο σας σενάριο να ήταν κανένας μοναχικός ΑΕΚτζής που αφού έβαλε κασκόλ του ΟΣΦΠ κατάφερε να μπει ανάμεσά σας και να του τη μπουμπουνίσει. Όπως και να έχει, όποιος και να ήταν είναι μπάσταρδος πουτάνας γίος δολοφόνος.
Προσωπικά δε με νοιάζει τι χρώμα κασκόλ φοράει. Θεωρώ τους οργανωμένους (όχι όλους αλλά τη πλειοψηφία τους) το καρκίνωμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ΣΥΝυπεύθυνους για τη κατάντια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Τους θεωρώ τυφλούς στρατιώτες του εκάστοτε προέδρου της ΚΑΘΕ ομάδας που στ όνομα της ομάδας τους είναι ικανοί όχι ΜΟΝΟ να πάρουν ζωές αλλά να κόψουν τη χώρα στα 2 (όπως έκαναν οι φίλαθλοι της Λάρισας). Οπότε θα μου επιτρέψεις να θεωρώ τους οργανωμένους ΚΑΘΕ ομάδας που αφαιρούν ζωές ή απειλούν ζωές ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥΣ δολοφόνους.
Όσο αφορά τη διαμάχη μου με τον Χάρο 1982. Το πήρε προσωπικά και άρχισε να ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ επί προσωπικού με τη δικαιολογία ότι είναι οργανωμένος φίλαθλος του ΟΣΦΠ και άλλες τέτοιες ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Σόρρυ Χριστίδη αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις μπει σ αυτό το θρεντ και έχεις βρίσει τους ΑΕΚτζίδες. Αν ίσχυε αυτή η ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ δικαιολογία του ΜΑΛΑΚΑ του Χάρου θα έπρεπε από καιρό να σου έχω (και όχι μόνο εγώ και ο Διομίδης και ο Ναύαρχος)  κλείσει ραντεβού θανάτου αφού ΒΡΙΖΕΙΣ όλους τους ΑΕΚτζήδες άρα και μένα αφού είμαι ΑΕΚτζής. Απ όσο γνωρίζω δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο, αλλά μάλιστα δε μπαίνω ΚΑΝ στο τρυπάκι να ηρεμήσεις και ν ανακαλέσεις. Ο Χάρος που είναι και 33 όμως το πήρε προσωπικά το «μπάσταρδοι πουτάνας γιοι δολοφόνοι» επειδή όπως είπε, είναι οργανωμένος. Αν είναι ποτέ ΔΥΝΑΤΟΝ ένας 33χρονος να πάρει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ κάτι τέτοιο. Εκτός και εάν η ζωή του είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο gay-ros και τίποτε άλλο. Γιατί δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ένας 33χρονος που έχει και άλλα πράγματα να κάνει στη ζωή του να πάρει ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ μια γενικότητα περί ομάδων/οργανωμένων/κομμάτων/θρησκειών.

Υ.Γ Θα ήθελα να ζητήσω και εγώ κάτι από σένα. Θα ήθελα να ζητήσεις συγγνώμη που μίλησες για «ίδια σκατά». Η  ΑΕΚ τιμωρήθηκε (και σωστά) με τιμωρία της έδρας για την επίθεση ΕΝΟΣ φιλάθλου σε αθλητή. Ο ΟΣΦΠ δε τιμωρήθηκε για την επίθεση ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ φιλάθλων σε αθλητες! Και όχι μόνο αυτό. Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με 1εκ ευρώ πρόστιμο και τιμωρία 3 αγωνιστικών για την επίθεση εκατοντάδων φιλάθλων σε αθλητές, ενώ για τον ΟΣΦΠ ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΗΚΕ τιμωρία για επιθέσεις οργανωμένων σε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ στα γεγονότα της Ν.Σμύρνης. Συγγνώμη που σου το λέω αλλά τ «ίδια σκατά» σίγουρα δεν είμαστε. Εσείς ήσαστε ελαφρώς χειρότερα σκατά. Ο απόπατος του αποπάτου ω απόπατε.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Gregory δεν σε ξερω αλλά θα σου πω την γνωμη μου αν μου επιτρεπεις. Τα σχόλια του χριστιδη στο θρεντ της ΑΕΚ , ειναι σαν τις λακουβες με λασπονερα σε ενα δρόμο. Αμα τις πατησεις , θα λερωθεις. Παρεκαμψε τες και πηγενε παραπερα. Κοινως ,αγνόησε τον.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Συγγνώμη που σου το λέω αλλά τ «ίδια σκατά» σίγουρα δεν είμαστε. Εσείς ήσαστε ελαφρώς χειρότερα σκατά. Ο απόπατος του αποπάτου ω απόπατε.
Όλο αυτό το σεντόνι για να πεις στο τέλος ότι "υπάρχουν σκατά και υπάρχουν σκατά που είναι λιγότερα σκατά" αντί να πεις ότι όλοι είναι τα ίδια σκατά.Ωραία λογική :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Όλο αυτό το σεντόνι για να πεις στο τέλος ότι "υπάρχουν σκατά και υπάρχουν σκατά που είναι λιγότερα σκατά" αντί να πεις ότι όλοι είναι τα ίδια σκατά.Ωραία λογική :grin:
Το σεντόνι είναι απάντηση στον Χριστίδη. Του εξηγώ γιατί βρίζω. Και ναι όπως και να το κάνουμε ακόμα και στη δικαιοσύνη η ληστεία και η ληστεία μετά φόνου τιμωρούνται διαφορετικά. Ληστες και οι 2 (ΑΕΚ και ΟΣΦΠ) αλλά η ΑΕΚ έχει κάνει ΜΟΝΟ ληστεία ο ΟΣΦΠ έχει κάνει ΚΑΙ ληστεία ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΟΝΟ.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Γρηγόριε δεν πας να σχεδιάσεις κανένα καράβι λεω εγω και να τους αφήσεις να κουρεύονται  ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γρηγόριε δεν πας να σχεδιάσεις κανένα καράβι λεω εγω και να τους αφήσεις να κουρεύονται  ;)
Μη λες για κουρέματα τις μέρες αυτές που ζούμε :grin: :grin: :grin:

