Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως δεν ξέρουμε άν το γλυτώσουμε εμείς φέτος το τρακτέρ αλλά καλού κακού άς...το κρατάμε ζεστό γιατί άν δεν υπάρξει λύση το καλοκαίρι μας βλέπω μόνο με γαλότσες  :2funny: :2funny: :2funny: !!

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Πάντως δεν ξέρουμε άν το γλυτώσουμε εμείς φέτος το τρακτέρ αλλά καλού κακού άς...το κρατάμε ζεστό γιατί άν δεν υπάρξει λύση το καλοκαίρι μας βλέπω μόνο με γαλότσες  :2funny: :2funny: :2funny: !!
Αλλο το ενα , άλλο το άλλο. Την αποψη μου την εχω πει. Αν δεν υπαρξει λυση , να παμε τέρμα κατω απο μονοι μας και να παρουν τα @@ μας.

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
οε οε οε το κομπλεξ ειναι αμετρητο δκφ σπουργητι  :uglystupid: :S

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Συγχαρητηρια στις κοπελες του ΟΣΦΠ για το πρωταθλημα.
Οι δικες μας , ας ψαξουν τι εφταιξε και εχασαν ενα σχεδων σιγουρο τιτλο.

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
ρε τι μου θυμιζει;;α ρε μπαχαλακηδες

Επισκέπτης
Ζηλευεις. Η πασαδορος μας , ανετα περναει για τοπ-μοντελ. Κουκλάρα
omorfoteri-voleimpolistria-i-papafotiou-1-315x236.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.leoforos.gr/sites/default/files/article/2010_10/papafot.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.greekvolley.com/new/images/stories/TEAMS/aek-2011-12/papafotiou-PC.jpg[/img[/URL]]

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ

Γεννημένη στις 23 Αυγούστου του 1989 στην Αθήνα, όπου μένει έως σήμερα, με ύψος 1.80μ. και βάρος 68 κιλά. Πρωταθλήτρια Ελλάδας φέτος στη σάλα με την ΑΕΚ, πρωταθλήτρια και την προηγούμενη χρονιά με τον Παναθηναϊκό. Νωρίτερα είχε αγωνιστεί σε Πανιώνιο (4η θέση στην Α1 γυναικών), Αγία Παρασκευή και Ηλυσιακό, από όπου και ξεκίνησε. Στο beach volley αγωνίζεται από το 2005, με εξαίρεση την περσινή χρονιά. Έχει κατακτήσει με την Ματιάδη το πανελλήνιο U20 και με την Τερζόγλου πήρε την 9η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα U21. Στα Πανελλήνια Σιρκουί έχει αγωνιστεί κατά καιρούς με συμπαίκτριες της Παπαδοπούλου, Κατερίνη και Νάστου.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
.ελευθερη εισοδος τη Δευτερα για να γιορτασουμε το 2ο συνεχομενο πρωταθλημα!!ουτε σερβις δεν θα μπορουν να κανουν οι γαυροπουτανιτσες....
Σου είπα : Κράτα και μια πισινή. Περαστικά.!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Σου είπα : Κράτα και μια πισινή. Περαστικά.!!
ειμαι σε διλημμα φον...
να μπω (οταν γυρισω απο μια δουλιτσα γαμω τον εγγαμο βιο γαμω) πολιτισμενα και σεβομενος τα φιλαρακια που ειναι μορτες και τουμπεκηδες και αρρωστακια με την ομαδα τους η να μπω ουννος για τους γνωστους ψευτομαγκες καραγκιοζηδες με το μεγαλο στομα;;σανιμ και δε συμμαζευεται;;
πες μου την γνωμη σου (που θα με επηρεασει) θα το σκεφτω και εγω οσο θα λειπω και βλεπουμε...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Gregory δεν σε ξερω αλλά θα σου πω την γνωμη μου αν μου επιτρεπεις. Τα σχόλια του χριστιδη στο θρεντ της ΑΕΚ , ειναι σαν τις λακουβες με λασπονερα σε ενα δρόμο. Αμα τις πατησεις , θα λερωθεις. Παρεκαμψε τες και πηγενε παραπερα. Κοινως ,αγνόησε τον.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι ειπε ρε το ατομο...
δεν υπαρχεις ρε πουστη μπουμπ...που το σκεφτηκες  αυτο;;
θεος !!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε άσε τους στον πόνο τους. Εξάλλου καλή ομάδα είχαν (γιατί διαλύεται οσονούπω) και είναι άξιες και αυτές συγχαρητηρίων για το θέαμα που προσέφεραν.
Έχουν ακόμη το χάντμπωλλ να παρηγορούνται (πότε επιτέλους θα φτιάξουμε και εκεί ομάδα να τα πάρουμε όλα ?)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Σύντροφε άσε τους στον πόνο τους. Εξάλλου καλή ομάδα είχαν (γιατί διαλύεται οσονούπω) και είναι άξιες και αυτές συγχαρητηρίων για το θέαμα που προσέφεραν.
Έχουν ακόμη το χάντμπωλλ να παρηγορούνται (πότε επιτέλους θα φτιάξουμε και εκεί ομάδα να τα πάρουμε όλα ?)
Αγαπητε μακαρι να κανετε ομαδα και στο χαντμπωλ. Οπως επισης , μακαρι να εχετε υγιη οικονομικα τον ερασιτεχνη γιατι ειναι η ψυχη καθε ομαδας. Ομως ξερεις οτι κανενας προεδρος Παε δεν βαζει το χερι στην τσεπη για αυτα τα τμηματα. Ολοι τα αφηνουν στην τυχη τους και τους θυμουνται μονο οταν ειναι να βγουν καμια φωτογραφια.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Απο την νεα σεζον που τα λεφτα που θα παιρνουν απο τις ομοσπονδιες τα αθληματα στην καλυτερη περιπτωση θα ειναι τα μισα απο φετος , ισως και τιποτα, ο αντικτυπος σε ολες τις ομαδες θα ειναι καταστροφικος.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ναι έχεις δίκιο. Και κακά τα ψέμματα αυτή η ομάδα της (τέλος πάντων) ΑΕΚ δυστυχώς για το άθλημα θα διαλυθεί.
Πάντως εμείς θα αντέξουμε.
Όσο για ομάδα στο χάντμπωλλ (που το έγραψα πιο πολύ για πλάκα) δεν προβλέπεται στο άμεσο μέλλον. Εδώ ιστορικά τμήματα του ερασιτέχνη μας βαράνε διάλυση.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
αν το 2005 μας έλεγε κάποιος πως η ΑΕΚ το 2013 θα πάλευε για την σωτηρία της θα τον κοιτούσαμε το λιγότερο σαν εξωγήινο....με την ίδια λογική το 2021 μπορούμε και νταμπλ.....

πάμε μωρή αρρώστια

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν χωρίς να είμαι γνώστης του βόλλευ νομίζω  ότι είναι το ομαδικό άθλημα που περισσότερο απο κάθε άλλο  παίζει πρωταρχικό ρόλο ό προπονητής , αυτό φάνηκε καί πρίν την έναρξη τών play-off όταν ό Σωτήρχος έδειχνε μια σιγουριά για την ομάδα του , παρά το 0-2 της κανονικής σεζόν  , καί βέβαια στους αγώνες τών play-off  όπου με τις κινήσεις του έκανε μάτ απέναντι στον δικό μας τον μαλάκα  :jerking: ! σίγουρα κάποιες απουσίες έπαιξαν ρόλο στην τελικά έκβαση αλλά φέτος φάνηκε καί μια προχειρότητα στον σχεδιασμό καί την στελέχωση της ομάδας κάτι που φάνηκε σχεδόν σ' όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος , σίγουρα είμαστε πικραμένοι γιατί θα μπορούσε να καταξιωθεί ή ομάδα αλλά δεν χρειάζεται να κάνουμε μνημόσυνο ! σηκώνουμε τα μανίκια καί συνεχίζουμε.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Καί τώρα Γιάννενα  :P ! εκτός Ανάκογλου καί Βλάχος  :new_shocked: ! δεν ξέρω τι όνειρο είδε πάλι ό φίλτατος Ένβαλντ  :idiot: αλλά ελπίζω να του έχουν πεί για το πώς πνίγηκε ή Κα Φροσύνη στην λίμνη καί να μην πνίξει την ομάδα  καί να πνιγεί μαζί καί αυτός   :huh: !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom