Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αλλο το ενα , άλλο το άλλο. Την αποψη μου την εχω πει. Αν δεν υπαρξει λυση , να παμε τέρμα κατω απο μονοι μας και να παρουν τα @@ μας.Πάντως δεν ξέρουμε άν το γλυτώσουμε εμείς φέτος το τρακτέρ αλλά καλού κακού άς...το κρατάμε ζεστό γιατί άν δεν υπάρξει λύση το καλοκαίρι μας βλέπω μόνο με γαλότσες !!
Ζηλευεις. Η πασαδορος μας , ανετα περναει για τοπ-μοντελ. Κουκλάρα"Θρυλε γερα γαμα τα μουνια" στη κυριολεξια
Ζηλευεις. Η πασαδορος μας , ανετα περναει για τοπ-μοντελ. Κουκλάρα
Σου είπα : Κράτα και μια πισινή. Περαστικά.!!.ελευθερη εισοδος τη Δευτερα για να γιορτασουμε το 2ο συνεχομενο πρωταθλημα!!ουτε σερβις δεν θα μπορουν να κανουν οι γαυροπουτανιτσες....
ειμαι σε διλημμα φον...Σου είπα : Κράτα και μια πισινή. Περαστικά.!!
Gregory δεν σε ξερω αλλά θα σου πω την γνωμη μου αν μου επιτρεπεις. Τα σχόλια του χριστιδη στο θρεντ της ΑΕΚ , ειναι σαν τις λακουβες με λασπονερα σε ενα δρόμο. Αμα τις πατησεις , θα λερωθεις. Παρεκαμψε τες και πηγενε παραπερα. Κοινως ,αγνόησε τον.
Αγαπητε μακαρι να κανετε ομαδα και στο χαντμπωλ. Οπως επισης , μακαρι να εχετε υγιη οικονομικα τον ερασιτεχνη γιατι ειναι η ψυχη καθε ομαδας. Ομως ξερεις οτι κανενας προεδρος Παε δεν βαζει το χερι στην τσεπη για αυτα τα τμηματα. Ολοι τα αφηνουν στην τυχη τους και τους θυμουνται μονο οταν ειναι να βγουν καμια φωτογραφια.Σύντροφε άσε τους στον πόνο τους. Εξάλλου καλή ομάδα είχαν (γιατί διαλύεται οσονούπω) και είναι άξιες και αυτές συγχαρητηρίων για το θέαμα που προσέφεραν.
Έχουν ακόμη το χάντμπωλλ να παρηγορούνται (πότε επιτέλους θα φτιάξουμε και εκεί ομάδα να τα πάρουμε όλα ?)