Ελλάδα είμαι συναεκτζή. Τέλος το συμβόλαιο, τέλος και η Κίνα....μέχρι την επόμενη δουλεία

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μη λες για κουρέματα τις μέρες αυτές που ζούμε :grin: :grin: :grin:

Ελλάδα είμαι συναεκτζή. Τέλος το συμβόλαιο, τέλος και η Κίνα....μέχρι την επόμενη δουλεία
Καλώς όρισες φίλε στην πατρίδα.
*ουκ έχειν λαμβάνεις (κουρέψεις) εκ του μη έχοντος  :tooth:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Μα να χάσει ό Άστέρας καί αμέσως ν'....ανανεώσουν το συμβόλαιο  του Τσιώλή  :dunno: ? γιατί άραγε  αυτή ή κίνηση καί μάλιστα εν' όψει του μάτς με τον Άρη   :think:?

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Μα να χάσει ό Άστέρας καί αμέσως ν'....ανανεώσουν το συμβόλαιο  του Τσιώλή  :dunno: ? γιατί άραγε  αυτή ή κίνηση καί μάλιστα εν' όψει του μάτς με τον Άρη   :think:?

Γεια αγαπητε DON !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
1) Γιατι έπαιξε το ονομα του για τον ΠΑΟ , και θελουν να τον <<δέσουν>>
        2) Γιατι του αναγνωριζουν οτι ειναι καλος προπονητης και παραβλεπουν ενα ασχημο αποτελεσμα.
        3) Γιατι ειναι καλο παιδι και κανει οτι του λενε.

Διαλεξε οποιο θες . :grin:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Ο Ατρομητος εχει 42 και ο ΠΑΟ 35. Δυο νικες του ΠΑΟ , φτανει 41.
Η πιστευεις οτι αυτος ο βαζελος θα κανει διπλό στο καραισκάκη?  :grin:
Όχι φίλε ο ΠΑΟ ήταν το αουτσάιντερ και τώρα είναι σχεδόν τελειωμένος από τα πλέιοφ. Αλλά ΠΑΣ και ΞΑΝΘΗ κάνουν δύο νίκες πολύ άνετα και περνάν τον ΑΤΡ. Κατάλαβες γιατί δεν μπορεί να μην παλέψει με τον ΟΦΗ;

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Όχι φίλε ο ΠΑΟ ήταν το αουτσάιντερ και τώρα είναι σχεδόν τελειωμένος από τα πλέιοφ. Αλλά ΠΑΣ και ΞΑΝΘΗ κάνουν δύο νίκες πολύ άνετα και περνάν τον ΑΤΡ. Κατάλαβες γιατί δεν μπορεί να μην παλέψει με τον ΟΦΗ;
Αν κανει 2 νικες η Ξανθη για να μπει στην 5αδα , ειναι και  μια ηττα ο Αρης αφου παιζουν μαζι την τελευταια αγωνιστικη. Δεν με χαλαει αυτο το σεναριο.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Αν κανει 2 νικες η Ξανθη για να μπει στην 5αδα , ειναι και  μια ηττα ο Αρης αφου παιζουν μαζι την τελευταια αγωνιστικη. Δεν με χαλαει αυτο το σεναριο.
Ναι αλλά θα είμαστε με τα τρανζιστοράκια μέχρι να τελειώσει. :new_shocked:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ναι αλλά θα είμαστε με τα τρανζιστοράκια μέχρι να τελειώσει. :new_shocked:
και οχι μονο  :priest:

Γενικα , αν  την επομενη αγωνιστικη δεν τελειωσει το Αρης- Αστερας διπλο και το ΑΕΚ - Πανθρακικος ασσος, την τελευταια αγωνιστικη θα ειμαστε στην τσίτα συνεχεια.  :s&m_3:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
μας  :knockinb: η Ξανθη . Τωρα ο ΠΑΣ θέλει απαραιτητα νικη με εμάς ενω αν ειχε 2 βαθμους διαφορα θα τον βολευε και το Χ . Απο την άλλη δυσκολα θα κατσει να χασει ο Αστερας από τον Αρη

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
και οχι μονο  :priest:

Γενικα , αν  την επομενη αγωνιστικη δεν τελειωσει το Αρης- Αστερας διπλο και το ΑΕΚ - Πανθρακικος ασσος, την τελευταια αγωνιστικη θα ειμαστε στην τσίτα συνεχεια.  :s&m_3:
αρης αστερας χ
αεκ πανθραξ χ2
τωρα για αυριο ελεγα να πονταρω στο χ αλλα τωρα αναθεωρω  :grin:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Απο την άλλη δυσκολα θα κατσει να χασει ο Αστερας από τον Αρη
Εδω ειναι Ελλαδα. Αυτα λεγαμε και για το Ατρομητος - Αρης και ειδαμε τον Αρη που δεν μπορουσε να κερδισει Κερκυρα και Πανθρακικο, να κλεινει τον Ατρομητο στα καρε και να κανει ευκαιριες με 10 παικτες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom